2012 Şubat Anneleri

Eleferacım çok çok geçmiş olsun, Rabbim esirgemiş.
Allahın izniyle temiz çıktıktan sonra hiç birşey olmaz, benim kuzenime de kene yapıştı hamileyken.
Hatta hamile olduğunu da kene için hastaneye gittiğinde öğrendi, Rabbime şükürler olsun bebeğini de gayet sağlıklı aldı kucağına.
Benim kız kardeşime de yapışmış kene geçen sene. Yapışmış diyorum çünkü benim ancak iyileştikten sonra haberim oldu.
Rabbim korudu Onu çünkü kene yapıştığında İtalya'daydı. Keneyi farkeder etmez hemen hastaneye gitmişler.
Ama maalesef İtalyan doktorlar keneden bihabermiş.
Anlatmaya çalışmış, bizim ülkemizde bu hayvanlar insanlara yapışıyor, bazıları zehirli oluyor.
Kırım Kanamalı Kongo filan diye anlatıyormuş, doktor buna Kongo'dan mı geldin diyormuş, o kadar bihaberler işte. Güler misin ağlar mısın!
O kadar korkmuş ki, saatlerce incelemişler, oyalamışlar, anlayamamışlar.Müdahale etmemişler.
En sonunda internetten filan bakıp almışlar.
Hamdolsun bi sorun olmadan atlattı. Onun keneyi tahlil bile ettiklerini sanmıyorum İtalyanların.

kızlarr sizce bugünn chiccoya kadar falan gitmişkenn biberon vb allayım mı acaba ya?? erken mi erken mi derken dogrucam cocugu hiçbiseysizz

Canım biberon alacağım diye evi doldurup dökme ama
Ben 2 suluk biri chicconun damlatmaz olanı
1 cam biberon
2 chicco biberon yamuk var ya
2 orta boy
1 mini minacık
bunlarla 3 çocuk büyüttüm..
Sonra hem yer sıkışık hem fuzuli dersin..
Elzem olanları al işte
Bi de doğurmazsın korkma kız
Zaamanında doğacak sabır!

ayy varr bide dügün alısverisi varr..cok heyecanlı ve keyifliydi o da

ben bi normal b, kücük alayım diyorum. biri su biri mama için.. emzik te bi tane alıcam önce emip emmicegini deneyelim.. zira benim kardesimm damaklı kaliteli hiçbir emzigi emmemiştii.. bakkal emzigiyle byüdü cocuk. belki emmez begenmez diye deneyip öyle alalım diyorum.. belki alt acma falan da bakılabilir evett.. neyse benn cıkıyorumm kızlarr... aksama ugrarımm tekrarrr öpüyorum hepiniziii

ecrinim, haklısın.
Kenenın adı yetıyor insanı korkutmaya.
Tamam, soz et parcası da olsa koparmaya calısmam bır daha. (;

bblaum, canım benım.
Allah razı olsun.
Hamdolsun, temız cıktı evet.
Ama arada basım donuyor, mıdem bulanıyor.
Bunlarda psıkolojık sanırım.
Kene ısırıgından sonra genelde ınsanlarda psıkolojık belırtıler olurmus.

Kardesıne de cok gecmıs olsun.
Ben dıyorum, Turk doktorlardan asla vazgecmeyın.
Bu ıthal doktorların bırseyden anladıgı yok, bence.

Hımm bak oda var.
Ama ben aılemle yaptıgım alıs-verıs turlarını daha cok sevmıstım.
Cicili bicili seyler alıyordum.
Bırde annem-babam olunca rahat davranıyordum.

Esımın aılesı ıle cıktıgım alıs-verıslerde hep bır cekıngenlık vardı bende.
Yıne de cok guzeldı o gunler.

Bence de baslangıcta cok alma canım.
Ben ıkı tane aldım.
Bırı buyuk, bırı kucuk.
Emzık almadım daha.
Belkıde almam.

