- 19 Nisan 2011
- 384
- 183
- 123
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #24.841
sagol canim insallah,hepimizin..maşallah allah tamamıne erdirsin..
allah tamamını erdirsin sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah....
senin adına çok sevindim canım ....
Selam kizlarrrr,doktordan geldim bebisim iyiymis cok sirin gorunuyordu,veeeeeeee cinsiyetini ogrendim bir kizim olacak benim de
ya bende onu düşünüyorum bu garip ne yapıyo içerde yasık günah değil mi tek başına oyelkeninkiler şanslı oynıycak kardeşi var
yuppi dün ne dedim sana gözün aydın cnm hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızçeni kızlar çoğaldı iyimi?
Sagol canim,artik bebisimi kizim diye sevebilecem artikk:)
Evet sen dun demistin, senin hislerine guvenecem artik,6 hissin kuvvetli....
Selam kizlarrrr,doktordan geldim bebisim iyiymis cok sirin gorunuyordu,veeeeeeee cinsiyetini ogrendim bir kizim olacak benim de
ya bende onu düşünüyorum bu garip ne yapıyo içerde yasık günah değil mi tek başına oyelkeninkiler şanslı oynıycak kardeşi var
yuppi dün ne dedim sana gözün aydın cnm hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızçeni kızlar çoğaldı iyimi?
Sagol canim,artik bebisimi kizim diye sevebilecem artikk:)
Evet sen dun demistin, senin hislerine guvenecem artik,6 hissin kuvvetli....
O ZAMAN KIZININ ŞEREFİNE ÇİZELGENDEKİ OĞLAN BEBEĞİ KALDIRDA KIZIN GÜCENMESİN
evet canım doktoruma 2 tarama için gittiğimde şimdi söylemeyim dedi
4 ayın bitsinde söyleyim 3 lü taramaya geldi,ğinde dedi....
o zaman kesin belli olur dedi.. bende şimdi sabırsızlanıyorum işte hayırlısı olur inşallah...
aslında iki kızda fena olmaz ama birde oğluşum olsun isterim yani içimden geçiyor erkek olması
sonra dua ediyorum allahım sağlıklı olsunda ne olursa olsun diye....
zaten rabbim nasip ederrse en az 3 çocuk istiyoruz ama duruma göre dördüncüyüde düşünüüm...
ben çocukları çok seviyorum...
evimize verdikleri huzur bambaşka...
şimdi içimdeyken beni böylesine mutlu eden bebeğim...
doğunca nasıl bi mutluluk patlaması olur bilemiyorum...
aynı şkilde kızımda öyle gülen gözleri her daim hasta olsa bile...
yarım yamalak konuşmaları şarkı söyleyişleri....
bebeğini uyutması mama yedirmeye çalışmaları onu izlemeye doyamıyorummm...
her gün her gün hiç bıkmadan yavrularım için eşim için şükrediyorum....
Ben de gördüm bebeciği bayağı da büyükmüş ama anacığından ayrı kalmaya dayanamadı belki de ruhu hissetti. O babaya da yazık, biri daha doğmamış 2 evladını, eşini kaybetti. Acıların en büyüğü dediklerinden galiba.
Ben haber izlememeye çalışıyorum. Geçen konservatuara kabul edilen görme engelli kızın haberinde oturdum ağladım. Spor müsabakalarındaki galibiyet haberlerine bile kendimce gururlanıp ağlıyorum. Ama ülke gerçeklerinden kaçamayız ki. Kimbilir o analar ne kadar ağlıyor.
hani bazen isyan etmek geçiyor içimden. bunlarla aynı dünyada nefes almak bile daraltıyoır içimi.
Ay ne sinir oldum o tasmaya!
Köpek gibi takmışlar çocuğa...
Hayır sen ne işe yarıyorsun o zaman diye sorarlar adama!?
Ben asla böyle birşey almam
Alana da mani olmam...
Sen almayı mı düşündün Gökçe?
Yoksa öylesine mi?:44::44::44:
mesele de o zaten. sen bakamayacaksan, çocuğun güvenliğini bi tasmaya kadar indirgeyebileceksen nerde senin anneliğin nerde senin babalığın?
hayır bir de kullananlar çok memnun değil mi aklım almıyor? almayı düşünmedim fotolarına bakarken bile kriz geçiriyorum.
Boşver canım ya...
