- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #25.161
Hadi gözün aydın, bebekler arttı sizin evde desene :)
ay inş çıkarlar içinden küçük küçük...
dünyam sen ömer koymayacak mıydın oğlunun ismini
bana arda deme bana arda deme..arda turan bıraktı gitti galatasarayı zaten o aklıma geliyor gıcık oluyorum ona artık...
slm annecikler......nasılsınız bakalım
http://www.markafoni.com/product/1180429/
alsam mı ki ya? zaten bi tane beyaz mont aldım. zaten epitopu 2,5 ay giyecek seneye de olmayacak çünkü aldığım mont 3-6 aylık...
ne dersiniz? 80 cm sonraki kışa olur mu?
canım bir tane yeter bence
ama teyzesi baksana adam montu bu. 1 yaşındaki çocuk kaç cm giyer ki ya? (bu arada netim o kadar kötü ki her an yine gidebilir sabahtır bağlanmaya .çalışıyorum offf)
cnm benim senin bebeğin fikir senin ama şunu hatırlatayım öldükten sonra hepimiz ismimizle çağırılacağız mahşer gününde adlarımızın anlamıda çok önemli biliyomusun yani bir ismin anlamı sayesinde belki kurtulacağız hadisi şeriflerde çok okurum o yüzden bence kuranda geçmesinede dikkat et derim demirin bi anlamı yok karizma bir isim sadece bencede güzel anlamlı bişi koysun hemde karizma olsun daha ii olmaz mı?
evet kıdemli annecim şimdi gebeyiz öyle zırt pırt yok azcık sabretsin eşlerimizde bebeğe zararı olabilir yada ne bilim allah korusun herşey aklıma geliyo gçen bu yüzden öyle eskisi gibi haftada 2-3 kere değil haftada bir kere 10 günde bi kere yeter erkeğin gözü dışarı gitmesin yani
ben biliyorum ayşe baharcımda eşim korkuyo napim..tatildeyizz....
Sagol canım
Esimle kavgamız gurultumuz yok cok sukur,
Ama sanki 2-3 gundur bana karsı uzakmıs gibi hissediyorum, acaba hamilelikten dolayı mı bilmiyorum ama bu durum cok uzuyo beni..
sakin ol canım ya
ayyy allah kurtarsın canım seni
aynen bende öyleyim ama dünyam ilk günden beri birlikte oturuyorsa alışmıştır
güzel bence güçlü demek sonuçta
Canım hep öyleyim inan..
Farklı bakarım herkesten..
Canım bakıcı bulamadım..
Bakıcı olarak bir arkadaşım geliyor...
1 hafta idare ederim demişti en son
dün eski bakıcım teldi
Hamile olduğumu duymuş...
Hamile misiniz dedi
Evet dedim..
Belli olmayınca dedi..
bu sigara içen yaşlı kadın mı
Canım evet o kadın malesef
insanın o kişiye karşı güveni bir kere kayboldumu kolay kolay yerine gelmiyor.heleki işin işinde çocuk olunca dimi???yinede sen bilirsin canım..
eve kamera koymayı düşündünmü hiç????hani bu belli olmayan kameralar varya!!bişeyin içine gizliyorlar,kimse farketmiyo!ilerde ben çalışırsam,ve bakıcı tutmam gerekirse öyle bişey düşünebilirim!
Canım evimde kamera aleni var
Ben gizli kapaklı işleri sevmediğimden
Aleni koydum...
Ama bir yeri görüyor işte
Zaten sigara içtiğini de kameradan gördüm...
gözün aydın tatlım darısı bizim başımızaslm kızlar bende tahlil sonuçlarımı aldım çok şükür ciddi bişey yok sadece kanım çok az düşük birde şekerim .. kaç gündürde tahin helvası tutdurmuş gidiyordum ondanmış sanırım.. çok şükür inş hep böyle giderde bi sorun olmaz..
Senle aynı şirkette mi çalışıyoruz yoksaAy yok patron ayrılır onlar ayrılmaz :))))
Bizim şirkette herkesin egosu inanılmaz şişiktir,herkes bi üstünlük taslama yarışındadır.Kendi hatasını görmez, karşı tarafı eleştirir en ufak şeylerden dolayı....
Herkesin ağzında sürekli "Sen mühendissen ben de Boğaziçi mezunuyum.", "Sen Boğaziçi mezunuysan ben de 10 senedir bu şirkette çalışıyorum.", "Ben sizden fazla çalışıyorum, ben şuyum, yok buyum" şeklinde sözler duyarsınız sık sık.
Herkes müdür olmak için yarışır, ilkokul çocuğu gibi amirlere, patrona şikayetler götürür, yalakalık yapar...
