- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #25.021
kızlar benim oğlum da sülalenin tek bebeğiydi
ama kaynanamlar hiç bir şey almadılar
günaydın kızlarrrr ya nerden buldun bu bebeği heh işte oğlum böle olsun çok isterim siyah saçlı mavi göslü bayıldım çok şekerrrrr
bizim soyaddan ilk erkek bebek olacak benim oğluşum fena kıymetli kayınvalidemlerde aldıkça alıyolar kimbilir doğunca napcaklar
seninki daha zorbenimkide baska kücük olmadıgı için zor ayy bizim bebege ilk basta erkek demişlerdi. sonra kız olunca alısmak zor oldu. dr dan cıkıyoruzz kız dedi diyoruzz olllssunnn olsunnnn kız olsun benimm 5 kızım var hiç üzülme daha güzel dedi durdu kesinlesene kadar sözde beni avutuyo ama benimm kıza üzülmedigimii anlayamadı bi türlüü daha cokk yordu benii herkes babaannesi torununa düskün olsun isterr.. bende ay ellemeye korksa eline almasa sevgi sözcükleri söylemesee (yavrumm cocumm gözümün nuru vs) ben hiç sevmemm öyle seylerii ... ay arada karnımıı oksayıppp muhabbet ediyo ciddi ciddi babannsei kurbann olsunn cocugunaa diye baslayaraktan daha o kadar sinir geldi üstüme.. ay bu hamilelikkk evrimm gecirttirdi bana baska bi insan oldum ben
yapı meselesi tatlım bunlarr.. benim kaynanam kızlarına da yapmıs en basitii anane yapar diye bütün odalarını yapmısama bizimki hep alır bebek olmasa da tamamenn mizac durumu bu.. cebindeki son kurusa kadar kime ne lazımsa onu alır.. almak içinn baskı yaparr, emrivaki yaparr bak imdi aldın aldınn benimde bölee huyum var ben al deyince alın diye arada da fırca atar
kanz ın sitesinde buldum.. sayfayı acar acmaz karsıma geldii
sansslı bebekkkk olcak o zamannbizim soyad da ben ikinciye bi erkekk dogurmassam basladıgı yerde bitiyoo
bizim soyaddan ilk erkek bebek olacak benim oğluşum fena kıymetli kayınvalidemlerde aldıkça alıyolar kimbilir doğunca napcaklar
seninki daha zorbenimkide baska kücük olmadıgı için zor ayy bizim bebege ilk basta erkek demişlerdi. sonra kız olunca alısmak zor oldu. dr dan cıkıyoruzz kız dedi diyoruzz olllssunnn olsunnnn kız olsun benimm 5 kızım var hiç üzülme daha güzel dedi durdu kesinlesene kadar sözde beni avutuyo ama benimm kıza üzülmedigimii anlayamadı bi türlüü daha cokk yordu benii herkes babaannesi torununa düskün olsun isterr.. bende ay ellemeye korksa eline almasa sevgi sözcükleri söylemesee (yavrumm cocumm gözümün nuru vs) ben hiç sevmemm öyle seylerii ... ay arada karnımıı oksayıppp muhabbet ediyo ciddi ciddi babannsei kurbann olsunn cocugunaa diye baslayaraktan daha o kadar sinir geldi üstüme.. ay bu hamilelikkk evrimm gecirttirdi bana baska bi insan oldum ben
kıss öle deme yaa bak ne kadar ilgiliymiş kayınvaliden
tamam senide anlıom ama hiç ilgili olmasa inan daha kötü
bizimkide kendini ve çevresindekileri hep erkek olacak diye etkiledi sanki gözleri ultrason...
