2012 Şubat Anneleri

Yakında beni gazetelerde okuyacaksınız kızlar.
Hamile bağyan çalıştığı şirketindeki 3 kişiyi paraladı, şaçını başını yoldu filan gibi bi haberde.

sakin ol canım ya

Kaynanamları postalamak yetmez ki, esiminn teyzeleri var kaynanamdan da beterler valla!

Soyle Allah bir yerden nasip etse de para gelse ev alsak kendimize.. Ayrı bir eve cıksak burdan uzak bir yerde..

Anca hayal kurarım boyle ben

ayyy allah kurtarsın canım seni

aynen bende öyleyim ama dünyam ilk günden beri birlikte oturuyorsa alışmıştır

güzel bence güçlü demek sonuçta

Oğlumun adına en uyumlu isim bu olmasına rağmen manasından dolayı istemiyorum...
Sen bilirsin canım....Daha doğuma var... Biraz daha düşünün..

akşam meyve falan yedim sabah 11 de kan verdim ondanda olabilir tabi..doktorum benim...

Heee bak ondan, aç bırakmışın kendini :)
Ben de öyle kandırayım yükleme de doktoru :)
Benim de açlık şekerinde bugüne kadar yakaladığım en düşük değer 88
110'lardan düşürdüm buraya, sana da demişlerdir sınır 90....

Herkes ayrı bir cins ama, bi tane değil. Numuneleri toplamışlar sanki bir araya
Dışarıdan izleyen der ki bunlar napıyo, neyi paylaşamıyo, neyin derdindeler.Bu hırs ne için...
O kadar komik geliyo ki bana....

insanın o kişiye karşı güveni bir kere kayboldumu kolay kolay yerine gelmiyor.heleki işin işinde çocuk olunca dimi???yinede sen bilirsin canım..
eve kamera koymayı düşündünmü hiç????hani bu belli olmayan kameralar varya!!bişeyin içine gizliyorlar,kimse farketmiyo!ilerde ben çalışırsam,ve bakıcı tutmam gerekirse öyle bişey düşünebilirim!

cnm benim senin bebeğin fikir senin ama şunu hatırlatayım öldükten sonra hepimiz ismimizle çağırılacağız mahşer gününde adlarımızın anlamıda çok önemli biliyomusun yani bir ismin anlamı sayesinde belki kurtulacağız hadisi şeriflerde çok okurum o yüzden bence kuranda geçmesinede dikkat et derim demirin bi anlamı yok karizma bir isim sadece bencede güzel anlamlı bişi koysun hemde karizma olsun daha ii olmaz mı?

evet kıdemli annecim şimdi gebeyiz öyle zırt pırt yok azcık sabretsin eşlerimizde bebeğe zararı olabilir yada ne bilim allah korusun herşey aklıma geliyo gçen bu yüzden öyle eskisi gibi haftada 2-3 kere değil haftada bir kere 10 günde bi kere yeter erkeğin gözü dışarı gitmesin yani

erkek için rüzgar ismide çok güsel kızlar biz kızımlan dışarı çıkıyoruz alışweriş yapcaz birascık..bide akşam babamıza yemek için bişeyler alıcazz..

leader bende ondan bu isimde kararsızım zaten canım herkes öyle diyo.. demir çok karizma işte inş güzel bişey bulurum..kurandada hep bilindik isimler var muhammed zaten koymak istemiyorum hem ağır hemde o ismi taşıyana hürmet etmek gerek ali ahmed mustafa yusuflarda çok var çevremde ..

Kızlar bu arada dün kızkardeşime ekteki yatağı aldık İkea’dan.
Kurulunca o kadar güzel oldu ki keşke ben de kendime zamanında bazalı yatak alacağıma bundan alsaymışım demedim değil valla :)
Gerçi şu an bile yatak odası infilak etmek üzere eşyadan, baza da olmazsa napardım o da ayrı mesele ama çok hoş duruyo valla :)

evet bende kesinlikle koyardım her köşeye

ama bunlar eski tip karyolalardan bide o demirleri zamanla paslanıyor demir dedim yine bak

kızlar daha öncede söylemiştim belki tekrar fikir olur size
benim kardeşimin adı arda hem çok güzel ve karizmatik üstelik te yasin de geçiyor
bir düşünün derim
ahmet mehmet gibi eski isim değil üstelik

ama bunlar eski tip karyolalardan bide o demirleri zamanla paslanıyor demir dedim yine bak

Kaç zamandır istiyordu bu yatağı, önce kendi erteledi sonra da İkea getirmedi, şu gün gelecek bugün gelecek diye oyaladı…
En sonunda teee Bayrampaşada bulduk,kalktık gittik, aldık da hevesi kursağında kalmasın diye.
Artık paslanırsa da kendi seçimi :)
Ama galvanize bu demirler paslanmaması lazım kolayına.

Kızlaaaaaar 5 aydır yumurtlayamayan kuslarımız yumurtlamıs sonunda 2 tane yumurta var yuvalıgın icinde cok mutlu oldum ayyyyyyy

bana arda deme bana arda deme..arda turan bıraktı gitti galatasarayı zaten o aklıma geliyor gıcık oluyorum ona artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…