- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #25.481
günaydın hanımlarrr kaynatmışınız epey nasılsınız??
bazı ürünler %50 indirime giriyor
bu arada havuzlu hana bende gideceğim
cinsiyeti belli olsun da
17 haftalık olmussun canım hala bellı olmadımı gostermıyormu? ay benimki 11 haftalıktan basladı herseyını ortaya sermeye kız olmasına ragmen kızlar gostermez derlerya genelde,
evet havuzlu hana ugramadan tek bi yerden almayı dusunmuyorum cunku bebek magazalarında yenıdoganlar bıle genelde buyuk oluyor ama havuzlu handa mınıcık seylerı tam yenıdogana gore kıyafetlerı cok rahat bulabılıyorsun,
bazı ürünler %50 indirime giriyor
bu arada havuzlu hana bende gideceğim
cinsiyeti belli olsun da
17 haftalık olmussun canım hala bellı olmadımı gostermıyormu? ay benimki 11 haftalıktan basladı herseyını ortaya sermeye kız olmasına ragmen kızlar gostermez derlerya genelde,
evet havuzlu hana ugramadan tek bi yerden almayı dusunmuyorum cunku bebek magazalarında yenıdoganlar bıle genelde buyuk oluyor ama havuzlu handa mınıcık seylerı tam yenıdogana gore kıyafetlerı cok rahat bulabılıyorsun,
cinsiyet sorduğumda hep daha erken dediler
kendi doktorumda 2 li test temiz çıksın öyle söyleyeceğim dedi
anca yarın gitçem bende doktora
yarın söyler artık herhalde
Günaydın herkese;
yarın 2 boyutlu ultrason randevum var, zaman hiç geçmek bilmiyor. İnşallah hayırlı haberlerle gelirim. 1 aydır kızımı görmedim büyümüş müdür acaba diye de merak ediyorum.
cinsiyet sorduğumda hep daha erken dediler
kendi doktorumda 2 li test temiz çıksın öyle söyleyeceğim dedi
anca yarın gitçem bende doktora
yarın söyler artık herhalde
Sen ne hissediyorsun peki canım, bide bana dogum tarihini ve son sat soylermısın?
ya 2 boyutlu 3 boyutlu 4 boyutlu ne ben hiç bişi anlamıyom hee
yarın bende gitçem :))
Sen ne hissediyorsun peki canım, bide bana dogum tarihini ve son sat soylermısın?
canım ben kız hissediyorum ama oğlumuda kız hissetmiştim
doktorlar da kız demişlerdi
25.03.1982 sat 31.05.2011
:) iç organlarına bakılan ultrasonmuş oyelkencim. kaç boyutlu ben de bilmiyorum ama 2 boyutlu dediler. hayırlısıyla bunu atlattıktan sonra artık rutin kontroller kalıyor sanırım...
hadi inş.temiz çıkar canım
Selam kızlar, bugün hastaneye gittik..Karaciğer yağlanmam ne durumda sonuçlarını yarın alacağım.
Şeker yüklemem yapıldı, ürkülcek birşey değilmiş, aç karnına gidiyorsun bir bardak aşırı şekerli su veriyorlar, bir dikleyişte içiyorsun...
Ben önceden beri çaya bile çok şeker attığım için hiç zorluk çekmedim, hatta o açlığıma iyi bile geldiMalum sabahın 9'undan öğlen 1'e kadar birşey yemedim.
Sonra 1 saat şekerli suyun kana karışmasını bekledik, bir saat sonra kan verdim...Sonuç çıktı değer aralığının 70-105 arasında olması lazım.Benimkisi 74 çıktı çok şükür, darısı başınıza diyorum.
2 hafta sonrasına 4 boyutlu ultrasondan randevu aldım..13 Ekim'de gidicem inşallah.Bu sefer eşimi de götürücem çünkü geçen sefer gelememişti, ben çok duygulanıp ağlamıştım, o da duygulansın istiyorumBu arada 50 tl. 4 boyutlu renkli bizim hastanede.
Ve bebişimmmmBenim Dünya tatlımın yusyuvarlak bi kafası var teyzoşları, bildiğin karpuz kafa yerim onu Ellerini başına koymuş..500gr. olmuş Yalnız boyu 26 cm. çıktı ya azcık güdük mü olcak anası gibi ne
Neyse uzar dedim sorun etmedim..
