2012 Şubat Anneleri

kanvasa göre kot daha iyi diyorsun yani
ben mağazada baktım 60 tı lcw de kaç lira bilmiyorum hiç

kız seninki yine 1 kez oynamış ben hiç hissetmedim bugün

YOK CNM KOTLARI TAŞ GİBİ BENİM 3 AYDIR DEVAMLI ÜSTÜMDE AMA UYGUN FİYATLARA KAÇMA Bİ TANE ALDIM GERİ VERDİM ONU BEĞENMEDİM KUMAŞINI KANVAS TARZLARINI LCW YAPMAYI BECEREMİYO BUNA KATILIYORUM NORMALDE BEĞENİPTE ALIŞVERİŞ YAPTIĞIM BİR MAĞAZA DEĞİLLDİR AMA HAMİLELİKTE ÇOK FAZLA ALTERNETİF YOK MALESEF HAMİLE KOTLARI SÜPER BELİ LASTİKLİ OHH FEVKALEDE TAM ÜSTÜNE GÖRE AL SONRA KOTLARIN İLK YIKAMADAN SONRA ESNEME PAYI VAR BACAKTAN FELAN FAZLA KG ALMIYORUZ ZATEN GÖBEK GİDİYO ÖNE DOĞRU

BENDE JANJANLI ÇOK İSİM VAR ORJİNAL ANLAMLARI GÜSEL İSİMLEERİ SEVERİM
OĞLUMA İSİM ARARKEN ÇOK KAYDETTİM

ARCEMNamuslu, arlı hükümdar, padişah

ARSUN: Yüreğindeki temizliği yansıtan

SENCER: Kale, askeri siper

TUNCA: Meriç ırmağının bir kolu

Aber: Hz.Nuh'un erkek torunu

Akın:Her engeli aşan,güçlüklerden yılmayan,hızlı hareket kabiliyetine sahip.

Arsal:Temiz huylu namuslu

Berhan:Han Soyundan gelen

Uluç:Büyük türk denizcisinin adı

üstay:Ay gibi yüce,yüksek

Yağız:esmer,doru,yiğit

JERFİ : Derinlik

KAMER : Ay ışığı

MÜREN : Akarsu, dere, ırmak

TANSEL : Aydınlığa ait, sabahla ilgili

ULAŞ : Çok övülmüş,methedilmiş

UTKU : Zafer, üstünlük sağlama, yenme

YEKTA : Tek, eşsiz

Eymenaha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu. 2. Sağ taraftaki. Eymen b. Hureym:. Sahabedendir. Mekke'nin alınışı sırasında müslüman oldu. Babası ve amcası Bedir şehitlerindendir. Hadis rivayctiylc ün kazandı.

Bertuğ:Engel tanımayan, güçlükleri aşan

Gunaydın hanımlar Daha dogrusu Tunaydın

Ay dun gece 1-2 gibi uyuduk anca 11 de kalkabildim

İlk defa oglum gece uyutmadı beni valla pıtpıt rahat bırakmadı beni

Sizler nasılsınız ne var ne yok, gecmisi okuyamadım.

He, bu arada gorumcem sonunda evine dondu! Artık rahat bir nefes alabilirim..

utku,bertuğ,eymen,ulaş,yağız, bunlar beyendiklerim.

Yakında beni gazetelerde okuyacaksınız kızlar.
Hamile bağyan çalıştığı şirketindeki 3 kişiyi paraladı, şaçını başını yoldu filan gibi bi haberde.

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kurtulduk kadından bide kayınvelidenleri postalasak iyice bir halay çekcem yeliz gıcık suratlılar benim pıtırcığımın canını sıkıyolar gergedan yavruları

utku,bertuğ,eymen,ulaş,yağız, bunlar beyendiklerim.

işte ya bacım sende bendensin aynı isimleri bende beğendim ama eşimle ortak bir karara vardık eymene karar kıldık o da çok populer sanırım çok duyuyorum bende ender duyulan isimleri severim benim kardeşimin adı mesela alptuğ ben daha kimsede duymadım yeni yeni duyuluyo kardeşim 19 yaşında anneme helal olsun anne be iyiki ismimi böyle koymuşunuz diyo bak uyumlara bak

alptuğ,tuğrul,tuğba 3 kardeş ismimiz nasıl ama

Hamile bağyan çalıştığı şirketindeki 3 kişiyi paraladı, şaçını başını yoldu filan gibi bi haberde.

