- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #24.781
Güle güle kullansın canım,sağlıklı mutlu günlerde inşallah
selam kızlar....... herkez iyidir umarım....bebişlerinizle birlikte güzel ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğiyle.....ben hala bebek hareketlerii hisetmiyorum geçenlerde bi hisseder gibi oldum ama tık yok daha heralde yanlış hissettim(
selam canom....
size kızcemin bi kac cicisini eklyimm kızlarrr.. sarılıp sarılıpp duruyozz bunlarlatulumu önlü arkalı cektimm poposundaki fırfırlar görünsün diye
Eki Görüntüle 264551 Eki Görüntüle 264558 Eki Görüntüle 264557 Eki Görüntüle 264556 Eki Görüntüle 264555 Eki Görüntüle 264554 Eki Görüntüle 264553 Eki Görüntüle 264552 Eki Görüntüle 264560 Eki Görüntüle 264559
amin cnmm hepimizinkiiii
Hosbulduk canım. Nasılsın? İkizler nasıl
inşallah iyilerdir canım bende cumartesi gideceğim kontrola
sen eskisi gibi girmiyorsun hayırdır ?
Sana da selam canım, Hosgeldin...
Belki hissediyorsundur ama anlamıyorsundur.. Tatlı seyler yedigin zaman hissedersin belki bir dene istersen tatlı yiyip sırt ustu yat ve elinle karnını oksa (=
ben iki kızıma da hamileyken ilk 3 ay hastanede yatıyordum.sürekli kusmaktan ve hiç bişey yiyemiyordum.bunda ise 1 kere kustum o da kendi aptallığımdan(bilmediğim bi yerden tavuk döner yemiştim).bu sefer değişik bi hamilelik olunca farklı bi cinsiyet bekliyordum ama bu bebeğim de kız olacak.......
İnsanın kendi annesi gibi var mı..kayınvalidem le aram hiç iyi değildir. ilk evlendiğimde sakın hamile kalma diye aramıştı beni o günden sonra ondan nefret ediyorum sözde hayatımızı yaşayalımmış palavra art niyetli belli ki,,üstelik ona ne ..evliliğimin 7a.yında hamile kaldım şaunda 5 aylık hamileyim.
bir kere arayıpta canın birşey istiyormu nasılsın demeiştir bana.
kendi annem öylemi çalıştığım halde çıkar habersiz gelir hemde aramız 1 saat düşünün üşenmez yemek yapar gelir. bebeğime aldıklarını saysam bitmez.
bir iğne dahi almadı kayınvalidem insan kendince birşeyler örer belli ki sevmiyor bizi ıhhh çok ta umrumda...
geçen bir yakının mevlütünde karşılaştık,bana hoşgeldin hnm dedi sinir oldum bozuntuya vermedim,üstelik kimseyle konuşmuyor ne elti ne görümce siz düşünün o ortamda da gelip yanıma hiç bişi sormadı bebek nasıl diye?herkes soruyor ediyor merakediyor o ters ters bana bakıyormuş öyle dedi sevdiğim bir teyzm var siz böylesini naparsınız kızlar...yorum bekliyorum
İnsanın kendi annesi gibi var mı..kayınvalidem le aram hiç iyi değildir. ilk evlendiğimde sakın hamile kalma diye aramıştı beni o günden sonra ondan nefret ediyorum sözde hayatımızı yaşayalımmış palavra art niyetli belli ki,,üstelik ona ne ..evliliğimin 7a.yında hamile kaldım şaunda 5 aylık hamileyim.
bir kere arayıpta canın birşey istiyormu nasılsın demeiştir bana.
kendi annem öylemi çalıştığım halde çıkar habersiz gelir hemde aramız 1 saat düşünün üşenmez yemek yapar gelir. bebeğime aldıklarını saysam bitmez.
bir iğne dahi almadı kayınvalidem insan kendince birşeyler örer belli ki sevmiyor bizi ıhhh çok ta umrumda...
geçen bir yakının mevlütünde karşılaştık,bana hoşgeldin hnm dedi sinir oldum bozuntuya vermedim,üstelik kimseyle konuşmuyor ne elti ne görümce siz düşünün o ortamda da gelip yanıma hiç bişi sormadı bebek nasıl diye?herkes soruyor ediyor merakediyor o ters ters bana bakıyormuş öyle dedi sevdiğim bir teyzm var siz böylesini naparsınız kızlar...yorum bekliyorum
Nasılsın canım? Minik kızın nasıl?
aa 22 haftalıkken mi yapılıyor onu bilmiyordum ben
bana ekim sonu git dedi
bende diyorum neden öyle dedi diye
bblau 22 haftalık oldun mu sennnnnn
hayırlısı olsun canım ..
demekki farklı hamilelik olunca kız yada erkek olduğu tahmini olmuyormuş...
ilk hamileliğimle aynı ama tek fark bu bebğim hareket pek etmiyor birde
yüzümde kahve rengi lekeler çıktı kızımda hiç olmamıştı.....
sizlerdede var mı kızlar....
benim yarın sabah 3 lü test için randevum var kısmetse cinsiyetinide öğrenicem...
inşallah bebğim sağlıklıdır inşalah hayırlısı olur cümlemizin....
Evet gorumcem 1,5 haftadır bizde ya giremiyorum o yuzden laf yaparlar diye..
hoşgeldin dünyam
güle güle giydir canım
canım çok güzelmiş.. kızın güle güle giysin :)
yawww ben niye bulamıyorum böyle güzel şeyler.. nerden aldın desem ?
Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip eylesin...
barışmadı mı daha kocasınla
size kızcemin bi kac cicisini eklyimm kızlarrr.. sarılıp sarılıpp duruyozz bunlarlatulumu önlü arkalı cektimm poposundaki fırfırlar görünsün diye
Eki Görüntüle 264551 Eki Görüntüle 264558 Eki Görüntüle 264557 Eki Görüntüle 264556 Eki Görüntüle 264555 Eki Görüntüle 264554 Eki Görüntüle 264553 Eki Görüntüle 264552 Eki Görüntüle 264560 Eki Görüntüle 264559
canım niye kafana takıyosun ..belli ki zaten huzursuz bi kadınmış boşver gitsinn ..zaten kaynanaların çoğu böylee benimki dahil :))ama benim umurumda değil.gölge etmesin başka ihsan istemem
saol cnmtattlım ben almadım en bunlarıı kücük halamızdann hepsi ama buna benzer seyler zara da cok oluyor. elbiseler özellikle.. benetton da da bulabilirsin.. bana zara benetton cok uyuyor indirimleri de cok güzel oluyor cünkü.. gap(cok indirim yapıyomus ama ben görmedim) ve tommy de var ama ben o kadar pahalı almam sahsen cok hızlı büyücek cünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?