- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #25.521
Konusamıyoruz ki biz hic. Anca gece yatmadan yatmaya goruyorum kocamı ben. O da uykusu oluyor gotunu donup uyuyor. Bazen eve geliyor aksam 10 da o zaman da kaynanamlar kayınpederim yanımızda oluyor. Neymis onları bırakıp odaya girmemiz ayıp olurmus! O kadar dua ediyorum ki, Allah'ım nolur kurtarsın beni bu azaptan. Esimle kendimize ait bir evimiz olsun.. Onun ailesinden uzakta.. Bir yerden soyle bir para gelse Hızır yetisse de kurtulsam artık bu cileden valla..
Günaydın arkadaşlar...Herkese hayırlı cumalar.
Geçmişi hiç okuyamadım.Hastaneden geliyorum.Sabah epey büyük bir trafik kazası geçirdik.
Görünen bir yaram olmamasına rağmen hamile olduğum için hastaneye götürdüler, müşahade altına aldılar.
Kadın doğumcu bebeğime baktı.Hamdolsun bebeğime birşey olmamış,O'nu bana bağışlayan Rabbime hamdolsun...
Kız bebeğim olduğunu onayladı bu doktor da. Plasentası da yukarıya çıkmış...Önceden plasenta previaydım çünkü.
Şu an her tarafım ağrıyor.Sanırım dizimi bir yere çarpmışım ve belimi...
Başım müthiş ağrıyor...
İçinde bulunduğumuz aracın yürürü kalmadı, çekiciyle kaldırdılar.
Verilmiş sadakamız varmış.
Hamilelerin kemer takmaması gerekiyormuş ama benim kemerim olmasaydı,kafa göz dağılmıştı sanırım...
ecrincim baş aşağı duruyo bizim hayta orda akrobatik hareketler yapıyo fena oynak anası gibi deniz oğlanı olcak buda heralde bende babam gibi balık adam olmuşum 3 yaşında yüzme öğrenmişim 3 yıl eğitmenlik yaptım yüzme üzerine ne bilim ya ama inşallah babası gibi düzgün fizikli olur annesine yüzü benzese yeter ama çok şeker ve bişi farkettim kafa aşağıda ya benim avatardaki zenci bebeğin kafasına benziyo sankimben bu resmi hatırlıyorumm incelemiştimm uzun uzunn..amaaa alt taraftaakininn kafası oldugunu düsünüyorumm.. kafasını yan mı tutuyo böyle bükmüşş gibi. bide arkadan bu demi sırttan görüyoruz yani.. balıkk gibi kızz kıyamammmm
bennn normal hastaneme 30 tl veriyorum muayene için poz poz resim alıyorum cok da güzel. tıp merkezi 20 alıyoo sırf bebegi görmeye gidiyorum bana hep kafa resmi veriyo hemde 2 boyutlu.. bende cıkısta kriz geciriyorum
kız ben 30 tl veriyorumm.. söylesen dr a niye dogru düzgün resim alamıyorum diye. bn simdiye cıngar cıkardıydımm
evett tatlımm devam eden zmanlarda hep gitmişş. ne adam gelmişş ne haberr.. adres falan vermemiş zaten o anda tanısmıslarr. parayı da işte su zaman buraya getirceksin ama demiş sadece. ama gelmemişşallah ne kadar büyük
Konusamıyoruz ki biz hic. Anca gece yatmadan yatmaya goruyorum kocamı ben. O da uykusu oluyor gotunu donup uyuyor. Bazen eve geliyor aksam 10 da o zaman da kaynanamlar kayınpederim yanımızda oluyor. Neymis onları bırakıp odaya girmemiz ayıp olurmus! O kadar dua ediyorum ki, Allah'ım nolur kurtarsın beni bu azaptan. Esimle kendimize ait bir evimiz olsun.. Onun ailesinden uzakta.. Bir yerden soyle bir para gelse Hızır yetisse de kurtulsam artık bu cileden valla..
Geçmişi hiç okuyamadım.Hastaneden geliyorum.Sabah epey büyük bir trafik kazası geçirdik.
Görünen bir yaram olmamasına rağmen hamile olduğum için hastaneye götürdüler, müşahade altına aldılar.
Kadın doğumcu bebeğime baktı.Hamdolsun bebeğime birşey olmamış,O'nu bana bağışlayan Rabbime hamdolsun...
