2012 Şubat Anneleri

Ya kızlar komsumuzdan bisey duydum. Benim hic bilgim yok bu konuda bana yardımcı olur musunuz

Ben yatakodama Ufo almayı dusunuyordum soguk olur cunku kıs ayında bizim orası. Ama Elektrikli sobalar bebeklere zararlı dedi komsum.

Sizce ne yapmalıyım? Buharlı sobalardan falan bahsetti. Yoksa cocuk astım hastası oluyormus falan.. :44:

ben normalde ufo yakıyordum ama şimdi doğalgazı kullanıcam mecbur.. bende öyle duydum canım..maalesef..odayı kurutuyo ufo...

ben normalde ufo yakıyordum ama şimdi doğalgazı kullanıcam mecbur.. bende öyle duydum canım..maalesef..odayı kurutuyo ufo...

Ya bizim de dogalgaz var ama soba var sadece salonda. O yuzden bir ısıtıcı almam lazım bizim odaya cunku orda yatırıcam oglumu salon koselerinde surunemem ve odasını yerini bilsin istiyorum. Buhar makinesı falan alsam ek olarak ya da komsumun dedigi gibi buharlı ısıtıcılar falan var mı acaba bilmiyorum ki napsam

frankenstein'ın bacısı kıvamında dolanırdık

yok öle bişiy bebişim inanmıyorum ben kız annesi çirkinleşir erkek annesi güzelleşir diye.valla kızımda yüzümde tek leke,tek sivilce yoktu kadife gibiydi suratım sadece tombalaktım o kadar.kuzenimle aynı dönem hamileydik onun ki erkekti.hatunu karanlıkta görsem kaçardımm taa o biçimdi yani o yine genetik bişiy bence yani bebişin cinsiyetiyle cok alakalı değil kuşumm.

daha bebekken neden ayırıyorsun çok uyandıracak zaten seni zırt pırt odasınamı gidiceksin bence hepiniz bir süreliğine aynı yerde olun .. zaten 3 ay sonra yaz gelcek..

daha bebekken neden ayırıyorsun çok uyandıracak zaten seni zırt pırt odasınamı gidiceksin bence hepiniz bir süreliğine aynı yerde olun .. zaten 3 ay sonra yaz gelcek..

Yok zaten bizim odada kalıcak yatak odamızda. Ama salonda oturmaodasında vs. uyumasın bizimle olsun hep diye oyle dedim

Evet sanırım öyle :)))
Ama sivri karın olayı doğru he, yanlara genişlemiom ben öne gidiyorum ne hikmetse :))

kızlarr hepinize iyi aksamlarr benim büyük oğlan huysuzluk yapıyooo benle ilgilenmiyosun diyekendinize ve bebişlerinize iyi bakınn...bybyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…