- 30 Kasım 2010
- 9.756
- 19.771
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #25.181
tutma zaten güselim bende asla tutmadığım için bunları söyledim zaten benim kocam okumuş okumamış biri benim dediğimi taktir etmiş etmemiş kalbimden geçeni paylaştım sadece bundan sonrada içten geldiği gibi yazmam çünkü art niyet aranıyor demekki.dinimizde EDEP HAYA DENEN BİŞİ VAR BİLMEM BİLİRMİSİNİZ ben ailemden görmediğim ahlakı eşimden gördüm o yüzden yere göre sığdıramam bir çok yerde beraber çalıştık sevgiliyken arkadaşken evliyken ben yanındayken veya yokken çok kere şahit olmuşumdur eğer farklı bişi gördüyse bir kadından uyuyamaz bile bugün şöyle şöyle oldu der anlatır kadın bana sırnaşık konuştu diye yada ne bilim en basitinden tv izlerken çok şahit olmuşumdur etkileyici bir kadın çıkar ben offf derim o bakmaz bodrumda beraber çalışırken önümüzden geçen bir kadın oldu bir karış etek yabancı altında tanga inanın ben kadınken baka kaldım ki bir erkeğin bakmamasına şaşmak lasım eşime baksana dedim ne diyosun sen ya dedi bak dedim gözün gönlün açılsın bir insanın Allahtan zerre korkusu varsa bunu yapmamalı erkek yada kadın dedi.Ben bunun hesabını verememekten dolayı bırak bu kadına çarşaflı kadına dahil bakamam bakmam.Çok kez kere denemişimdir evlenmeden önce eşimi rabi teala onu peygamber efendimize komşu eylesin ki 4 4lük insan yoktur fakat yüreğinin temizliği ile peygamber efendimizin terbiyesi ile büyümüş biri olarak öyledir. bundan sonra da eşimle ilgili yotum yazmam daha samimi inandırcı ve yapmacık olmayı asla sevmem bunun aksini hissettirdiysem yorum yapmamımda pek bi manası yoktur benim için
bak bozulmuşsun işte
keşke hiç bir erkek karısını aldatmasa
benim eşimde öyle diyor ki senin eşin gibi zinaya girer zina en günah şey diye
ama yine de erkek bu bir anlık şeytana uyma işi yani anlatabildim mi
oyüzden ben %100 güvenmem
tabiki sen güvenebilirsin allah hiç birimizi böyle birşeyle karşılaştırmasın
ama bazı bayanlar var ki gözleri kör olmuş durumda
eşim aldatmaz der ama eşleri arkasından ne dolaplar çevirirler
bende gözümüzün açık olması taraftarıyım anlatabildim mi canım
sonradan çok üzülmemek adına
oyelken allah ayırmasın hamileyken beraber olmayınca zaten illa adam dışarı kayar diye bişeyde söz konusu değil o adama bağlı ve adamın sabrına..benim eşimde bu konularda çok sabırlı..zaten dışarda afedersin orasını burasını açan kadından tiksinti geliyor erkeklere..önemli olan gizlemek saklamak ve edepli olmak..allah görüyor herşeyden önce..eşini tebrik ediyorum inş evladında aynı terbiyede olur..inş hepimizin...
kadınlar klübünü sürekli takip ediyorum ve yorumlarınızı okuyorum..yazdıklarınızı zevkle ve heyecanla okuyorum..ben de hamileliğimde 5.ayımı doldurdum..inşallah tahmini doğum 22 şubatta benimde..benim 3. çocuğum ama çok heyecanlıyım.. Rabbim hepimize sağlıkla ve hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah..
kızlar sadece konu aldatma konusu değil
allah kimsenin evinin içinin huzurunu bozmasın
huzursuzluk çok kötü birşey
hepimiz çok mutlu olalım inşallah
arkadaşlar hepinize merhaba.benim çatlaklarım başladı fakat göbeğimde değil göğüs altımda hemde çok fazlaıkız doğum yapmış bi doktorun tavsiye ettiği kremi sipariş verdim ( lierac Lierac Phytolastil) inşallah işe yarar.aranızda benim gibi yanlış yeri çatlayan varmı çok canım sıkıldı yaa
amin inş...alllahım bize yaşatmasın inş..ben kaçar kızlar ...
