2012 Şubat Anneleri

Kızlar sızın ıcın cok faydalı olacagına ınandıgım bır sıte buldum.
Hele elınızden ıs gelıyorsa yasadınız valla.
Buraya bakın, hamıle etegı, pantolonu en kolay ne sekılde yapılır bır goz atın.
Valla ben deneyecegım aksam.
ınsallah becerebılırsem bu pantolon faslına ara verıp, tekrar eteklerıme kavusagım.

Hamile Eteği Nasıl dikilir? | Gülselim

celinss tebrık ederım canım.

Bu arada bır ara guncelleme yapalım.
Tablo taaaaaaaaaaa nerelerde kaldı valla.
Nasıl bulacagımı da bılmıyorum ama bakacaz artık.

Selam kizlarrrr,doktordan geldim bebisim iyiymis cok sirin gorunuyordu,veeeeeeee cinsiyetini ogrendim bir kizim olacak benim de

ayyy hayırlıı olsunn cnmm benimm. ama benn zatenn seninn kızın olcak sanıyodumm tcikerındann:44::44::44:

o zamann senide atsebaharımm kiminn tebrikk ediyorumm simdiden yapmasan dahi düsünmen bile ne güzel. ben birine nasıl bakarım diye düsünüyırum henüz dimi yaa cocuk eve berekett getirirmişş zatenn.. belki seninde ayse bahar gibi 2 oglun 2 kızın olurr

evett maaleseff kacamıyoruzzz:78::78: rabbim herkesi korusunn kötülerden

kızlar yaa insan birşeyler almamak için kendini zor tutuyor size bir sorum olacak ben bebek arabası için kraft twist düşünüyorum sizlerden de fikir alsam diyorum

kızlar yaa insan birşeyler almamak için kendini zor tutuyor size bir sorum olacak ben bebek arabası için kraft twist düşünüyorum sizlerden de fikir alsam diyorum

tabi cnm al kraft orta halli sağlam arabalar yapıyo al derim twisti bilmiyorum ama incelemedim hiç ürünlerini

maşallah nazar değmesin ne güsel bişi ya hareketli çocukları severim akıllı zekir gibi olurlar sanırsam benim oğlumda oldukça hareketli olcak 14.haftadan beri karnımda kuduruyo

saol canım alyada öyle 14, haftada inanılmaz hareketler yapıyordu...
3 buçuk aylıkken gittim kontrole doktor gözlerine inanmadı başka bir doktoru daha çağırdı ...

bak sana şuna nasıl hareketler ediyor diye...
tabi ben o zmanlar seviniyordum ama bilmiyordum böyle hiç durmuyor...

inan düz duvara tırmanıyor.... ama maşallah yaşıtlarına göre hem fiziken hemde
konuşması hareketleri anlaması olsun ilerde...
ve böyle çocuklar ilerki yaşlarında daha uslu oluyorlarmış bluv çağında mesela...

şimdiki bebişim tam tersi çok uslu hiç hareket etmiyo beşinci ayıma girmem rağmen...

zeten bir tane yeter hiperaktif...

evet çok şeker inşallah gönlüne göre verir rabbim yanındaki oğlan çocuğuda çok şeker boncuk boncuk ama kızların yerini tutamaz kızların cilveleri yeter:93:

öyle demekten başka bişey yapamıyorum cnm,ama benim kayınvalıdem daha oratokuldayken eşimi kaynanasına bırakmış.eşiyle çok kavga ediyormuş kayınpederim hayırrsızmış parayı bulunca orda burda yemiş şimdi uslanmış ama sanırım onun verdiği sıkıntılaradn ötürü şimdi çok geçimsiz..psikiloiijk sorunları eminim olmuştur yoksa bna karışamıyor ama sesini duymaya tahammülüm yok çok incindim ondan yana..
oğlunun çocuğu beni sevmek zorunnda değil tabiki, daha ben hamile kalmadan bebek istemem de bakmam da dedi o günden beri nefretimi kazandı...

Boy boy bebelerın olunca, her bedenden gıysı olması normal tabı

Bızde eksık bıtmez gıbıme gelıyor.
Oglum olsaydı abımın - ablamın cocuklarınının gıysılerınden de alırdım.
Ama kız, kız mı?
Ya aslında bazen ıcıme suphe dusuyor, ya erkekse dıye.

Battanıyeyı 93 TL ye aldım,
havluyu da 17 TL
ındırımlı fıyatlarıydı bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…