- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #25.121
Hadi gozun aydın canım. Ben de bugun alıcam tahlil sonuclarımı bakalım ne cıkıcak.
kız siz malikanede mi yaşıyonuz bu kadar insan tek bir evde nasıl yaşıyosunuz allah yardımcınız olsun ben kendimi bir an düşünüyorumda herifimi koynuma almazdım heralde bazen bizimkiler gelir izmirden 15 gün kalırlar 15 gün kardeş kardeş uyuruz :26:
o kadar kişiyle aynı evde allah yardımcın olsun valla çekilmez..bide bebek doğunca herşeye karışırlar şimdi o öyle olmaz şöyle yap..valla ben kaynanamla anlaşırım ama köyden gelsin istemiyorum doğuma ister istemez fikirlerini söyleyecekler biz yapmayıncada deli olacaklar tabi bizde ama inş gelmicek..senin işin dahada zor kaç kişi başında ama fazla yüz göz olma ve soğuk ol biraz...bişey söyleyemesinler sana canım..
Gözün aydın canım.
Şekerin düşük mü yüksek mi peki? Kaç çıktı?
inş temiz çıkar canım insanın keyfi yerine geliyo valla...
günaydınnn herkese...
muhabbetin ortasına daldım..
zaten yine kırıldım size..iki gündür girememiştim,dün biara girdim,bişeyler sordum..kimseden çıt yok!
yine sorucam işte,banane!:))
kilo muhabbeti yapılınca atlayıverdim!bende 48 le evlendim,o 1-2 yıl içinde 55-56 ya kadar çıktım.sonra allahtan işe girdim de 48 e yine düştüm.işten ayrılıncada baktım yine kilo alıcam evde,koşu bandı aldırdım,ve evde ebru şallıyla platese başladım kendim,topumu lastiğimi falan hep aldım.iyi gidiyordum,arada bırakıyordum ama kilo almıyordum ..şimdi hamileyim ve 4.5 ayda 4.5 kilo aldım.
54 le hamile kaldım.59 u görür oldum!boy desen 1.65 tıfıl!!!!!!
dertlendim yine!
URAS nasıl bi isim sizce???bi arkadaş önerdide????
Gunaydın hanımlarDaha dogrusu Tunaydın
Ay dun gece 1-2 gibi uyuduk anca 11 de kalkabildim
İlk defa oglum gece uyutmadı beni valla pıtpıt rahat bırakmadı beni
Sizler nasılsınız ne var ne yok, gecmisi okuyamadım.
He, bu arada gorumcem sonunda evine dondu! Artık rahat bir nefes alabilirim..
Yok yok aynı evde degiliz teyzeleriyle. Cok yakınımızda oturuyorlar hep gidip geliyorlar ondan oyle dedim. Yoksa ben gelir miyim bu eve birlikte oturmayı kabul eder miyim.. Dogumdan sonra karıstırmıycam kimseyi biseye zaten. Her kafadan bir ses cıkıyor valla. Gorumcem de daha dun dogurdu gelmis akıl veriyor bana sunu soyle yap bunu boyle yap. Goren de 10 tane cocuk dogurmus sanır.. Cok sinir oluyorum boyle insanlara valla.
bizimde öyle..zaten rahat olamıyosun ki okalabalıkta..gerçi biz hamilelikle tatile çıktık zaten ama..
işte ya bacım sende bendensin aynı isimleri bende beğendim ama eşimle ortak bir karara vardık eymene karar kıldık o da çok populer sanırım çok duyuyorum bende ender duyulan isimleri severim benim kardeşimin adı mesela alptuğ ben daha kimsede duymadım yeni yeni duyuluyo kardeşim 19 yaşında anneme helal olsun anne be iyiki ismimi böyle koymuşunuz diyo bak uyumlara bak
alptuğ,tuğrul,tuğba 3 kardeş ismimiz nasıl ama
canım şekerim 70 olmalıymış 66 çıktı .. kanımda 36 olmalıymış 34 çıktı çok fazla eksik değil ama kan hapına devam ediyorum zaten..
eşim yanıma yaklaştığı zaman şey diyorum aradığınız kişi şu anda gebe lütfen doğumdan sonra tekrar deneyiniz... Yok anam ben biri duycak die aklım çıkar çok afedersin heralde yapsamda banyoya gireremem utancımdan ebebeyn banyosu vardır belkim yelizin
Canım ben de senin gibiyim..
Tartımın pilleri pertledi..
Tartılamıyorum da..
Umarım artmamışımdır..
Bu arada yakında bende göbiş resmimlerimi ekleye
başlayacağımmm
Uras yanına ne düşündün?
U harfi sonda ya
Listelerde sonda oluyor...
Bende nereye takılmışım bakar mısın*
Gözün aydın olsun o zaman canım
Sen ne yaptın
Eşinle
Açlık şekerin düşük çıkmış.Uzun süre aç kalmışsan ondan olabilir belki, anlık düşmüş de olabilir o kadar zarar etmez.
Çantanda bir elma, biraz kraker, bisküvi filan bulundur, içinin kıyılmasına izin verme....
evet yaa uyumlar çok iyi..
alptuğ u da beyendim.
bizde eşimle ortak bi sonuca varamadık hala!.((
bblau zaten aç gitmiştim hatta doktora açım dedim gülüştük..
evet sen değişik bi r açıdan bakmışsın ...))urasın yanına mete yi düşündük.daha doğrusu eşim düşündü!ben hala kafamda netleştiremedim de!
canım ben sayfaları pek okuyamadım,sen yeni bir bakıcı buldunmu,merak ettim..
eşim yanıma yaklaştığı zaman şey diyorum aradığınız kişi şu anda gebe lütfen doğumdan sonra tekrar deneyiniz... Yok anam ben biri duycak die aklım çıkar çok afedersin heralde yapsamda banyoya gireremem utancımdan ebebeyn banyosu vardır belkim yelizin
yok aynı evde değillermiş ama yakınmış teyzeleri..aynı valla..ben eşimle köye gidiyorum kaynanamın evinde kardeş gibiyiz biz.. eve gelmeyi iple çekiyoruz orda.. zor her bakımdan ses olur yok duyulur ayıptır diye asla yani yapamam zaten şimdi eşim kendi yaklaşmıyo korkuyo bebeğe bişey olur diye...
:))) Zaten açlık şekeri bu
Ama 8 saatten fazla açsan ondan düşmüş olabilir....
Ay yok patron ayrılır onlar ayrılmaz :))))
Bizim şirkette herkesin egosu inanılmaz şişiktir,herkes bi üstünlük taslama yarışındadır.Kendi hatasını görmez, karşı tarafı eleştirir en ufak şeylerden dolayı....
Herkesin ağzında sürekli "Sen mühendissen ben de Boğaziçi mezunuyum.", "Sen Boğaziçi mezunuysan ben de 10 senedir bu şirkette çalışıyorum.", "Ben sizden fazla çalışıyorum, ben şuyum, yok buyum" şeklinde sözler duyarsınız sık sık.
Herkes müdür olmak için yarışır, ilkokul çocuğu gibi amirlere, patrona şikayetler götürür, yalakalık yapar...
Ay vallahi saçımı başımı yolcam ya
Gözün aydın olsun o zaman canım
Sen ne yaptın
Eşinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?