- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #25.041
acaba bu kene hamilelere daha mı çok geliyor
benimde arkadaşıma yapışmıştı hamileyken
ayy bana gelmesin ben hayatta farkedemem
Günaydın kızlar;
Elefera çok geçmiş olsun. bayağı korkmuşsun ama Allahtan sonuçlar temiz çıkmış.
offff cumartesi gelse de doktoro gitsem yaaa
elefera konuyu okurken aklıma başka bir şey geldi
evde tek başınayken banyo yapmamaya çalış
allah korusun başın döner birşey olur
ben bu hamileliğimde çok korkuyorum nedense
eşim evde yokken arıyorum banyoya gircem yarım saate kadar aramazsam
sen ara beni diye
elefera geçmiş olsun sabah şekeri...
offff cumartesi gelse de doktoro gitsem yaaa
bende haftaya persembeyi bekliyorum.geçmiyor günlerrrrsabah yine bi bitlendim arada kaçamak yaptığım bi doktor var ona mı gitsem bi bebişi görsem diye ama.karar veremedim
bende haftaya persembeyi bekliyorum.geçmiyor günlerrrrsabah yine bi bitlendim arada kaçamak yaptığım bi doktor var ona mı gitsem bi bebişi görsem diye ama.karar veremedim
Birinize kız birinize oğlan dedim..
Hayırlısı olsun bakalım..
Sizden çok ben heyecan yapmasam iyi sonlara doğru..
Cumartesiye ne kaldı oyelken?
Ya da perşembeye kaldı 6....
O kadar hızlı geçiyor ki zaman anlamıyorsun bile..
20. haftamdayım...
İnanamıyorum....
[ı]tesekkur ederım canım.
Buyuk ıhtımal yazlıktan geldı.
Her yer ormanlık, bag, bahce.
Bende aksama kadar agacların dıbınde gezdım, durdum[/ı].
[ı]allah razı olsun canım benım.
ıs yerınde degıl buyuk ıhtımal.
Hafta sonu yazlıga gıtmıstım ya, orada olmustur tahmınımız.
Cok korktum baharım, aklım gıttı resmen.
Belkı abartı gelecek sıze, saclarımı fılan nasıl cekıyorum, nasıl ayaklarımı yerlere vurdum o an, anlatamam.
Feci birseydi.
Bebegım...
Kıyamam ben ona.
Endısem daha cok onun ıcındı zaten.
Rabbım hepımızı ve bebeklerımızı korusun ınsallah.[/ı]
[ı]ben vucudumda bırsey cıktı mı ılla kurcalarım.
ıyı kı kurcalamısım oyelkenımi belkı daha kotusu olabılırdı.
Ama sımdı trıbe bagladım, durmadan orama burama bakıyorum.[/ı]
[ı]ya ben ecrınım, aklım cıkar.
Sınek konsa bır yerıme basarım cıglıgı.
Karıncaya bıle tahammulum yok benım.
Ne bılım, o an aklıma kotu bırsey gelmedı kı.
Dokundum, baktım oynuyor, cekeyım kopsun dedım.
Allah razı olsun.
Kımseye yasatmasın.
Ulen, mınnacık bır bocek koskoca ınsanları nasıl da korkutuyor![/ı]
Birinize kız birinize oğlan dedim..
Hayırlısı olsun bakalım..
Sizden çok ben heyecan yapmasam iyi sonlara doğru..
Cumartesiye ne kaldı oyelken?
Ya da perşembeye kaldı 6....
O kadar hızlı geçiyor ki zaman anlamıyorsun bile..
20. haftamdayım...
