- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #25.541
Benim annemle babam da cok karsı cıktılar aynı evde oturmayın diye cok kavgalar ettik. Ama ben salak kafam burnumun dikine gittim ve yok oturucam nolucak sanki dedim.
Yok biz 2 ayrı aile degiliz canım esime gore 1 butun olduk artık kaynanamlarla ben zaten onlarla evlendim. Kayınpederimi daha cok goruyorum evin icinde kocamdan cok.
Evet yeni evliyiz ve hamile olmam hicbirsey degistirmiyor ama benim ODUN kocam anlamıyor bunu!
kızz böle diye diye zenci yapcann cocuguuvar mı ailede zencilikk hiçç arastırdın mı kusagı?? kimine 7 kusaktan gelip vuruyomus ya. sarısın bi cift vardı bebek zenci olmustu haberlere cıkmıstı falan.. 7 göbekte zenci varmıss.. arkadaslarla konusuyoduk bunu daha hamile degildim esim dedi ki isterse 2 göbek olsunn beyaz anne baba cocuk zencii kimseye anlatamazsınn onu didi benim atalarımdan biri falan diye ayy anlatamamayı gec bende kabullenemem cocugu demiştim hayatımda görmemişim ailede yok dr elime bebegi veriyo ne bu zenci.. önce bi dna testi falan yaparız heralde cocugumu caldılar diye snrasını düsünemiyorum bile akrıbatt oldugunuu farkettimm masallahh tam hareketli anda yakalamıslar kuzununn
çok geçmiş olsun bblau, araba o hale geldiyse Allah korumuş sizi, iyi ki kemer takmışsın, kötü hissedersen bir daha doktora görün, izin al ya da.
bblau, çok geçmiş olsun. Allah korumuş seni de kızını da. iyi ki kemerin takılıydı desene. bu sabah yağmurdan dolayı her yerde kaza vardı. kötü birşey olmamasına sevindim.
Canım sana da hayırlı cumalar.... çok çok geçmiş olsun.RAbbim bi daha yaşatmasın.İyi olmanıza sevindim
ah cnmm benim cok gecmiş olsun. bişeyler dagıt etrafa verilmiş sadakanız varmıs gercekten. allah ım beterinden korumus bebegini de sana bagıslamısskemer takılıyor ama karnının altından baglaman gerekiyormus. kemersiz olur mu hiçç bak nasıl korumus
canım çok geçmiş olsun rabbim seni bebeğini ailenize bağışlamış allah korusun hepimizi çok dikkat etmek lazım iyiki kemerin takılıymış eşimde bana takıyorum die kızıyo eniği sıkıştırcan diyip duruyo ama bende senin dediğin gibi ya bişi olursa eniğin bu sayade kurtulur diyorum susuyo çok geçmiş olsun yat dinlen bitanem
bblau geçmiş olsun canım bebekte doğunca bi kurban kes eğer durumun varsa...çok geçmiş olsun..kazadanda çok korkarım..allah şifa versin..
Hayırlı cumalar canım
Büyük bir kaza ama Allah korumuş hepinizi..
Cumanın yüzü suyu hürmetine olsun inşallah..
Allah bebeğini sana ve babasına bağışlamış şeker..
Kimseye bişey olmadı değil mi?
Şöfore falan?
verilmiş sadakanız varmış...
Sagol canım iyi dileklerin icin..
KEsinlikle karısıcaklar cocugu buyutmeme eminim buna zaten.. Hele kayınpederim!
Gorumcemin ogluna eline ne gecse yediriyor, Kola iciriyor, dondurma veriyor!
Esim de bizimki dogdugunda babasına bisey demiycekmisim oyle diyor. KArısmıycakmısım ne yedirirse. Oldu dedim. Gorumcemi ogluna verirken valla kızıyorum kayınpederime hayır verme icirme yapma falan diye. Hic de umrumda degil valla. Sonucta benim cocugum bu istedigim gibi ben yetistiririm bunu.
Evet cocuk olduktan sonra belki bir ihtimalle ikna ederim ama gene ikna olmaz eminim.
Dun gece gorumcemi konusuyorduk. Belki biliyosundur gorumcem kocasından dayak yemisti bize gelmisti 10 gundur bizde kalıyordu vs. 1 degil 2 degil yedigi dayaklar. Kaynanamlar da nisanlıyken nisanı attırmamıs laf soz olur diye, simdi bosamayı dusunuyorlar! Esim dedi ki gorumcemi yanımıza alıcakmısız bosanırsa bizimle yasıycakmıs! 3 aile bir evde! Kaynanam da ilk defa akıllıca bir laf etti. Yarın sizin cocugunuz da olucak alt alta ust uste kavga ederler bir evin icinde dedi.
Esim de o zaman ben cıkarım ayrı eve dedi. Bir sevindim ki, anlatamam. Herhalde biz anca boyle bir durumda ayrı eve cıkabiliriz
Esim de bizimki dogdugunda babasına bisey demiycekmisim oyle diyor. KArısmıycakmısım ne yedirirse. Oldu dedim. Gorumcemi ogluna verirken valla kızıyorum kayınpederime hayır verme icirme yapma falan diye. Hic de umrumda degil valla. Sonucta benim cocugum bu istedigim gibi ben yetistiririm bunu.
