2012 Şubat Anneleri

ishalde kana iyi bişey demezler bence götür acile ...​

o zaman napalım bi gecelik bi pijama takımımı alalım...:44:​

aaaaaaaa bende kapalıyım demiştim ama

nazome bu mesajı beğendi.aksam aksam güldürdün ya allahta seni güldürsün.deli kızz

bu mesajıda begendiiibüyümüştür tabi annesii.hadi gidip gelince haber et bizee çatlarım meraktan benn.

Aminnnn aminnn hepimizi inşallah kuzum :)))

Sağol canım, teşekkür ederim.Sen de yediklerine şimdiden henüz erkenken dikkat et canım bari..Havuç ve fındık iyi geliyormuş ben öyle duydum.Geçmiş olsun bu arada.

Ay hiç anlamam ama kabız olsa ıkınmadan zedelendi derdim ama, kanlı ishal ürkütücü geliyor kulağıma, bi götür bence.İnşallah birşey yoktur.

canım ishali cok mu sık yani hangi sıklıkta gidiyorsunuz bu önemli.ve birde makat bölgesine bak belkide orda bi çatlak falan var ve kan ondan gözüktü.ufak tefek kumlanmalar bu tarz kanlanma yapabilir ama mideyle ilgili sorunlardan da kaynaklanabilir.sıklığı ve çokluğu cok önemli eğer artarsa götür.

sabah bendede olduk kramp .. ama ben hergün içmiyorum magnezyum tadı çok kötü..hergün bitane halbuki..kramp çok fena yaaa..kalsiyum nelerde vardı süt peynirmiydi ?:44:

üstüne basabasa aksatma dedi. hergün düzenli iç, kramp, ağrı yok diye bırakma dedi. ben de unuttum birgün kalsiyum süt peynir ve yoğurtta var özellikle. çoğunlukla bilinenler bunlar. ama bak burda bir liste var. ne çok kalsiyum içeren yiyecek varmış diyeceksin Kalsiyum ve gdalarn kalsiyum ierikleri - jinekoloji.net. tabiki kağan kocatepe

al benden de o kadar. çatlak daha yok ama bi kiloya vücut çok dayanmaz. bir de kız anası olsam ne olurdu düşünemiyorum şeker

Sağol canım, teşekkür ederim.Sen de yediklerine şimdiden henüz erkenken dikkat et canım bari..Havuç ve fındık iyi geliyormuş ben öyle duydum.Geçmiş olsun bu arada.

teşekkür ederim.
yağlı yiyecekler yeme dedi bana da, çikolata, yumurta, tüm kızartmalardan uzak duracakmışım, ve hatta salatalık da yeme dedi.

hiç bir fikrim yok canım. mide probleminde olabileceğini biliyorum sadece. geçmiş olsun. bence geceyi rahat geçirmek için acile götür

iki takım alacağım ama daha tam karar vermedim ne alsam diye zaten inş normal olur doğumumuz rahat oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…