- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #24.801
Ben de 1 hafta kustum sadece onun dısında cok nadir, o da aclıktan oluyordu.
2-3 aylıkken benim de agzımın cevresinde lekeler cıkmıstı kahverengi bazen belirip bazen kayboluyordu. Ama simdi gecti sanırım artık belli olmuyor.
İnsallah hayırlı haberlerle gelirsin canım.
canım hepsi çok güzel allah bunları giydirmeyi nasip etsin inşallah....
bayıldım nerden aldın benimde bir kızım var.....
Bblau; nolsun canım ben de bildigin gibiyim.
Bu sırtımdaki agrı hala gecmedi.. Cok canımı yakıyor. Dun kan verdim belki cigerlerden kaynaklanıyordur diye istedi saglıkocagındaki doktor.
3 de sonucları alıcam bugun bakalım ne cıkıcak..
hiç keyfim yok.
dokunsalar ağlayacak gibiyim. öfff.
Hadi canım inşallah iyi çıkar. Ama vücut ağırlığı arttı ya, ondandır muhtemelen.
İnşallah ciğerden bir şey çıkamayacktır canım.
senin bi tane de büyük var galiba dimiine güzel ablasından da giyerr .. bizimkilerde halasından . zara ve benetton tatlım bunlar genelde.. kareli ve mavi elbise tommy amaa ben isyerimdeki bi arkadasın bebegine o karelinin nerdeyse aynısınıı benettondan almıstım.. fiyatı da cok ucuzdu..
Noldu hemşire?
Dünkü olaylardan mı?
1 hafta once sırtımdaydı sadece simdi gogusumun altına da gecti. Aniden sızlıyo bazen oturdugum zaman agrı giriyor hep yatmak istiyo..
Kemiklerim cok acıyor.. Off off anne olmak ne kadar zor, adamlar oturdukları yerden baba oluyorlar valla!
evet canım belli oluyor zaten bu markaların ürünleri olduğu.... çok kaliteli şık duruyor...
güle güle giysin bebişim
evet canım 22 aylık biri kızım var ....
yarın 3 lü tarama için randevum var...
cinsiyetinide kısmetse öğreneceğim çok heyacanlıyım....
gece nasıl uyuycam nasıl sabah olacak hiç bilmiyorum....
bilmiyorum ki.. elbette etkisi var onun da ama genel bi sıkıntı hali. kanım da düşük çıkmış kan haplarını kullansın demiş doktor.
dün sordum ben kullanmıyorum dedim; çocukta zeka geriliği bile yapabilir kullan dedi kendi doktorum da, sağlık ocağındakiler de. ben 5 ayımı bitirdim hiç ilaç içmedim. ne elevit ne ferrum fort kullandım. içime hüzün çöktü valla. öfff
bilmiyorum ki.. elbette etkisi var onun da ama genel bi sıkıntı hali. kanım da düşük çıkmış kan haplarını kullansın demiş doktor.
dün sordum ben kullanmıyorum dedim; çocukta zeka geriliği bile yapabilir kullan dedi kendi doktorum da, sağlık ocağındakiler de. ben 5 ayımı bitirdim hiç ilaç içmedim. ne elevit ne ferrum fort kullandım. içime hüzün çöktü valla. öfff
Valla o zaman folbiol-elevit bulunmadan önceki tüm milletin zekasız olması lazım hayatım
Olurmu allasen ya.
Yiyip içtiğinde hiç mi yok o vitaminler..
beni saglıkocagından aramıslardıı zatenn zamanı geldi gebelik te var gelmen lazım diye.. dün dr da zamanı geldi yaptır tetanoz asını dedi.. ama ben zaten yaptırıcaktım cünkü önceden basldım devletin 5 dozuna.. 1 yılım doldu bu dördüncü asım olcak.. digeri de 2 sene sonra galiba yada 3 :44::44::44: sonucta sadece dogum için degil tetanoz denizde sokakta evde her yerde hersey olabilir allah korusunn
İnsanın kendi annesi gibi var mı..kayınvalidem le aram hiç iyi değildir. ilk evlendiğimde sakın hamile kalma diye aramıştı beni o günden sonra ondan nefret ediyorum sözde hayatımızı yaşayalımmış palavra art niyetli belli ki,,üstelik ona ne ..evliliğimin 7a.yında hamile kaldım şaunda 5 aylık hamileyim.
bir kere arayıpta canın birşey istiyormu nasılsın demeiştir bana.
kendi annem öylemi çalıştığım halde çıkar habersiz gelir hemde aramız 1 saat düşünün üşenmez yemek yapar gelir. bebeğime aldıklarını saysam bitmez.
bir iğne dahi almadı kayınvalidem insan kendince birşeyler örer belli ki sevmiyor bizi ıhhh çok ta umrumda...
geçen bir yakının mevlütünde karşılaştık,bana hoşgeldin hnm dedi sinir oldum bozuntuya vermedim,üstelik kimseyle konuşmuyor ne elti ne görümce siz düşünün o ortamda da gelip yanıma hiç bişi sormadı bebek nasıl diye?herkes soruyor ediyor merakediyor o ters ters bana bakıyormuş öyle dedi sevdiğim bir teyzm var siz böylesini naparsınız kızlar...yorum bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?