2012 Şubat Anneleri

elefera konuyu okurken aklıma başka bir şey geldi
evde tek başınayken banyo yapmamaya çalış
allah korusun başın döner birşey olur
ben bu hamileliğimde çok korkuyorum nedense
eşim evde yokken arıyorum banyoya gircem yarım saate kadar aramazsam
sen ara beni diye

acaba bu kene hamilelere daha mı çok geliyor
benimde arkadaşıma yapışmıştı hamileyken
ayy bana gelmesin ben hayatta farkedemem

Bılmıyorum canım.
Sımdı kayınvalıdem aradı, oda panık olmus.
Bende et olarak dusunmesem yada gecıstırsem buyuk ıhtımal onunla yasardım.

Günaydın kızlar;

Elefera çok geçmiş olsun. bayağı korkmuşsun ama Allahtan sonuçlar temiz çıkmış.

Tesekkur ederım canım.
Hamdolsun, sımdılık sorun cıkmadı.

Ah canım, bana kalsa evde hıc yalnız kalmayayım.
Ama namümkün.
Esım zaten gec cıkıyor ısten, o gelene kadar dus alıyorum ki, geldıgı zaman onunla vakıt gecıreyım.
Ama aslında cok haklısın, da bır de suna ınandım dunden sonra.
'Sakınan goze, cop batıyor'

Bak, kayınvalıdem aylarca kaldı orada, keza kayınpederım.
Hamdolsun, onlara bırsey olmadı.
Ben bır gun kaldım, kene bana yapıstı.
Nıye, cunku nerede bocek gorsem cıglıgı basarım.
Kayınvalıdem ıse, elıne alır atar.

elefera geçmiş olsun sabah şekeri...

Sagol tatlım benım.

offff cumartesi gelse de doktoro gitsem yaaa

bende haftaya persembeyi bekliyorum.geçmiyor günlerrrr sabah yine bi bitlendim arada kaçamak yaptığım bi doktor var ona mı gitsem bi bebişi görsem diye ama.karar veremedim

Birinize kız birinize oğlan dedim..
Hayırlısı olsun bakalım..
Sizden çok ben heyecan yapmasam iyi sonlara doğru..
Cumartesiye ne kaldı oyelken?
Ya da perşembeye kaldı 6....
O kadar hızlı geçiyor ki zaman anlamıyorsun bile..
20. haftamdayım...
İnanamıyorum....

ayyy ne bilim canım yaa sanki geçmiyor gibi geliyor bana

allah korumuş güselimaklında olsun et beni dahi olsa sakın çekip koparma ki böcek olduğunu farketmemişsin dikkat et kendine rabbim seni kızına ve eşine bağışlasın

üniversite okurken kaldığım yurt en üst kattı çatı katı bir sene çatıya çiyanlar yuva yapmış aman allahım orda üremişler üremişler üremişler milyonlarca çiyan irili ufaklı kabus gibiydi oda akrep gibi soktuğu yerde adamı zekirliyormuş gece bir uyandım gözlerimi açtım ne görim duvarda bana doğru gelen 4 beş tane ahanda kocuman arabtmıyorum iki parmak kalınlığında kırkayak gibi 500tane ayağı var rahat 10cm uzunluğunda çiyan akrep gibi kıskaçları var
işte böyle
açtım ışığı tabi o zamanlar ne olduğunuda bilmiyorum ömrümde ilk görmüşüm aldım elime terliği pat pat pat öldürmeye çalışıyorum hayvanlar dokuz canlı resmen ölmüyo odada kızlar uyuyo telaşa vermiyim die uyandırmadım kimseyi ama benim terlik seslerine uyandılar çığlıklar o biçim yurt sahibini çağırdık kadın gecenin 4dünde geldi sağolsun şok oldu bunlar ne böle die ya soksaydı sizi ne derdim ailelerinize sonra 15-20gün diğer katlarda kaldık kızlarla ilaçlattılar tavanla çatı arasını kata girdiğimizde binlercesi yerde ölüydü çok fena ve iğrenç

ben böcükten korkman allahtan evin erkeğiydim fare kadar böcekleri öldürürdüm tek başıma ama hayatta en tırstığım şey faredir adını duysam zıplarım ondanda kemirdiği ve kemirirken hissetirmediğini bildiğim için nefret ediyorum.

ben senin tahminlerine cok güveniyorum zaten canımm.dün de celins arkadasımıza yazmıstım bebişin cinsiyetini öğrenmiş aysebaharcım demişti yine bildi diye6 gece yatcaz kalkcezzz.hayırlısı olsun inşallah

bizim sorunlarımız mı var acaba

niye sorunlarımız olcak tatlım.herkes seviyo bebelerini oğlum kızım diyeebiz ne edek bilmiyoz daha ayrıntılı yapmadıkahh ettim ama kesin su desin doktordan cıkar cıkmazz hemen bişeyler alıcam yavruma daha tek çöp almadı tembel annesi

evet ya bende hiç birşey almadım
bende merak ediyorum
doktor sana hiç tahminde bulunmuşmuydu hatırlayamadım da
ayrıntılı usg yi dr mu istedi senden

celinse ben demiştim kız kızın olcak öyle hissediyorum die hatları karıştırdın Nazome cnm senin beebğini erkek hissediyorum ama niyeyse bu zamana kadar doktorunun erkekse tespit etmesi lasımdı çünkü erkek organı çabuk görülüyo nedense erkek hissediyorum hayırlısı olsun şimdiden ama