Evet cocuk olduktan sonra belki bir ihtimalle ikna ederim ama gene ikna olmaz eminim.
Dun gece gorumcemi konusuyorduk. Belki biliyosundur gorumcem kocasından dayak yemisti bize gelmisti 10 gundur bizde kalıyordu vs. 1 degil 2 degil yedigi dayaklar. Kaynanamlar da nisanlıyken nisanı attırmamıs laf soz olur diye, simdi bosamayı dusunuyorlar! Esim dedi ki gorumcemi yanımıza alıcakmısız bosanırsa bizimle yasıycakmıs! 3 aile bir evde! Kaynanam da ilk defa akıllıca bir laf etti. Yarın sizin cocugunuz da olucak alt alta ust uste kavga ederler bir evin icinde dedi.
Esim de o zaman ben cıkarım ayrı eve dedi. Bir sevindim ki, anlatamam. Herhalde biz anca boyle bir durumda ayrı eve cıkabiliriz
Ben açığım...Ama açık kapalı hepimiz aynıyızzzzzzzzzzz
Dünyam ve elefera kapalı diye biliyorum
Canım normal doğumda gecelik önü düğmeli al yanına
Ben ilk doğumda normal diye gecelik almıştım.. sabahlığı var uzun
sezeryan olduğumdan geceliği giydim ama rahat edemedim ben..
İlk gün cıplak yattım valla
Bir yere giderken sabahlığı üzerime attırdım çıplak çıplak gezdim..
Üzerime atlet giydim benim çocuklar yaz ve bahar bebekleri oldu
Alt foraaaaaaaaa
Ertesi gün sabah pijama alt üst giydim..
Üstü düğmeli boydan boya
Daha iyiydim tabiii..
Bunda da atlet emzirme sütyeni kilot çıkarken lazım olacak orkid al yanına
Ben hamile kıyafetlerimi almıştım
Kilom fazla inmemişti ziraaaaaaaaaaaaaaaaa
Çıkmadan duş al hastanede...
Rahatlıyorsun
ayşedim bulamadım ne yazdığını yaaa :44:
Canım konuştum
Kadın olmayacak
Başkasına bakıyorum
Dua edin...
[/B][/I][/COLOR]
kızlar eminönü havuzluhan ve kürkçü han a giden varmı? nasıl biryer gittiğimize değer mi?
oooo gitmem mi walla benim ömrüm orda geçti:)) havuzlu han tüm bebek ihtiyaçlarını gidereceğin bir yer.sanırım5-6 katlı içerisi hamile kaynıyor:=)
ben gittiğimde havasızlıktan fenalık geçirdim herkes tepeleme hamile öyle bunaldım ki sorma..ama özünde kürkçü handa havuzlu handa çok eğlenceli yerler..
ben ogün fena oldum sadece ...
zencimi?............
hehe ailede zenci yokta arap çok cnm be valla ben çok merak ediyorum saten neye benziycek benim beeebeem olur mu olur
oooo gitmem mi walla benim ömrüm orda geçti:)) havuzlu han tüm bebek ihtiyaçlarını gidereceğin bir yer.sanırım5-6 katlı içerisi hamile kaynıyor:=)
ben gittiğimde havasızlıktan fenalık geçirdim herkes tepeleme hamile öyle bunaldım ki sorma..ama özünde kürkçü handa havuzlu handa çok eğlenceli yerler..
ben ogün fena oldum sadece ...
daha döner canım o
10 kg çok ama eskiden zayıf olduğun için sorun yok
günaydın lar ler vs. vb...
azelya55 ahahah yardın beni sabah sabah. senin oğlunun pipisini de ispatlanmış erkekliğini de yerim ki ben. kız bu arada kuş dudaklı kız o... tam yemelik yeminle... olsa da yesek.
canıımgözün aydın herşey yolunda maşllah sana ve ıspatlı oğluşuna
Maşallah azelyam..
Oğlunda kocaman dinlenme tesisleri de kocaman olmuş...
Aleni göstere göstere kız arıyorsun aboooooooooooooo
Esim 2-3 gundur soguk duruyordu benden..
Dun gece de saat 1-2 civarı hala film izliyordu tv de sabah 6 da ise gidiceksin kalk yatalım diyorum yok oturuyo.
Neyse ben de koltuga uzandım yattım. Gozlerimi bir actım ki adamla kadın cırılcıplak sevisiyorlar!
Sinirlendim, sen bunları izlemek icin mi oturuyorsun falan diye bagırdım cagırdım yastıkla yuzune vurdum tv yi kapadım kalk yatıyoruz falan dedim!
Beni hic takmadı. Git yat sen ben burda yatıcam dediYanıma gelmedi yatmaya. Neymis efendim ben hareketlerimi tartamıyormusum.
Ona nasıl vururmusum, dovucek gibi nasıl ustune yururmusum vs. vs.. Zaten icimde 2-3 gundur baska kadın suphesi var nerden geldi bilmiyorum ama seytan habire durtukluyor beni. Benden uzak duruyor diye icime bu suphe dustu iste.. Ustune bir de oyle film izledigini gorunce cıldırdım!
