- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #25.381
kız çatlamayanda var annem üç çocuk doğurmuş bir tane bile çatlağı yok hemde birşey kullanmadan inş anneme benzerim
magnezyuma nezaman başladın canım!
yaa çok önemliymiş ben bugün öğrendim,erken doğum kasılmalarını falanda önlüyormuş.
canım bu arada sonuçların iyi çıkmış,bebeğinde iyi,herşeyin iyi maşallh..darısı bize!
beninkininde şeyi ultrasonda aynı seninki gibi görünüyor!:))))
kızlar içinizde kapalı olan varmı?:44:
magnezyuma nezaman başladın canım!
yaa çok önemliymiş ben bugün öğrendim,erken doğum kasılmalarını falanda önlüyormuş.
canım bu arada sonuçların iyi çıkmış,bebeğinde iyi,herşeyin iyi maşallh..darısı bize!
beninkininde şeyi ultrasonda aynı seninki gibi görünüyor!:))))
İnşallah ben de benzerim annene
kapalı derken canım
kapalı derken canım
Tesettür,ya da başı kapalı demek istedi sanırım, ben öyle anladım.
yani başı kapalı..anlamında te:44:settürlü
canım benim demedim mi ben sana parktaki en tombalak hatunu bul ahanda o benim diye yok daha o kadar olmadım korkma korkma nasıl hayal ettin kız benii.bende seni çıtı pıtı sarısın bi bayan olarak düşünüyorum
kız çatlamayanda var annem üç çocuk doğurmuş bir tane bile çatlağı yok hemde birşey kullanmadan inş anneme benzerim
evet ..............:44:
haftasonu gittiğimde bana da verdi magnezyum canım. ama bacağımda dehşet kramplar oluyordu geceleri. ben de söyledim. sorun çözüldü sandım ama dün gece yine oldubakalım ilerleyen zamanlarda daha etkili olur belki...
kalsiyuma gelince günde 3 porsiyonu fazlasıyla alıyorum ben. doktorum da hiç bahsetmeyince sormadım. inşallah yetiyordur
Ben kapalı değilim, yani içten gelen birşey ya hani, benim içimde böyle bir istek oluşmadı, keşke oluşsa...
Sen kapalı mısın?
nazome bu mesajı beğendi.aksam aksam güldürdün ya allahta seni güldürsün.deli kızzİnşallah ben de benzerim annene
evetttt çok heyecanlıyım nazom bebişimi 1 aydır görmedim büyümüştür heralde cinsiyetimizde yarın kesinleşecek
evet ben kapalıyım ve hastane için gecelikmi? pjamamı alsam bilemedim ondan sordum hiç kapalı yok galiba benden başka...geceliklerin hep boyu kısa uzunlarda insanın bacağına dolanır pijama almayı istiyorum ama herkes gecelik daha rahat diyo..şaşırdım bide kış günü..üşürmüyüz?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?