- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #25.141
Yakında beni gazetelerde okuyacaksınız kızlar.
Hamile bağyan çalıştığı şirketindeki 3 kişiyi paraladı, şaçını başını yoldu filan gibi bi haberde.
Kaynanamları postalamak yetmez ki, esiminn teyzeleri var kaynanamdan da beterler valla!
Soyle Allah bir yerden nasip etse de para gelse ev alsak kendimize.. Ayrı bir eve cıksak burdan uzak bir yerde..
Anca hayal kurarım boyle ben
eşim yanıma yaklaştığı zaman şey diyorum aradığınız kişi şu anda gebe lütfen doğumdan sonra tekrar deneyiniz... Yok anam ben biri duycak die aklım çıkar çok afedersin heralde yapsamda banyoya gireremem utancımdan ebebeyn banyosu vardır belkim yelizin
güzel bence güçlü demek sonuçtakızlar demir ismi nasıl sizce en son şuan onu düşünüyoruz...
başka güzel bişey bulamassak..
ben bu ismi çok beğeniyorum ama sonuçta demir in anlamı metal bişey olduğu için kararsızım..:44:
Canım hep öyleyim inan..
Farklı bakarım herkesten..
Canım bakıcı bulamadım..
Bakıcı olarak bir arkadaşım geliyor...
1 hafta idare ederim demişti en son
dün eski bakıcım teldi
Hamile olduğumu duymuş...
Hamile misiniz dedi
Evet dedim..
Belli olmayınca dedi..
bu sigara içen yaşlı kadın mı
kızlar demir ismi nasıl sizce en son şuan onu düşünüyoruz...
başka güzel bişey bulamassak..
ben bu ismi çok beğeniyorum ama sonuçta demir in anlamı metal bişey olduğu için kararsızım..:44:
akşam meyve falan yedim sabah 11 de kan verdim ondanda olabilir tabi..doktorum benim...
hıı..bi ara bende böyle bi ş yerinde çalışıyordum.daha doğrusu çalıştığım kişi,aynı odada böyle yalaka,kendini bişey sanan,tecrübeyle çalışarak biyerlere gelmiş,uxun zamandan beri de ordaya,kendini patrondan sonra ikinci kişi sanıyordu!ama ne oldu!!!!!onada kalmadı orası!
hiç okadar havalanmasınlar,biz burda kalıcıyız diye,özel sektör nezaman ne olacağı hiç belli olmaz.
heleki müdürler en başta giden onlar olur bazen!
Canım hep öyleyim inan..
Canım bakıcı bulamadım..
dün eski bakıcım teldi
Hamile olduğumu duymuş...
Hamile misiniz dedi
Evet dedim..
Belli olmayınca dedi..
Ocağa kadar bakyım bulamazsanız dedi..
Bilmiiyorum kafam da karışık
Sigara azaltım içmem diyor
Of eşime de anlatmadım daha..
Canım kendi evinde de izin vermiyorsun eşine
Orayı anlayamadım?
Canım bebeğe bişey olmaz...
O ayrı bir yerde bunu unutmayın...
Sizi görmez etmez...
bebeğe bişey olmaz....
Oğlumun adına en uyumlu isim bu olmasına rağmen manasından dolayı istemiyorum...
Sen bilirsin canım....Daha doğuma var... Biraz daha düşünün..
cnm benim senin bebeğin fikir senin ama şunu hatırlatayım öldükten sonra hepimiz ismimizle çağırılacağız mahşer gününde adlarımızın anlamıda çok önemli biliyomusun yani bir ismin anlamı sayesinde belki kurtulacağız hadisi şeriflerde çok okurum o yüzden bence kuranda geçmesinede dikkat et derim demirin bi anlamı yok karizma bir isim sadece bencede güzel anlamlı bişi koysun hemde karizma olsun daha ii olmaz mı?kızlar demir ismi nasıl sizce en son şuan onu düşünüyoruz...
Başka güzel bişey bulamassak..
Ben bu ismi çok beğeniyorum ama sonuçta demir in anlamı metal bişey olduğu için kararsızım..:44:
[ı]canım hep öyleyim inan..
Canım bakıcı bulamadım..
dün eski bakıcım teldi
hamile olduğumu duymuş...
Hamile misiniz dedi
evet dedim..
Belli olmayınca dedi..
Ocağa kadar bakyım bulamazsanız dedi..
Bilmiiyorum kafam da karışık
sigara azaltım içmem diyor
of eşime de anlatmadım daha..[/ı]
[ı]canım kendi evinde de izin vermiyorsun eşine
orayı anlayamadım?[/ı]
[ı]canım bebeğe bişey olmaz...
O ayrı bir yerde bunu unutmayın...
Sizi görmez etmez...
Bebeğe bişey olmaz....[/ı]
düşün düşün yok bişey off offf bide dinçer var ama eşim beğenmiyo
Benim de Talha ismi cok hosuma gitmeye basladı. Ama esim tutturdu Adem Adem diye sinir olmaya basladım!
Ama Adem Talha da koydurabilirim belki eger esim kabul ederse (=
insanın o kişiye karşı güveni bir kere kayboldumu kolay kolay yerine gelmiyor.heleki işin işinde çocuk olunca dimi???yinede sen bilirsin canım..
eve kamera koymayı düşündünmü hiç????hani bu belli olmayan kameralar varya!!bişeyin içine gizliyorlar,kimse farketmiyo!ilerde ben çalışırsam,ve bakıcı tutmam gerekirse öyle bişey düşünebilirim!
Kızlar bu arada dün kızkardeşime ekteki yatağı aldık İkea’dan.
Kurulunca o kadar güzel oldu ki keşke ben de kendime zamanında bazalı yatak alacağıma bundan alsaymışım demedim değil valla :)
Gerçi şu an bile yatak odası infilak etmek üzere eşyadan, baza da olmazsa napardım o da ayrı mesele ama çok hoş duruyo valla :)
Eki Görüntüle 265322 Eki Görüntüle 265321
ama bunlar eski tip karyolalardan bide o demirleri zamanla paslanıyor demir dedim yine bak
Kızlaaaaaar 5 aydır yumurtlayamayan kuslarımız yumurtlamıs sonunda 2 tane yumurta var yuvalıgın icinde cok mutlu oldum ayyyyyyy
Kızlaaaaaar 5 aydır yumurtlayamayan kuslarımız yumurtlamıs sonunda 2 tane yumurta var yuvalıgın icinde cok mutlu oldum ayyyyyyy
kızlar daha öncede söylemiştim belki tekrar fikir olur size
benim kardeşimin adı arda hem çok güzel ve karizmatik üstelik te yasin de geçiyor
bir düşünün derim
ahmet mehmet gibi eski isim değil üstelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?