2012 Şubat Anneleri

Yok zaten bizim odada kalıcak yatak odamızda. Ama salonda oturmaodasında vs. uyumasın bizimle olsun hep diye oyle dedim

işin zor o zaman ya.. o zaman bi peteği aç yatak odasında varsa yoksa küçük ısıtıcılar oluyor üzerine su dolduruyosun hem odayıda kurutmuyo onlardan al istersen.. buhar veriyo odaya.. inş üşümez ama keşke petek olsa...rahat ederdin..:26:​

Şeyini sevsinler onun :))) Sağol canım, teşekkür ederim
Erken doğum kasılmalarını önlediğini ilk kez duydum ve sevindim.
Ben kullanmaya başlayalı 3 hafta anca oldu, önceden tek elevit içiyordum.

Kuşummmm ben de bu cevabı vermiştim sana :)))Hep bu Kerim'in yüzünden

Herkese merhabalar,nasılsınız? Umarım herkes iyifdir ve herşey yolundadır. Biz çok iyiyiz. Sadece kızım hiç rahat durmuyor hep peşinde geziyorum. Çok tuhaftır ki sürekli karnıma kafasını dayayıp garip bir şekiilde kafasıyla karnımı oklşuyor uzun zamandır. Sanırım artık farkına varmaya başladı diye düşünüorum. Gerçi o da henüz 14. ayını bitirdi ama.
Oğlumun gelişim i gayet güzel gidiyor. Siteye çok giremiyorum ama sizi takip etmeye çalışıyorum. İnşallah sorunsuz bir dönem geçiririz ve sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimizi. Şunu çok iyi anladım 10 tane de çocuğunuz olsa her bir hamilelik ilk gibi heyecan veriyor insana...

salatalık konusunu açıkladı ama tam hatırlamıyorum, yağlanma ile ilgili olmayabilir ama sonuçta benim sorunum farklıydı. safrayla alakalı bir şeyler açıkladı.
salatalık normalde yararlı diye biliyorum, sen yine de bi doktoruna sor istersen azelya.

benimde öyle karnım çok sivri değil ama önümde..tatlı ekşi mübarek hepisinden yiyorum ama en çok oğlumda tahinli helva ve ekşi mandalina çok yiyorum..

Bende ekşi elma ve şekerpare

Tamam canım sağolasın..

canım ne şanslısın hepsi beraber büyüyecek ve bi kız bi oğlan sevdir kardeşini..ve doğduğunda bebeğin bir takım şeylerinde ondanda yardım iste bezini getirsin mesela kıskanmaz o zaman.... ayy ne güzel yaa ikisinide tadıcaksın..inş sağ sağlim doğar oğluşlarımızz....

Merhaba canım, bizler iyiyiz çok şükür, senin de iyi olmana sevindim.Ne güzel kızın hissediyor :))

tabi ki kızlarımızda...

kızlar kocacım balık almış bana..palamut..eve gider gitmez yiyeceğim inş..fatmayada bakıyorum qarada... bu arada çalışma arkadaşlarım benimle dalga geçiyo paso yiyosun diyolar napim..

Oh afiyet olsun Ye ye can boğazdan gelir, obez analar konusunda beni yalnız bırakma Yiyin gari

normaldede boğazlıydım zaten..kızlar ellerinizde ayaklarınızda şişme oluyomu oluyorsa tuzlu yemeyi kesin..burda 3 çocuklu bi ablam var öyle dedi..eğer yumruğunu sıktığında elinde şişlik hissediyorsan parmak aralarında tuzlu dokunur dedi..zeytini peyniri tuzsuz ye diyo..:44:bende çok nadir oluyor çok nadir ama...

kızlar ben kaçar palamutu pişirmeye eveinş canınız çekmedi ....affınıza sığınarak yazdım ama....haydin öptüm hepinizi..hayırlı akşamlar hepimize....bebeklere iyi bakın dua edip yatın gece tamam mı?...haydin byyy byyyyyyyyyyy:79::79:

daha uygunuda var civilde canım..ben bütün herşeyini ordan alıcam inşallahhhhhhhhhhh

Daha uygunları da var gordum evet ama sanki onların kumasları daha kalitesiz gibi geldi bana.
Civil da cok guzel seyler var aslında ama esimi ikna edip aldırmak var iste.. Gelsin eve gostericem bu siteyi bakalım ne diyecek.
Guvenilir bir site degil mi? Daha once internetten hic alısveris yapmadım ben o yuzden soruyorum. :44:

Bu pusetleri ben de cok begeniyorum. Bizim otobusumuz var bir yere giderken onun icine koyar da giderim diye dusunuyorum ne kadar arabayla gitsek de soguk alır diye dusunuyorum tam kısın ortasında dogucaklar cunku. Kıs cıkana kadar kullanırım da zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…