2012 Şubat Anneleri

Sana da selam canım, Hosgeldin...

Belki hissediyorsundur ama anlamıyorsundur.. Tatlı seyler yedigin zaman hissedersin belki bir dene istersen tatlı yiyip sırt ustu yat ve elinle karnını oksa (=

canım çok güzelmiş.. kızın güle güle giysin :)
yawww ben niye bulamıyorum böyle güzel şeyler.. nerden aldın desem ?

Sana da selam canım, Hosgeldin...

Belki hissediyorsundur ama anlamıyorsundur.. Tatlı seyler yedigin zaman hissedersin belki bir dene istersen tatlı yiyip sırt ustu yat ve elinle karnını oksa (=

hoşbulduk canım neler yapmıyorumki tatlılar sırt üstü yatıp beklemeler çalıstığım yerde doktoru bıktırdım artık edebilsem hergün usg ye gircem bebiş iyi ama hiissetmedim sanırım göbekten ötürü hiisetmiyorum normal biliyorum ama bende hiissetmek istiyorum artık (

hayırlısı olsun canım ..
demekki farklı hamilelik olunca kız yada erkek olduğu tahmini olmuyormuş...

ilk hamileliğimle aynı ama tek fark bu bebğim hareket pek etmiyor birde
yüzümde kahve rengi lekeler çıktı kızımda hiç olmamıştı.....
sizlerdede var mı kızlar....

benim yarın sabah 3 lü test için randevum var kısmetse cinsiyetinide öğrenicem...
inşallah bebğim sağlıklıdır inşalah hayırlısı olur cümlemizin....

canım niye kafana takıyosun ..belli ki zaten huzursuz bi kadınmış boşver gitsinn ..zaten kaynanaların çoğu böylee benimki dahil :))ama benim umurumda değil.gölge etmesin başka ihsan istemem

Aman canım,salla gitsin…Ne kendini ne bebeğini üzdüğüne değmez.
Ben seneler oldu halen daha anlayamıyorum eşimin ailesini, samimiler mi, art niyetleri mi var, çözemiyorum.
Artık sorgulamıyorum da…
Ama şunu biliyorum hevesi olan kendini durduramaz, torununa bütçesi dahilinde yapar bir şeyler.
Hiç değilse tavırlarıyla belli eder.
Ki benim kayınvalidem yapmacıktır, tavırlarına da inanasım gelmiyo da. O vıcık vıcık hallerinden tiksiniyorum.

Nasılsın canım? Minik kızın nasıl?

Hamdolsun Dünyamcım iyiyiz valla. Sende ne var ne yok?

aa 22 haftalıkken mi yapılıyor onu bilmiyordum ben
bana ekim sonu git dedi
bende diyorum neden öyle dedi diye

Öyle yapıyolarmış canım…Bana da tam 22ye gireceğim zamanlar gibi verdiler de son usg’lerde azıcık öne geçmişti bebeğim.
22+1 gibi gidecektim aslında. Şimdi 22+4 oluyo sanırım.

bblau 22 haftalık oldun mu sennnnnn

Oldum canım bugün. Eğer SAT’a bakarsan daha bile ilerideyim.

Ben de 1 hafta kustum sadece onun dısında cok nadir, o da aclıktan oluyordu.
2-3 aylıkken benim de agzımın cevresinde lekeler cıkmıstı kahverengi bazen belirip bazen kayboluyordu. Ama simdi gecti sanırım artık belli olmuyor.
İnsallah hayırlı haberlerle gelirsin canım.

hoşgeldin dünyam

güle güle giydir canım

saol tatlım

canım çok güzelmiş.. kızın güle güle giysin :)
yawww ben niye bulamıyorum böyle güzel şeyler.. nerden aldın desem ?

saol cnmtattlım ben almadım en bunlarıı kücük halamızdann hepsi ama buna benzer seyler zara da cok oluyor. elbiseler özellikle.. benetton da da bulabilirsin.. bana zara ve benetton cok uyuyor indirimleri de cok güzel oluyor cünkü.. gap(cok indirim yapıyomus ama ben görmedim) ve tommy de var ama ben o kadar pahalı almam sahsen cok hızlı büyücek cünkü

Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip eylesin...

saol cnmm benm

canım hepsi çok güzel allah bunları giydirmeyi nasip etsin inşallah....
bayıldım nerden aldın benimde bir kızım var.....

[SUP][/SUP]
canım niye kafana takıyosun ..belli ki zaten huzursuz bi kadınmış boşver gitsinn ..zaten kaynanaların çoğu böylee benimki dahil :))ama benim umurumda değil.gölge etmesin başka ihsan istemem

walla ne ekerlerse onu biçerler canımcım,daha 2 tane oğlu var daha göreceği çok şey var.
biliyorum ki herkes illahah etmiş benim şansıma bu kadın çıktı.hemde yaşı 43-44 düşün genç bana daha yakın olmalı.
mileltin benimle ilgilenmesine mutlu olacağına ters ters bakıyormuş bana ona sinir oluyorum..
neyseki eşimde yarım saat oturdu hadi kalkalım dedi.ona da sinir oldu.
benim annemle eşimin arası çok şükür çok ii sorun o kadında Allah ıslah etsin bir benle kötü olsa sorun bende derdim
walla öyle gölge etmesinler uzak olsunlar ilgi de beklememe li

teşekkür ederim canım.. ilk fırsatta bakıcam söylediğin mağazalara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…