Kız bebeğim olduğunu onayladı bu doktor da. Plasentası da yukarıya çıkmış...Önceden plasenta previaydım çünkü.
Başım müthiş ağrıyor...
Hamilelerin kemer takmaması gerekiyormuş ama benim kemerim olmasaydı,kafa göz dağılmıştı sanırım...
kızlar içinizde kapalı olan varmı?:44:
inş. bende senin annene benzerimmmkız çatlamayanda var annem üç çocuk doğurmuş bir tane bile çatlağı yok hemde birşey kullanmadan inş anneme benzerim
evet ben kapalıyım ve hastane için gecelikmi? pjamamı alsam bilemedim ondan sordum hiç kapalı yok galiba benden başka...geceliklerin hep boyu kısa uzunlarda insanın bacağına dolanır pijama almayı istiyorum ama herkes gecelik daha rahat diyo..şaşırdım bide kış günü..üşürmüyüz?:44:
Başım müthiş ağrıyor...
Kızlar dun gece esimle kavga ettik gene
Off ya artık eskisi gibi yakın durmuyor bana, onceden bir nevze de olsa alttan alırdı simdi hic takmıyor bile "cok da tın" diyor resmen
Cok zoruma gidiyor bu durum cok..
Günaydın ayşebaharcım:)
ahh cnm ya işte bastan otururumm deyince cıkmak kolay olmaz ordan. esim bana (tabiki sakaylaa ciddi olsa evlilik tarihini ertelerdikk babamm izin vermezdi benden önce cünkü) ev cok büyükk istersen otururuz annemlerle dedi. tadilat yaptırırız falan yeride güzel.. bende mersi sekerim demiştim o zaman.. oturcak evimiz olmasa paramız olmsa napcaktık ben de istemem zaten de merak ediyorum dedi. bende cok da evlenmek istiyosak ev olana kadarr bekleriz o zaman zaten öyle olmasa babam izin vermez evlenmemize demiştim. ama erkek olarakk daha cok esinin rahatsız olması lazım.. belki borctan eli kolu baglıdır onunda. ama siz aynı evde yasıyosunuz diye hep bi arada oturmak zorunda degilsinizz. tv yi odanıza koyun bahane olsun. madem 2 aile bi evde yasamayı hos görüyolar 2 ayrı hayat olucagını da anlamalılar. sonucta siz hala yeni evlisinizz senin hamile olman bunu degiştirmez.
Başım müthiş ağrıyor...
Nasılsın cano?
Başım müthiş ağrıyor...
Kuzu büyük geçmiş olsun..
Sende nazar varsanki anacım ne bu böle
Bu arada doktora sen mi sordun doktorun kendimi dedi plesentanın yukarı çıktığını..
Gecmis olsun canım. Allah bebegini sana bagıslamıs cok sukur.
Gercekten verilmis sadakanız varmıs demekki. Bir agrı kesici alsaydın. daha rahat olurdun.
Canım her evde ara sıra tatsızlıklar olur..
Sende aynı onun gibi davran
Çokta tın
Canım
Nisanlıyken yeni ev fikrine evet demeliydin...
Hiç birşey için geç değil ama
Aklın ı kullan canım
İzlesin aman ne izlerse..
Mümkünse beraber izleyelim de
Ay ne diyeyim bilemedim zira
Çok tartışıyorsunuz eşinle be güzelim..
Çok gençsiniz bundan ileri geliyor bu
Aslında yastıkla ona vurmana bişey demese olurdu da
Sen nasıl söyledin
TArzın nasıl yani..
Ben eşimi öyle yakalasam...
Uygulamalı olarak gösterebilirim derdim mesela...
Ve kapatırdım tvyi...
Dün ufo mu alsam diye sormuşsun
Canım ben sobalı evlerden hep korkmuşumdur
Doğalgaz mümkünse
Ama ufoyu yukarı as...
