2012 Şubat Anneleri

valla ilk olduğundanmıdır nedir hiçbişey anlayamıyorum ben....

aslında bizi böyle düşünmeye abuk sabuk araştırmalarımız sürüklüyo valla senelerdir arada bi olan gazımı ayırt edebiliyorum şükür bebeğim genelde içimde kayıyo gibi benim dolaşıyo heralde tekme tarzı bir kere hissettim ayyy diye bağırdım zaten iş yerinde o bariz belliydi diğeride böle küçük dokunuşlar şeklinde içimde bir kayma oluşuyo sanki öyle benimde bebeğim ilk ama sırt üstü yat elini göbeğine koy nerde durduğunu bile hissediceksin bak gör eğer hissetmiyosan tatlı bişiler ye yat 10-15 dk sonra mutlaka hissedersin

valla ilk olduğundanmıdır nedir hiçbişey anlayamıyorum ben....
Ben de bazen kaşıntı mı , bağırsak mı emin olamıyorum ama pıt pıtların bebekten geldiğine eminim. Böyle pıt pıt vurup kaçıyorlar sanki. Pıtpıtçı oğlan diye sesleniyorum benimkine. Tabii biraz daha geçince olacak patpatçı oğlan.

Karnın tokken, ya da ağzına at bir kurabiye yat uzan. Çıplak elle karnına dokunup bebeğine seslen. Ben genelde öyleyken hissedebiliyorum. Ama bir hareket düzeni yok şimdilik. Ben ayaktayken hissedemiyorum genelde.

bak ne güsel anlatmış arkadaşım ağzına sağlık aynı hemen hemen ayaktaykende hafta sonu temizlik yaptığımda kuduruyo benim ki oğlum dur tamam oturcam diyorum resmen kasığımda hissediyorum ayaklarını vay anasını diyorum hoşlanmıyo yorulmamdan

napıyosunuz kızlar nasıl gidiyo..ben hala anlayamıyorum tekmeleri yaa..gazmı tekmemi?..çözemiyorum..

ayy kızlarr ruhumm daraldıı. bi daha haberleri izlemicemm.ama kulak arkası da yapılmıyor yani basımıza ne geccegi beli degil. gencecik cocuklar sınırlarda sehit olup olupp geliyo. onlara sehit deyip avunuyorlarr.. simdi ölen kadınınn onun ufacık kızınınn karnındaki bebeciginn ailesi nasıl avuncak?? 8 aylık yavrucagı yasatamamıslar zaten yasasa da annesiz ne kadar iyi olurdu ki 3 ane de ögretmen kacırılmıs yine. onlarında sagsalim geri gelcegi beli degill.. gecen hafta ankara da patlayan bombada ölen gencin babası hala gözümün önünde polise nasıl blli degil yanmıs diye bagırıyordu. allah ımm su sucsuzz insalnlara el uzatan ruhsuzlaa akıl fikr vicdan digerlerinin ailelerine de sabır versin

net yoktu ancak girebildim.

sağolun valla kızlar ben yine kullanmıyacam bu ilaçları valla. içim el vermıyor ilaç kullanmayı. en az hamileyken sigara içen anne kadar kötü hissettiriyor bu düşünce beni.

pekmez yiyecem bol bol. üzüm yıyecem. kanım azmış ilaç almam gerekıyormuş. pehhh saçmalık.

acıktım lakin ben ne yesek?

selam kızlar bende 17 haftalık hamileyim bende bebişten pıt pıtlar arada kaymalar hissediyorum:) ama bazen tek başına canı sıkılır diye çok üzülüyorum:)

Selam kizlarrrr,doktordan geldim bebisim iyiymis cok sirin gorunuyordu,veeeeeeee cinsiyetini ogrendim bir kizim olacak benim de

Son düzenleme:
selam kızlar bende 17 haftalık hamileyim bende bebişten pıt pıtlar arada kaymalar hissediyorum:) ama bazen tek başına canı sıkılır diye çok üzülüyorum:)

Allah tamamına erdirsin canım
Tek başına değil ki, hemen yamacında bağırsaklar var, dalak var, karaciğer var, elini uzatsa akciğer var bödelekler var :)
Benim o kadar arkadaşım yok valla :)

evet canım doktoruma 2 tarama için gittiğimde şimdi söylemeyim dedi

4 ayın bitsinde söyleyim 3 lü taramaya geldi,ğinde dedi....

o zaman kesin belli olur dedi.. bende şimdi sabırsızlanıyorum işte hayırlısı olur inşallah...

aslında iki kızda fena olmaz ama birde oğluşum olsun isterim yani içimden geçiyor erkek olması
sonra dua ediyorum allahım sağlıklı olsunda ne olursa olsun diye....

zaten rabbim nasip ederrse en az 3 çocuk istiyoruz ama duruma göre dördüncüyüde düşünüüm...
ben çocukları çok seviyorum...

evimize verdikleri huzur bambaşka...
şimdi içimdeyken beni böylesine mutlu eden bebeğim...
doğunca nasıl bi mutluluk patlaması olur bilemiyorum...

aynı şkilde kızımda öyle gülen gözleri her daim hasta olsa bile...
yarım yamalak konuşmaları şarkı söyleyişleri....

bebeğini uyutması mama yedirmeye çalışmaları onu izlemeye doyamıyorummm...
her gün her gün hiç bıkmadan yavrularım için eşim için şükrediyorum....

Ben de gördüm bebeciği bayağı da büyükmüş ama anacığından ayrı kalmaya dayanamadı belki de ruhu hissetti. O babaya da yazık, biri daha doğmamış 2 evladını, eşini kaybetti. Acıların en büyüğü dediklerinden galiba.

Ben haber izlememeye çalışıyorum. Geçen konservatuara kabul edilen görme engelli kızın haberinde oturdum ağladım. Spor müsabakalarındaki galibiyet haberlerine bile kendimce gururlanıp ağlıyorum. Ama ülke gerçeklerinden kaçamayız ki. Kimbilir o analar ne kadar ağlıyor.

Selam kizlarrrr,doktordan geldim bebisim iyiymis cok sirin gorunuyordu,veeeeeeee cinsiyetini ogrendim bir kizim olacak benim de

Gözün aydın canım :) hadi maşallah :)

Kuru üzüm ye bak siyahının kurutulmuşunu kan yapar :)
Harnup pekmezi de iyidir.
Ben de acıktım, canım tatlı istiyo :)

ya bende onu düşünüyorum bu garip ne yapıyo içerde yasık günah değil mi tek başına oyelkeninkiler şanslı oynıycak kardeşi var
selam kizlarrrr,doktordan geldim bebisim iyiymis cok sirin gorunuyordu,veeeeeeee cinsiyetini ogrendim bir kizim olacak benim de

yuppi dün ne dedim sana gözün aydın cnm hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızçeni kızlar çoğaldı iyimi?
allah tamamına erdirsin canım
Tek başına değil ki, hemen yamacında bağırsaklar var, dalak var, karaciğer var, elini uzatsa akciğer var bödelekler var :)
benim o kadar arkadaşım yok valla :)

kız allah iyilik versin organlarla ne işi olur o çocuğun Bi damla şey oyuncağı yokki arada tepikliyolar biiz canları sıkılınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…