- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #25.501
valla geçmişi okuyamadım ama sanırım öyle olmuş baya atlamış sayfalar yarın gidiyodun dimi doktora?
ecrinnnn bu kız muhteşem maşallah ya yavyummm yirim onuu bennndarısı bizlerinde başına azelyada görümüş galiba bana daha var pufff
çok güzel anlatmışsın canım çok sağol
yani genelde doktorlar 2 boyutlu bakıyorlar
Benimki 2 boyutlu herhalde
çünkü hiç bir şeye benzetemiyorum ben
GÜNAYDIN CANIM SANADAAA
hım yarım ben yarım gün çalışıyorum çok fena çok yoruldum bu haftavalla geçmişi okuyamadım ama sanırım öyle olmuş baya atlamış sayfalar yarın gidiyodun dimi doktora?
EVET YARIN GİDECEĞİM İNŞ.
AMA ANCA AKŞAMA GİRİP YAZARIM SİZE
tatlımm bu benimm kızımınn 16 haftalık haliayyy burnu aynı benn demiştimm görünce simdi dudagı falan bellidir heralde ama bi sonraki randevumuzda gircezz bizde 1 ay sonra yani insallahh dudakları ve agzı da bana benzerr ben kendi istegimle girmiştim dayanamayıpp
Eki Görüntüle 265801 Eki Görüntüle 265802
bakk budaa elini yüzüne kapatıpp durdugu anlardan biridigerindede yan profilden popoyu ve bacagı görüyoruzz sadecee.. ben enn cok o resmi seriyorumm tuttsam popoyu bacagı mıncırabilcekmişim gibi geliyo
benimkii 3 boyutlu kullanıyoo gayet iyi görünüyo.. ama tıp merkezleri ve benim evime yakın olan bi hastane 2 boyutlu kullanıyo. hatta üniversite hastanesine gitmiştim kanamam oldugunda.. o da 3 boyutluydu. ama devlet hastanelerini hiç bilmiyorum bi o kaldı gitmedigimm
ölürüm ona ben maşallah 41 kere bende çok merak ediyorum bide renkli çekselermiş iyi olurmuş benimde normalde girdiğim alet 3 boyutlu idi bak oğluşum buda 15+6 iken yani 3 hafta önce
devlet hastanesine mi gidiyosun?? kızz seninkiler 2 tane birini benzetemezsen birini benzetirsinbelki doktorr iyi acıdn cekemiyordur. bana da tıp merkezinden hep kafaya benzer bişi resmi veriyolar. her resimde yuvarlak bişi var cocugun neresini cekip veriyo elime bilmiyorum ruh gibi görünüyo ama sonucta ruh gibi de olsa kolu bacagı havada yakalabilir.. ama o anda neye basarsa onu yakalıyor makine..
devlet hastanesine mi gidiyosun?? kızz seninkiler 2 tane birini benzetemezsen birini benzetirsinbelki doktorr iyi acıdn cekemiyordur. bana da tıp merkezinden hep kafaya benzer bişi resmi veriyolar. her resimde yuvarlak bişi var cocugun neresini cekip veriyo elime bilmiyorum ruh gibi görünüyo ama sonucta ruh gibi de olsa kolu bacagı havada yakalabilir.. ama o anda neye basarsa onu yakalıyor makine..
Kızlar dun gece esimle kavga ettik gene
Off ya artık eskisi gibi yakın durmuyor bana, onceden bir nevze de olsa alttan alırdı simdi hic takmıyor bile "cok da tın" diyor resmen
Cok zoruma gidiyor bu durum cok..
