- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #25.061
Gunaydın bacılar,
Nasılsınız bakem?
Ben oldukca zor bır gece gecırdım dun.
Dıyebılırım kı hayatımda bu kadar korku yasamamıstım.
Dun aksam eve gıdınce bi' dus alayım dedım, boynumun sol tarafında mınnacık bır et parcası gıbı bırsey geldı elıme.
Dus yaptım, o kada rher yerı lıfledım, boynumu bıle!
Tabıı et parcası ya cıkmaması normal, ama yenı cıkmıs olması da ılgınc geldı bana.
Neyse, oturdum tv.nın karsısına, aldım bır tabak meyva usul usul yıyorum.
Keyfım de yerınde hani, kızım arada pıt pıt yapıyor dıye.
Bırden elım yıne boynuma gıttı, 'ah bu et parcasına bi bakayım aynada' dedım.
Gıttım, baktım, mınnacık bırsey.
Elledımbaktım ele gelıyor, hafıf cevırdım, koptu, 'oh, bu cırkın goruntuden kurtuldum' dememle elıme bakmam ve canlı bırsey oldugunu gormem bır oldu.
Tabıı bocek oldugunu gordugum gıbı bastım cıglıkları ama esım evde yok!
Nasıl zıplıyorum, bagırıyorum korkudan.
Ben hayatta bır bocege dokunamam, kaldı kı bu benım derıme yapısmıs, cekınce ancak geldı.
Tabıı aklıma ılk gelen 'kene' oldu.
Esımı aradım, oda guya arkadası ıle takılacaktı bıraz.
Aglaya aglaya anlattım, 'sakin ol' dıyor ama ne mumkun.
Neyse 10 dk.ya geldı, hemen apar topar hastaneye gıttık, o gelene kadar ben ınternetten kene fotograflarına baktım cunku.
Doktor gorur gormez 'bu kene' dedı. He ben et parcası dıye lavaboya attım ya, esım de hastaneye gıderken aldı onu oradan.
Test yaptılar hemen. Sonucu 2 saat sonra alırsınız dedı.
Bu arada esımın arkadasları hemen geldı hastaneye. Ya kızıyorum bu kumama ama adam panık yapmıs, bız hastanedeyken defalarca aradı.
Sonunda dayanadı, geldı.
Keneyı koparman ıyı olmamıs dedıler, ıyıce urktum tabıı.
Esıme 'kesın ben olucem' dıyıp durdum.
Neyse vakıt dolunca tahlıl sonuclarını almaya gttık ama benım yuregım pırpır...
Hamdolsun temız cıktı, yalnız 4 gun sonra tekrar tahlıl yapılacak.
Kısacası dun gercekten olecegımı dusundum ve bebegım ıcın cok uzuldum.
Aklıma ılk gelen keske bebegım az daha buyuk olsaydı 'belkı ben olmeden once onu alırlar, yasar' oldu.
Rabbım kımseye yasatmasın bu korkuyu, hele benım gıbı bocekten fecı sekılde korkanlara hıc yasatmasın.
kızlarr sizce bugünn chiccoya kadar falan gitmişkenn biberon vb allayım mı acaba ya?? erken mi erken mi derken dogrucam cocugu hiçbiseysizz
tabi ki alabilirsin canım
Geçecek bebeğim inşallah geçecek....
Biliyor musun benim de okulumda benden 5 hafta büyük hamilelik yaşayan bayan var
Kadın çok halsiz yürüyemiyor
Herkes onu benle kıyaslıyor..
Bana nazar boncuğu getirmiş bugün bir arkadşım
Tak diyooo
Canım senin bioritme baktı mı o arkadaş?
Bakmadıysa bana özelden atsana bilgilerini...
Ben de anlamam ama kafama göre yorumluyorum
tak canım sende
ben oğluma hamileyken çok iyiydim
ama bunda halsizim
bioritm ne yaa
evet bence de sadece cinsiyette çok emin değilsen kıyafet alma
onuda ara renklerle halledebilirsin aslında
Canım bioritimde
eşinin ve senin doğumtarihleri lazım..
Bir de sat kaç....
ben birde ek bilgi bunları isterim..bilirsen..
birde kaç günde bir oluyorsun adet...
ve ilişki gününü eğer hatırlıyorsan
Bıberon gıbı malzemelerı alabılırsın bence.
Hatta havlu, sampuan v.s.
Bu tur malzemelerı al.
ınan aldıkca daha mutlu hıssedıyorsun kendını.