benim ilk hamileliğimde göbeğim ve basenlerim çatladı
görüşürüz canım
sağol güselim rabbim herkesi islah etsin ne diyim şeytan hepimizin sol tarafında her an kötü bir şeye yeltendirebiliroyelken allah ayırmasın hamileyken beraber olmayınca zaten illa adam dışarı kayar diye bişeyde söz konusu değil o adama bağlı ve adamın sabrına..benim eşimde bu konularda çok sabırlı..zaten dışarda afedersin orasını burasını açan kadından tiksinti geliyor erkeklere..önemli olan gizlemek saklamak ve edepli olmak..allah görüyor herşeyden önce..eşini tebrik ediyorum inş evladında aynı terbiyede olur..inş hepimizin...
tutma zaten güselim bende asla tutmadığım için bunları söyledim zaten benim kocam okumuş okumamış biri benim dediğimi taktir etmiş etmemiş kalbimden geçeni paylaştım sadece bundan sonrada içten geldiği gibi yazmam çünkü art niyet aranıyor demekki.dinimizde EDEP HAYA DENEN BİŞİ VAR BİLMEM BİLİRMİSİNİZ ben ailemden görmediğim ahlakı eşimden gördüm o yüzden yere göre sığdıramam bir çok yerde beraber çalıştık sevgiliyken arkadaşken evliyken ben yanındayken veya yokken çok kere şahit olmuşumdur eğer farklı bişi gördüyse bir kadından uyuyamaz bile bugün şöyle şöyle oldu der anlatır kadın bana sırnaşık konuştu diye yada ne bilim en basitinden tv izlerken çok şahit olmuşumdur etkileyici bir kadın çıkar ben offf derim o bakmaz bodrumda beraber çalışırken önümüzden geçen bir kadın oldu bir karış etek yabancı altında tanga inanın ben kadınken baka kaldım ki bir erkeğin bakmamasına şaşmak lasım eşime baksana dedim ne diyosun sen ya dedi bak dedim gözün gönlün açılsın bir insanın Allahtan zerre korkusu varsa bunu yapmamalı erkek yada kadın dedi.Ben bunun hesabını verememekten dolayı bırak bu kadına çarşaflı kadına dahil bakamam bakmam.Çok kez kere denemişimdir evlenmeden önce eşimi rabi teala onu peygamber efendimize komşu eylesin ki 4 4lük insan yoktur fakat yüreğinin temizliği ile peygamber efendimizin terbiyesi ile büyümüş biri olarak öyledir. bundan sonra da eşimle ilgili yotum yazmam daha samimi inandırcı ve yapmacık olmayı asla sevmem bunun aksini hissettirdiysem yorum yapmamımda pek bi manası yoktur benim için
bak bozulmuşsun işte
keşke hiç bir erkek karısını aldatmasa
benim eşimde öyle diyor ki senin eşin gibi zinaya girer zina en günah şey diye
ama yine de erkek bu bir anlık şeytana uyma işi yani anlatabildim mi
oyüzden ben %100 güvenmem
tabiki sen güvenebilirsin allah hiç birimizi böyle birşeyle karşılaştırmasın
ama bazı bayanlar var ki gözleri kör olmuş durumda
eşim aldatmaz der ama eşleri arkasından ne dolaplar çevirirler
bende gözümüzün açık olması taraftarıyım anlatabildim mi canım
sonradan çok üzülmemek adına
hayır cnm bozulmadım beni yada eşimi tanıman lazım ki söylediklerimin haklılık payını bilebilesin
kızgınlığımın tek sebebi ise genellenmek olur bu dünyada olmaz die bişi yok elbet ama bir zerre İMANI VE ALLAH KORKUSU OLAN İNSANIN EŞİNİ ALDATACAĞINA İ-N-A-N-M-I-Y-O-R-UM!!!