Çocuğa acıdım ben inan
Resimlere bakarken
ya cnm ben bir ara kafayı yedim 100 tane hastane aradım
doktorlara bağlandım detaylı bilgi istedim ve kararımı verdim çünkü bu tür ultrasonlara hamilelik boyunca
çok girmemek gerekiyormuş bu yüzden dediğim gibi ikisinide aradan çıkarayım bir daha rutin kontrollere giderim die düşündüm malum maliyet düşünmek zorundayım sonra 2 hastane arasında kaldım medical parkta 4 boyutlu 180tl bide benim hastane kaldı oda 142tl fiyat verince ve bana daha yakın olunca orayı seçtim
yaaa varya çok tatlısın ağzından baş damlıyo zenci olmasada olur ama esmer kara yiğit bir deli kanlı olsun gözlerde boncuk boncuk baksa annesine ne iyi olur zenci bebeklere ayrı bir ilgim var genç kızken zenciye kaçacam diyip duruyodum bebek yapıp boşıycam sonra herifi diyodum çok tatlılar kıvır kıvır gür saçlar koca dudaklar boğum boğum etler aman allahım ne var benimde olsa allaha o kadar dua ediyorum ki yavrum sağlıklı olsunda en başta
korkma kız seninki öyle kara olmaz bizim sülale biraz karmaşık biliyon mu baba tarafı mısır kökenliyiz biz arap anne tarafımda trakya sarışın renkli göz ben ondan arada kalmışım esmer koca dudak yeşil göz eşimde beyaz sayılmaz hani esmer kara yiğit uzun boylu bir oğlan kenan imirzalıoğlu gibi vayy anam kurban olurum heriifimeaşka geldim oğlumda güsel olur inşallah
Allah gönlüne göre versin emi sana!
Boğum boğum etli koca dudaklı..
Renkli gözlü zenci
Canım benim eşim tarafı da Arap kökenli...
Ben Türkmen kızı
Buldu kaçırmadı Baharım, ben kızımın dedesi yazmıstım.
Babam dıye gıyabında konusmayalı cok zaman oldu.
Kayınpederım yada esımın babası derım.
Cunku babam gıbı hıssetmıyorum onu.
Haaa sahı unuttum, bız subat annesıydık dimi
Hay Allah ım sana dıyorum da, acaba ben kalkabılır mıyım o aralar yerımden :26:
O kucuk, katlanmıs duran battanıye canım.
Aldım ıkısını de melegıme.
Sımdıkı odamız lıla krem agırlıklı oldu ama.
Halımız oyleydı, bende bi' sutun var odanın tam ortasında, hıc sevmıyorum onu.
Duvar kagıdı yaptım lila cızgılerden olusan.
Bırde lıla kutu.
Ama ınsallah buyuk evım olursa, orada gonlumce doseyecegım bebegımın odasını.
Pastel renkler tercıhımdır benım, ama tabıı o zaman kuzumda fıkrını belırtecektır.
Dun aksam kı arkadası ıyı bırı.
En azından vukuatlı degıl.
Esım, akıllım, arkadaslarının yanlıslarını da anlatır bana.
Bende onlarla gorusmesını yasaklıyorum sonra, olan ona oluyor.
Ama korkuyorum, arkadaslarına uyar dıye.
Dun aksam kı, bekar, anne-baba yok, kendıne sohbet edecek bırını arıyor sureklı.
Esımle de cok ıyı anlasıyorlar.
Ama ıste cekemıyorum bazen, gercı esım epey bır toparladı kendını.
Ne benım aılem, ne de esımın aılesı sımdılık bırsey almadı.
Belkı kayınvalıdem de senın kayınvalıden gıbı, ılk atagı aılemden beklıyordur.
Ama ben zaten kımseye umıtlenmıyorum.
Esıme de dıyorum, 'dıleyen ıstedıgını alsın ama kımseden ummayalım'.
Hem ben cekınıyorum, esımın aılesı alır da, sonradan basıma vurur dıye.
Heyyyyt kızım yıne basladı tepık atmaya
Anaaaam kızım bugun 20. haftasına gırdı.
Hamdolsun, yolu gercek manada yarıladık.
Hayırlı olsun canım
Kaça aldın...
benim eksiğim gediğim yok Rabbime şükür
Sanırım bu oğlana da birkaç çift tulum ve hastane çıkışı alacağım..
Ev kıyafetten geçilmiyor bende
Her nevi ve her beden bulunur!
ayyyy aminn cnmm benimm.. ay senn cok tatlısınn yahuugurbettgüzelimm bi ablamm sende ötekii.. bayılıyorum konusmalarınaa senin
Canım benim bende seni çok seviyorum...