İnanamıyorum....
bizim sorunlarımız mı var acaba
ben senin tahminlerine cok güveniyorum zaten canımm.dün de celins arkadasımıza yazmıstım bebişin cinsiyetini öğrenmiş aysebaharcım demişti yine bildi diye6 gece yatcaz kalkcezzz.hayırlısı olsun inşallah
niye sorunlarımız olcak tatlım.herkes seviyo bebelerini oğlum kızım diyeebiz ne edek bilmiyoz daha ayrıntılı yapmadık ahh ettim ama kesin su desin doktordan cıkar cıkmazz hemen bişeyler alıcam yavruma daha tek çöp almadı tembel annesi
ben senin tahminlerine cok güveniyorum zaten canımm.dün de celins arkadasımıza yazmıstım bebişin cinsiyetini öğrenmiş aysebaharcım demişti yine bildi diye6 gece yatcaz kalkcezzz.hayırlısı olsun inşallah
Niye sorunlarımız olcak tatlım.herkes seviyo bebelerini oğlum kızım diyeebiz ne edek bilmiyoz daha ayrıntılı yapmadık ahh ettim ama kesin su desin doktordan cıkar cıkmazz hemen bişeyler alıcam yavruma daha tek çöp almadı tembel annesi
ahh be güselim valla benim 2 tane kazık kadar erkek kardeşim var biri 18 biri19 yaşında ama ne anneme ne babama tek bir gün faydaları dokunmamıştır. Bırak poşet taşımayı bir gün eve ekmek aldıramamışızdır.kafalarına buyruk yaşarlar inşallah benim oğlum dayılarına çekmezler erkek çocukları evle bek ilgilenmiyolar bu devirde ama annem her zaman der kız evlat başka diye
Tesekkur ederım canım.
Buyuk ıhtımal yazlıktan geldı.
Her yer ormanlık, bag, bahce.
Bende aksama kadar agacların dıbınde gezdım, durdum.
Allah razı olsun canım benım.
ıs yerınde degıl buyuk ıhtımal.
Hafta sonu yazlıga gıtmıstım ya, orada olmustur tahmınımız.
Cok korktum Baharım, aklım gıttı resmen.
Belkı abartı gelecek sıze, saclarımı fılan nasıl cekıyorum, nasıl ayaklarımı yerlere vurdum o an, anlatamam.
Feci birseydi.
Bebegım...
Kıyamam ben ona.
Endısem daha cok onun ıcındı zaten.
Rabbım hepımızı ve bebeklerımızı korusun ınsallah.
Ben vucudumda bırsey cıktı mı ılla kurcalarım.
ıyı kı kurcalamısım oyelkenımi belkı daha kotusu olabılırdı.
Ama sımdı trıbe bagladım, durmadan orama burama bakıyorum.
Ya ben ecrınım, aklım cıkar.
Sınek konsa bır yerıme basarım cıglıgı.
Karıncaya bıle tahammulum yok benım.
Ne bılım, o an aklıma kotu bırsey gelmedı kı.
Dokundum, baktım oynuyor, cekeyım kopsun dedım.
Allah razı olsun.
Kımseye yasatmasın.
Ulen, mınnacık bır bocek koskoca ınsanları nasıl da korkutuyor!
ayyy ne bilim canım yaa sanki geçmiyor gibi geliyor bana
allah korumuş güselimaklında olsun et beni dahi olsa sakın çekip koparma ki böcek olduğunu farketmemişsin dikkat et kendine rabbim seni kızına ve eşine bağışlasın
üniversite okurken kaldığım yurt en üst kattı çatı katı bir sene çatıya çiyanlar yuva yapmış aman allahım orda üremişler üremişler üremişler milyonlarca çiyan irili ufaklı kabus gibiydi oda akrep gibi soktuğu yerde adamı zekirliyormuş gece bir uyandım gözlerimi açtım ne görim duvarda bana doğru gelen 4 beş tane ahanda kocuman arabtmıyorum iki parmak kalınlığında kırkayak gibi 500tane ayağı var rahat 10cm uzunluğunda çiyan akrep gibi kıskaçları var
Eki Görüntüle 265200 işte böyle
açtım ışığı tabi o zamanlar ne olduğunuda bilmiyorum ömrümde ilk görmüşüm aldım elime terliği pat pat pat öldürmeye çalışıyorum hayvanlar dokuz canlı resmen ölmüyo odada kızlar uyuyo telaşa vermiyim die uyandırmadım kimseyi ama benim terlik seslerine uyandılar çığlıklar o biçim yurt sahibini çağırdık kadın gecenin 4dünde geldi sağolsun şok oldu bunlar ne böle die ya soksaydı sizi ne derdim ailelerinize sonra 15-20gün diğer katlarda kaldık kızlarla ilaçlattılar tavanla çatı arasını kata girdiğimizde binlercesi yerde ölüydü çok fena ve iğrenç
ben böcükten korkman allahtan evin erkeğiydim fare kadar böcekleri öldürürdüm tek başıma ama hayatta en tırstığım şey faredir adını duysam zıplarım ondanda kemirdiği ve kemirirken hissetirmediğini bildiğim için nefret ediyorum.