ama kız olduğunu öğrenince tepkileri beni çok ama çok üzdü zaten o zamandan beri bi soğuğum ona
ama şimdi alışmaya başladı
ama artıkkk hiçte umrumda değilll Allah benim gönlüme göre verdii çok şükürrrr
onada kapak oldu bi güzellll kızım çünküçok emin konuşuyodu erkek olacak diye
ya süper bir çocuk bittim avatarıma esmer renkli gözlü bebek bulamadım bende tuttum ahanda bu zenciyi koydum
valla şanslı ki ne şanslı çok kıymetli telefonda benden once oğlumu soruyolar mahmut eymen napıyo diye haberi verdiğimde uçtular sevinçten hele kayınpederim ağlamış kıyamam oğlu kızı yok bu işin ama tabi anadolu insanı biraz düşkün bu işlere galiba erkekte erkek afedersiniz amcacığımın meşhur bi lafı vardır allah hayırlısını versin tabikide ERKEĞİN B...KNDA BONCUK BULCAKLAR DİYO O KADAR SEVİNİYOLAR DİE
Gunaydın bacılar,
Nasılsınız bakem?
Ben oldukca zor bır gece gecırdım dun.
Dıyebılırım kı hayatımda bu kadar korku yasamamıstım.
Dun aksam eve gıdınce bi' dus alayım dedım, boynumun sol tarafında mınnacık bır et parcası gıbı bırsey geldı elıme.
Dus yaptım, o kada rher yerı lıfledım, boynumu bıle!
Tabıı et parcası ya cıkmaması normal, ama yenı cıkmıs olması da ılgınc geldı bana.
Neyse, oturdum tv.nın karsısına, aldım bır tabak meyva usul usul yıyorum.
Keyfım de yerınde hani, kızım arada pıt pıt yapıyor dıye.
Bırden elım yıne boynuma gıttı, 'ah bu et parcasına bi bakayım aynada' dedım.
Gıttım, baktım, mınnacık bırsey.
Elledımbaktım ele gelıyor, hafıf cevırdım, koptu, 'oh, bu cırkın goruntuden kurtuldum' dememle elıme bakmam ve canlı bırsey oldugunu gormem bır oldu.
Tabıı bocek oldugunu gordugum gıbı bastım cıglıkları ama esım evde yok!
Nasıl zıplıyorum, bagırıyorum korkudan.
Ben hayatta bır bocege dokunamam, kaldı kı bu benım derıme yapısmıs, cekınce ancak geldı.
Tabıı aklıma ılk gelen 'kene' oldu.
Esımı aradım, oda guya arkadası ıle takılacaktı bıraz.
Aglaya aglaya anlattım, 'sakin ol' dıyor ama ne mumkun.
Neyse 10 dk.ya geldı, hemen apar topar hastaneye gıttık, o gelene kadar ben ınternetten kene fotograflarına baktım cunku.
Doktor gorur gormez 'bu kene' dedı. He ben et parcası dıye lavaboya attım ya, esım de hastaneye gıderken aldı onu oradan.
Test yaptılar hemen. Sonucu 2 saat sonra alırsınız dedı.
Bu arada esımın arkadasları hemen geldı hastaneye. Ya kızıyorum bu kumama ama adam panık yapmıs, bız hastanedeyken defalarca aradı.
Sonunda dayanadı, geldı.
Keneyı koparman ıyı olmamıs dedıler, ıyıce urktum tabıı.
Esıme 'kesın ben olucem' dıyıp durdum.
Neyse vakıt dolunca tahlıl sonuclarını almaya gttık ama benım yuregım pırpır...
Hamdolsun temız cıktı, yalnız 4 gun sonra tekrar tahlıl yapılacak.
Kısacası dun gercekten olecegımı dusundum ve bebegım ıcın cok uzuldum.
Aklıma ılk gelen keske bebegım az daha buyuk olsaydı 'belkı ben olmeden once onu alırlar, yasar' oldu.
Rabbım kımseye yasatmasın bu korkuyu, hele benım gıbı bocekten fecı sekılde korkanlara hıc yasatmasın.
[ı]gunaydın bacılar,
nasılsınız bakem?
Dun aksam eve gıdınce bi' dus alayım dedım, boynumun sol tarafında mınnacık bır et parcası gıbı bırsey geldı elıme.
Tabıı et parcası ya cıkmaması normal, ama yenı cıkmıs olması da ılgınc geldı bana.
