2012 Şubat Anneleri

aşılarına götürürken çok işe yarar...ahh ahhh o günler gelcek inşş

Aminnn inşallahhh...
Ya bugün hastanede 5 günlük 3üzler vardı 2si erkek biri kız...Bartu, Barlas, Bella...
Allah'ım nazarlardan korusun, bakmaya doyamadım, azcıkta çekindim annesi babası bakarken görürlerse rahatsız olurlar belki diye..Çaktırmadan baktım :)) Resmen biblo gibiydiler ya, bi de üçüzler ya onun için azcık miniklerdi ama çok tatlılardı maşallah..O an kendi bebeğime sarılmayı çok istedim.

Yok gözün arkada kalmasın şahsen benim canım çekmedi, zaten ekmek bana yasak, zaten ekmeksiz balık yenmez salataya banmadan hıh
Hoşçakal canım kendine dikkat et, hayırlı akşamlar

ay azelyam anlatsam inanmazsın. aynısı bana oldu. bugün toplantı yüzünden eve yine geç geldim. gelirken yolda bebek gördüm arabasıyla gezdiriyordu annesi. sanki bebeğim evdeymiş de ben bu saate kadar onun yanına gidememişim gibi özlem hissettim, içim ezildi. koşturarak eve girdim. kocama sarıldım rahatladım. çok tuhaf bir duyguydu...

Ayy kıyamam :)) Az kaldı sarılcaz koklıcaz onları Duygulandım yaa :85:

eder cnmm benim ederr allah büyük.. bebeginin de bereketi gelir evinize bolluk getirirr. azelyamın dedigi gibi artık tokiler krediler bi sürü yol var. borcun bittikten sonra hepsi olur yavas yavass.. duacınım

bende en cok onu sevdim. diger arabalarda araba koltugunu üstüne koyunca altında koca arabayı da tasımak gerekiyordu.. cok hantallasıyordu. bide kız katladı arabayı ancak ikiye katlandı. ayy acık kalsa da bişi degismicekmiş dedim bunda aynı baston gibi olduu zaten dieri arabada kalır bi süre sonra evim kücük oldugu içinn bununla yasamak cok kolay olcak

aminn cnmm haketten cok baska adamdı.. allahım mekanını cennet etsin. kayınvalidem de iyidir ama kayınpederim baska bi insandı, kıyaslamam asla

günaydınnnnnnnn
hayırlı cumalar
güzel annelerrr ve minik zuzularıııııııııııııııııı

canım gözün aydın çok sevindim senin adına

cnm maşallah oğluşunaa hade gözün aydınnn..geçen hafta bende gttim ultrasona bu da benim güleryüzlü kızıımmm[

gözün aydın canım gerçekten gülüyor gibi

canım allah sana bir bebek veriyor ne kadar güzel boşver aileleri onlar alsa ne olur almasa ne olur
benimkiler varda alıyorlarmı sanki boşver salla gitsin

daha döner canım o
10 kg çok ama eskiden zayıf olduğun için sorun yok

ayyy canım ne yaptın merak ettim bende

canım buhar makinası al havayı nemlendiriyor onlar

günaydınnnnnnnn
hayırlı cumalar
güzel annelerrr ve minik zuzularıııııııııııııııııı

günaydın canımmmmmm

günaydın lar ler vs. vb...

azelya55 ahahah yardın beni sabah sabah. senin oğlunun pipisini de ispatlanmış erkekliğini de yerim ki ben. kız bu arada kuş dudaklı kız o... tam yemelik yeminle... olsa da yesek.

bu arada temizleme mendilinden tutun da battaniyedir, yorgandır, yastıktır, tulumdur vb. hepsini bi arada bulabileceğim bi bebek sitesi biliyor musunuz?

civil magazası ürünleri kaliteli yegenim doğduğunda ordan cok kıyafet aldık

kalitesi nasıl civildeki ürünlerin bugün baya gezdim sitede çok ürün beğendim ama güvenemedim

bize cok yakın magazası var civil diye bayaga büyük bir magaza yok yok içinde istanbul haznedarda, ama kıslıklar henuz gelmedı kadıfe tulumlar cesıt gelsın dıye beklıyorum bende hem civil hemde eminönündeki havuzlu handan almayı dusunuyorum bebısımın esyalarını

kızlar bugün boynerde kelebek günü var

kelebek günü nedir?

bazı ürünler %50 indirime giriyor
bu arada havuzlu hana bende gideceğim
cinsiyeti belli olsun da

Hepimiz şişkoyuz artık hepimiz bonbonuz...

haha hepimiz bonbonuz güzel oldu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…