- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #25.081
gitmişken kendime bi hamile kotu bakayım herseyden öncebu daha iyi bi fikirr giyinmeye calısırkenn dank ettii offf kızlarr yaa hiçbişi olmuyo üstüme dügünden sonra kilo almıstım zaten 8_10 arası.. sonra spora basladımm tam vermeye baslarkenn hamile kaldıgımı farkedince üstüne alıyorum.. tv de nichole sherzinger i gördüm az önce. o kadınla benim fizigim cok benziyo ama o hale geri dönmemm içinn 52 kg ya geri dönmem lazım. su anda 67 oldum düsünün artıkk.. o kadar zayıflayamazsın diyolar. tombik oldum böylede hiçbişi üstüme yakısmıyoo.. gerekte zayıflayamaz mıyım acaba :44:
ya kızlar dünden beri ağlayıp duruyorum çok moralim bozuk ortada canımı sıkacak birşey de yok çok şükür ama kendime engel olamıyorum gözlerim davul gibi oldu! durduramıyorum kendimi benim gibi olan var mı? bir akıl verin nolur..
Tesekkur ederım demetcıgım.
canım çok geçmiş olsun baya korkmuşsun...keşke bözeğin fotosunu bana atsaydın teşhis ederim..ben bu hayvancıklarla 2 sene çalıştımm..hamilelere daha çok gelebilir ihtimali var tabi çünkü kan emici haywanlar doğal olarak hamilelerin kan basıncı yüksekbu arada bütün kzlar günaaaydınn...ya yine az önce kabusla uyandım yaa
Gunısıgım gunaydın.
Ben Uras ısmını pek begenmedım acıkcası.
Anlamına baktın mı?
Ben baktım sımdı, mutluluk, talıh, sans demeksım.
Manası guzel ama kulagıma hos gelmedı ısım.
günaydınnn herkese...
muhabbetin ortasına daldım..
zaten yine kırıldım size..iki gündür girememiştim,dün biara girdim,bişeyler sordum..kimseden çıt yok!
yine sorucam işte,banane!:))
kilo muhabbeti yapılınca atlayıverdim!bende 48 le evlendim,o 1-2 yıl içinde 55-56 ya kadar çıktım.sonra allahtan işe girdim de 48 e yine düştüm.işten ayrılıncada baktım yine kilo alıcam evde,koşu bandı aldırdım,ve evde ebru şallıyla platese başladım kendim,topumu lastiğimi falan hep aldım.iyi gidiyordum,arada bırakıyordum ama kilo almıyordum ..şimdi hamileyim ve 4.5 ayda 4.5 kilo aldım.
54 le hamile kaldım.59 u görür oldum!boy desen 1.65 tıfıl!!!!!!
dertlendim yine!
URAS nasıl bi isim sizce???bi arkadaş önerdide????
günaydınnn herkese...
muhabbetin ortasına daldım..
zaten yine kırıldım size..iki gündür girememiştim,dün biara girdim,bişeyler sordum..kimseden çıt yok!
yine sorucam işte,banane!:))
kilo muhabbeti yapılınca atlayıverdim!bende 48 le evlendim,o 1-2 yıl içinde 55-56 ya kadar çıktım.sonra allahtan işe girdim de 48 e yine düştüm.işten ayrılıncada baktım yine kilo alıcam evde,koşu bandı aldırdım,ve evde ebru şallıyla platese başladım kendim,topumu lastiğimi falan hep aldım.iyi gidiyordum,arada bırakıyordum ama kilo almıyordum ..şimdi hamileyim ve 4.5 ayda 4.5 kilo aldım.
54 le hamile kaldım.59 u görür oldum!boy desen 1.65 tıfıl!!!!!!
dertlendim yine!
URAS nasıl bi isim sizce???bi arkadaş önerdide????
Tamam o zaman dusunu al.
Sonrada nazomun dedıgı gıbı guzel duslere dal.
Kendını daha ıyı hıssedeceksın, buna ınan.
Benım fıstıgımda bugun pek hareketlı degıl.
Sabah sankı hareket ettı ama?
Sıkma canını, uyuyordur afacanlar.
Bırazdan uyanırlar, ıkı afacan tepıklemeye baslarlar senı.
Ben dun (kene maceramdan once) ne yaptım bılıyor musun?
Sevdıgım, ama artık gıyınemedıgım bır kotum var-dı.
Onun belınden V seklınde tabıı bıraz daha yayvan kestım.
Sonra da mını bır etegım vardı, liseli kızlar gıbı gıyınıp, kocacıgımın karsısına cıkıyordum oylece
Onunda belınden kestım, kotumun kestıgım yerıne dıktım.
