2012 Şubat Anneleri

tatlımm bu benimm kızımınn 16 haftalık hali ayyy burnu aynı benn demiştimm görünce simdi dudagı falan bellidir heralde ama bi sonraki randevumuzda gircezz bizde 1 ay sonra yani insallahh dudakları ve agzı da bana benzerr ben kendi istegimle girmiştim dayanamayıpp

bakk budaa elini yüzüne kapatıpp durdugu anlardan biri digerindede yan profilden popoyu ve bacagı görüyoruzz sadecee.. ben enn cok o resmi seriyorumm tuttsam popoyu bacagı mıncırabilcekmişim gibi geliyo

çok güzel anlatmışsın canım çok sağol
yani genelde doktorlar 2 boyutlu bakıyorlar

benimkii 3 boyutlu kullanıyoo gayet iyi görünüyo.. ama tıp merkezleri ve benim evime yakın olan bi hastane 2 boyutlu kullanıyo. hatta üniversite hastanesine gitmiştim kanamam oldugunda.. o da 3 boyutluydu. ama devlet hastanelerini hiç bilmiyorum bi o kaldı gitmedigimm

Son düzenleme:
Benimki 2 boyutlu herhalde
çünkü hiç bir şeye benzetemiyorum ben

devlet hastanesine mi gidiyosun?? kızz seninkiler 2 tane birini benzetemezsen birini benzetirsin belki doktorr iyi acıdn cekemiyordur. bana da tıp merkezinden hep kafaya benzer bişi resmi veriyolar. her resimde yuvarlak bişi var cocugun neresini cekip veriyo elime bilmiyorum ruh gibi görünüyo ama sonucta ruh gibi de olsa kolu bacagı havada yakalabilir.. ama o anda neye basarsa onu yakalıyor makine..

Kızlar dun gece esimle kavga ettik gene

Off ya artık eskisi gibi yakın durmuyor bana, onceden bir nevze de olsa alttan alırdı simdi hic takmıyor bile "cok da tın" diyor resmen

Cok zoruma gidiyor bu durum cok..

Kafası canım o. Bana da 14. haftadan beri ne zaman gitsem kafasının resmini veriyorlar sadece tıp merkezinde.

yok kız özel hastane bide muayne 65 lira aynı dediğin gibi yuvarlak bi kafa resmi oda simsiyah zaten
Kızlar dun gece esimle kavga ettik gene

Off ya artık eskisi gibi yakın durmuyor bana, onceden bir nevze de olsa alttan alırdı simdi hic takmıyor bile "cok da tın" diyor resmen

Cok zoruma gidiyor bu durum cok..

kız ne takıyon boşver ben herkesi boşverdim bu hamileliğimde çok ta zevkli oluyor

Canım ben çıkmışım sen girmişsin...
NAsılsın?

ayşebaharım ben şuan 59 kiloyum 56 hamlelikten önce 1.67 boyum canımcım fazla kilo almadım bizim yaşlar aynı buda aynımı acaba?ayşebaharda çıkmış(((

Canım ben 62 oldum..
Boyum 170

Maşallah azelyam..
Oğlunda kocaman dinlenme tesisleri de kocaman olmuş...
Aleni göstere göstere kız arıyorsun aboooooooooooooo

cnm maşallah oğluşunaa hade gözün aydınnn..geçen hafta bende gttim ultrasona bu da benim güleryüzlü kızıımmm[

Kızın gerçekten çok tatlı çıkmış...
Maşallah

Canım 2 aylık annesin sen kullansana bu ürünleri...
Daha ihtiyacın olur...
Neden hemen elden çıkarmaya çalışıyorsun ki?
:44::44::44:

hızır as yetişmiş derler canım
Ben inanırım böyle olaylara
Baban yine de gitmeye devam etmiş mi oraya
YA da adres falan vermemiş mi baban adama

kızlar içinizde kapalı olan varmı?:44:

Ben açığım...Ama açık kapalı hepimiz aynıyızzzzzzzzzzz
Dünyam ve elefera kapalı diye biliyorum

Canım normal doğumda gecelik önü düğmeli al yanına
Ben ilk doğumda normal diye gecelik almıştım.. sabahlığı var uzun
sezeryan olduğumdan geceliği giydim ama rahat edemedim ben..

İlk gün cıplak yattım valla
Bir yere giderken sabahlığı üzerime attırdım çıplak çıplak gezdim..
Üzerime atlet giydim benim çocuklar yaz ve bahar bebekleri oldu
Alt foraaaaaaaaa

Ertesi gün sabah pijama alt üst giydim..
Üstü düğmeli boydan boya

Daha iyiydim tabiii..
Bunda da atlet emzirme sütyeni kilot çıkarken lazım olacak orkid al yanına
Ben hamile kıyafetlerimi almıştım
Kilom fazla inmemişti ziraaaaaaaaaaaaaaaaa

Çıkmadan duş al hastanede...
Rahatlıyorsun

Canım acile gidin..
Geç oldu ama ancak okudum adesem..
YAzdıklarını okudum
Lütfen pişman olma buraya paylaşacaksın elbet
Ama çevrende paylaşma...
Biz seni adese diye biliyoruz..
Öğretmensin bi de
Başka bişey bilmiyoruz
Ama aile arkadaş çevren öyle değil
İnsanlar her nevi ve anlaşılmaz...
Özleiniz sizde özel kalsın!

Günaydın hatunlar..
Hayırlı cumalar aynı zamanda..

Hayırlı cumalar limonum

Karmax sana da günaydın..

