2012 Şubat Anneleri

Günaydın herkese;

yarın 2 boyutlu ultrason randevum var, zaman hiç geçmek bilmiyor. İnşallah hayırlı haberlerle gelirim. 1 aydır kızımı görmedim büyümüş müdür acaba diye de merak ediyorum.

ya 2 boyutlu 3 boyutlu 4 boyutlu ne ben hiç bişi anlamıyom hee
yarın bende gitçem :))

canıım gözün aydın herşey yolunda maşllah sana ve ıspatlı oğluşuna

ya 2 boyutlu 3 boyutlu 4 boyutlu ne ben hiç bişi anlamıyom hee
yarın bende gitçem :))

tatlımm bebegin hortlakk, sevimli ve insan gibi göründügü ultrasonn cesitleri onlarr.. ben 4 boyutluyu 3 boyutlu sanıyomusum dr um beni bu zaten 3 boyutlu diyerekk yerin dibine soktuyduu 2 boyutlu da artık aglayan makinelerr oluyo. bakk simdii örneklerle anlatayımmm:

bakk bu ultrason 2 boyutlu. o kadar kötü kii 20 haftada cektigimizz resimde cocuk anlasılmıyo resmen. bu da vajinal usg ile cekildigi için daha net

işte bu 3 boyutluymus.. bebek belli ama daha cok kemiklerr görünüyoo iskelett ben nerdeyse cocugunn böyle olduguna inanmıstım bi ara

bak buda 4 boyutlu.. üstteki resimle bi gün var arasıı.. ne kadar farketti dimii insan gibiydii burda kızım baya kanlı canlı buna bakarken dr sana kan akısını mavi ve kırmızı tonlarda dolasımını gösteriyo, organlarını inceletiyo. arada da ekranı renklendiriyoo hani turuncu gibi olan renkli usg görüntüleri var ya ona ceviriyo, istersen cd falan veriyo

gece çok kaynatmışlar
valla geçmişi okuyamadım ama sanırım öyle olmuş baya atlamış sayfalar yarın gidiyodun dimi doktora?

ecrinnnn bu kız muhteşem maşallah ya yavyummm yirim onuu bennn darısı bizlerinde başına azelyada görümüş galiba bana daha var pufff

çok güzel anlatmışsın canım çok sağol
yani genelde doktorlar 2 boyutlu bakıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…