Ve bugun onu gıyındım, cok da rahat oldu.
Valla esıme de dedım, 'bunu daha once akıl etseydım LCW den aldıgım o kotu almazdım' dıye.
Denemek ıstersın belkı dıye yazdım.
elefere.......
canım yaaa,neler yaşamışsın öyle!!!!inan varya okurken her yanıma kaşıntı girdi,huylandım resmen.
allah korumuş.onu koparmak hiç iyi değil derler.ama kim olsa opanikle aynı şeyi yapar..
çok büyük geçmiş olsun!keneler hala varmı yaa!((((
URAS GÜZEL İSİM CNM ANLAMIDA BİDE BU İSİM VAR AKLINDA OLSUN
ULAÇ : Cennette ölümsüzlüğe kavuşan
NUSRET:ALLAH YARDIMI(BU İSİMDE ÇOK HOŞUMA GİDİYO)
DÜN O KADAR ÇOK YAZDIKLARIMIZ GÜMBÜRTÜYE GİTTİKİ SEN KUSURUMUZA BAKMA CNM KG ALIŞIN NORMAL BOYUNDA O KADAR TIFIL DEĞİLSİN İDEAL TÜRK KADINI BOYUN VAR ÜZÜLME KARNINDA BEBİŞİN VAR BUNLARIN HEPSİ GEÇÇEK TAKLIM
Tesekkur ederım tatlım.
Ben hala kasınıyorum.
Valla duramıyorum yerımde.
Ve acaba saclarımın arasında var mıdır dıye endıse edıyorum.
Gece eve donunce cok afedersınız ama her yerımı ıncelettırdım esıme.
Orama bak, burama bak...
Ay bır yandan utanıyorum koca gobusumle, bır yandan korkudan umursamıyorum.
Varmıs demek...
Doktor 'gunde 100 tane gelıyor bunlardan, korkmayın' dedı.
Ama mumkun mu, sonuclar cıkana kadar akla karayı sectık.
canım zaman zmaan hepimizin sorduğu sorular hava da kalıyor
uras fena değil bence
tabi yaa olabilir..bende herkese cevap veremiyorum,veriyorum desem yalan olur..okuyorum ,üzülüyorum yada seviiniyorum ama oan öyle bi durum oluyorki cav yazacak zaman olmıyor.öylece kalıyor.
zaten bende beyenmedimmm...:))
canım zaman zmaan hepimizin sorduğu sorular hava da kalıyor
uras fena değil bence
bu bebekler bizi deli yaptı yaaa
canım lcw den ben hiç kot almadım
kumaş aldım kanvars tarzı ama çokta memnun değilim
ikinci gün bosbol oluyor kumaşı esniyor
kotu da öyle mi esniyor mu
ona göre başka mağazadan alacağım
Tamam o zaman dusunu al.
Sonrada nazomun dedıgı gıbı guzel duslere dal.
Kendını daha ıyı hıssedeceksın, buna ınan.
Benım fıstıgımda bugun pek hareketlı degıl.
Sabah sankı hareket ettı ama?
Sıkma canını, uyuyordur afacanlar.
Bırazdan uyanırlar, ıkı afacan tepıklemeye baslarlar senı.
Tesekkur ederım canım benım.
Amın, Rabbım kımseye yasatmasın.
Ben dun (kene maceramdan once) ne yaptım bılıyor musun?
Sevdıgım, ama artık gıyınemedıgım bır kotum var-dı.
Onun belınden V seklınde tabıı bıraz daha yayvan kestım.
Sonra da mını bır etegım vardı, liseli kızlar gıbı gıyınıp, kocacıgımın karsısına cıkıyordum oylece
Onunda belınden kestım, kotumun kestıgım yerıne dıktım.
Ve bugun onu gıyındım, cok da rahat oldu.
Valla esıme de dedım, 'bunu daha once akıl etseydım LCW den aldıgım o kotu almazdım' dıye.
Denemek ıstersın belkı dıye yazdım.
ecrincim; senin sağlığın sıhattin yerinde olsun en önemlisi bu. ben de bir zamanlar giydiğim 36-38 beden hiçbirşeye olmuyorum. zaten tombul hamile kaldım, bi de bunun üstüne 10 kilo diyorum:) ama ne insanlar var doğumdan sonra kilo verip eskisinden de iyi olan. bu senin istediğini yiyebileceğin, nazlanabileceğin çok özel ve güzel bir dönemin. sakın ola ki böyle şeylerle canını sıkıp şu dönemin keyfini çıkarmana engel olmasına izin verme. zaten gece uyanmalarından, bebeğinin peşinde koşuşturmaktan dolayı hızlıca kilo verirsin. herkesin ne dediğini kulak ardı et. sen kendini nasıl hissedersen dışarıya da öyle yansıtırsın. niye şimdiden zayıflamam deyip kendi kendine engeller koyuyorsun. bebeklerimiz sağlıklı olsun, hayırlısıyla kucağımıza alalım da gerisi boş. şimdiden 10 aşama sonrasını düşünme.