niye sorunlarımız olcak tatlım.herkes seviyo bebelerini oğlum kızım diyeebiz ne edek bilmiyoz daha ayrıntılı yapmadık ahh ettim ama kesin su desin doktordan cıkar cıkmazz hemen bişeyler alıcam yavruma daha tek çöp almadı tembel annesi
allah korumuş güselimaklında olsun et beni dahi olsa sakın çekip koparma ki böcek olduğunu farketmemişsin dikkat et kendine rabbim seni kızına ve eşine bağışlasın
üniversite okurken kaldığım yurt en üst kattı çatı katı bir sene çatıya çiyanlar yuva yapmış aman allahım orda üremişler üremişler üremişler milyonlarca çiyan irili ufaklı kabus gibiydi oda akrep gibi soktuğu yerde adamı zekirliyormuş gece bir uyandım gözlerimi açtım ne görim duvarda bana doğru gelen 4 beş tane ahanda kocuman arabtmıyorum iki parmak kalınlığında kırkayak gibi 500tane ayağı var rahat 10cm uzunluğunda çiyan akrep gibi kıskaçları var
Eki Görüntüle 265200 işte böyle
açtım ışığı tabi o zamanlar ne olduğunuda bilmiyorum ömrümde ilk görmüşüm aldım elime terliği pat pat pat öldürmeye çalışıyorum hayvanlar dokuz canlı resmen ölmüyo odada kızlar uyuyo telaşa vermiyim die uyandırmadım kimseyi ama benim terlik seslerine uyandılar çığlıklar o biçim yurt sahibini çağırdık kadın gecenin 4dünde geldi sağolsun şok oldu bunlar ne böle die ya soksaydı sizi ne derdim ailelerinize sonra 15-20gün diğer katlarda kaldık kızlarla ilaçlattılar tavanla çatı arasını kata girdiğimizde binlercesi yerde ölüydü çok fena ve iğrenç
ben böcükten korkman allahtan evin erkeğiydim fare kadar böcekleri öldürürdüm tek başıma ama hayatta en tırstığım şey faredir adını duysam zıplarım ondanda kemirdiği ve kemirirken hissetirmediğini bildiğim için nefret ediyorum.
kızlarr sizce bugünn chiccoya kadar falan gitmişkenn biberon vb allayım mı acaba ya?? erken mi erken mi derken dogrucam cocugu hiçbiseysizz
kızlarr sizce bugünn chiccoya kadar falan gitmişkenn biberon vb allayım mı acaba ya?? erken mi erken mi derken dogrucam cocugu hiçbiseysizz
Geçecek bebeğim inşallah geçecek....
Biliyor musun benim de okulumda benden 5 hafta büyük hamilelik yaşayan bayan var
Kadın çok halsiz yürüyemiyor
Herkes onu benle kıyaslıyor..
Bana nazar boncuğu getirmiş bugün bir arkadşım
Tak diyooo
Canım senin bioritme baktı mı o arkadaş?
Bakmadıysa bana özelden atsana bilgilerini...