Ay vallahi saçımı başımı yolcam ya
gebeliğim 18-19 hafta oldu ama pek hissedemiyorum bebeğimi, çok nadir 2-3 sn lik birşey oluyor haftada 1 fln sık değil. doktorda problem yok diyor neden hissedemiyorum sizce? yada beslenemiyormuyum?
cnm benim İsimler, İsim Anlamları Sözlüğü, Dini, Erkek, Kız, Bebek İsimleri da bir sürü kuranda geçen isimler var eymende kuranda geçiyo bak ben oğluma koydum araştır çok isim var kuran geçen ama nadir bulunanleader bende ondan bu isimde kararsızım zaten canım herkes öyle diyo.. demir çok karizma işte inş güzel bişey bulurum..kurandada hep bilindik isimler var muhammed zaten koymak istemiyorum hem ağır hemde o ismi taşıyana hürmet etmek gerek ali ahmed mustafa yusuflarda çok var çevremde ..
kız sinir olma sen daha doğana kadar çok değiştirir senin eşin bence isimBenim de Talha ismi cok hosuma gitmeye basladı. Ama esim tutturdu Adem Adem diye sinir olmaya basladım!
Ama Adem Talha da koydurabilirim belki eger esim kabul ederse (=
kız sen bayrampaşaya kadar geldin insan demezmi tuğba çık kız dışarı görüşelim ikea benim evimden 5 dk tühh güle güle kullansın kardeşin güsel ve otontik bir yatakKaç zamandır istiyordu bu yatağı, önce kendi erteledi sonra da İkea getirmedi, şu gün gelecek bugün gelecek diye oyaladı…
En sonunda teee Bayrampaşada bulduk,kalktık gittik, aldık da hevesi kursağında kalmasın diye.
Artık paslanırsa da kendi seçimi :)
Ama galvanize bu demirler paslanmaması lazım kolayına.
annemmm kız bak gördün mü yumurtlamak için görümceni bekliyolarmış gitsinde çıkartalım yumurtaları dieKızlaaaaaar 5 aydır yumurtlayamayan kuslarımız yumurtlamıs sonunda 2 tane yumurta var yuvalıgın icinde cok mutlu oldum ayyyyyyy
ben yapayım bebişim hemencik söyle son adet tarihini 5 dkda hazır edeyim bebeişin kız ı erkek mi?adı varsa onuda yazya birisi bana ticker yapabilir mi o kadar uğraştım yapamadım
Sabretsin derken kaybetme emi kocanı gülüm...
Bu şekilde düşünen eşler yüzünden aldatmalar meydana geliyor hamilelik dönemlerinde..
Evli olduğunuzu ve bir eşinizin olduğunu unutmayın canım..
Erkek bu belli olmaz...
İnanın güven olmaz!
Hmaileyken ben çok güzel olurum..
Çokta yakışır ama herkes aynı değildir..
Eşler bu dönemlerde malesef eşlerini üzebiliyor...
Ne zaman bitecek sizin tatil?
Belki ama sen toprla
Uzaklaşmasına izin verme...
sakin ol canım ya
ayyy allah kurtarsın canım seni
aynen bende öyleyim ama dünyam ilk günden beri birlikte oturuyorsa alışmıştır
güzel bence güçlü demek sonuçta
Canım evet o kadın malesef
Canım evimde kamera aleni var
Ben gizli kapaklı işleri sevmediğimden
Aleni koydum...
Ama bir yeri görüyor işte
Zaten sigara içtiğini de kameradan gördüm...
canımın içi korkma ben kocama sonuna kadar güveniyorum hatta bu öyle bir güvenki 10yıl bişi yapmasak onun gözü yine dışarı bakmaz.Benim eşim müthiş iradeli ve dinine düşkün bir adamdır benim dışımda konuşurken bir bayanın gözünün içine bile bakmaz. yani tabiri caizse binlerce anadan uryan hatunun içine benim adamı atsan dönüp bakmaz kalıbımı basarım o yüzden çok seviyorum herifimi canım o benim yüzüne gözüne kurbannnnn olsunlar onunnnnn:93:
http://www.markafoni.com/product/1180429/
alsam mı ki ya? zaten bi tane beyaz mont aldım. zaten epitopu 2,5 ay giyecek seneye de olmayacak çünkü aldığım mont 3-6 aylık...
ne dersiniz? 80 cm sonraki kışa olur mu?
cnm benim İsimler, İsim Anlamları Sözlüğü, Dini, Erkek, Kız, Bebek İsimleri da bir sürü kuranda geçen isimler var eymende kuranda geçiyo bak ben oğluma koydum araştır çok isim var kuran geçen ama nadir bulunan
kız sinir olma sen daha doğana kadar çok değiştirir senin eşin bence isim
kız sen bayrampaşaya kadar geldin insan demezmi tuğba çık kız dışarı görüşelim ikea benim evimden 5 dk tühh güle güle kullansın kardeşin güsel ve otontik bir yatak
annemmm kız bak gördün mü yumurtlamak için görümceni bekliyolarmış gitsinde çıkartalım yumurtaları die
ben yapayım bebişim hemencik söyle son adet tarihini 5 dkda hazır edeyim bebeişin kız ı erkek mi?adı varsa onuda yaz
Bu şekilde düşünen eşler yüzünden aldatmalar meydana geliyor hamilelik dönemlerinde..
