2012 Şubat Anneleri

tatlım bari bebek için bekleseydin. esin mi istedi bebegi?? kac aylık evlisin tam bilmiyorum da.. cocugu eger esin istediyse evi bahane edip yapmsan acık kapı olurdu dicemm ama bi sürü borca girmiiş zaten cıkamazdınız. en fazla madem aynı evde yasıcaksınız sende calısırdınn (böylelikle kayınvalideni ve kayınpederini sürekli görmezdinn, hatta aksam evde yemek falan hazır olurdu cok güzel olurdu) borcu bitirirr sonra eve cıkardınızz. bebegi de rahat rahatt yaprdın.. otobüslerin biri de senin üstüne olurdu o zaman esin sana böyle davranamazdı da. kafan rahat olurdu. aklına öyle baska kadın falan getirme gerginsiniz zaten. bide cok merak ediyorum hayatımm ne kadar 2 otobüsün toplam borcu.. ?? ne zaman biticek yani aylık ödemeler

hehe ailede zenci yokta arap çok cnm be valla ben çok merak ediyorum saten neye benziycek benim beeebeem olur mu olur

çok geçmiş olsun bblau, araba o hale geldiyse Allah korumuş sizi, iyi ki kemer takmışsın, kötü hissedersen bir daha doktora görün, izin al ya da.

Evet canım Rabbim esirgedi. Kendi doktorumu da aradım, bebek suyun içinde olduğu için darbe almaz, korkma dedi. Bir şey olursa tetikteyim, inşallah olmaz…

bblau, çok geçmiş olsun. Allah korumuş seni de kızını da. iyi ki kemerin takılıydı desene. bu sabah yağmurdan dolayı her yerde kaza vardı. kötü birşey olmamasına sevindim.

Saolasın canım.Evet yağmurdan da kaynaklandı biraz…

Canım sana da hayırlı cumalar.... çok çok geçmiş olsun.RAbbim bi daha yaşatmasın.İyi olmanıza sevindim

Amin canım çok saol…

Teşekkürler canım…Evet bir şeyler dağıtacağım nasipse…

Teşekkürler canım.Kemer olmasaydı,daha çok darbe alırdım ama cidden kaza anında kaburgalarım inanılmaz acıdı,karnım o kadar değil de….

bblau geçmiş olsun canım bebekte doğunca bi kurban kes eğer durumun varsa...çok geçmiş olsun..kazadanda çok korkarım..allah şifa versin..

Allah nasip ederse zaten aklımda vardı bir kan akıtmak, inşallah canım.Çok saol…

Saol canım…Kimseye bişey olmadı kemerler korudu bizi.
Şirketten iş arkadaşım ve bendik sadece zaten…Hamdolsun biz iyiyiz.
Kemerlerimiz engelledi Rabbimin izniyle.
Arabada maddi hasar çok büyük.
Çarptığımız araçtakilerde de hamdolsun sorun yok…

dünyacım,görüyormusun bak Allah nasıl gönlüne göre vermiş.tabikide görümcenin durumu çok kötü olmuş ama ona sevindiğimi söyleyemem:26:
fakat böyle olmasa seninde eşin ikna olmaz gibi gözüküyr. Her şerde bir hayır var diorlar ya hakikaten öyle...hayılrısı olsun inş hem görümcen hemde senin için...

Görümcenin durumu çok üzücü. ama ayrılması hakkında en hayırlısı olacak demek ki. her şerde bir hayır vardır denir ya; hem görümcen hem de çocuğu o azaptan kurtulmuş olacak. hem de siz ayrı eve çıkıp düzeninizi kuracaksınız. Keşke bu şekilde üzücü bir şekilde olmasaydı.

insan bekarken kendi anne babasıyla zaman zaman anlaşamıyor kaldı ki hem evlilik hem de birlikte yaşamak bir de bebek gelince hepsi bir arada çok zor. ama bebekler kısmetiyle gelir derler ya; oğlun da sana uğurlu gelecek inşallah canım. kendi yuvanızı kurup huzurlu bir şekilde yaşarsınız inşallah.

ayşedim bulamadım ne yazdığını yaaa :44:

canım bunu yazdım...

kızlar eminönü havuzluhan ve kürkçü han a giden varmı? nasıl biryer gittiğimize değer mi?

oooo gitmem mi walla benim ömrüm orda geçti:)) havuzlu han tüm bebek ihtiyaçlarını gidereceğin bir yer.sanırım5-6 katlı içerisi hamile kaynıyor:=)
ben gittiğimde havasızlıktan fenalık geçirdim herkes tepeleme hamile öyle bunaldım ki sorma..ama özünde kürkçü handa havuzlu handa çok eğlenceli yerler..
ben ogün fena oldum sadece ...

