- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #25.401
Canım SAT'ı düzeltmese bile usg hafta hesaplamalarını kafa çapı,karın çapı,kaval kemiği uzunluğu vs.ye göre yaptığı için zaten bebeğin ortalamada gerçek haftasını bulup yazıyor canım. Usg'de çıkan gerçek bebek haftası...
Benim usg ortalamalarına göre 22+1 ama SAT'a göre bakarsan 23e girmek üzereyim....
Zaten SAT'a göre ocak annesi oluyorum :)))
Diğer soruya gelince ben kalsiyum&magnezyum için takviye kullanıyorum.Osteocare.
Buna rağmen bazen bacağıma ve karnıma kramplar giriyor.
Bir de balık yağı kapsülü alıyorum ben ama doktoruma sorup dozunu düşürmeyi planlıyorum.
bende geeçen haftaki ultrason sonuçlarına baktımda hepsi yazıyo fl ,ac,bdf falan.....
hepsi 19+ olarak yazıyor.ben 18 + olarak yeni sat a göre diye gitmiştim...ama herşey çıkan sonuçlar 19+
demekki geç döllenme değil!ne biliyim anlamadım!
çok karışık oldu...
fl yi 7 ile çarpınca boyu veriyor!internetten öğrendim!:90:
bende magnezyumu haftaya sorucam!
kızlar size bişey soracağım ,ayşem ishal ya biraz önce tuvalette ishalinde kan gördüm.acaba hemen acile gtürsem mi yoksa sabahı mı beklesem.eşim de yok burada gece gece zorlanırım.ama bi de tehlikeli bişeyse allah korusun geç mi kalırım.bi fikri olan var mı?
Gecelik konusunda bende sordum, sezeryan olursa gecelik tavsiye ediyorlar..Birde 2 parçalı pijama olursa üst kısmının düğmesi çok olsun diyorlar emzirirken rahat etmek için.
Bende daha karar veremedim.Ama hastanede soğuk olmaz.
bende geeçen haftaki ultrason sonuçlarına baktımda hepsi yazıyo fl ,ac,bdf falan.....
hepsi 19+ olarak yazıyor.ben 18 + olarak yeni sat a göre diye gitmiştim...ama herşey çıkan sonuçlar 19+
demekki geç döllenme değil!ne biliyim anlamadım!
çok karışık oldu...
fl yi 7 ile çarpınca boyu veriyor!internetten öğrendim!:90:
bende magnezyumu haftaya sorucam!
balık yağı ne kullanıyorsun canım?bana ocean vermişti,taaa ayın 6 sında!henüz başlamadım..
evet ben kapalıyım ve hastane için gecelikmi? pjamamı alsam bilemedim ondan sordum hiç kapalı yok galiba benden başka...geceliklerin hep boyu kısa uzunlarda insanın bacağına dolanır pijama almayı istiyorum ama herkes gecelik daha rahat diyo..şaşırdım bide kış günü..üşürmüyüz?:44:
nazome bu mesajı beğendi.aksam aksam güldürdün ya allahta seni güldürsün.deli kızz
bu mesajıda begendiiibüyümüştür tabi annesii.hadi gidip gelince haber et bizee çatlarım meraktan benn.
azelya, gözün aydın, sonuçların temiz çıkmış. benim de hafta sonu kaşıntılarım oluştu geceleri ve vücudum kabardı sinek ısırığı gibi. pzt günü kan tahlili yaptırdım. karaciğerde sorun çıkmadı neyse ki. ürtiker (kurdeşen) geçirmişim. bugün de ultrasonda yağlanmaya baktı. sorun yok dedi ama riskli durumdaymışım
kaşıntı olduğu için.
kızlar size bişey soracağım ,ayşem ishal ya biraz önce tuvalette ishalinde kan gördüm.acaba hemen acile gtürsem mi yoksa sabahı mı beklesem.eşim de yok burada gece gece zorlanırım.ama bi de tehlikeli bişeyse allah korusun geç mi kalırım.bi fikri olan var mı?
o zaman napalım bi gecelik bi pijama takımımı alalım...:44:
o zaman napalım bi gecelik bi pijama takımımı alalım...:44:
sabah bendede olduk kramp .. ama ben hergün içmiyorum magnezyum tadı çok kötü..hergün bitane halbuki..kramp çok fena yaaa..kalsiyum nelerde vardı süt peynirmiydi ?:44:
Benim karnımdaki damarlar bir yol gibi, çok çok belli bazen baktıkça ürküyorum..
Onun haricinde göğüslerimin başladığı çatalın olduğu yer ve çevresi küçük küçük alerji gibi sivilce çıktı...
Erkek anası hani güzelleşirdi bee
kızlar içinizde kapalı olan varmı?:44:
aaaaaaaa bende kapalıyım demiştim ama
al benden de o kadar. çatlak daha yok ama bi kiloya vücut çok dayanmaz. bir de kız anası olsam ne olurdu düşünemiyorum şeker
inşallah hepimiz anneme benzeriz
sen ne alcan canım ben normal doğum istiyorum ama son anda sezeryanda olursa gecelikmi lazım olur bilemedim ..hiçte sevmem geceliği milletin içinde rahat edemem yaa..sabahlıklı pijama takımı istiyorum ama bakalım off ne zor karar vermek...
sabah bendede olduk kramp .. ama ben hergün içmiyorum magnezyum tadı çok kötü..hergün bitane halbuki..kramp çok fena yaaa..kalsiyum nelerde vardı süt peynirmiydi ?:44:
teşekkür ederim.
yağlı yiyecekler yeme dedi bana da, çikolata, yumurta, tüm kızartmalardan uzak duracakmışım, ve hatta salatalık da yeme dedi.
iki takım alacağım ama daha tam karar vermedim ne alsam diye zaten inş normal olur doğumumuz rahat oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?