- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #25.101
Baska ısım bulalım bız o zaman tosuna.
Enes nasıl?
Aynen canım ya.
Ama tam sana oyle yazdım, gonderdım ya kucuk bır pıt oldu gobegımde.
Herhalde 'anneee burdayım ben' dıyordu afacan.
Kotta esnıyor, ama cok da kotu degıl.
Ben gobek kısmına cıkan kuması begenmedım daha cok.
Neredeyse goguslerımı alacak ıcıne, o kadar uzun olması guzel degıl.
Bırde kotun pacalarını yaptırdım, fazla kısa olmus.
Ben kendımı ızlıyor muydun bılmem, hnaı ezel de temmuz vardıya ona benzetıyorum o zaman.
Hanı oda kısa paca pantolon altına converse gıyınıyordu ya,
Benım pantolonum o kadar kısa degıl ama converslerımı gıyınınce daha komık gelıyor bana
Canvas turlerınden 3 tane aldım bende!
3 u de ıgrenc!
oyelken ve elefera
benimde bebeğim bugün hiççç hareketli değil,ve bende kendimi bugün hiç hamile gibi hissetmiyorum..
genelde sabahın köründe okadar aç uynaırdım ki, bebeğimin haraketlerini hissederek uyanırdım.
bugün tok uyandım,hatta 10 a geliyordu kahvaltı ettiğimde,ve bebeğim sadece sağ taraftan birkere oynadı ,başkada yok.
bunlarda benim tedirgin olmama yetiyor artıyor bile!!!((((((
Bende bacaklarımdan gecmez sandım, ama Allah tan oldu.
Bır tane daha var, onu da yapıcam.
Aslında etek yapmak ıstıyorum.
Cok ozledım etek gıyınmeyı.
Ama aksam baktım, eteklerım gecmıyor kalcamdan yukarı.
Gecenlere de kıyamadım acıkcası.
Dogumdan sonra ekmek nedır unutacagız canım.
bol bol ılık su ıcecegız.
Valla bende dogum ıznım bıtene kadar epey toplamak ıstıyorum kendımı.
Insallah basarırım - basarırız.
Bende cıkayım, bıraz calısayım.
hadi görüşürüz canım
bilmiyorumki arabayla kaza yapıoudum kardeşlerim felan arabadaydı aman çok kötüydüüü
allah hayırlara çıkarsın canım
YOK CNM KOTLARI TAŞ GİBİ BENİM 3 AYDIR DEVAMLI ÜSTÜMDE AMA UYGUN FİYATLARA KAÇMA Bİ TANE ALDIM GERİ VERDİM ONU BEĞENMEDİM KUMAŞINI KANVAS TARZLARINI LCW YAPMAYI BECEREMİYO BUNA KATILIYORUM NORMALDE BEĞENİPTE ALIŞVERİŞ YAPTIĞIM BİR MAĞAZA DEĞİLLDİR AMA HAMİLELİKTE ÇOK FAZLA ALTERNETİF YOK MALESEF HAMİLE KOTLARI SÜPER BELİ LASTİKLİ OHH FEVKALEDE TAM ÜSTÜNE GÖRE AL SONRA KOTLARIN İLK YIKAMADAN SONRA ESNEME PAYI VAR BACAKTAN FELAN FAZLA KG ALMIYORUZ ZATEN GÖBEK GİDİYO ÖNE DOĞRUcanım zaman zmaan hepimizin sorduğu sorular hava da kalıyor
uras fena değil bence
bu bebekler bizi deli yaptı yaaa
canım lcw den ben hiç kot almadım
kumaş aldım kanvars tarzı ama çokta memnun değilim
ikinci gün bosbol oluyor kumaşı esniyor
kotu da öyle mi esniyor mu
ona göre başka mağazadan alacağım
yok ya çok da takmıyorım aslında,hamileyim nasılsa diyip avutuuyorum kendimi.birde çok kolay veren bi yapım var...
hiç bişey önemli değil.bebeğim iyi olsun yeter.nusret.bi tanıdık var,sinir olduğum biri.o olmaz.
ulaç.fena değilmiş.sağol canım.
urası eşimde beyendi,yanına bide meteyi ekledi.
iki iisim düşündüğümüz için.uras mete.
ama ben ısınamadım.