ınsanın bebegı ıcın alıs-verıs yapması kadar zevklı bır alıs-verıs turu yoktur bence.
kızlar özür dilerim ama ne fena bir yaratıkla karşı karşıya geldiğimi düşünün ve 4-5 tanesini yani kabus gibiydi tabi allahtan ne tür bir böcek olduğunu bilmiyomuşumda sessiz kalmışım bilsem dururmuydum?
al cnm bende bebedordan aldım biberonları 3 tip aldımm 250ml 150ml 50ml boy boy emzik filan aldım bu ayda kıyafet alcam epey bir dahaki ayada hımm alt açma küvet bebek bakım çantası filan alırım
ah be cnm böceği kırk ayak sandım ben ne bilim zehirli bişi olduğunu köyde yetişmemişim ki çiyan felan bileyim
özür dilerim kızlar hepinizden yani fena bir şey biliyorum o anda öyle kocaman şeyi 4-5 tane baş ucumda görünce anlam veremedimSiz olsanız napardınız bilmiyorum paylaşmak istdim sadece
ayy varr bide dügün alısverisi varr..cok heyecanlı ve keyifliydi o da
ben bi normal b, kücük alayım diyorum. biri su biri mama için..emzik te bi tane alıcam önce emip emmicegini deneyelim.. zira benim kardesimm damaklı kaliteli hiçbir emzigi emmemiştii.. bakkal emzigiyle byüdü cocuk. belki emmez begenmez diye deneyip öyle alalım diyorum.. belki alt acma falan da bakılabilir evett.. neyse benn cıkıyorumm kızlarr... aksama ugrarımm tekrarrr öpüyorum hepiniziii
evet ya bende hiç birşey almadım
bende merak ediyorum
doktor sana hiç tahminde bulunmuşmuydu hatırlayamadım da
ayrıntılı usg yi dr mu istedi senden
celinse ben demiştim kız kızın olcak öyle hissediyorum die hatları karıştırdınNazome cnm senin beebğini erkek hissediyorum ama niyeyse bu zamana kadar doktorunun erkekse tespit etmesi lasımdı çünkü erkek organı çabuk görülüyo nedense erkek hissediyorum hayırlısı olsun şimdiden ama
Canım biberon alacağım diye evi doldurup dökme ama
Ben 2 suluk biri chicconun damlatmaz olanı
1 cam biberon
2 chicco biberon yamuk var ya
2 orta boy
1 mini minacık
bunlarla 3 çocuk büyüttüm..
Sonra hem yer sıkışık hem fuzuli dersin..
Elzem olanları al işte
Bi de doğurmazsın korkma kız
Zaamanında doğacak sabır!tabi ki alabilirsin canım
Canım bioritimde
Bir de sat kaç....
yok tatlımm bende zaten az esya takıntısı oldugundan psikolojik alamamm..ayy ne biliyimm 2 adım atıyorumm kasıklarım agrıyo, belim agrıyoo nefes nefese kalıyorum falann.. diyorum daha yarım kg luk cocugu tasıyamıyorum ben 2 kg oldugunda napıcamm.. 8 ve 9. ay evde gecicekk benim kesinn.. o zamana bi tekk sekerleri süsleri bırakmam lazım.. beynim ve vücudum rahat olsun
ya kızlar dünden beri ağlayıp duruyorum çok moralim bozuk ortada canımı sıkacak birşey de yok çok şükür ama kendime engel olamıyorum gözlerim davul gibi oldu! durduramıyorum kendimi benim gibi olan var mı? bir akıl verin nolur..
Evde mısın canım?
Evdeysen ılık bır dus al.
Olmadı, tak kulaklıgını, ac guzel bır muzık, bıraz yuruyus yap.
Bıraz hareket ıyı gelecektır sana.
Canım biberon alacağım diye evi doldurup dökme ama
Ben 2 suluk biri chicconun damlatmaz olanı
1 cam biberon
2 chicco biberon yamuk var ya
2 orta boy
1 mini minacık
bunlarla 3 çocuk büyüttüm..
Sonra hem yer sıkışık hem fuzuli dersin..
Elzem olanları al işte
Bi de doğurmazsın korkma kız
Zaamanında doğacak sabır!tabi ki alabilirsin canım
Canım bioritimde
Bir de sat kaç....
ben ilişki günümü bilmiyorum ama doğ.kont.hapı kullandığımdan düzenli oluyorum
ama kaç günde bir ondan da emin değilim
ayy varr bide dügün alısverisi varr..cok heyecanlı ve keyifliydi o da
ben bi normal b, kücük alayım diyorum. biri su biri mama için..emzik te bi tane alıcam önce emip emmicegini deneyelim.. zira benim kardesimm damaklı kaliteli hiçbir emzigi emmemiştii.. bakkal emzigiyle byüdü cocuk. belki emmez begenmez diye deneyip öyle alalım diyorum.. belki alt acma falan da bakılabilir evett.. neyse benn cıkıyorumm kızlarr... aksama ugrarımm tekrarrr öpüyorum hepiniziii
görüşürüz canım
ya kızlar dünden beri ağlayıp duruyorum çok moralim bozuk ortada canımı sıkacak birşey de yok çok şükür ama kendime engel olamıyorum gözlerim davul gibi oldu! durduramıyorum kendimi benim gibi olan var mı? bir akıl verin nolur..
alla alla neden öyle oldun ki
evet tatlım bana 2 doktor 2 farklı tahmin yaptı aynı gün içinde :) birisi göremiyorum bacakları cok sıkı kapanmıs ama kız gibi dedi aynı gün ben baska doktora gittim o da ben daha sormadan erkek dedi.ama pipisini net görmüş mumurtalarını göremediği için yüzde yüz diyemem bebeğin pozisyonu kesinlik için cok uygun değil dedibizde belirsiz olarak kaldık o günden sonra ya kız ya erkek işte
ayyy şu doktorlarda çok ilginç hee
evdeyim canım ama neden böyle oldum anlayamıyorum bir türlü ekranı göremiyorum ağlamaktan! bu halde sokağa çıkamam ama duş almak iyi fikir.
