- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #25.421
Hayırrrrrrr Ben benzemek istemiyorum, annemin karnı catlak dolu
Salatalık mı ? Aaa ilk kez duydum her sabah yerdim, yemiyim o zaman bende..
bende geeçen haftaki ultrason sonuçlarına baktımda hepsi yazıyo fl ,ac,bdf falan.....
hepsi 19+ olarak yazıyor.ben 18 + olarak yeni sat a göre diye gitmiştim...ama herşey çıkan sonuçlar 19+
demekki geç döllenme değil!ne biliyim anlamadım!
çok karışık oldu...
fl yi 7 ile çarpınca boyu veriyor!internetten öğrendim!:90:
bende magnezyumu haftaya sorucam!
Canım ortalama değer için average yazan kısma bakıyorum ben...
Demek ki senin bebeğin de önceden gerideymiş ama sonradan açığı kapamış...
balık yağı ne kullanıyorsun canım?bana ocean vermişti,taaa ayın 6 sında!henüz başlamadım..
Ben marincap kullanıyorum canım.Aslında ihtiyacım da var, çünkü yiyemedim balık hamileliğim boyunca o açıdan iyi oldu...
cnm ben sadece kan hapı içiyorum...sen nezamandır magnezyum ilacını kullanıyorsun??
benim anneme demiştim dünyam çatlağı yok yaaaaaa ondan
azelya ben sana cevap yazmıştım...niye göremiyorum sayfada..(((((((
peki çarşaf götürelimmi kendimize hastaneye..annem götürmemişti hiç zaten değişiyorlardı hemen bişey geçince ama pendik bölge nasıl bi hastane bilmiyorum... o konuda
Ya kızlar komsumuzdan bisey duydum. Benim hic bilgim yok bu konuda bana yardımcı olur musunuz
Ben yatakodama Ufo almayı dusunuyordum soguk olur cunku kıs ayında bizim orası. Ama Elektrikli sobalar bebeklere zararlı dedi komsum.
Sizce ne yapmalıyım? Buharlı sobalardan falan bahsetti. Yoksa cocuk astım hastası oluyormus falan.. :44:
ben normalde ufo yakıyordum ama şimdi doğalgazı kullanıcam mecbur.. bende öyle duydum canım..maalesef..odayı kurutuyo ufo...
Ben marincap kullanıyorum canım.Aslında ihtiyacım da var, çünkü yiyemedim balık hamileliğim boyunca o açıdan iyi oldu...
evet bende öyle düşünüyorum.açığı kaapatmış!
bende hep diyordumki çıkan sonuçlara göre aaaa bebeğim bir hafta önde gidiyo,1 hafta kilosu falan fazla çıkıyor diyordum ama demekki 1 hafta önde gitmiyor,eski satıma göre normal gidiyormuş yani!!!!ayın 8 inde kontrole gidicem ozaman doktorumla netleştiririm ve çizelgemide düzrltebilirim!
bende hep diyordumki çıkan sonuçlara göre aaaa bebeğim bir hafta önde gidiyo,1 hafta kilosu falan fazla çıkıyor diyordum ama demekki 1 hafta önde gitmiyor,eski satıma göre normal gidiyormuş yani!!!!ayın 8 inde kontrole gidicem ozaman doktorumla netleştiririm ve çizelgemide düzrltebilirim!
frankenstein'ın bacısı kıvamında dolanırdık
daha 4cüyü içiyorum yeni başladım kramplarım var deyince doktor verdi kan hapımda var tok karnına iç onuda .çok iştah açıyo....
Ya bizim de dogalgaz var ama soba var sadece salonda. O yuzden bir ısıtıcı almam lazım bizim odaya cunku orda yatırıcam oglumu salon koselerinde surunemem ve odasını yerini bilsin istiyorum. Buhar makinesı falan alsam ek olarak ya da komsumun dedigi gibi buharlı ısıtıcılar falan var mı acaba bilmiyorum ki napsam
daha bebekken neden ayırıyorsun çok uyandıracak zaten seni zırt pırt odasınamı gidiceksin bence hepiniz bir süreliğine aynı yerde olun .. zaten 3 ay sonra yaz gelcek..
Ne yazmıştın canım, valla bende göremedim(
yok öle bişiy bebişim inanmıyorum ben kız annesi çirkinleşir erkek annesi güzelleşir diye.valla kızımda yüzümde tek leke,tek sivilce yoktu kadife gibiydi suratım sadece tombalaktım o kadar.kuzenimle aynı dönem hamileydik onun ki erkekti.hatunu karanlıkta görsem kaçardımm taa o biçimdi yani o yine genetik bişiy bence yani bebişin cinsiyetiyle cok alakalı değil kuşumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?