Gorusuruz ecrınım.
ıyı bak kendıne ve melegıne.

ya kızlar dünden beri ağlayıp duruyorum çok moralim bozuk ortada canımı sıkacak birşey de yok çok şükür ama kendime engel olamıyorum gözlerim davul gibi oldu! durduramıyorum kendimi benim gibi olan var mı? bir akıl verin nolur..

evet ya bende hiç birşey almadım
bende merak ediyorum
doktor sana hiç tahminde bulunmuşmuydu hatırlayamadım da
ayrıntılı usg yi dr mu istedi senden

evet tatlım bana 2 doktor 2 farklı tahmin yaptı aynı gün içinde :) birisi göremiyorum bacakları cok sıkı kapanmıs ama kız gibi dedi aynı gün ben baska doktora gittim o da ben daha sormadan erkek dedi.ama pipisini net görmüş mumurtalarını göremediği için yüzde yüz diyemem bebeğin pozisyonu kesinlik için cok uygun değil dedibizde belirsiz olarak kaldık o günden sonra ya kız ya erkek işte

evet tatlım sende demiştin hatırlıyorum ama aysebaharımda demişti belki daha önce.ben onun cinsiyet tahminlerini takip ediyorum sapıkıyım dermişim

Canım senin bioritme baktı mı o arkadaş?
Bakmadıysa bana özelden atsana bilgilerini...
Ben de anlamam ama kafama göre yorumluyorum

Sadece 2 kişiyi bilemedim forumda...
Azelya hep kız istiyorum diyordu ya etkilendim..
Bi de foruma yeni dalmıştım..
Geçmişi okumadım..

Dünyamda da geçmişi okuyunca anladım aslında
Kızın betahcgsi yüksekmiş ama erken gebelikte kanama yaşamış....
Bunu geçmişi okuyunca öğrendim..
Bu bilgiyi daha önce bilseydim...
Daha oturaklı tahmin yapardım...
[/QUOTE]

baktı ama cok karısık bi tablo var karsımda dedi tam saat hesabı lazım benim yaramaz için.gün falan tuttum da saat aklıma gelmediydi ya ama ben sana da bi atayım bilgilerimi

Evde mısın canım?
Evdeysen ılık bır dus al.
Olmadı, tak kulaklıgını, ac guzel bır muzık, bıraz yuruyus yap.
Bıraz hareket ıyı gelecektır sana.

Evde mısın canım?
Evdeysen ılık bır dus al.
Olmadı, tak kulaklıgını, ac guzel bır muzık, bıraz yuruyus yap.
Bıraz hareket ıyı gelecektır sana.

evdeyim canım ama neden böyle oldum anlayamıyorum bir türlü ekranı göremiyorum ağlamaktan! bu halde sokağa çıkamam ama duş almak iyi fikir.

evdeyim canım ama neden böyle oldum anlayamıyorum bir türlü ekranı göremiyorum ağlamaktan! bu halde sokağa çıkamam ama duş almak iyi fikir.

ağlama yazık hem sana hem bebişe.sinirlerin gerilmiştir belkide nede olsa hormon patlaması yasıyoruz.duş fikri cok güzel.sağlıkla ilgili problemin yok bebeğin karnında karnı tok altı pek sana anne diyeceği anı düşünn seni bu dünyada karsılıksız sevecek nadir kişilerden biri olacak,ona yemek yediriken ne maymun kılığına gireceğin anları,parkta sallarken kahkasını düşün.biraz büyüdüğünde anneleri olmamıza karsın güvenebileceğimiz en yakın kişi karnında senin içinde bunları düşün.sebep ne olursa olsun nasıl onun üzülmesine izin vermeyeceksen senide hiçbişeyin üzmesine izin verme.

elefaram çok geçmişş olsunn ...Allah bi daha yaşatmasın.