Bosverebilsem keske.. Biz daha yeni evliyiz ama aramızda saygı sevgi kalmadı sanırım..

ah be güselim ah be cnm keşke biraz evliliğinizin oturmasını bekleseydiniz bebek yapmak için her evlilikte olur ilk zamanlar 3-4 ay benimde çok sıkıntılarım oldu sonra ikimizde kendimizi düzeltmeye çalıştık konuşarak kötü huylarımızı yenmeye çalıştık ve başardık eşinle konuşsan tartışmaya neden olan taraflarınızı ayıklayıp dikkat etseniz inanın bir daha yapmasanız sorn kalmaz ortada die düşünüyorum

ne oldu yine? bu seferki sorun ne?

Esim 2-3 gundur soguk duruyordu benden..

Dun gece de saat 1-2 civarı hala film izliyordu tv de sabah 6 da ise gidiceksin kalk yatalım diyorum yok oturuyo.

Neyse ben de koltuga uzandım yattım. Gozlerimi bir actım ki adamla kadın cırılcıplak sevisiyorlar!

Sinirlendim, sen bunları izlemek icin mi oturuyorsun falan diye bagırdım cagırdım yastıkla yuzune vurdum tv yi kapadım kalk yatıyoruz falan dedim!

Beni hic takmadı. Git yat sen ben burda yatıcam dedi Yanıma gelmedi yatmaya. Neymis efendim ben hareketlerimi tartamıyormusum.

Ona nasıl vururmusum, dovucek gibi nasıl ustune yururmusum vs. vs.. Zaten icimde 2-3 gundur baska kadın suphesi var nerden geldi bilmiyorum ama seytan habire durtukluyor beni. Benden uzak duruyor diye icime bu suphe dustu iste.. Ustune bir de oyle film izledigini gorunce cıldırdım!

Yok neymis korku filmiymis o da hic oyle sahneler gormemis miyim ben tv de. Gecenin 2 sinde izleyecegin korku filmi nasıl olur ki? P.rno gibi filmler cıkıyor D-smartta 12 den sonra.

ben bu resmi hatırlıyorumm incelemiştimm uzun uzunn.. amaaa alt taraftaakininn kafası oldugunu düsünüyorumm.. kafasını yan mı tutuyo böyle bükmüşş gibi. bide arkadan bu demi sırttan görüyoruz yani.. balıkk gibi kızz kıyamammmm

Kafası canım o. Bana da 14. haftadan beri ne zaman gitsem kafasının resmini veriyorlar sadece tıp merkezinde.

bennn normal hastaneme 30 tl veriyorum muayene için poz poz resim alıyorum cok da güzel. tıp merkezi 20 alıyoo sırf bebegi görmeye gidiyorum bana hep kafa resmi veriyo hemde 2 boyutlu.. bende cıkısta kriz geciriyorum

yok kız özel hastane bide muayne 65 lira aynı dediğin gibi yuvarlak bi kafa resmi oda simsiyah zaten
kız ne takıyon boşver ben herkesi boşverdim bu hamileliğimde çok ta zevkli oluyor

kız ben 30 tl veriyorumm.. söylesen dr a niye dogru düzgün resim alamıyorum diye. bn simdiye cıngar cıkardıydımm

evett tatlımm devam eden zmanlarda hep gitmişş. ne adam gelmişş ne haberr.. adres falan vermemiş zaten o anda tanısmıslarr. parayı da işte su zaman buraya getirceksin ama demiş sadece. ama gelmemişş allah ne kadar büyük

Konusamıyoruz ki biz hic. Anca gece yatmadan yatmaya goruyorum kocamı ben. O da uykusu oluyor gotunu donup uyuyor. Bazen eve geliyor aksam 10 da o zaman da kaynanamlar kayınpederim yanımızda oluyor. Neymis onları bırakıp odaya girmemiz ayıp olurmus! O kadar dua ediyorum ki, Allah'ım nolur kurtarsın beni bu azaptan. Esimle kendimize ait bir evimiz olsun.. Onun ailesinden uzakta.. Bir yerden soyle bir para gelse Hızır yetisse de kurtulsam artık bu cileden valla..

Günaydın arkadaşlar...Herkese hayırlı cumalar.
Geçmişi hiç okuyamadım.Hastaneden geliyorum.Sabah epey büyük bir trafik kazası geçirdik.
Görünen bir yaram olmamasına rağmen hamile olduğum için hastaneye götürdüler, müşahade altına aldılar.
Kadın doğumcu bebeğime baktı.Hamdolsun bebeğime birşey olmamış,O'nu bana bağışlayan Rabbime hamdolsun...
Kız bebeğim olduğunu onayladı bu doktor da. Plasentası da yukarıya çıkmış...Önceden plasenta previaydım çünkü.
Şu an her tarafım ağrıyor.Sanırım dizimi bir yere çarpmışım ve belimi...
Başım müthiş ağrıyor...
İçinde bulunduğumuz aracın yürürü kalmadı, çekiciyle kaldırdılar.
Verilmiş sadakamız varmış.
Hamilelerin kemer takmaması gerekiyormuş ama benim kemerim olmasaydı,kafa göz dağılmıştı sanırım...

Gecmis olsun canım. Allah bebegini sana bagıslamıs cok sukur.
Gercekten verilmis sadakanız varmıs demekki. Bir agrı kesici alsaydın. daha rahat olurdun.

Kuzu büyük geçmiş olsun..
Sende nazar varsanki anacım ne bu böle
Bu arada doktora sen mi sordun doktorun kendimi dedi plesentanın yukarı çıktığını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…