Çocuklar ulaşamasın...
ecrincim baş aşağı duruyo bizim hayta orda akrobatik hareketler yapıyo fena oynak anası gibi deniz oğlanı olcak buda heralde bende babam gibi balık adam olmuşum 3 yaşında yüzme öğrenmişim 3 yıl eğitmenlik yaptım yüzme üzerine ne bilim ya ama inşallah babası gibi düzgün fizikli olur annesine yüzü benzese yeter ama çok şeker ve bişi farkettim kafa aşağıda ya benim avatardaki zenci bebeğin kafasına benziyo sankim
o saate kadar çalışıyo mu? yoksa dışarda takılıyo mu öyle cnm alla alla ama paylaşmanız lazım hiçbişi anlatamıyosan bir mektup yaz eşine otur düşüne düşüne çift taraflı hatalarınızı bulup yaz ısyankar şekilde değil değişmek için yaz güselim kazanan sen olacaksın bir gün inşallah agresif olma sinirlerini aldır bazı erkekler böyle işte kendilerine çıkış yolu bulamayınca kafaları kızgın dalgın olunca eşleri düşünmeyebiliyolar ama ılımlı sakin olmak her zaman kazandırır anam kayın pederinle kaynanında saçını başını yolcem gitsinler artıkın anacım köye mi gitcekler nereye gitceklerse...
Benim annemle babam da cok karsı cıktılar aynı evde oturmayın diye cok kavgalar ettik. Ama ben salak kafam burnumun dikine gittim ve yok oturucam nolucak sanki dedim.
Yok biz 2 ayrı aile degiliz canım esime gore 1 butun olduk artık kaynanamlarla ben zaten onlarla evlendim. Kayınpederimi daha cok goruyorum evin icinde kocamdan cok.
Evet yeni evliyiz ve hamile olmam hicbirsey degistirmiyor ama benim ODUN kocam anlamıyor bunu!
Başım müthiş ağrıyor...
kızz böle diye diye zenci yapcann cocuguuvar mı ailede zencilikk hiçç arastırdın mı kusagı?? kimine 7 kusaktan gelip vuruyomus ya. sarısın bi cift vardı bebek zenci olmustu haberlere cıkmıstı falan.. 7 göbekte zenci varmıss.. arkadaslarla konusuyoduk bunu daha hamile degildim esim dedi ki isterse 2 göbek olsunn beyaz anne baba cocuk zencii kimseye anlatamazsınn onu didi benim atalarımdan biri falan diye ayy anlatamamayı gec bende kabullenemem cocugu demiştim hayatımda görmemişim ailede yok dr elime bebegi veriyo ne bu zenci.. önce bi dna testi falan yaparız heralde cocugumu caldılar diye snrasını düsünemiyorum bile akrıbatt oldugunuu farkettimm masallahh tam hareketli anda yakalamıslar kuzununn
Dünyacım ayrı ev istemekte çok haklısın. bebeğiniz de geliyor. ne kadar kayınvaliden yardımcı olsa da ister istemez çocuk farklı kişilerin disiplinini alacak. anne baba olarak siz birşeye hayır deseniz, onlar şımartacaklar çocuğu. bir şekilde çocuk da olduktan sonra ev ev üstünde olmayacağını, eve sığamayacağınızı falan bahane edip ayrı eve çıkmayı ikna edebilirsin. burada tek dezavantaj eşinin maddi açıdan zorlanabileceğini öne sürmesi olabilir. İnşallah gönlünce olur canım, tez zamanda aydınlığa kavuşursun. kendiliğinden.
İyiyim canım, sen nasılsın?
En son eski bakıcınla konuşmuştun. bir gelişme var mı?
Nisanlıyken dedim iste o hatayı orda yaptım ben. Ama simdi gercekten cok gec, cunku annemlerin beni hala doldurdugunu dusunucek esim ayrı ev fikrini ortaya atarsam. Zira suan zaten durumumuz da musait degil ayrı ev icin. Esim kendi borclarını zor denklestiriyor suan cok sıkısık durumda.
Cok sert davrandım sinirlendim bagırdım cagırdım izledigini gorunce. Cunku ben de oyle birsey bekliyordum ondan bagırmaya yer arıyordum o konuda.
Dogalgaz sobalı evimiz sadece salonda soba var bizim. yatakodası kısın soguk olur diye dusunuyorum. O yuzden ufo almak istiyorum ama komsumuz dedi ki elektrikli sobalar havayı kurutuyormus. Bebege zararı varmıs, astım hastası olmasına yol acıyormus. O yuzden buharlı soba olması gerekliymis. O yuzden sizlere de soriyim dedim var mı boyle bisey diye.
kızlar ne güzel yağmur var burda anadolu yakasında.... çok seviyorum yağmuru..kış geldi sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?