Erkek bu belli olmaz...
İnanın güven olmaz!
Belki ama sen toprla
canımın içi korkma ben kocama sonuna kadar güveniyorum hatta bu öyle bir güvenki 10yıl bişi yapmasak onun gözü yine dışarı bakmaz.Benim eşim müthiş iradeli ve dinine düşkün bir adamdır benim dışımda konuşurken bir bayanın gözünün içine bile bakmaz. yani tabiri caizse binlerce anadan uryan hatunun içine benim adamı atsan dönüp bakmaz kalıbımı basarım o yüzden çok seviyorum herifimi canım o benim yüzüne gözüne kurbannnnn olsunlar onunnnnn:93:
kızma ama bence çok abartmışsın
hiç kimseye okadar çok güven olmaz
haaa akşama belki kocan okur diye yazdıysan o başka
kusura bakma ama içimde tutamam ben düğündüğümü
hiç bir erkeğe çok güven olmaz
hangi kadın kocam beni aldatır der ki
Senle aynı şirkette mi çalışıyoruz yoksaburada da herkes kendi patronmus gibi davranıyo ..Sanki onlar olmasa bu şirket batacak
kız sen bayrampaşaya kadar geldin insan demezmi tuğba çık kız dışarı görüşelim ikea benim evimden 5 dk tühh güle güle kullansın kardeşin güsel ve otontik bir yatak
cnm benim İsimler, İsim Anlamları Sözlüğü, Dini, Erkek, Kız, Bebek İsimleri da bir sürü kuranda geçen isimler var eymende kuranda geçiyo bak ben oğluma koydum araştır çok isim var kuran geçen ama nadir bulunan
annemmm kız bak gördün mü yumurtlamak için görümceni bekliyolarmış gitsinde çıkartalım yumurtaları die
ben yapayım bebişim hemencik söyle son adet tarihini 5 dkda hazır edeyim bebeişin kız ı erkek mi?adı varsa onuda yaz
Erkek bu belli olmaz...
İnanın güven olmaz!
Belki ama sen toprla
Burda bu konuda o kadar güvenip konu açan bayan var ki leader....
Bende adamıma sonuna dek güvenirim...
Ama asla beni aldatmaz diye büyük konuşmam gülüm...
Kesinlikle katılıyorum oyelken sana ...
Asla güvenmem babama bile!
tutma zaten güselim bende asla tutmadığım için bunları söyledim zaten benim kocam okumuş okumamış biri benim dediğimi taktir etmiş etmemiş kalbimden geçeni paylaştım sadece bundan sonrada içten geldiği gibi yazmam çünkü art niyet aranıyor demekki.dinimizde EDEP HAYA DENEN BİŞİ VAR BİLMEM BİLİRMİSİNİZ ben ailemden görmediğim ahlakı eşimden gördüm o yüzden yere göre sığdıramam bir çok yerde beraber çalıştık sevgiliyken arkadaşken evliyken ben yanındayken veya yokken çok kere şahit olmuşumdur eğer farklı bişi gördüyse bir kadından uyuyamaz bile bugün şöyle şöyle oldu der anlatır kadın bana sırnaşık konuştu diye yada ne bilim en basitinden tv izlerken çok şahit olmuşumdur etkileyici bir kadın çıkar ben offf derim o bakmaz bodrumda beraber çalışırken önümüzden geçen bir kadın oldu bir karış etek yabancı altında tanga inanın ben kadınken baka kaldım ki bir erkeğin bakmamasına şaşmak lasım eşime baksana dedim ne diyosun sen ya dedi bak dedim gözün gönlün açılsın bir insanın Allahtan zerre korkusu varsa bunu yapmamalı erkek yada kadın dedi.Ben bunun hesabını verememekten dolayı bırak bu kadına çarşaflı kadına dahil bakamam bakmam.Çok kez kere denemişimdir evlenmeden önce eşimi rabi teala onu peygamber efendimize komşu eylesin ki 4 4lük insan yoktur fakat yüreğinin temizliği ile peygamber efendimizin terbiyesi ile büyümüş biri olarak öyledir. bundan sonra da eşimle ilgili yotum yazmam daha samimi inandırcı ve yapmacık olmayı asla sevmem bunun aksini hissettirdiysem yorum yapmamımda pek bi manası yoktur benim için
Demek dünya yüzünde bizimki gibi bi şirket daha var...
Saol canım teşekkürler.
Valla aklıma gelmediniz de değil...Ama eleferayı hatırladım, sütlüce tarafında o oturuyordu, başka kimler vardı acaba dedim :)
Bilsem gelirdik çat kapı, eşim,ben,kardeşim...Cümbürcemaat
valla keşke haber verseydin burdan filan inan buyur ederdim akşamda canımız sıkılmıştı napsak ikeamı yapsak dedik aklımızdan geçti biizmde gezmek :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?