ElledımBaktım ele gelıyor, hafıf cevırdım, koptu, 'oh, bu cırkın goruntuden kurtuldum' dememle elıme bakmam ve canlı bırsey oldugunu gormem bır oldu.
Ben hayatta bır bocege dokunamam, kaldı kı bu benım derıme yapısmıs, cekınce ancak geldı.
Neyse 10 dk.ya geldı, hemen apar topar hastaneye gıttık, o gelene kadar ben ınternetten kene fotograflarına baktım cunku.
Doktor gorur gormez 'bu kene' dedı. He ben et parcası dıye lavaboya attım ya, esım de hastaneye gıderken aldı onu oradan.
Bu arada esımın arkadasları hemen geldı hastaneye. Ya kızıyorum bu kumama ama adam panık yapmıs, bız hastanedeyken defalarca aradı.
Sonunda dayanadı, geldı.
Aklıma ılk gelen keske bebegım az daha buyuk olsaydı 'belkı ben olmeden once onu alırlar, yasar' oldu.
Rabbım kımseye yasatmasın bu korkuyu, hele benım gıbı bocekten fecı sekılde korkanlara hıc yasatmasın.[/ı]
Gunaydın bacılar,
Nasılsınız bakem?
Elledımbaktım ele gelıyor, hafıf cevırdım, koptu, 'oh, bu cırkın goruntuden kurtuldum' dememle elıme bakmam ve canlı bırsey oldugunu gormem bır oldu.
Sonunda dayanadı, geldı.
Rabbım kımseye yasatmasın bu korkuyu, hele benım gıbı bocekten fecı sekılde korkanlara hıc yasatmasın.
kıss öle deme yaa bak ne kadar ilgiliymiş kayınvaliden
tamam senide anlıom ama hiç ilgili olmasa inan daha kötü
bizimkide kendini ve çevresindekileri hep erkek olacak diye etkiledi sanki gözleri ultrason...
ama kız olduğunu öğrenince tepkileri beni çok ama çok üzdü zaten o zamandan beri bi soğuğum ona
ama şimdi alışmaya başladı
ama artıkkk hiçte umrumda değilll Allah benim gönlüme göre verdii çok şükürrrr
onada kapak oldu bi güzellll kızım çünküçok emin konuşuyodu erkek olacak diye
ya süper bir çocuk bittim avatarıma esmer renkli gözlü bebek bulamadım bende tuttum ahanda bu zenciyi koydum
valla şanslı ki ne şanslı çok kıymetli telefonda benden once oğlumu soruyolar mahmut eymen napıyo diye haberi verdiğimde uçtular sevinçten hele kayınpederim ağlamış kıyamam oğlu kızı yok bu işin ama tabi anadolu insanı biraz düşkün bu işlere galiba erkekte erkek afedersiniz amcacığımın meşhur bi lafı vardır allah hayırlısını versin tabikide ERKEĞİN B...KNDA BONCUK BULCAKLAR DİYO O KADAR SEVİNİYOLAR DİE
Gunaydın bacılar,
Nasılsınız bakem?
Sonunda dayanadı, geldı.
amannn geçmiş olsun tatlım.bende tam miden nasıl oldu diye sorarken sen yazmıssın.kene nerden gelmiş ya( cok geçmiş olsun.
ayyy cnm geçmiş olsun yaaa büyük tehlike atlatmışın alah korumuş korkutuğun bişi değilmiş demek ne dediler o salak böcük için
elefera ayyy canım geçmiş olsun
ucuz atlatmışsın
ee keneyi nerde buldun kızzz
ormana falan gittin mi
Tesekkur ederım canlarım benım.
Gercekten ucuz atlattım, ınsallah 4 gun sonrakı tahlıllerde de temız cıkar.
Buyuk ıhtımal yazlıga gıttık ya, oradan geldı.
Orada her yer bag, bahce.
Kayınvalıdemler yıllardır gıdıyor, hıc boyle bır durumla karsılasmadılar.
Benı buldu demek.
Bocek ıcın bır sey demedıler. 'Tahlıller sımdılık temız, 4 gun sonra yıne gel' dedıler.