Doktor amcamız pipimizin bile resmini çekti bu kezGörmemiş misali bizde teyzoşlarımıza gösterelim dedik
Eki Görüntüle 265594
Öhömmm Öhömmm, şekilde görüldüğü üzere pipumuzi 1 numara ile, dinlenme testislerimizi de 2 numara ile işaretledikErkekliği ispatlanmış oğluma güzel gelin adayları arıyorum
Bunlarda tostişimin diğer resimleri
Eki Görüntüle 265602 Eki Görüntüle 265603
hadi inş.temiz çıkar canım
İnşallah canım. sen de hayırlı haberlerle gel. sen de yarın cinsiyetlerini öğreneceksin demek:)
İnşallah canım. sen de hayırlı haberlerle gel. sen de yarın cinsiyetlerini öğreneceksin demek:)
evet inşallah
Öncelikle Sağlıklı olması herkesin temennisi canım, ama çine göre erkek:) güzel haberlerini bekliyoruz
Öncelikle Sağlıklı olması herkesin temennisi canım, ama çine göre erkek:) güzel haberlerini bekliyoruz
inşallah canım
Günaydın hatunlar..
Hayırlı cumalar aynı zamanda..
günaydın canım
ya 2 boyutlu 3 boyutlu 4 boyutlu ne ben hiç bişi anlamıyom hee
yarın bende gitçem :))
valla geçmişi okuyamadım ama sanırım öyle olmuş baya atlamış sayfalar yarın gidiyodun dimi doktora?gece çok kaynatmışlar
tatlımm bebegin hortlakk, sevimli ve insan gibi göründügü ultrasonn cesitleri onlarr.. ben 4 boyutluyu 3 boyutlu sanıyomusum dr um beni bu zaten 3 boyutlu diyerekk yerin dibine soktuyduu2 boyutlu da artık aglayan makinelerr oluyo. bakk simdii örneklerle anlatayımmm:
Eki Görüntüle 265797
bakk bu ultrason 2 boyutlu. o kadar kötü kii 20 haftada cektigimizz resimde cocuk anlasılmıyo resmen. bu da vajinal usg ile cekildigi için daha net
Eki Görüntüle 265798
işte bu 3 boyutluymus.. bebek belli ama daha cok kemiklerr görünüyooiskelett ben nerdeyse cocugunn böyle olduguna inanmıstım bi ara
Eki Görüntüle 265799
bak buda 4 boyutlu.. üstteki resimle bi gün var arasıı.. ne kadar farketti dimii insan gibiydii burda kızım baya kanlı canlıbuna bakarken dr sana kan akısını mavi ve kırmızı tonlarda dolasımını gösteriyo, organlarını inceletiyo. arada da ekranı renklendiriyoo hani turuncu gibi olan renkli usg görüntüleri var ya ona ceviriyo, istersen cd falan veriyo
tatlımm bebegin hortlakk, sevimli ve insan gibi göründügü ultrasonn cesitleri onlarr.. Ben 4 boyutluyu 3 boyutlu sanıyomusum dr um beni bu zaten 3 boyutlu diyerekk yerin dibine soktuyduu2 boyutlu da artık aglayan makinelerr oluyo. Bakk simdii örneklerle anlatayımmm:
Eki Görüntüle 265797
bakk bu ultrason 2 boyutlu. O kadar kötü kii 20 haftada cektigimizz resimde cocuk anlasılmıyo resmen. Bu da vajinal usg ile cekildigi için daha net
Eki Görüntüle 265798
işte bu 3 boyutluymus.. Bebek belli ama daha cok kemiklerr görünüyooIskelett ben nerdeyse cocugunn böyle olduguna inanmıstım bi ara
Eki Görüntüle 265799
bak buda 4 boyutlu.. üstteki resimle bi gün var arasıı.. Ne kadar farketti dimii insan gibiydii burda kızım baya kanlı canlıBuna bakarken dr sana kan akısını mavi ve kırmızı tonlarda dolasımını gösteriyo, organlarını inceletiyo. Arada da ekranı renklendiriyoo hani turuncu gibi olan renkli usg görüntüleri var ya ona ceviriyo, istersen cd falan veriyo
günayydın kızlarr bu arada hayırlı cumalarr ayrıca
valla geçmişi okuyamadım ama sanırım öyle olmuş baya atlamış sayfalar yarın gidiyodun dimi doktora?
EVET YARIN GİDECEĞİM İNŞ.
AMA ANCA AKŞAMA GİRİP YAZARIM SİZE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?