2012 Şubat Anneleri

selam kızlar....... herkez iyidir umarım....bebişlerinizle birlikte güzel ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğiyle.....ben hala bebek hareketlerii hisetmiyorum geçenlerde bi hisseder gibi oldum ama tık yok daha heralde yanlış hissettim(

ayyyy aminn cnmm benimm.. ay senn cok tatlısınn yahuu gurbettgüzelimm bi ablamm sende ötekii.. bayılıyorum konusmalarınaa senin

benim doktor terketti hasaneyi sonrada salak bi doktora kakaladılar beni 2li 3lü 4lü ben istemedim hiç ilgi alaka yok bende çektim fişini kendi başımın çaresine bakıyorum ayrıntılıya girecektim diğerleri yaptırmadım bi bakayım bebeğe die bakalım işte 2 hafta sonra gitcem

olsun tattlım lila daa cok güzel bi renkk.. alah gönlüne göre versinn bebeügünlee braberr tekrarr dösersiniz odayıı (tabi o kesinn pembe isterr) allah iyi günler gecirtsin içinde

NE ZAMAN GİTÇEN KIZZ BENDE Mİ GELSEM SENLE ZEYNEP KAMİLE

CANIM largopen 1 mg lık ve benical şurup içebilirsin
ben 2 kez grip oldum bunları verdiler
ben ilkinde ilaç içmedim doktor kızdı
ilacın hiçbir yan etkisi yok böyle gripli bebeğe daha çok zarar veriyorsun diye

banda ilk hamileliğimde yaptırmamıştı

Sey ...
Ben...
Her gun bır turk kahvesı ıcıyorum
Icmezsem aklımdan cıkmıyor

Ben bu ası olma konusunda kararsızım.
Karar verene dek de, dogum yaparım herhalde.

Azelya nerde bu arada, görünmez mi takılıyo yine yoksa

Bence gorunmez takılsa da, mutlaka yazardı.
Yok bugun, ınsallah ıyıdır.

beni saglıkocagından aramıslardıı zatenn zamanı geldi gebelik te var gelmen lazım diye.. dün dr da zamanı geldi yaptır tetanoz asını dedi.. ama ben zaten yaptırıcaktım cünkü önceden basldım devletin 5 dozuna.. 1 yılım doldu bu dördüncü asım olcak.. digeri de 2 sene sonra galiba yada 3 :44::44::44: sonucta sadece dogum için degil tetanoz denizde sokakta evde her yerde hersey olabilir allah korusunn

olsun tattlım lila daa cok güzel bi renkk.. alah gönlüne göre versinn bebeügünlee braberr tekrarr dösersiniz odayıı (tabi o kesinn pembe isterr) allah iyi günler gecirtsin içinde

Amin canım, hepımız bebıslerımızle mutlu gunler yasarız ınsallah.
Rabbım acılarını, uzuntulerını yasatmasın bızlere.

Ben kacayım, bıraz calısayım.

Cok kaynatmayın he, sonra gecmısı de okuyamıyorum.

Opuyorum hepınızı.

Doktorun ayrıldı mı zor olur evet kesinlikle. Ben de 8-9. Haftalara kadar bi doktor ayarlayamamıştım kendime, ona buna gidip durdum.
Herkes o baştaki kan tahlillerini yaptırmıştı, ben 2-3 hafta gecikmeli yaptırmıştım,epey bi stres oldum.
Şimdi yapılması gerekenleri doktorum baştan anlattığı için aşağı yukarı biliyorum, sizlerden de takip ediyorum.
Doktorum en başta bana sordu özel sağlık sigortan var mı diye yok dedim, o zaman senin her testini/tahlilini Zeynep Kamilde ayarlayacağım dedi.
Sağolsun zamanı geldi mi bana yapılacak bir işlem de bırakmıyor, her işlemimi hallediyor, bana sadece şuraya git diyor elime evrak verip.
Testlere, tahlillere ücret ödemiyorum ama tabi benimkinin de muayenesi pahalı orta derece özel hastanelere göre.

Güle güle kullansın canım,sağlıklı mutlu günlerde inşallah

İnsanın kendi annesi gibi var mı..kayınvalidem le aram hiç iyi değildir. ilk evlendiğimde sakın hamile kalma diye aramıştı beni o günden sonra ondan nefret ediyorum sözde hayatımızı yaşayalımmış palavra art niyetli belli ki,,üstelik ona ne ..evliliğimin 7a.yında hamile kaldım şaunda 5 aylık hamileyim.
bir kere arayıpta canın birşey istiyormu nasılsın demeiştir bana.
kendi annem öylemi çalıştığım halde çıkar habersiz gelir hemde aramız 1 saat düşünün üşenmez yemek yapar gelir. bebeğime aldıklarını saysam bitmez.
bir iğne dahi almadı kayınvalidem insan kendince birşeyler örer belli ki sevmiyor bizi ıhhh çok ta umrumda...

geçen bir yakının mevlütünde karşılaştık,bana hoşgeldin hnm dedi sinir oldum bozuntuya vermedim,üstelik kimseyle konuşmuyor ne elti ne görümce siz düşünün o ortamda da gelip yanıma hiç bişi sormadı bebek nasıl diye?herkes soruyor ediyor merakediyor o ters ters bana bakıyormuş öyle dedi sevdiğim bir teyzm var siz böylesini naparsınız kızlar...yorum bekliyorum

Senin cinsiyeti kesinlesti mi canım doktora gidicem diyordun ama takip edemiyorum artık eskisi gibi..
Hayırlı olsun bu arada cok guzel cicileri annesi. Allah hayırlısıyla giydirmeyi nasip etsin insallah..

Nasılsın canım? Minik kızın nasıl?

selamm balımm napıyosunnnnnn

Napıyım tatlım oturuyorum yatıyorum, sırtımdaki agrıdan duramıyorum

Selam guzel anneler ve mınık melekleriii

hoşgeldin dünyam

güle güle giydir canım

Bi ara bakalım? Ama haftana göre veriyolar randevuyu, 22 olman lazım, doğru. Bu pazartesi olmaz…

aa 22 haftalıkken mi yapılıyor onu bilmiyordum ben
bana ekim sonu git dedi
bende diyorum neden öyle dedi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…