2012 Şubat Anneleri

Yok yok aynı evde degiliz teyzeleriyle. Cok yakınımızda oturuyorlar hep gidip geliyorlar ondan oyle dedim. Yoksa ben gelir miyim bu eve birlikte oturmayı kabul eder miyim.. Dogumdan sonra karıstırmıycam kimseyi biseye zaten. Her kafadan bir ses cıkıyor valla. Gorumcem de daha dun dogurdu gelmis akıl veriyor bana sunu soyle yap bunu boyle yap. Goren de 10 tane cocuk dogurmus sanır.. Cok sinir oluyorum boyle insanlara valla.

Canım ben de senin gibiyim..
Tartımın pilleri pertledi..
Tartılamıyorum da..
Umarım artmamışımdır..

Bu arada yakında bende göbiş resmimlerimi ekleye
başlayacağımmm

Uras yanına ne düşündün?
U harfi sonda ya
Listelerde sonda oluyor...
Bende nereye takılmışım bakar mısın*

Gözün aydın olsun o zaman canım
Sen ne yaptın
Eşinle

bende ama ben büyüklerimden akıl almayı severim fakat maydanoz gibi herşeye karışanada sinir olurum .. gıcık bişey..dinlerim ama uygulama beni alakadar etmeli..dimi.. zaten şimdiki dönemde kimse cahil kalmaz her bilgi elimizin altında..

bizimde öyle..zaten rahat olamıyosun ki okalabalıkta..gerçi biz hamilelikle tatile çıktık zaten ama..

eşim yanıma yaklaştığı zaman şey diyorum aradığınız kişi şu anda gebe lütfen doğumdan sonra tekrar deneyiniz... Yok anam ben biri duycak die aklım çıkar çok afedersin heralde yapsamda banyoya gireremem utancımdan ebebeyn banyosu vardır belkim yelizin

evet yaa uyumlar çok iyi..
alptuğ u da beyendim.
bizde eşimle ortak bi sonuca varamadık hala!.((

canım şekerim 70 olmalıymış 66 çıktı .. kanımda 36 olmalıymış 34 çıktı çok fazla eksik değil ama kan hapına devam ediyorum zaten..

Açlık şekerin düşük çıkmış.Uzun süre aç kalmışsan ondan olabilir belki, anlık düşmüş de olabilir o kadar zarar etmez.
Çantanda bir elma, biraz kraker, bisküvi filan bulundur, içinin kıyılmasına izin verme....

yok aynı evde değillermiş ama yakınmış teyzeleri..aynı valla..ben eşimle köye gidiyorum kaynanamın evinde kardeş gibiyiz biz.. eve gelmeyi iple çekiyoruz orda.. zor her bakımdan ses olur yok duyulur ayıptır diye asla yani yapamam zaten şimdi eşim kendi yaklaşmıyo korkuyo bebeğe bişey olur diye...

evet sen değişik bi r açıdan bakmışsın ...))urasın yanına mete yi düşündük.daha doğrusu eşim düşündü!ben hala kafamda netleştiremedim de!
canım ben sayfaları pek okuyamadım,sen yeni bir bakıcı buldunmu,merak ettim..

bblau zaten aç gitmiştim hatta doktora açım dedim gülüştük..

evet yaa uyumlar çok iyi..
alptuğ u da beyendim.
bizde eşimle ortak bi sonuca varamadık hala!.((

YAA ANNEM TAKVİM YAPRAĞINDA GÖRMÜŞ DOĞUMA GİTMEDEN ÖNCE ANLAMI ŞU
Yiğit cengaver, sevilen komutan, hükümdar, tuğluk
VALLA CANIŞKOM BİZİM Kİ BANA BİLE KOYDURMAYACAKTI ADINI AMA TATLI TATLI KONUŞUNCA ORTAK BİR YOL BULUNUYO İŞVELER CİLVELER

kızlar demir ismi nasıl sizce en son şuan onu düşünüyoruz...
başka güzel bişey bulamassak..
ben bu ismi çok beğeniyorum ama sonuçta demir in anlamı metal bişey olduğu için kararsızım..:44:

Canım hep öyleyim inan..
Farklı bakarım herkesten..

Canım bakıcı bulamadım..
Bakıcı olarak bir arkadaşım geliyor...
1 hafta idare ederim demişti en son

dün eski bakıcım teldi
Hamile olduğumu duymuş...
Hamile misiniz dedi
Evet dedim..
Belli olmayınca dedi..

Ocağa kadar bakyım bulamazsanız dedi..
Bilmiiyorum kafam da karışık
Sigara azaltım içmem diyor

Of eşime de anlatmadım daha..

Canım kendi evinde de izin vermiyorsun eşine
Orayı anlayamadım?

Canım bebeğe bişey olmaz...
O ayrı bir yerde bunu unutmayın...
Sizi görmez etmez...
bebeğe bişey olmaz....

hıı..bi ara bende böyle bi ş yerinde çalışıyordum.daha doğrusu çalıştığım kişi,aynı odada böyle yalaka,kendini bişey sanan,tecrübeyle çalışarak biyerlere gelmiş,uxun zamandan beri de ordaya,kendini patrondan sonra ikinci kişi sanıyordu!ama ne oldu!!!!!onada kalmadı orası!
hiç okadar havalanmasınlar,biz burda kalıcıyız diye,özel sektör nezaman ne olacağı hiç belli olmaz.
heleki müdürler en başta giden onlar olur bazen!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…