Esımde elıne almıs bocegı, tabıı seffaf mınık bır posetın ıcınde dellil dıye tutuyordu.
Hastaneden cıkınca yere attı bende ustune bi guzel bastım, benı o kadar korkuttugu ıcın.
alısır tatlım evlat anapara torun fazimişş ya sıkma canını hiççbizimkide oglana düskün cnmm.. Kendi oglanı bulsun diye 5 kız yapmıs yaa ondan benim de kıza üzülcegimi düsünüyo bilincaltı.. Ama maaleseff kızlarının da hep kızları var Bitanesi 2 cocuklu onun ikincisi erkek. Kayınpederim yasasaydı bende cok üzülürdüm kız oldu diye cünkü o cok isterdi hele ki oglunun oglu.. Ikinciye de ömrü yeter mi yetmez mi stresi olurdu. Rahmetli nur içinde yatsın sadece hamile oldugumu ögrendi ona bile aglamıss Tabi cnm belki ilgisiz olsa da üzülürdüm ama ben yapı olarak böyleyim heralde hamilelikte de cok degiştim bambaska bi insan oldum cıktım Ama normalde de herkesle öpüsmemm sarılmam ilk zamanlar konusmam cok mesafeliyimdir.. Allah biliyo cocugumu da yapıss yapıss öpsün istemem kimse. Bende kimseninkini öpmemm oynarım ama öpmem.. Kayınvalidem de tam tersi cokkkkk sıcakkanlı..
Ayyy bulurlarrr belkimm kızzzzHer eve bitane erkek lazım bence ben olsam bende sevinirdimm benim yetemedigim yerde kız kardesine o gözkulak olcak mesela.. Posetlerimi tasıcakk erkek eve kız dısarıı yetişiyomus yaa Evett dogu ne olsa daha düskünn benim kayınpederim de bitlisliydi
kızz okurkenn ellrim vücudumu dolanmaya basladııBennn cokk korkarımmmm eve bii osturukk böcegi giriyo da birbirine katıyorumm bi de üstüme yapıscakk düserr bayılırımm:26::26::26: Ayyy cok gecmişş olsunnn.. Ay keneyi cıkarman kötü olmustaa insan et diyede yolmazz tatlım yahu et beni falan yolmak cok tehlikeli allah korusunn Cok gecmiş olsun tekrarrr bakk tik oldum simdii elimm boynuma boynuma gidiyoo
elefera çooookkkkkkkkkkkkkkkk geçmiş olsun yaaaanerden gelmiiş o pis hayvan senin boynuna acaba yaaa
Canım...
Açar açmaz senin mesajını okuyunca
Geçmişi okumam mümkün değildi artık...
Sen anlatırken yüreğim benim burda hop hop iki üç attı onu diyeyim önce..
Film izler gibi gözümün önünde canlandın...
Nasıl korktum bilemezsin..
Allah bebeğini ve seni korumuş...
İşyerinde dikkat et ağaç altında oturma gülüm..
HAyvanların ve otlak arazilerin bulunduğu yerlere gitme
Gideceksen de önlemini al gülüm..
Ağaç kapılara fazla sürtünme dokunma..
Yumurtalarını oralara bırakırlar zira...
Allah seni bebeğine bağışlamış canım..
Lütfen dikkat et sağlığına...
Ay elefera sana bişey olmasın.....
Sen çok tatlısın..
kız ben öyle ben falan sansamda hiç koparmaya çalışmam korkarım kanar falan diye
o böcek benimle yaşar gider yada ben nalları dikerim kesin
...
kızz okurkenn ellrim vücudumu dolanmaya basladııbennn cokk korkarımmmm eve bii osturukk böcegi giriyo da birbirine katıyorumm bi de üstüme yapıscakk düserr bayılırımm:26::26::26: ayyy cok gecmişş olsunnn.. ay keneyi cıkarman kötü olmustaa insan et diyede yolmazz tatlım yahu et beni falan yolmak cok tehlikeli allah korusunn cok gecmiş olsun tekrarrr bakk tik oldum simdii elimm boynuma boynuma gidiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?