gitmişken kendime bi hamile kotu bakayım herseyden önce bu daha iyi bi fikirr giyinmeye calısırkenn dank ettii offf kızlarr yaa hiçbişi olmuyo üstüme dügünden sonra kilo almıstım zaten 8_10 arası.. sonra spora basladımm tam vermeye baslarkenn hamile kaldıgımı farkedince üstüne alıyorum.. tv de nichole sherzinger i gördüm az önce. o kadınla benim fizigim cok benziyo ama o hale geri dönmemm içinn 52 kg ya geri dönmem lazım. su anda 67 oldum düsünün artıkk.. o kadar zayıflayamazsın diyolar. tombik oldum böylede hiçbişi üstüme yakısmıyoo.. gerekte zayıflayamaz mıyım acaba:44:

canım çok geçmiş olsun baya korkmuşsun...keşke bözeğin fotosunu bana atsaydın teşhis ederim..ben bu hayvancıklarla 2 sene çalıştımm..hamilelere daha çok gelebilir ihtimali var tabi çünkü kan emici haywanlar doğal olarak hamilelerin kan basıncı yüksek bu arada bütün kzlar günaaaydınn...ya yine az önce kabusla uyandım yaa

günaydınnn herkese...
muhabbetin ortasına daldım..
zaten yine kırıldım size..iki gündür girememiştim,dün biara girdim,bişeyler sordum..kimseden çıt yok!
yine sorucam işte,banane!:))
kilo muhabbeti yapılınca atlayıverdim!bende 48 le evlendim,o 1-2 yıl içinde 55-56 ya kadar çıktım.sonra allahtan işe girdim de 48 e yine düştüm.işten ayrılıncada baktım yine kilo alıcam evde,koşu bandı aldırdım,ve evde ebru şallıyla platese başladım kendim,topumu lastiğimi falan hep aldım.iyi gidiyordum,arada bırakıyordum ama kilo almıyordum ..şimdi hamileyim ve 4.5 ayda 4.5 kilo aldım.
54 le hamile kaldım.59 u görür oldum!boy desen 1.65 tıfıl!!!!!!
dertlendim yine!
URAS nasıl bi isim sizce???bi arkadaş önerdide????

Gunısıgım gunaydın.

Ben Uras ısmını pek begenmedım acıkcası.
Anlamına baktın mı?

Ben baktım sımdı, mutluluk, talıh, sans demeksım.
Manası guzel ama kulagıma hos gelmedı ısım.

Son düzenleme:

Tamam o zaman dusunu al.
Sonrada nazomun dedıgı gıbı guzel duslere dal.
Kendını daha ıyı hıssedeceksın, buna ınan.

benimki bugün hiç oynamadı sanki yaaa
sabahtan beri de sanki hiç hamile değilmişim gibi hissediyorum kendimi :84::84:
Benım fıstıgımda bugun pek hareketlı degıl.
Sabah sankı hareket ettı ama?
Sıkma canını, uyuyordur afacanlar.
Bırazdan uyanırlar, ıkı afacan tepıklemeye baslarlar senı.

elefaram çok geçmişş olsunn ...Allah bi daha yaşatmasın.

Tesekkur ederım canım benım.
Amın, Rabbım kımseye yasatmasın.

Ben dun (kene maceramdan once) ne yaptım bılıyor musun?
Sevdıgım, ama artık gıyınemedıgım bır kotum var-dı.
Onun belınden V seklınde tabıı bıraz daha yayvan kestım.
Sonra da mını bır etegım vardı, liseli kızlar gıbı gıyınıp, kocacıgımın karsısına cıkıyordum oylece
Onunda belınden kestım, kotumun kestıgım yerıne dıktım.
Ve bugun onu gıyındım, cok da rahat oldu.
Valla esıme de dedım, 'bunu daha once akıl etseydım LCW den aldıgım o kotu almazdım' dıye.
Denemek ıstersın belkı dıye yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…