- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #25.461
aşılarına götürürken çok işe yarar...ahh ahhh o günler gelcek inşş
kızlar ben kaçar palamutu pişirmeye eveinş canınız çekmedi ....affınıza sığınarak yazdım ama....haydin öptüm hepinizi..hayırlı akşamlar hepimize....bebeklere iyi bakın dua edip yatın gece tamam mı?...haydin byyy byyyyyyyyyyy:79::79:
Aminnn inşallahhh...
Ya bugün hastanede 5 günlük 3üzler vardı2si erkek biri kız...Bartu, Barlas, Bella...
Allah'ım nazarlardan korusun, bakmaya doyamadım, azcıkta çekindim annesi babası bakarken görürlerse rahatsız olurlar belki diye..Çaktırmadan baktım :)) Resmen biblo gibiydiler ya, bi de üçüzler ya onun için azcık miniklerdi ama çok tatlılardı maşallah..O an kendi bebeğime sarılmayı çok istedim.
ay azelyam anlatsam inanmazsın. aynısı bana oldu. bugün toplantı yüzünden eve yine geç geldim. gelirken yolda bebek gördüm arabasıyla gezdiriyordu annesi. sanki bebeğim evdeymiş de ben bu saate kadar onun yanına gidememişim gibi özlem hissettim, içim ezildi. koşturarak eve girdim. kocama sarıldım rahatladım. çok tuhaf bir duyguydu...
sırlar dünyası gibi hızır yetişmiş resmen.. ben inanırım böyle şeylere..inş canım fazla bişey değil eşim hayal ettiği işi kursun eminim bizde çok iyi durumlara gelicezama şimdi hem altın borcumuz olması hem altının artması hemde bebeğin gelecek olması masrafları v.s hepsi aynı zamana denk geldi..çünkü ben 3 ay sonra izine çıkıcam bi dahada çalışmicam çocuğuma bakıcam eşim tek başına yapamaz o zamana kadar en azından altın borcumuzu verelim diyorum ki rahat edelim..ordan kıs burdan kıs çok zor oluyor..allahım kimseye yaşatmasın bu durumu..ama hiç pişman değilim bebeğime çünkü çok istedim artık 5 sene olmuştu evleneli ve insanlar olmuyor herhalde diyorlardı..inş onunla herşey değişir hepimiz için.. çok şükür daha zor günleride yaşadım inş allah yardım eder hepimize..
evet milaya da bakmıştım canım, bir sonraki gidişimde, onu da beğenmiştim...
oturma kısımları şaseden ayrıldığı için çok hoşuma gitti benim...
Valla mis ki ne mis :))))
Ayyyyyy Dünyam koş kız, balığım geldi çok fena
TatlımmmmTeşekkür ederim sağol.
Ay hızır yetişmiş gerçekten, çok garip oldum sen anlatınca, Allah büyük boşa dememişler, ama kayınpederinde ne iyi adammış, her kula nasip olmaz bunu yaşamak, Allah nur içinde yatırsın.
Sağol bebeğim amin inşallah..
Ya ama şeker yüklemesine götürsün, bak bu sağlıkla ilgili ne olur ne olmaz...
Oyyyy yaşasınnnnnAma senin gönlündeki olsun daha çok isterim ben :)) Amin sağolasın tatlımmm
daha uygunuda var civilde canım..ben bütün herşeyini ordan alıcam inşallahhhhhhhhhhh
Selam kızlar, bugün hastaneye gittik..Karaciğer yağlanmam ne durumda sonuçlarını yarın alacağım.
Şeker yüklemem yapıldı, ürkülcek birşey değilmiş, aç karnına gidiyorsun bir bardak aşırı şekerli su veriyorlar, bir dikleyişte içiyorsun...
Ben önceden beri çaya bile çok şeker attığım için hiç zorluk çekmedim, hatta o açlığıma iyi bile geldiMalum sabahın 9'undan öğlen 1'e kadar birşey yemedim.
Sonra 1 saat şekerli suyun kana karışmasını bekledik, bir saat sonra kan verdim...Sonuç çıktı değer aralığının 70-105 arasında olması lazım.Benimkisi 74 çıktı çok şükür, darısı başınıza diyorum.
2 hafta sonrasına 4 boyutlu ultrasondan randevu aldım..13 Ekim'de gidicem inşallah.Bu sefer eşimi de götürücem çünkü geçen sefer gelememişti, ben çok duygulanıp ağlamıştım, o da duygulansın istiyorumBu arada 50 tl. 4 boyutlu renkli bizim hastanede.
