2012 Şubat Anneleri

bana da magnezyumu kramplar için vermişti ama kramp olmayınca kullanmadım, kramp olmasa da kullanmak mı gerekiyormuş?

haftasonu gittiğimde bana da verdi magnezyum canım. ama bacağımda dehşet kramplar oluyordu geceleri. ben de söyledim. sorun çözüldü sandım ama dün gece yine oldu bakalım ilerleyen zamanlarda daha etkili olur belki...

kalsiyuma gelince günde 3 porsiyonu fazlasıyla alıyorum ben. doktorum da hiç bahsetmeyince sormadım. inşallah yetiyordur

söylemem söylemem azcık daha merak et buluşunca görürsün şimdi senin hakkında bişey söylemeyim karşılaşınca anlatırım

kız çatlamayanda var annem üç çocuk doğurmuş bir tane bile çatlağı yok hemde birşey kullanmadan inş anneme benzerim

benim karnımda henüz bir şey yok ama göğüslerimin altında kırmızı lekeler oluşmuş, çatlıyor sanırım. sadece banyo yaptıktan sonra bebe yağı sürüyorum
o kadar.

sabah bendede olduk kramp .. ama ben hergün içmiyorum magnezyum tadı çok kötü..hergün bitane halbuki..kramp çok fena yaaa..kalsiyum nelerde vardı süt peynirmiydi ?:44:

Benim karnımdaki damarlar bir yol gibi, çok çok belli bazen baktıkça ürküyorum..
Onun haricinde göğüslerimin başladığı çatalın olduğu yer ve çevresi küçük küçük alerji gibi sivilce çıktı...
Erkek anası hani güzelleşirdi bee

Ben kapalı değilim, yani içten gelen birşey ya hani, benim içimde böyle bir istek oluşmadı, keşke oluşsa...
Sen kapalı mısın?

evet ben kapalıyım ve hastane için gecelikmi? pjamamı alsam bilemedim ondan sordum hiç kapalı yok galiba benden başka...geceliklerin hep boyu kısa uzunlarda insanın bacağına dolanır pijama almayı istiyorum ama herkes gecelik daha rahat diyo..şaşırdım bide kış günü..üşürmüyüz?:44:

İnşallah ben de benzerim annene
nazome bu mesajı beğendi.aksam aksam güldürdün ya allahta seni güldürsün.deli kızz
evetttt çok heyecanlıyım nazom bebişimi 1 aydır görmedim büyümüştür heralde cinsiyetimizde yarın kesinleşecek

bu mesajıda begendiiibüyümüştür tabi annesii.hadi gidip gelince haber et bizee çatlarım meraktan benn.

azelya, gözün aydın, sonuçların temiz çıkmış. benim de hafta sonu kaşıntılarım oluştu geceleri ve vücudum kabardı sinek ısırığı gibi. pzt günü kan tahlili yaptırdım. karaciğerde sorun çıkmadı neyse ki. ürtiker (kurdeşen) geçirmişim. bugün de ultrasonda yağlanmaya baktı. sorun yok dedi ama riskli durumdaymışım
kaşıntı olduğu için.

kızlar size bişey soracağım ,ayşem ishal ya biraz önce tuvalette ishalinde kan gördüm.acaba hemen acile gtürsem mi yoksa sabahı mı beklesem.eşim de yok burada gece gece zorlanırım.ama bi de tehlikeli bişeyse allah korusun geç mi kalırım.bi fikri olan var mı?

Gecelik konusunda bende sordum, sezeryan olursa gecelik tavsiye ediyorlar..Birde 2 parçalı pijama olursa üst kısmının düğmesi çok olsun diyorlar emzirirken rahat etmek için.
Bende daha karar veremedim.Ama hastanede soğuk olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…