- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #24.821
napıyosunuz kızlar nasıl gidiyo..ben hala anlayamıyorum tekmeleri yaa..gazmı tekmemi?..çözemiyorum..
nasıl yani yaa gaz olsa çıkarırsın sonuçta bebek tekmeleridir onlar yada dönmelerini hissediyo olabilirsin
valla ilk olduğundanmıdır nedir hiçbişey anlayamıyorum ben....
Ben de bazen kaşıntı mı , bağırsak mı emin olamıyorum ama pıt pıtların bebekten geldiğine eminim. Böyle pıt pıt vurup kaçıyorlar sanki. Pıtpıtçı oğlan diye sesleniyorum benimkine. Tabii biraz daha geçince olacak patpatçı oğlan.valla ilk olduğundanmıdır nedir hiçbişey anlayamıyorum ben....
ben de bazen kaşıntı mı , bağırsak mı emin olamıyorum ama pıt pıtların bebekten geldiğine eminim. Böyle pıt pıt vurup kaçıyorlar sanki. Pıtpıtçı oğlan diye sesleniyorum benimkine. Tabii biraz daha geçince olacak patpatçı oğlan.
Karnın tokken, ya da ağzına at bir kurabiye yat uzan. çıplak elle karnına dokunup bebeğine seslen. Ben genelde öyleyken hissedebiliyorum. Ama bir hareket düzeni yok şimdilik. Ben ayaktayken hissedemiyorum genelde.
napıyosunuz kızlar nasıl gidiyo..ben hala anlayamıyorum tekmeleri yaa..gazmı tekmemi?..çözemiyorum..
selam kızlar bende 17 haftalık hamileyim bende bebişten pıt pıtlar arada kaymalar hissediyorum:) ama bazen tek başına canı sıkılır diye çok üzülüyorum:)
saol cnm benimm.. ayy ben 21 haftaya kadarr ögrenemedigimden dolayıı kesin olarakk sana kolayy gelsin diyebiliyorum sadece2 kızz kardes cok güzel olur ama ikincisini erkek isterim ben heralde kendim içinn.. hani hem kız büyütmüş olayım hem erkek diye aynı filmi bi daha izlemek gibi olmasınn diye tamamenn kendimi düsünerek yani ama kız olursa ilerde onlar cok mutlu olurr kıyafetlerde yerini bulur ohhh ne güzel allah gönlüne göre versinn insallah.. ilk defa mı bi tahminde buluncaklar???
Ben de gördüm bebeciği bayağı da büyükmüş ama anacığından ayrı kalmaya dayanamadı belki de ruhu hissetti. O babaya da yazık, biri daha doğmamış 2 evladını, eşini kaybetti. Acıların en büyüğü dediklerinden galiba.ayy kızlarr ruhumm daraldıı. bi daha haberleri izlemicemm.ama kulak arkası da yapılmıyor yani basımıza ne geccegi beli degil. gencecik cocuklar sınırlarda sehit olup olupp geliyo. onlara sehit deyip avunuyorlarr.. simdi ölen kadınınn onun ufacık kızınınn karnındaki bebeciginn ailesi nasıl avuncak?? 8 aylık yavrucagı yasatamamıslar zaten yasasa da annesiz ne kadar iyi olurdu ki3 ane de ögretmen kacırılmıs yine. onlarında sagsalim geri gelcegi beli degill.. gecen hafta ankara da patlayan bombada ölen gencin babası hala gözümün önünde polise nasıl blli degil yanmıs diye bagırıyordu. allah ımm su sucsuzz insalnlara el uzatan ruhsuzlaa akıl fikr vicdan digerlerinin ailelerine de sabır versin
Allah tamamına erdirsin canım
Tek başına değil ki, hemen yamacında bağırsaklar var, dalak var, karaciğer var, elini uzatsa akciğer var bödelekler var :)
Benim o kadar arkadaşım yok valla :)
Selam kizlarrrr,doktordan geldim bebisim iyiymis cok sirin gorunuyordu,veeeeeeee cinsiyetini ogrendim bir kizim olacak benim de
net yoktu ancak girebildim.
sağolun valla kızlar ben yine kullanmıyacam bu ilaçları valla. içim el vermıyor ilaç kullanmayı. en az hamileyken sigara içen anne kadar kötü hissettiriyor bu düşünce beni.
pekmez yiyecem bol bol. üzüm yıyecem. kanım azmış ilaç almam gerekıyormuş. pehhh saçmalık.
acıktım lakin benne yesek?
Selam kizlarrrr,doktordan geldim bebisim iyiymis cok sirin gorunuyordu,veeeeeeee cinsiyetini ogrendim bir kizim olacak benim de
allah tamamını erdirsin sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah....Selam kizlarrrr,doktordan geldim bebisim iyiymis cok sirin gorunuyordu,veeeeeeee cinsiyetini ogrendim bir kizim olacak benim de
GÖZÜN AYDIN CANIMMMMMM
ya bende onu düşünüyorum bu garip ne yapıyo içerde yasık günah değil mi tek başına oyelkeninkiler şanslı oynıycak kardeşi varselam kızlar bende 17 haftalık hamileyim bende bebişten pıt pıtlar arada kaymalar hissediyorum:) ama bazen tek başına canı sıkılır diye çok üzülüyorum:)
yuppi dün ne dedim sana gözün aydın cnm hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızçeni kızlar çoğaldı iyimi?selam kizlarrrr,doktordan geldim bebisim iyiymis cok sirin gorunuyordu,veeeeeeee cinsiyetini ogrendim bir kizim olacak benim de
allah tamamına erdirsin canım
Tek başına değil ki, hemen yamacında bağırsaklar var, dalak var, karaciğer var, elini uzatsa akciğer var bödelekler var :)
benim o kadar arkadaşım yok valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?