2012 Şubat Anneleri

bana arda deme bana arda deme..arda turan bıraktı gitti galatasarayı zaten o aklıma geliyor gıcık oluyorum ona artık...

gs dayken iyi di dimi hayrandın ozaman

slm annecikler......nasılsınız bakalım

selam cnm

canım bir tane yeter bence

ama teyzesi baksana adam montu bu. 1 yaşındaki çocuk kaç cm giyer ki ya? (bu arada netim o kadar kötü ki her an yine gidebilir sabahtır bağlanmaya .çalışıyorum offf)

çok güzel bende beğendim
yanındaki açık rengi oğluma almıştım ben içi kürklü çok güzel
bu kışta almam lazım oğlumun hiç birşeyi kalmadı

Sabretsin derken kaybetme emi kocanı gülüm...
Bu şekilde düşünen eşler yüzünden aldatmalar meydana geliyor hamilelik dönemlerinde..

Evli olduğunuzu ve bir eşinizin olduğunu unutmayın canım..
Erkek bu belli olmaz...
İnanın güven olmaz!

Hmaileyken ben çok güzel olurum..
Çokta yakışır ama herkes aynı değildir..

Eşler bu dönemlerde malesef eşlerini üzebiliyor...

ben biliyorum ayşe baharcımda eşim korkuyo napim..tatildeyizz....

Ne zaman bitecek sizin tatil?

Sagol canım

Esimle kavgamız gurultumuz yok cok sukur,

Ama sanki 2-3 gundur bana karsı uzakmıs gibi hissediyorum, acaba hamilelikten dolayı mı bilmiyorum ama bu durum cok uzuyo beni..

Belki ama sen toprla
Uzaklaşmasına izin verme...

gebeliğim 18-19 hafta oldu ama pek hissedemiyorum bebeğimi, çok nadir 2-3 sn lik birşey oluyor haftada 1 fln sık değil. doktorda problem yok diyor neden hissedemiyorum sizce? yada beslenemiyormuyum?

gözün aydın tatlım darısı bizim başımıza
Senle aynı şirkette mi çalışıyoruz yoksaburada da herkes kendi patronmus gibi davranıyo ..Sanki onlar olmasa bu şirket batacak
gebeliğim 18-19 hafta oldu ama pek hissedemiyorum bebeğimi, çok nadir 2-3 sn lik birşey oluyor haftada 1 fln sık değil. doktorda problem yok diyor neden hissedemiyorum sizce? yada beslenemiyormuyum?

canım benimde aynı.O kadar da seviyorum ama dr. 20 .haftadan sonra sıklıkla hissedersin dedi.Canını sıkma seninki de benim ki gibi tembel galica :76:

cnm benim İsimler, İsim Anlamları Sözlüğü, Dini, Erkek, Kız, Bebek İsimleri da bir sürü kuranda geçen isimler var eymende kuranda geçiyo bak ben oğluma koydum araştır çok isim var kuran geçen ama nadir bulunan
Benim de Talha ismi cok hosuma gitmeye basladı. Ama esim tutturdu Adem Adem diye sinir olmaya basladım!

Ama Adem Talha da koydurabilirim belki eger esim kabul ederse (=
kız sinir olma sen daha doğana kadar çok değiştirir senin eşin bence isim
kız sen bayrampaşaya kadar geldin insan demezmi tuğba çık kız dışarı görüşelim ikea benim evimden 5 dk tühh güle güle kullansın kardeşin güsel ve otontik bir yatak
Kızlaaaaaar 5 aydır yumurtlayamayan kuslarımız yumurtlamıs sonunda 2 tane yumurta var yuvalıgın icinde cok mutlu oldum ayyyyyyy
annemmm kız bak gördün mü yumurtlamak için görümceni bekliyolarmış gitsinde çıkartalım yumurtaları die
ya birisi bana ticker yapabilir mi o kadar uğraştım yapamadım
ben yapayım bebişim hemencik söyle son adet tarihini 5 dkda hazır edeyim bebeişin kız ı erkek mi?adı varsa onuda yaz

Senle aynı şirkette mi çalışıyoruz yoksaburada da herkes kendi patronmus gibi davranıyo ..Sanki onlar olmasa bu şirket batacak

Demek dünya yüzünde bizimki gibi bi şirket daha var...

kız sen bayrampaşaya kadar geldin insan demezmi tuğba çık kız dışarı görüşelim ikea benim evimden 5 dk tühh güle güle kullansın kardeşin güsel ve otontik bir yatak

Saol canım teşekkürler.
Valla aklıma gelmediniz de değil...Ama eleferayı hatırladım, sütlüce tarafında o oturuyordu, başka kimler vardı acaba dedim :)
Bilsem gelirdik çat kapı, eşim,ben,kardeşim...Cümbürcemaat

kadınlar klübünü sürekli takip ediyorum ve yorumlarınızı okuyorum..yazdıklarınızı zevkle ve heyecanla okuyorum..ben de hamileliğimde 5.ayımı doldurdum..inşallah tahmini doğum 22 şubatta benimde..benim 3. çocuğum ama çok heyecanlıyım.. Rabbim hepimize sağlıkla ve hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…