GÜNAYDIN CANIM SANADAAA
hım yarım ben yarım gün çalışıyorum çok fena çok yoruldum bu hafta
aman şu cumartesi çalışmaları hiç anlamıyom
yine muhabbetin en sonuna yetiştimkaç gündür toplantısıydı, zümresiydi, yok program değişikliğiydi derken hep bu saatlerde geliyorum eve nasılsınız kızlar? ayşebahar, bblau, pikepolat, Dünyam80 ve diğerleri. sanki çoooook uzun zaman oldu görüşmeyeli
ayşebaharım ben şuan 59 kiloyum 56 hamlelikten önce 1.67 boyum canımcım fazla kilo almadım bizim yaşlar aynı buda aynımı acaba?ayşebaharda çıkmış(((
Selam kızlar, bugün hastaneye gittik..Karaciğer yağlanmam ne durumda sonuçlarını yarın alacağım.
Şeker yüklemem yapıldı, ürkülcek birşey değilmiş, aç karnına gidiyorsun bir bardak aşırı şekerli su veriyorlar, bir dikleyişte içiyorsun...
Ben önceden beri çaya bile çok şeker attığım için hiç zorluk çekmedim, hatta o açlığıma iyi bile geldiMalum sabahın 9'undan öğlen 1'e kadar birşey yemedim.
Sonra 1 saat şekerli suyun kana karışmasını bekledik, bir saat sonra kan verdim...Sonuç çıktı değer aralığının 70-105 arasında olması lazım.Benimkisi 74 çıktı çok şükür, darısı başınıza diyorum.
2 hafta sonrasına 4 boyutlu ultrasondan randevu aldım..13 Ekim'de gidicem inşallah.Bu sefer eşimi de götürücem çünkü geçen sefer gelememişti, ben çok duygulanıp ağlamıştım, o da duygulansın istiyorumBu arada 50 tl. 4 boyutlu renkli bizim hastanede.
Ve bebişimmmmBenim Dünya tatlımın yusyuvarlak bi kafası var teyzoşları, bildiğin karpuz kafa yerim onu Ellerini başına koymuş..500gr. olmuş Yalnız boyu 26 cm. çıktı ya azcık güdük mü olcak anası gibi ne
Neyse uzar dedim sorun etmedim..
Doktor amcamız pipimizin bile resmini çekti bu kezGörmemiş misali bizde teyzoşlarımıza gösterelim dedik
Eki Görüntüle 265594
Öhömmm Öhömmm, şekilde görüldüğü üzere pipumuzi 1 numara ile, dinlenme testislerimizi de 2 numara ile işaretledikErkekliği ispatlanmış oğluma güzel gelin adayları arıyorum
Bunlarda tostişimin diğer resimleri
Eki Görüntüle 265602 Eki Görüntüle 265603
cnm maşallah oğluşunaa hade gözün aydınnn..geçen hafta bende gttim ultrasona bu da benim güleryüzlü kızıımmm [
kızlar merhaba bende 2011 temmuz annesıyım elımde göğüs pompasından tutun bılumum emzırme,hamıle ürünü var,bebek urunlerı var çogu ya bır-iki kez kullanıldı yada etiketli, aklınıza gelen uygun bir ürün ararsanız ben buradayım ,ne de olsa aynı yollardan geçtik :) sevgiler
evett bende iinanırımm.. kayınpederim 6 cocuk yapmıss sıfırr paraylaa.. simdi o cocukların hepsine 1 ev parası bıraktı giderken rahmetlii..cok innırmıs her cocugun uguruyla geldigine.. ilk cocuklarında hiç paraları yokmus ev kirasıı var ve kurulu bi işte yokmus... inanırmısınızz doguma 1 hafta kala falan meyhane gibi bi yere gitmiş. basını elininn üstüne koymus düsünürkenn yanına bi adamm oturmus.. ne oldu ne düsünüyosun böyle demiş.. kayınpederimm yok ölesine falan demiş.. adam üsteleyince anlatmıss. hanım hamile ev yok para yok dogum yapcak falann. adam demiş ki ben sana lazım olan parayı veririmm ama işte mesela 2 hafta sonra geri getirceksinn.. zamanları atıyorumm cok hatırlamadıgımdan.. önce istememişş kayınpederim ama sonra mecburiyett tamam demiş. para bugününn 2_3 milyarı gibi galiba anladıgım kadarıyla.. dogumu yapmıs kayınvalidem ve kayınpederim o parayı bi sekilde denklestiripp oraya gitmişş. ama adam gelmemiş. oranınn sahibine anlatmıs ya o gn oturduk ya işte su boyda söle böle bi adam diye. adam ben ogün senin yanında kimseyi görmedim kardes demişkayınpederim devam eden günlerdede gitmiş gelmiş ama adamdan hiç haber cıkmamıs.. o para da işine yatırım olmuss.. zaten akabinde o para katlanmıs büyümüşş kayınpederimde cok calıskan bi adamm bu günlere gelmişş.. tüylerim diken diken oldu yineee..