Ben de anlamam ama kafama göre yorumluyorum
tak canım sende
ben oğluma hamileyken çok iyiydim
ama bunda halsizim
bioritm ne yaa
Bıberon gıbı malzemelerı alabılırsın bence.
Hatta havlu, sampuan v.s.
Bu tur malzemelerı al.
ınan aldıkca daha mutlu hıssedıyorsun kendını.
ınsanın bebegı ıcın alıs-verıs yapması kadar zevklı bır alıs-verıs turu yoktur bence.
evet bence de sadece cinsiyette çok emin değilsen kıyafet alma
onuda ara renklerle halledebilirsin aslında
kızlar özür dilerim ama ne fena bir yaratıkla karşı karşıya geldiğimi düşünün ve 4-5 tanesini yani kabus gibiydi tabi allahtan ne tür bir böcek olduğunu bilmiyomuşumda sessiz kalmışım bilsem dururmuydum?leader kız allah seni napmasın emi
o resim ne öyle midem kalktı sabah sabah
al cnm bende bebedordan aldım biberonları 3 tip aldımm 250ml 150ml 50ml boy boy emzik filan aldım bu ayda kıyafet alcam epey bir dahaki ayada hımm alt açma küvet bebek bakım çantası filan alırımkızlarr sizce bugünn chiccoya kadar falan gitmişkenn biberon vb allayım mı acaba ya?? Erken mi erken mi derken dogrucam cocugu hiçbiseysizz
ah be cnm böceği kırk ayak sandım ben ne bilim zehirli bişi olduğunu köyde yetişmemişim ki çiyan felan bileyim[ı]
leaderım, allah razı olsun canım.
Hepımızı evlatlarımıza, eslerımıze, aılelerımıze bagıslasın ınsallah.
Bır an '10 gun sonra olecegım' dıye dusunmek ne kotuymus meger.
Oysa yarın ıcın bıle senedımız yok.
Ama herhalde ınsanı korkutan bıraz da o dusunce ıle yasamak.
Rabbım, hasta yatagında, caresız bekleyen kullarının yardımcısı olsun.
Haklısın, et parcasını dahı koparmamak gerekır, ben bıraz fazla umursamaz davrandım sanırım bu konuda.
Ben bır bocek gorecem, hemde fotograftakı kadar, yanımdakı uyanmasın dıye sessız kalacagım!
Hayatta yapamam.
Cok kez bılırım, gecenın bır vaktı esımı uykusundan uyandırıp, bocegı banyodan aldırdıgımı.
Dusun, o banyoda olsa, ben yanıma gelecek dıye uyuyamam.
Bır kere sadece ben oldurdum, sonra butun gece kabus gordum.[/ı]
[ı]geçecek bebeğim inşallah geçecek....
Biliyor musun benim de okulumda benden 5 hafta büyük hamilelik yaşayan bayan var
kadın çok halsiz yürüyemiyor
herkes onu benle kıyaslıyor..
Bana nazar boncuğu getirmiş bugün bir arkadşım
tak diyooo
[/ı]
[ı]canım geçmiş olsun sana da...
Ama hakikaten iğrenç biliyor musun o eklediğin resim?
Ekranda bana bakan 40 ayak görünce resmen bööööööööö oldum
Tüylerim ürperdi....[/ı]
[ı]canım senin bioritme baktı mı o arkadaş?
Bakmadıysa bana özelden atsana bilgilerini...
Ben de anlamam ama kafama göre yorumluyorum
Sadece 2 kişiyi bilemedim forumda...
Azelya hep kız istiyorum diyordu ya etkilendim..
Bi de foruma yeni dalmıştım..
Geçmişi okumadım..
Dünyamda da geçmişi okuyunca anladım aslında
kızın betahcgsi yüksekmiş ama erken gebelikte kanama yaşamış....
Bunu geçmişi okuyunca öğrendim..
Bu bilgiyi daha önce bilseydim...
Daha oturaklı tahmin yapardım...
[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?