seniinde işyerinde sorunlardı dimi?düzelmedimi hala!
kendini kimse için yıpratmaya değmez,sıkma canını,bebişini düşün,doğumumun yaklaştığını,izine çıktığını falan düşün.belki döndüğünde o kişişerle karşılaşmazsın,kimbilir..:))

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kurtulduk kadından bide kayınvelidenleri postalasak iyice bir halay çekcem yeliz gıcık suratlılar benim pıtırcığımın canını sıkıyolar gergedan yavruları

Kaynanamları postalamak yetmez ki, esiminn teyzeleri var kaynanamdan da beterler valla!

Soyle Allah bir yerden nasip etse de para gelse ev alsak kendimize.. Ayrı bir eve cıksak burdan uzak bir yerde..

Anca hayal kurarım boyle ben

seniinde işyerinde sorunlar vardı dimi?düzelmedimi hala!
kendini kimse için yıpratmaya değmez,sıkma canını,bebişini düşün,doğumumun yaklaştığını,izine çıktığını falan düşün.belki döndüğünde o kişişerle karşılaşmazsın,kimbilir..:))

Son düzenleme:
Kaynanamları postalamak yetmez ki, esiminn teyzeleri var kaynanamdan da beterler valla!

Soyle Allah bir yerden nasip etse de para gelse ev alsak kendimize.. Ayrı bir eve cıksak burdan uzak bir yerde..

hadi gözün aydın dünam,görümcen gitmiş nihayet..inşallah birdaha gelmez!
görümcemle aynı evde kendimi düşünemiyorum!

slm kızlar bende tahlil sonuçlarımı aldım çok şükür ciddi bişey yok sadece kanım çok az düşük birde şekerim .. kaç gündürde tahin helvası tutdurmuş gidiyordum ondanmış sanırım.. çok şükür inş hep böyle giderde bi sorun olmaz..

Ay yok patron ayrılır onlar ayrılmaz :))))
Bizim şirkette herkesin egosu inanılmaz şişiktir,herkes bi üstünlük taslama yarışındadır.Kendi hatasını görmez, karşı tarafı eleştirir en ufak şeylerden dolayı....
Herkesin ağzında sürekli "Sen mühendissen ben de Boğaziçi mezunuyum.", "Sen Boğaziçi mezunuysan ben de 10 senedir bu şirkette çalışıyorum.", "Ben sizden fazla çalışıyorum, ben şuyum, yok buyum" şeklinde sözler duyarsınız sık sık.
Herkes müdür olmak için yarışır, ilkokul çocuğu gibi amirlere, patrona şikayetler götürür, yalakalık yapar...
Ay vallahi saçımı başımı yolcam ya

Gözün aydın canım.
Şekerin düşük mü yüksek mi peki? Kaç çıktı?

kaynanamları postalamak yetmez ki, esiminn teyzeleri var kaynanamdan da beterler valla!

Soyle allah bir yerden nasip etse de para gelse ev alsak kendimize.. Ayrı bir eve cıksak burdan uzak bir yerde..

kız siz malikanede mi yaşıyonuz bu kadar insan tek bir evde nasıl yaşıyosunuz allah yardımcınız olsun ben kendimi bir an düşünüyorumda herifimi koynuma almazdım heralde bazen bizimkiler gelir izmirden 15 gün kalırlar 15 gün kardeş kardeş uyuruz :26:

o kadar kişiyle aynı evde allah yardımcın olsun valla çekilmez..bide bebek doğunca herşeye karışırlar şimdi o öyle olmaz şöyle yap..valla ben kaynanamla anlaşırım ama köyden gelsin istemiyorum doğuma ister istemez fikirlerini söyleyecekler biz yapmayıncada deli olacaklar tabi bizde ama inş gelmicek..senin işin dahada zor kaç kişi başında ama fazla yüz göz olma ve soğuk ol biraz...bişey söyleyemesinler sana canım..

Hadi gozun aydın canım. Ben de bugun alıcam tahlil sonuclarımı bakalım ne cıkıcak.

bizimde öyle..zaten rahat olamıyosun ki okalabalıkta..gerçi biz hamilelikle tatile çıktık zaten ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…