kızlar içinizde kapalı olan varmı?:44:
evet ben kapalıyım ve hastane için gecelikmi? pjamamı alsam bilemedim ondan sordum hiç kapalı yok galiba benden başka...geceliklerin hep boyu kısa uzunlarda insanın bacağına dolanır pijama almayı istiyorum ama herkes gecelik daha rahat diyo..şaşırdım bide kış günü..üşürmüyüz?:44:
kızlar size bişey soracağım ,ayşem ishal ya biraz önce tuvalette ishalinde kan gördüm.acaba hemen acile gtürsem mi yoksa sabahı mı beklesem.eşim de yok burada gece gece zorlanırım.ama bi de tehlikeli bişeyse allah korusun geç mi kalırım.bi fikri olan var mı?
Günaydın hatunlar..
Hayırlı cumalar aynı zamanda..
kız ne takıyon boşver ben herkesi boşverdim bu hamileliğimde çok ta zevkli oluyor
Bosverebilsem keske.. Biz daha yeni evliyiz ama aramızda saygı sevgi kalmadı sanırım..
Bosverebilsem keske.. Biz daha yeni evliyiz ama aramızda saygı sevgi kalmadı sanırım..
ne oldu yine? bu seferki sorun ne?
hım yarım ben yarım gün çalışıyorum çok fena çok yoruldum bu hafta
ölürüm ona ben maşallah 41 kere bende çok merak ediyorum bide renkli çekselermiş iyi olurmuş benimde normalde girdiğim alet 3 boyutlu idi bak oğluşum buda 15+6 iken yani 3 hafta önce
Kafası canım o. Bana da 14. haftadan beri ne zaman gitsem kafasının resmini veriyorlar sadece tıp merkezinde.
yok kız özel hastane bide muayne 65 lira aynı dediğin gibi yuvarlak bi kafa resmi oda simsiyah zaten
kız ne takıyon boşver ben herkesi boşverdim bu hamileliğimde çok ta zevkli oluyor
Canım ben çıkmışım sen girmişsin...
NAsılsın?
Canım ben 62 oldum..
Boyum 170
Maşallah azelyam..
Oğlunda kocaman dinlenme tesisleri de kocaman olmuş...
Aleni göstere göstere kız arıyorsun aboooooooooooooo
Kızın gerçekten çok tatlı çıkmış...
Maşallah
Canım 2 aylık annesin sen kullansana bu ürünleri...
Daha ihtiyacın olur...
Neden hemen elden çıkarmaya çalışıyorsun ki?
:44::44::44:
hızır as yetişmiş derler canım
Ben inanırım böyle olaylara
Baban yine de gitmeye devam etmiş mi oraya
YA da adres falan vermemiş mi baban adama
Ben açığım...Ama açık kapalı hepimiz aynıyızzzzzzzzzzz
Dünyam ve elefera kapalı diye biliyorum
Canım normal doğumda gecelik önü düğmeli al yanına
Ben ilk doğumda normal diye gecelik almıştım.. sabahlığı var uzun
sezeryan olduğumdan geceliği giydim ama rahat edemedim ben..