utku,bertuğ,eymen,ulaş,yağız, bunlar beyendiklerim.YOK CNM KOTLARI TAŞ GİBİ BENİM 3 AYDIR DEVAMLI ÜSTÜMDE AMA UYGUN FİYATLARA KAÇMA Bİ TANE ALDIM GERİ VERDİM ONU BEĞENMEDİM KUMAŞINI KANVAS TARZLARINI LCW YAPMAYI BECEREMİYO BUNA KATILIYORUM NORMALDE BEĞENİPTE ALIŞVERİŞ YAPTIĞIM BİR MAĞAZA DEĞİLLDİR AMA HAMİLELİKTE ÇOK FAZLA ALTERNETİF YOK MALESEF HAMİLE KOTLARI SÜPER BELİ LASTİKLİ OHH FEVKALEDE TAM ÜSTÜNE GÖRE AL SONRA KOTLARIN İLK YIKAMADAN SONRA ESNEME PAYI VAR BACAKTAN FELAN FAZLA KG ALMIYORUZ ZATEN GÖBEK GİDİYO ÖNE DOĞRU
BENDE JANJANLI ÇOK İSİM VAR ORJİNAL ANLAMLARI GÜSEL İSİMLEERİ SEVERİM
OĞLUMA İSİM ARARKEN ÇOK KAYDETTİM
ARCEMNamuslu, arlı hükümdar, padişah
ARSUN: Yüreğindeki temizliği yansıtan
SENCER: Kale, askeri siper
TUNCA: Meriç ırmağının bir kolu
Aber: Hz.Nuh'un erkek torunu
Akın:Her engeli aşan,güçlüklerden yılmayan,hızlı hareket kabiliyetine sahip.
Arsal:Temiz huylu namuslu
Berhan:Han Soyundan gelen
Uluç:Büyük türk denizcisinin adı
üstay:Ay gibi yüce,yüksek
Yağız:esmer,doru,yiğit
JERFİ : Derinlik
KAMER : Ay ışığı
MÜREN : Akarsu, dere, ırmak
TANSEL : Aydınlığa ait, sabahla ilgili
ULAŞ : Çok övülmüş,methedilmiş
UTKU : Zafer, üstünlük sağlama, yenme
YEKTA : Tek, eşsiz
Eymenaha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu. 2. Sağ taraftaki. Eymen b. Hureym:. Sahabedendir. Mekke'nin alınışı sırasında müslüman oldu. Babası ve amcası Bedir şehitlerindendir. Hadis rivayctiylc ün kazandı.
Bertuğ:Engel tanımayan, güçlükleri aşan
gunaydın hanımlarDaha dogrusu tunaydın
Ay dun gece 1-2 gibi uyuduk anca 11 de kalkabildim
Ilk defa oglum gece uyutmadı beni valla pıtpıt rahat bırakmadı beni
Sizler nasılsınız ne var ne yok, gecmisi okuyamadım.
He, bu arada gorumcem sonunda evine dondu! Artık rahat bir nefes alabilirim..
utku,bertuğ,eymen,ulaş,yağız, bunlar beyendiklerim.
Yakında beni gazetelerde okuyacaksınız kızlar.
Hamile bağyan çalıştığı şirketindeki 3 kişiyi paraladı, şaçını başını yoldu filan gibi bi haberde.
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kurtulduk kadından bide kayınvelidenleri postalasak iyice bir halay çekcem yeliz gıcık suratlılar benim pıtırcığımın canını sıkıyolar gergedan yavruları
Yakında beni gazetelerde okuyacaksınız kızlar.
Hamile bağyan çalıştığı şirketindeki 3 kişiyi paraladı, şaçını başını yoldu filan gibi bi haberde.
Kaynanamları postalamak yetmez ki, esiminn teyzeleri var kaynanamdan da beterler valla!
Soyle Allah bir yerden nasip etse de para gelse ev alsak kendimize.. Ayrı bir eve cıksak burdan uzak bir yerde..
Anca hayal kurarım boyle ben
seniinde işyerinde sorunlar vardı dimi?düzelmedimi hala!
kendini kimse için yıpratmaya değmez,sıkma canını,bebişini düşün,doğumumun yaklaştığını,izine çıktığını falan düşün.belki döndüğünde o kişişerle karşılaşmazsın,kimbilir..:))
hadi gözün aydın dünam,görümcen gitmiş nihayet..inşallah birdaha gelmez!
görümcemle aynı evde kendimi düşünemiyorum!
slm kızlar bende tahlil sonuçlarımı aldım çok şükür ciddi bişey yok sadece kanım çok az düşük birde şekerim .. kaç gündürde tahin helvası tutdurmuş gidiyordum ondanmış sanırım.. çok şükür inş hep böyle giderde bi sorun olmaz..
kaynanamları postalamak yetmez ki, esiminn teyzeleri var kaynanamdan da beterler valla!
Soyle allah bir yerden nasip etse de para gelse ev alsak kendimize.. Ayrı bir eve cıksak burdan uzak bir yerde..
Kaynanamları postalamak yetmez ki, esiminn teyzeleri var kaynanamdan da beterler valla!
Soyle Allah bir yerden nasip etse de para gelse ev alsak kendimize.. Ayrı bir eve cıksak burdan uzak bir yerde..
slm kızlar bende tahlil sonuçlarımı aldım çok şükür ciddi bişey yok sadece kanım çok az düşük birde şekerim .. kaç gündürde tahin helvası tutdurmuş gidiyordum ondanmış sanırım.. çok şükür inş hep böyle giderde bi sorun olmaz..
kız siz malikanede mi yaşıyonuz bu kadar insan tek bir evde nasıl yaşıyosunuz allah yardımcınız olsun ben kendimi bir an düşünüyorumda herifimi koynuma almazdım heralde bazen bizimkiler gelir izmirden 15 gün kalırlar 15 gün kardeş kardeş uyuruz :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?