- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #25.441
Yok zaten bizim odada kalıcak yatak odamızda. Ama salonda oturmaodasında vs. uyumasın bizimle olsun hep diye oyle dedim
sonuçların için gözün aydın demiştim canım..
bide şey demiştim:benimkikninide şeyi ultrasonda aynı seninki gibi görüünüyor demiştim!!1:))))
bişey sormuştum galiba birde!ayyyy unuttum valla,kafam durdu!bi gözüm fatma gülde!:)))
Şeyini sevsinler onun :))) Sağol canım, teşekkür ederim
Erken doğum kasılmalarını önlediğini ilk kez duydum ve sevindim.
Ben kullanmaya başlayalı 3 hafta anca oldu, önceden tek elevit içiyordum.
Evet sanırım öyle :)))
Ama sivri karın olayı doğru he, yanlara genişlemiom ben öne gidiyorum ne hikmetse :))
kızlarr hepinize iyi aksamlarr benim büyük oğlan huysuzluk yapıyooo benle ilgilenmiyosun diyekendinize ve bebişlerinize iyi bakınn...bybyy
benimde öyle karnım çok sivri değil ama önümde..tatlı ekşi mübarek hepisinden yiyorum ama en çok oğlumda tahinli helva ve ekşi mandalina çok yiyorum..
salatalık konusunu açıkladı ama tam hatırlamıyorum, yağlanma ile ilgili olmayabilir ama sonuçta benim sorunum farklıydı. safrayla alakalı bir şeyler açıkladı.
salatalık normalde yararlı diye biliyorum, sen yine de bi doktoruna sor istersen azelya.
Kuşummmm ben de bu cevabı vermiştim sana :)))Hep bu Kerim'in yüzünden
Herkese merhabalar,nasılsınız? Umarım herkes iyifdir ve herşey yolundadır. Biz çok iyiyiz. Sadece kızım hiç rahat durmuyor hep peşinde geziyorum. Çok tuhaftır ki sürekli karnıma kafasını dayayıp garip bir şekiilde kafasıyla karnımı oklşuyor uzun zamandır. Sanırım artık farkına varmaya başladı diye düşünüorum. Gerçi o da henüz 14. ayını bitirdi ama.
Oğlumun gelişim i gayet güzel gidiyor. Siteye çok giremiyorum ama sizi takip etmeye çalışıyorum. İnşallah sorunsuz bir dönem geçiririz ve sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimizi. Şunu çok iyi anladım 10 tane de çocuğunuz olsa her bir hamilelik ilk gibi heyecan veriyor insana...
Herkese merhabalar,nasılsınız? Umarım herkes iyifdir ve herşey yolundadır. Biz çok iyiyiz. Sadece kızım hiç rahat durmuyor hep peşinde geziyorum. Çok tuhaftır ki sürekli karnıma kafasını dayayıp garip bir şekiilde kafasıyla karnımı oklşuyor uzun zamandır. Sanırım artık farkına varmaya başladı diye düşünüorum. Gerçi o da henüz 14. ayını bitirdi ama.
Oğlumun gelişim i gayet güzel gidiyor. Siteye çok giremiyorum ama sizi takip etmeye çalışıyorum. İnşallah sorunsuz bir dönem geçiririz ve sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimizi. Şunu çok iyi anladım 10 tane de çocuğunuz olsa her bir hamilelik ilk gibi heyecan veriyor insana...
canım ne şanslısın hepsi beraber büyüyecek ve bi kız bi oğlan sevdir kardeşini..ve doğduğunda bebeğin bir takım şeylerinde ondanda yardım iste bezini getirsin mesela kıskanmaz o zaman.... ayy ne güzel yaa ikisinide tadıcaksın..inş sağ sağlim doğar oğluşlarımızz....
kızlar kocacım balık almış bana..palamut..eve gider gitmez yiyeceğim inş..fatmayada bakıyorum qarada... bu arada çalışma arkadaşlarım benimle dalga geçiyo paso yiyosun diyolar napim..
Oh afiyet olsunYe ye can boğazdan gelir, obez analar konusunda beni yalnız bırakma Yiyin gari
Evet canım çok uygun, bende böyle bir puset alıcam, arabam olmadığından araba koltuğu almıcam, ana kucağını da elde taşınandan değil, ev tipi alıcam.Ben bu pusetleri beğeniyorum, taşıması da kolay.
daha uygunuda var civilde canım..ben bütün herşeyini ordan alıcam inşallahhhhhhhhhhh
Evet canım çok uygun, bende böyle bir puset alıcam, arabam olmadığından araba koltuğu almıcam, ana kucağını da elde taşınandan değil, ev tipi alıcam.Ben bu pusetleri beğeniyorum, taşıması da kolay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?