2012 Şubat Anneleri

Kızlar bir derse girip çıkacağım.. Siz o arada yazışın...
Döndüğümde yazarım...
Hepinizi tek tek

eymen benim aklıma ilk aylarımda gelmişti ama eşim one öyle eğik derler çocuğa ddi beğenmedi malesef evet bakıyorum şuan araştırmadayım..kk yı açık unutuyorum bazen yaa

[QUOTE=aysebahar;

bir şey anlatayım çocukluğumdan beri görüştüğümüz bir aile var
geçen kadındoğuma gittim adamı başka kadınla kadın doğumcuda gördüm
aşırı sinirlendim tabii akrabası olsa tanırım ki akrabası bile olsa
hangi kadın odaya başka bir erkekle girmek isterki
sonra kendi kendime düşündüm eşime de söyledim
onun karısı da asla kocam beni aldatmaz diyordur
kim derki kocam beni aldatır diye kimse kendine konduramaz böyle birşeyi
oyüzden bence her erkeği arada didiklemek lazım

oyelken allah ayırmasın hamileyken beraber olmayınca zaten illa adam dışarı kayar diye bişeyde söz konusu değil o adama bağlı ve adamın sabrına..benim eşimde bu konularda çok sabırlı..zaten dışarda afedersin orasını burasını açan kadından tiksinti geliyor erkeklere..önemli olan gizlemek saklamak ve edepli olmak..allah görüyor herşeyden önce..eşini tebrik ediyorum inş evladında aynı terbiyede olur..inş hepimizin...

kızlar sadece konu aldatma konusu değil
allah kimsenin evinin içinin huzurunu bozmasın
huzursuzluk çok kötü birşey
hepimiz çok mutlu olalım inşallah

Allah tamamına erdirsin sağlıkla

arkadaşlar hepinize merhaba.benim çatlaklarım başladı fakat göbeğimde değil göğüs altımda hemde çok fazla ıkız doğum yapmış bi doktorun tavsiye ettiği kremi sipariş verdim ( lierac Lierac Phytolastil) inşallah işe yarar.aranızda benim gibi yanlış yeri çatlayan varmıçok canım sıkıldı yaa

benim ilk hamileliğimde göbeğim ve basenlerim çatladı

amin inş...alllahım bize yaşatmasın inş..ben kaçar kızlar ...

görüşürüz canım

Kızlar ya detaylı ultrason için randevu alamıyorum hiç bir yerden...

sağol güselim rabbim herkesi islah etsin ne diyim şeytan hepimizin sol tarafında her an kötü bir şeye yeltendirebilir
ama insanın içinde pislik olmasın o adam yada kadın herşeyi yapar.

Benim de bu aralar karnım çok kaşınmaya başladı özellikle göğüs altından karnın başladığı kısım. Dün de nerdeyse patlayacak, derim yırtılacak gibi hissettim….
Herhalde bugün yarın çatlamam yakındır, o kadar da yağlanıyorum ediyorum ama…Yavaş da kilo aldım halbuki.
Ama daha önceden bel kısmımda ufak tefek çatlaklar var, kilo alıp vermeden kaynaklı. Vücudum çatlamaya müsait demek benim.

Kızlar ya detaylı ultrason için randevu alamıyorum hiç bir yerden...

neden canım

benım ılk hamıleliğim göbüşümde bişey yok ama göğüs altlarım çok fena.oyyy oyy daha 26 yaşındayım yırtılmaya başladımmm ıkıncı bebişte nolurum kı bennn

bende öyleyim valla ilk doğumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…