Yok neymis korku filmiymis o da hic oyle sahneler gormemis miyim ben tv de. Gecenin 2 sinde izleyecegin korku filmi nasıl olur ki? P.rno gibi filmler cıkıyor D-smartta 12 den sonra.
Günaydın arkadaşlar...Herkese hayırlı cumalar.
Geçmişi hiç okuyamadım.Hastaneden geliyorum.Sabah epey büyük bir trafik kazası geçirdik.
Görünen bir yaram olmamasına rağmen hamile olduğum için hastaneye götürdüler, müşahade altına aldılar.
Kadın doğumcu bebeğime baktı.Hamdolsun bebeğime birşey olmamış,O'nu bana bağışlayan Rabbime hamdolsun...
Kız bebeğim olduğunu onayladı bu doktor da. Plasentası da yukarıya çıkmış...Önceden plasenta previaydım çünkü.
Şu an her tarafım ağrıyor.Sanırım dizimi bir yere çarpmışım ve belimi...
Başım müthiş ağrıyor...
İçinde bulunduğumuz aracın yürürü kalmadı, çekiciyle kaldırdılar.
Verilmiş sadakamız varmış.
Hamilelerin kemer takmaması gerekiyormuş ama benim kemerim olmasaydı,kafa göz dağılmıştı sanırım...
azelyam ve demetmania bebişleriniz çok tatlı maşallahh.Allah kucağınıza sağ salim almanızı nasip etsin inş..
fiyatlar nasıl uygunmu canm? 19 haftalık oldu bebiş, artık birşeyler almak istiyorum da ne alarak baslasam onu bilmiyorum
arap bebeklerii pek gzel olur cnm ama.. saclar kaslarr gözler koyu ama ten beyazz,, hatlar da belirginnnn.. ayy pek yakısıklı bi delikanlı olurr
Esim 2-3 gundur soguk duruyordu benden..
Dun gece de saat 1-2 civarı hala film izliyordu tv de sabah 6 da ise gidiceksin kalk yatalım diyorum yok oturuyo.
Neyse ben de koltuga uzandım yattım. Gozlerimi bir actım ki adamla kadın cırılcıplak sevisiyorlar!
Sinirlendim, sen bunları izlemek icin mi oturuyorsun falan diye bagırdım cagırdım yastıkla yuzune vurdum tv yi kapadım kalk yatıyoruz falan dedim!
Beni hic takmadı. Git yat sen ben burda yatıcam dediYanıma gelmedi yatmaya. Neymis efendim ben hareketlerimi tartamıyormusum.
Ona nasıl vururmusum, dovucek gibi nasıl ustune yururmusum vs. vs.. Zaten icimde 2-3 gundur baska kadın suphesi var nerden geldi bilmiyorum ama seytan habire durtukluyor beni. Benden uzak duruyor diye icime bu suphe dustu iste.. Ustune bir de oyle film izledigini gorunce cıldırdım!
Yok neymis korku filmiymis o da hic oyle sahneler gormemis miyim ben tv de. Gecenin 2 sinde izleyecegin korku filmi nasıl olur ki? P.rno gibi filmler cıkıyor D-smartta 12 den sonra.
Günaydın arkadaşlar...Herkese hayırlı cumalar.
Geçmişi hiç okuyamadım.Hastaneden geliyorum.Sabah epey büyük bir trafik kazası geçirdik.
Görünen bir yaram olmamasına rağmen hamile olduğum için hastaneye götürdüler, müşahade altına aldılar.
Kadın doğumcu bebeğime baktı.Hamdolsun bebeğime birşey olmamış,O'nu bana bağışlayan Rabbime hamdolsun...
Kız bebeğim olduğunu onayladı bu doktor da. Plasentası da yukarıya çıkmış...Önceden plasenta previaydım çünkü.
Şu an her tarafım ağrıyor.Sanırım dizimi bir yere çarpmışım ve belimi...
Başım müthiş ağrıyor...
İçinde bulunduğumuz aracın yürürü kalmadı, çekiciyle kaldırdılar.
Verilmiş sadakamız varmış.
Hamilelerin kemer takmaması gerekiyormuş ama benim kemerim olmasaydı,kafa göz dağılmıştı sanırım...
canım civilden uygunmu peki bi bakarmısın civilin sitesine olmazsa oraya giderim bigün..:44:
fiyatlar her bütçeye göre birşeyler buluyrsun,bende 21.haftamdayım..
gidersen hemen giriş kattan alışveriş yapma alt katlara doğru fiyatlar düşüyor aşağılara kadar in..birde yoğun bir ortam aynı dükkanda bir tulumiçin 2kişi ayrı fiyat söyleyebiliyor uyanık olmak lazım:))çok şirin kadife tulumlar battaniyeler aldım.içe giydirmek için penye tulumlar oluyor onlardan al kadife tulum kış bebeği ne de olsa birde bol bol battaniye...senin ki cinsiyeti neydi??
öyle mi olur dersin bakarsın dünür geliriz size oğlumu beğenirsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?