Seninde konuşmalarını ben beğeniyorum
Böyle heyecanlı heyecanlı
:89:
size kızcemin bi kac cicisini eklyimm kızlarrr.. sarılıp sarılıpp duruyozz bunlarlatulumu önlü arkalı cektimm poposundaki fırfırlar görünsün diye
Eki Görüntüle 264551 Eki Görüntüle 264558 Eki Görüntüle 264557 Eki Görüntüle 264556 Eki Görüntüle 264555 Eki Görüntüle 264554 Eki Görüntüle 264553 Eki Görüntüle 264552 Eki Görüntüle 264560 Eki Görüntüle 264559
Allahım ecrinnim ben bittim bu pembeli tuluma
Onun o totosunu içinde düşündüm...
İçimden kırt kırt ısırmak geldi!!
Kızım diyor seni kırt kırt kırt yerim diye bazen bana
O geldi aklıma
Ay bunları giymiş..
İçinde beyaz fırfırlı gömlek
Ay ye beni diyor
Bi de şişko boğum boğum büklüm büklüm saçlar lüle lüle
Sarı...
CAnım Allah güle güle giydirmek nasip etsin prensese..
Sabah sana yazdım ..
Kızın olacak demiştim...
hani bazen isyan etmek geçiyor içimden. bunlarla aynı dünyada nefes almak bile daraltıyoır içimi.
Boşver canım ya...
Çocuğa acıdım ben inan
Resimlere bakarken
Allah gönlüne göre versin emi sana!
Boğum boğum etli koca dudaklı..
Renkli gözlü zenci
Canım benim eşim tarafı da Arap kökenli...
Ben Türkmen kızı
Buldu kaçırmadı
Hayırlı olsun canım
Kaça aldın...
Canım benim bende seni çok seviyorum...
Seninde konuşmalarını ben beğeniyorum
Böyle heyecanlı heyecanlı
:89:
Allahım ecrinnim ben bittim bu pembeli tuluma
Onun o totosunu içinde düşündüm...
İçimden kırt kırt ısırmak geldi!!
Kızım diyor seni kırt kırt kırt yerim diye bazen bana
O geldi aklıma
Ay bunları giymiş..
İçinde beyaz fırfırlı gömlek
Ay ye beni diyor
Bi de şişko boğum boğum büklüm büklüm saçlar lüle lüle
Sarı...
CAnım Allah güle güle giydirmek nasip etsin prensese..
Sabah sana yazdım ..
Kızın olacak demiştim...
İNŞALLAH SENİNDE BENİMDE DUALARIM KABUL OLUR 4 TANE ÇOCUK ANNESİ OLAN BİR KADININ DUALARIDA ÇABUK KABUL OLUR İNŞALLAH TONTİRİK ÇOCUCUĞUM OLSUN AYYYY ŞU 2 HAFTA GEÇSİN GÖRMEK İSTİYORUM ARTIKIN
kızlar yaa insan birşeyler almamak için kendini zor tutuyor size bir sorum olacak ben bebek arabası için kraft twist düşünüyorum sizlerden de fikir alsam diyorum
maşallah nazar değmesin ne güsel bişi ya hareketli çocukları severim akıllı zekir gibi olurlar sanırsam benim oğlumda oldukça hareketli olcak 14.haftadan beri karnımda kuduruyo
ya şu venice reklamı waryaa izlemeyenler burdan bakabilir wenicekidsfashion's channel - youtube hastayım bu kıza yaa ayy benim kızımda böle olur inşallah yaa ısırasım gelioo her çıktığında eşimle bayılıyoruzz yaa
kızlar yaa insan birşeyler almamak için kendini zor tutuyor size bir sorum olacak ben bebek arabası için kraft twist düşünüyorum sizlerden de fikir alsam diyorum
allah kolaylık versin cnm benim zor hayat zor insanları anlamak zor kavun değil ki dibini koklayıp alasın eşlerimiz iyi olsunda gerisi boşş be güselim duymıycan görmiycen bilmiycen yani bazı kayınvalideler öyle malesef benim babannem çok fena annem çok çekti yazık ben şahidiyim yani benden önceside var tabi ama benim kayınvalidem iyidir ilgilenir ara sorar torununu sorar kızgında olsa arar arada bi laf söyler ama napalım o kadar kusur kadı kızındada olur gelin olmak kolay değil anacım ama seni sevmeyebilir anlarım ama canından bir parça torunu yani hiç mi merak etmez insan içinden gelip hiç mi bişi almaz allah ıslah etsin diyecek bişi yok cnm
Hayırlı olsun canım
Kaça aldın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?