Ve bebişimmmmBenim Dünya tatlımın yusyuvarlak bi kafası var teyzoşları, bildiğin karpuz kafa yerim onu Ellerini başına koymuş..500gr. olmuş Yalnız boyu 26 cm. çıktı ya azcık güdük mü olcak anası gibi ne
Neyse uzar dedim sorun etmedim..
Doktor amcamız pipimizin bile resmini çekti bu kezGörmemiş misali bizde teyzoşlarımıza gösterelim dedik
Eki Görüntüle 265594
Öhömmm Öhömmm, şekilde görüldüğü üzere pipumuzi 1 numara ile, dinlenme testislerimizi de 2 numara ile işaretledikErkekliği ispatlanmış oğluma güzel gelin adayları arıyorum
Bunlarda tostişimin diğer resimleri
Eki Görüntüle 265602 Eki Görüntüle 265603
cnm maşallah oğluşunaa hade gözün aydınnn..geçen hafta bende gttim ultrasona bu da benim güleryüzlü kızıımmm [
ecrinn gözlerim doldu inanırmısın sizler ne kadar şanslısınız yaa vallahi..çoğunu zaten aileler almış..oto koltuğu zaten normaldede pahalı canım ..o zaman iyi yapmışın..bizde alacak kimse yok..kaynanamlar zaten köyde onlar bişeyden anlamazlar 70 80 yaşındalar..annemlerle zaten aram acık alsalarda asla kabul etmem bende eşimd..herşeyi bize kaldı o yüzden..ama eşinin işi iyi bide kiracı değilsen zaten rahatsın...biz doğuştan şanssızız inş oğlum şanslı olur.. valla çok duygulandım..kaynanı öp yerime valla..
Kızlar bu arada bebeğim ters duruyormuş, böyle devam ederse sezeryan olur, ama endişe etme her an dönebilir daha zamanı var dedi...Baklaım inşallah döner..
Kiloma gelince 59Tam tamına hamileliğimin başından beri 10 kilo almışım, çüş yani bana
kızlar size bişey soracağım ,ayşem ishal ya biraz önce tuvalette ishalinde kan gördüm.acaba hemen acile gtürsem mi yoksa sabahı mı beklesem.eşim de yok burada gece gece zorlanırım.ama bi de tehlikeli bişeyse allah korusun geç mi kalırım.bi fikri olan var mı?
Ya kızlar komsumuzdan bisey duydum. Benim hic bilgim yok bu konuda bana yardımcı olur musunuz
Ben yatakodama Ufo almayı dusunuyordum soguk olur cunku kıs ayında bizim orası. Ama Elektrikli sobalar bebeklere zararlı dedi komsum.
Sizce ne yapmalıyım? Buharlı sobalardan falan bahsetti. Yoksa cocuk astım hastası oluyormus falan.. :44:
günaydınnnnnnnn
hayırlı cumalar
güzel annelerrr ve minik zuzularıııııııııııııııııı
bu arada temizleme mendilinden tutun da battaniyedir, yorgandır, yastıktır, tulumdur vb. hepsini bi arada bulabileceğim bi bebek sitesi biliyor musunuz?
bebekle alakalı unnado ve paramini varmış ama istersen bir bak
aa bilmiyordum bak yeni gördüm bunları. sağolasın bonbon şekeri..
Daha uygunları da var gordum evet ama sanki onların kumasları daha kalitesiz gibi geldi bana.
Civil da cok guzel seyler var aslında ama esimi ikna edip aldırmak var iste.. Gelsin eve gostericem bu siteyi bakalım ne diyecek.
Guvenilir bir site degil mi? Daha once internetten hic alısveris yapmadım ben o yuzden soruyorum. :44:
Bu pusetleri ben de cok begeniyorum. Bizim otobusumuz var bir yere giderken onun icine koyar da giderim diye dusunuyorum ne kadar arabayla gitsek de soguk alır diye dusunuyorum tam kısın ortasında dogucaklar cunku. Kıs cıkana kadar kullanırım da zaten.
kalitesi nasıl civildeki ürünlerin bugün baya gezdim sitede çok ürün beğendim ama güvenemedim
kızlar bugün boynerde kelebek günü var
rica ederim ne demek
bonbon şekerini de sevdim hee benim gibi bi şişkoya uydu
civil magazası ürünleri kaliteli yegenim doğduğunda ordan cok kıyafet aldık
bize cok yakın magazası var civil diye bayaga büyük bir magaza yok yok içinde istanbul haznedarda, ama kıslıklar henuz gelmedı kadıfe tulumlar cesıt gelsın dıye beklıyorum bende hem civil hemde eminönündeki havuzlu handan almayı dusunuyorum bebısımın esyalarını
kelebek günü nedir?
Hepimiz şişkoyuz artık hepimiz bonbonuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?