Gunaydın bacılar,
Nasılsınız bakem?
Dun aksam eve gıdınce bi' dus alayım dedım, boynumun sol tarafında mınnacık bır et parcası gıbı bırsey geldı elıme.
Tabıı et parcası ya cıkmaması normal, ama yenı cıkmıs olması da ılgınc geldı bana.
Elledımbaktım ele gelıyor, hafıf cevırdım, koptu, 'oh, bu cırkın goruntuden kurtuldum' dememle elıme bakmam ve canlı bırsey oldugunu gormem bır oldu.
Ben hayatta bır bocege dokunamam, kaldı kı bu benım derıme yapısmıs, cekınce ancak geldı.
Neyse 10 dk.ya geldı, hemen apar topar hastaneye gıttık, o gelene kadar ben ınternetten kene fotograflarına baktım cunku.
Doktor gorur gormez 'bu kene' dedı. He ben et parcası dıye lavaboya attım ya, esım de hastaneye gıderken aldı onu oradan.
Bu arada esımın arkadasları hemen geldı hastaneye. Ya kızıyorum bu kumama ama adam panık yapmıs, bız hastanedeyken defalarca aradı.
Sonunda dayanadı, geldı.
Aklıma ılk gelen keske bebegım az daha buyuk olsaydı 'belkı ben olmeden once onu alırlar, yasar' oldu.
Rabbım kımseye yasatmasın bu korkuyu, hele benım gıbı bocekten fecı sekılde korkanlara hıc yasatmasın.
ağlama yazık hem sana hem bebişe.sinirlerin gerilmiştir belkide nede olsa hormon patlaması yasıyoruz.duş fikri cok güzel.sağlıkla ilgili problemin yok bebeğin karnında karnı tok altı peksana anne diyeceği anı düşünn seni bu dünyada karsılıksız sevecek nadir kişilerden biri olacak,ona yemek yediriken ne maymun kılığına gireceğin anları,parkta sallarken kahkasını düşün.biraz büyüdüğünde anneleri olmamıza karsın güvenebileceğimiz en yakın kişi karnında senin içinde bunları düşün.sebep ne olursa olsun nasıl onun üzülmesine izin vermeyeceksen senide hiçbişeyin üzmesine izin verme.[/QUO
ya canım ya ne kadar tatlısınız iyi ki varsınız! ne kadar güzel şeyler hatırlattın böyle bana! unutuyoruz işte böyle arada yaşayacaklarımızı ne için bu sıkıntıları çektiğimizi herşey bebeklerimiz için, onları sağlıkla kucağımıza almak için. çooookk doğru söylemişsin çok teşekkür ederim sana wallahi silkeledin beni..
Gunaydın bacılar,
Nasılsınız bakem?
Sonunda dayanadı, geldı.
gitmişken kendime bi hamile kotu bakayım herseyden öncebu daha iyi bi fikirr giyinmeye calısırkenn dank ettii offf kızlarr yaa hiçbişi olmuyo üstüme dügünden sonra kilo almıstım zaten 8_10 arası.. sonra spora basladımm tam vermeye baslarkenn hamile kaldıgımı farkedince üstüne alıyorum.. tv de nichole sherzinger i gördüm az önce. o kadınla benim fizigim cok benziyo ama o hale geri dönmemm içinn 52 kg ya geri dönmem lazım. su anda 67 oldum düsünün artıkk.. o kadar zayıflayamazsın diyolar. tombik oldum böylede hiçbişi üstüme yakısmıyoo.. gerekte zayıflayamaz mıyım acaba :44:
evdeyim canım ama neden böyle oldum anlayamıyorum bir türlü ekranı göremiyorum ağlamaktan! bu halde sokağa çıkamam ama duş almak iyi fikir.
Benım fıstıgımda bugun pek hareketlı degıl.benimki bugün hiç oynamadı sanki yaaa
sabahtan beri de sanki hiç hamile değilmişim gibi hissediyorum kendimi :84::84:
elefaram çok geçmişş olsunn ...Allah bi daha yaşatmasın.
gitmişken kendime bi hamile kotu bakayım herseyden öncebu daha iyi bi fikirr giyinmeye calısırkenn dank ettii offf kızlarr yaa hiçbişi olmuyo üstüme dügünden sonra kilo almıstım zaten 8_10 arası.. sonra spora basladımm tam vermeye baslarkenn hamile kaldıgımı farkedince üstüne alıyorum.. tv de nichole sherzinger i gördüm az önce. o kadınla benim fizigim cok benziyo ama o hale geri dönmemm içinn 52 kg ya geri dönmem lazım. su anda 67 oldum düsünün artıkk.. o kadar zayıflayamazsın diyolar. tombik oldum böylede hiçbişi üstüme yakısmıyoo.. gerekte zayıflayamaz mıyım acaba :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?