bilmemm belkidee ben erkekk kardesimii cok sevdigimdenn öyle geliyoo kız kardesimde var. erkekle annemiz kızla babamız ayrıı.. ama erkek olan o kadarr mülaim sakin bi cocuk kii o kadar olur yanii. bebekken gece hiç uyanmadı mesela hep cok gülecti. simdi büyüdü 13 yasında okulda accık tembell pc basında oturmaktan ama onun dısında tam istenecek bi cocuk.. futbol oynamaz basketbol sever, her gördügününn yardımına kosar, simdi ben hamileyim ya bizim eve geliyolarr ben agzım diyesiye yedigimizz sofrayı topluyoo. herseyye sen yorulma abla ben yaparım. cocukken national geographic ve discovery izliyodu ne bileyim böyle hassas duygusal bi cocuk.. ama kız kardesim de tam tersi. allah ım bi kapriss bi kaprissss... sacımı düzgün toplayamadın tüy cıktı bak der aglar, bu etek cok uzun der aglar, hep o konussun o yönetsin ister, herseye küser, babasına asık hala babamla evlencem ben der tek basına hiçbişi yapamaz ne biliyim işte bunları görünce heralde kız böye erkek böyle imajı olusuyo

minik ama cok etkilii ondannn boyuta degill işleve bakcann peygamber devesi kocaman ama kmse korkmuyoo kene dedin mi miletin kanı donuyoo.. bide kongolular geldi ya panikoldu insanlar iyice:26::26: cok gecmiş olsun tekrarr bi daha etini de yolma lütfenn bırak cirkin dursunn

kızlarr sizce bugünn chiccoya kadar falan gitmişkenn biberon vb allayım mı acaba ya?? erken mi erken mi derken dogrucam cocugu hiçbiseysizz

ayyy ne bilim canım yaa sanki geçmiyor gibi geliyor bana

Geçecek bebeğim inşallah geçecek....
Biliyor musun benim de okulumda benden 5 hafta büyük hamilelik yaşayan bayan var
Kadın çok halsiz yürüyemiyor
Herkes onu benle kıyaslıyor..
Bana nazar boncuğu getirmiş bugün bir arkadşım
Tak diyooo

Canım geçmiş olsun sana da...
Ama hakikaten iğrenç biliyor musun o eklediğin resim?
Ekranda bana bakan 40 ayak görünce resmen bööööööööö oldum
Tüylerim ürperdi....

Canım senin bioritme baktı mı o arkadaş?
Bakmadıysa bana özelden atsana bilgilerini...
Ben de anlamam ama kafama göre yorumluyorum

Sadece 2 kişiyi bilemedim forumda...
Azelya hep kız istiyorum diyordu ya etkilendim..
Bi de foruma yeni dalmıştım..
Geçmişi okumadım..

Dünyamda da geçmişi okuyunca anladım aslında
Kızın betahcgsi yüksekmiş ama erken gebelikte kanama yaşamış....
Bunu geçmişi okuyunca öğrendim..
Bu bilgiyi daha önce bilseydim...
Daha oturaklı tahmin yapardım...

Leaderım, Allah razı olsun canım.
Hepımızı evlatlarımıza, eslerımıze, aılelerımıze bagıslasın ınsallah.

Bır an '10 gun sonra olecegım' dıye dusunmek ne kotuymus meger.
Oysa yarın ıcın bıle senedımız yok.
Ama herhalde ınsanı korkutan bıraz da o dusunce ıle yasamak.
Rabbım, hasta yatagında, caresız bekleyen kullarının yardımcısı olsun.

Haklısın, et parcasını dahı koparmamak gerekır, ben bıraz fazla umursamaz davrandım sanırım bu konuda.

Ben bır bocek gorecem, hemde fotograftakı kadar, yanımdakı uyanmasın dıye sessız kalacagım!
Hayatta yapamam.
Cok kez bılırım, gecenın bır vaktı esımı uykusundan uyandırıp, bocegı banyodan aldırdıgımı.
Dusun, o banyoda olsa, ben yanıma gelecek dıye uyuyamam.
Bır kere sadece ben oldurdum, sonra butun gece kabus gordum.

kızlarr sizce bugünn chiccoya kadar falan gitmişkenn biberon vb allayım mı acaba ya?? erken mi erken mi derken dogrucam cocugu hiçbiseysizz

Bıberon gıbı malzemelerı alabılırsın bence.
Hatta havlu, sampuan v.s.
Bu tur malzemelerı al.
ınan aldıkca daha mutlu hıssedıyorsun kendını.
ınsanın bebegı ıcın alıs-verıs yapması kadar zevklı bır alıs-verıs turu yoktur bence.

tabi ki alabilirsin canım

leader kız allah seni napmasın emi
o resim ne öyle midem kalktı sabah sabah
kızlar özür dilerim ama ne fena bir yaratıkla karşı karşıya geldiğimi düşünün ve 4-5 tanesini yani kabus gibiydi tabi allahtan ne tür bir böcek olduğunu bilmiyomuşumda sessiz kalmışım bilsem dururmuydum?
kızlarr sizce bugünn chiccoya kadar falan gitmişkenn biberon vb allayım mı acaba ya?? Erken mi erken mi derken dogrucam cocugu hiçbiseysizz
al cnm bende bebedordan aldım biberonları 3 tip aldımm 250ml 150ml 50ml boy boy emzik filan aldım bu ayda kıyafet alcam epey bir dahaki ayada hımm alt açma küvet bebek bakım çantası filan alırım
ah be cnm böceği kırk ayak sandım ben ne bilim zehirli bişi olduğunu köyde yetişmemişim ki çiyan felan bileyim

özür dilerim kızlar hepinizden yani fena bir şey biliyorum o anda öyle kocaman şeyi 4-5 tane baş ucumda görünce anlam veremedim Siz olsanız napardınız bilmiyorum paylaşmak istdim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…