Kaldı ki hadi yapmış olsun varsayalım benim gözümün açıklığı çok nadir insanda vardır belkide hislerim çok kuvvetlidir
hatta öyle ki çoğu şeyi rabbim nasip eder rüyamda görürüm yaşamadan önce
geçen eşim patronunun babasının mezarına gitmiş inanın haberim yoktu yada öyle bir niyeti olduğunu bilmiyordum akşam eve geldi belime sarıldı öptü döndüm dedim ki eşim tekstilci sen toprak kokuyosun dedimgözlerini açtı kocaman gitti oturdu koltuğa hatun hayırdır üzerime web-cam mı taktın nasıl bir hissiyatın var dedi
bugün mezarlığa gittim dua ettim geldim dedi dedim nefesin toprak kokuyor valla kalbin çok temiz ne yaptıysam görüp biliyosun bu yzden seni çok seviyorum sen benim aynamsın sen ben ben ise senim dedi iananın çok az evlilikte yaşanır bu kadar karşılıklı hissiyat hergün insan eşini ararken arama tuşuna basmadan eşinin aradığını görmek çok az kişiye nasip olur başlarda tesadüf sanardım fakat inanın tesadüf değilmiş aynı anda aynı şeyleri yaşıyoruz.
arkadaşlar hepinize merhaba.benim çatlaklarım başladı fakat göbeğimde değil göğüs altımda hemde çok fazlaıkız doğum yapmış bi doktorun tavsiye ettiği kremi sipariş verdim ( lierac Lierac Phytolastil) inşallah işe yarar.aranızda benim gibi yanlış yeri çatlayan varmı çok canım sıkıldı yaa
Kızlar ya detaylı ultrason için randevu alamıyorum hiç bir yerden...
Kızlar ya detaylı ultrason için randevu alamıyorum hiç bir yerden...
benım ılk hamıleliğim göbüşümde bişey yok ama göğüs altlarım çok fena.oyyy oyy daha 26 yaşındayım yırtılmaya başladımmmıkıncı bebişte nolurum kı bennn
sağol güselim rabbim herkesi islah etsin ne diyim şeytan hepimizin sol tarafında her an kötü bir şeye yeltendirebilir
ama insanın içinde pislik olmasın o adam yada kadın herşeyi yapar.
hayır cnm bozulmadım beni yada eşimi tanıman lazım ki söylediklerimin haklılık payını bilebilesin
kızgınlığımın tek sebebi ise genellenmek olur bu dünyada olmaz die bişi yok elbet ama bir zerre İMANI VE ALLAH KORKUSU OLAN İNSANIN EŞİNİ ALDATACAĞINA İ-N-A-N-M-I-Y-O-R-UM!!!
Kaldı ki hadi yapmış olsun varsayalım benim gözümün açıklığı çok nadir insanda vardır belkide hislerim çok kuvvetlidir
geçen eşim patronunun babasının mezarına gitmiş inanın haberim yoktu yada öyle bir niyeti olduğunu bilmiyordum akşam eve geldi belime sarıldı öptü döndüm dedim ki eşim tekstilci sen toprak kokuyosun dedimgözlerini açtı kocaman gitti oturdu koltuğa hatun hayırdır üzerime web-cam mı taktın nasıl bir hissiyatın var dedi
bugün mezarlığa gittim dua ettim geldim dedi dedim nefesin toprak kokuyor valla kalbin çok temiz ne yaptıysam görüp biliyosun bu yzden seni çok seviyorum sen benim aynamsın sen ben ben ise senim dedi iananın çok az evlilikte yaşanır bu kadar karşılıklı hissiyat hergün insan eşini ararken arama tuşuna basmadan eşinin aradığını görmek çok az kişiye nasip olur başlarda tesadüf sanardım fakat inanın tesadüf değilmiş aynı anda aynı şeyleri yaşıyoruz.
canım inşallah sonuna kadar öyle gider
Nerede oturuyorsun ki canım ?
neden canım
bende öyleyim valla ilk doğumdan
sağol güselim rabbim herkesi islah etsin ne diyim şeytan hepimizin sol tarafında her an kötü bir şeye yeltendirebilir
canım inşallah sonuna kadar öyle gider
Doluymuş... Ben geç kaldım almak için acele etmem lazım ama bulamyorum yaptıramıcam galiba((
canımm vallahi bence bu işler dine imana bakmaz...
ben çok inançlı hemdee çok çok inançlı birininde eşini aldattığını biliyorum..hemde yuvasını , çoluğunu çocuğunu dağıttı adam...
o yüzden allah kocalarımızın karşısına şeytan kadın çıkarmasın...kadınlara en büyük kötülüğü yine kadınlar yapıyor yani...
İstanbul avrupa yakasında cnm. Sürekli gittiğim hastane en erken 7 ekime verebiliriz diyor ama ben en son yaptırabileceğim gün 4 ekim((
Birde fiyatlar çok pahalı ya(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?