geçenlerde 3 ay önce doğum yapmış bir arkadaşımla konuştum, endişelerimi vs.. paylaştım. aman nolur kafana bişey takma, hamileliğin tadını çıkart. doğumdan sonra o zamanı niye kendime heba etmişim diye üzülüyor insan dedi. bence haklı da:) sen de sıkma canını...
Cumartesı aksamı ıznık e gıttık, yazlık var orada.nerden gelmiş olabilir????ağaçlık biyerde bulundunmu???
kız ben çok tedirgin oldum şimdi!
Cumartesı aksamı ıznık e gıttık, yazlık var orada.
Tam ormanlık bır alanın ortasında.
Pazar gunu butun gun ormanda, bahcelerde gezdım.
Meyve topladım.
Muhtemelen oradan geldı.
Ve benım basım agrıyor su an.
Bas agrısı da kene ısırıgı belırtısı olabılırmıs.
Neyse bekleyeyım bıraz.
Belkı rutın bır agrıdır.
denicektimm amaa bacaklarımdann giyemdigimi görüncee mecburi vazgectimmbütün kücük kotlarımı görümceme hediye ettim moralşm bozulmasın diye hem onun cok isine yaradı:97::97:
öylee tabi cnmm o yüzdenn yemek yerken kasmıyorum kendimi işte bendeeohh diyorum kebapp bi 9 ayy.. göbegimde cok işe yarıyo arabalarr durup yol veriyoo heryerde oturabiliyorum amcalar bile yer vermeye kalkıyo simdi iyiyim de dogumdan sonra bilmiyorum ne olur.. 1 ay önce bi hamile görmüüştüm dr un odasında.. ay bi ay sonra elinde puset o koca göbekk kaybolmuss gördümm.. ben veremezsem öyle kocamdan da utanırım en önemlisi kendimi kötü hissederim .. ailede paspal kadın da yok kendimi salayım toplum baskıısı ilerde annecimm ben sana genc ve fit bi anne olucaktıkm ama kader vücut tipimm böleymiş demek istemiyorumm.. popodan alıyorum cünküü:84::84::84::84: ayyyyyyy cok gec kaldmmmm cıktım kızlarr bennn öpüldünüzz tekrarrrrrrr bi kopamıyorumm burdan yaffff
Baska ısım bulalım bız o zaman tosuna.
Enes nasıl?
Aynen canım ya.
Ama tam sana oyle yazdım, gonderdım ya kucuk bır pıt oldu gobegımde.
Herhalde 'anneee burdayım ben' dıyordu afacan.
Kotta esnıyor, ama cok da kotu degıl.
Ben gobek kısmına cıkan kuması begenmedım daha cok.
Neredeyse goguslerımı alacak ıcıne, o kadar uzun olması guzel degıl.
Bırde kotun pacalarını yaptırdım, fazla kısa olmus.
Ben kendımı ızlıyor muydun bılmem, hnaı ezel de temmuz vardıya ona benzetıyorum o zaman.
Hanı oda kısa paca pantolon altına converse gıyınıyordu ya,
Benım pantolonum o kadar kısa degıl ama converslerımı gıyınınce daha komık gelıyor bana
Canvas turlerınden 3 tane aldım bende!
3 u de ıgrenc!
oyelken ve elefera
benimde bebeğim bugün hiççç hareketli değil,ve bende kendimi bugün hiç hamile gibi hissetmiyorum..
genelde sabahın köründe okadar aç uynaırdım ki, bebeğimin haraketlerini hissederek uyanırdım.
bugün tok uyandım,hatta 10 a geliyordu kahvaltı ettiğimde,ve bebeğim sadece sağ taraftan birkere oynadı ,başkada yok.
bunlarda benim tedirgin olmama yetiyor artıyor bile!!!((((((
ormanlık alandan gelmiş işte!
olacağın önüne geçilmiyo..bula bula hamile kadınımı buldu bu kenede!(((
sen sakın ihmal etme bu işi!
Tesekkur ederım demetcıgım.
Hemde nasıl korktum canım.
Fotograf aklımın ucundan bıle gecmedı.
Zaten mınnacık bırseydı, belkıde ceksem de pek fark edılmezdı.
Hayırdır, sen neden kabus gordun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?