İlk gün cıplak yattım valla
Bir yere giderken sabahlığı üzerime attırdım çıplak çıplak gezdim..
Üzerime atlet giydim benim çocuklar yaz ve bahar bebekleri oldu
Alt foraaaaaaaaa
Ertesi gün sabah pijama alt üst giydim..
Üstü düğmeli boydan boya
Daha iyiydim tabiii..
Bunda da atlet emzirme sütyeni kilot çıkarken lazım olacak orkid al yanına
Ben hamile kıyafetlerimi almıştım
Kilom fazla inmemişti ziraaaaaaaaaaaaaaaaa
Çıkmadan duş al hastanede...
Rahatlıyorsun
Canım acile gidin..
Geç oldu ama ancak okudum adesem..
YAzdıklarını okudum
Lütfen pişman olma buraya paylaşacaksın elbet
Ama çevrende paylaşma...
Biz seni adese diye biliyoruz..
Öğretmensin bi de
Başka bişey bilmiyoruz
Ama aile arkadaş çevren öyle değil
İnsanlar her nevi ve anlaşılmaz...
Özleiniz sizde özel kalsın!
Hayırlı cumalar limonum
Karmax sana da günaydın..
ah be güselim ah be cnm keşke biraz evliliğinizin oturmasını bekleseydiniz bebek yapmak için her evlilikte olur ilk zamanlar 3-4 ay benimde çok sıkıntılarım oldu sonra ikimizde kendimizi düzeltmeye çalıştık konuşarak kötü huylarımızı yenmeye çalıştık ve başardık eşinle konuşsan tartışmaya neden olan taraflarınızı ayıklayıp dikkat etseniz inanın bir daha yapmasanız sorn kalmaz ortada die düşünüyorum
kızlar ben boynere gidiyorum byeeee
Karmax sana da günaydın..
Günaydın arkadaşlar...Herkese hayırlı cumalar.
Geçmişi hiç okuyamadım.Hastaneden geliyorum.Sabah epey büyük bir trafik kazası geçirdik.
Görünen bir yaram olmamasına rağmen hamile olduğum için hastaneye götürdüler, müşahade altına aldılar.
Kadın doğumcu bebeğime baktı.Hamdolsun bebeğime birşey olmamış,O'nu bana bağışlayan Rabbime hamdolsun...
Kız bebeğim olduğunu onayladı bu doktor da. Plasentası da yukarıya çıkmış...Önceden plasenta previaydım çünkü.
Şu an her tarafım ağrıyor.Sanırım dizimi bir yere çarpmışım ve belimi...
Başım müthiş ağrıyor...
İçinde bulunduğumuz aracın yürürü kalmadı, çekiciyle kaldırdılar.
Verilmiş sadakamız varmış.
Hamilelerin kemer takmaması gerekiyormuş ama benim kemerim olmasaydı,kafa göz dağılmıştı sanırım...
Günaydın arkadaşlar...Herkese hayırlı cumalar.
Geçmişi hiç okuyamadım.Hastaneden geliyorum.Sabah epey büyük bir trafik kazası geçirdik.
Görünen bir yaram olmamasına rağmen hamile olduğum için hastaneye götürdüler, müşahade altına aldılar.
Kadın doğumcu bebeğime baktı.Hamdolsun bebeğime birşey olmamış,O'nu bana bağışlayan Rabbime hamdolsun...
Kız bebeğim olduğunu onayladı bu doktor da. Plasentası da yukarıya çıkmış...Önceden plasenta previaydım çünkü.
Şu an her tarafım ağrıyor.Sanırım dizimi bir yere çarpmışım ve belimi...
Başım müthiş ağrıyor...
İçinde bulunduğumuz aracın yürürü kalmadı, çekiciyle kaldırdılar.
Verilmiş sadakamız varmış.
Hamilelerin kemer takmaması gerekiyormuş ama benim kemerim olmasaydı,kafa göz dağılmıştı sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?