fiyatlar nasıl uygunmu canm? 19 haftalık oldu bebiş, artık birşeyler almak istiyorum da ne alarak baslasam onu bilmiyorum

canım civilden uygunmu peki bi bakarmısın civilin sitesine olmazsa oraya giderim bigün..:44:

daha döner canım o
10 kg çok ama eskiden zayıf olduğun için sorun yok

Sağol canım, bende araştırdım dönermiş, rahatladım

günaydın lar ler vs. vb...

azelya55 ahahah yardın beni sabah sabah. senin oğlunun pipisini de ispatlanmış erkekliğini de yerim ki ben. kız bu arada kuş dudaklı kız o... tam yemelik yeminle... olsa da yesek.

Anammm kuş dudaklı gibi dimiii bana da öyle geldi de ışık yansımasıdır belki dedim Halbuki ben dudak fukarasıyım, eşimde alt dudağım köfte diye övünür ama köfte değil üste göre daha dolgun o kadar

canıım gözün aydın herşey yolunda maşllah sana ve ıspatlı oğluşuna

Canım benim sağol

Maşallah azelyam..
Oğlunda kocaman dinlenme tesisleri de kocaman olmuş...
Aleni göstere göstere kız arıyorsun aboooooooooooooo

Sağol aysebaharım
Bu arada sezeryanda gecelikle rahat edemedim demişsin, birşey sorucam ben bu konuda sana.Şimdi sezeryanda dikiş oluyor ya göbekte, pijamanın lastiği felan kayarsa yukarı doğru can yakmaz mı?

Canım korku filmlerinde zaten o tarz sahneler oluyor, ya çıplaklık ya sevişme...Ben olsam sırnaşırdın ne izliyon bakim sen diye..Fazla geldi senin tepkin bana.Ama o tepkinde içindeki şüpheden kaynaklıdır diye düşünüyorum.

Büyük geçmiş olsun bblau, Allah korumuş ikinizi de, izinli misin? Bugün çalışmayıp dinlenseydin keşke.

azelyam ve demetmania bebişleriniz çok tatlı maşallahh.Allah kucağınıza sağ salim almanızı nasip etsin inş..

Sağol canım Amin inşallah hepimize nasip etsin Allahım.

fiyatlar nasıl uygunmu canm? 19 haftalık oldu bebiş, artık birşeyler almak istiyorum da ne alarak baslasam onu bilmiyorum

fiyatlar her bütçeye göre birşeyler buluyrsun,bende 21.haftamdayım..

gidersen hemen giriş kattan alışveriş yapma alt katlara doğru fiyatlar düşüyor aşağılara kadar in..birde yoğun bir ortam aynı dükkanda bir tulumiçin 2kişi ayrı fiyat söyleyebiliyor uyanık olmak lazım:))çok şirin kadife tulumlar battaniyeler aldım.içe giydirmek için penye tulumlar oluyor onlardan al kadife tulum kış bebeği ne de olsa birde bol bol battaniye...senin ki cinsiyeti neydi??

ah be dünyam. ailecek izlenen filmde sevişme sahnesi çıkınca benim annem de böyle tepkiler verdirdi babama. sanki babam oynamış gibi. "ayhannnn nasıl filmler izliyorsun sen çocukların yanında"??????

yahu adam nerden bılsın. kaldı ki belgesellerde bile hayvanlar çatır çatır çifleşiyor artık. bence senin kocandan beklentin fazla. sen filmlerdeki bi hayat beklıyosun ama gerçek evlilikte böyle bişi yok.

ya da çocuk gibi davranıyorsun. bu da eşini senden uzaklaştırıyor. bence sakin kafayla eşine odun vb. laflar etmeden önce sorununuzun ne olduğunu düşün. eşine empati kur. objektif ol kendinin eksikliklerini tart ölç biç. sonra eşinle konuş bunları.

hiiiiiiiii kıyamam... hem de sana hiç kıyamam

çok geçmiş olsun hemşirem. hemen bi yabancı yedir. öfff içim sıkıldı bak şimdi.

al sana fırsat işte. eşinin bildiğim kadarıyla otübüsleri var demiştin. maşallah o zaman da iyi kazanıyordur. bunu kullan, ve başka eve çık işte.

canım civilden uygunmu peki bi bakarmısın civilin sitesine olmazsa oraya giderim bigün..:44:

cnm ben görerek yerinde alma taraftarıyım o kadar bol çeşit var ki tavşanlı ayılı kadife tulumlara bayıldım ki sorma... kadife tulumlar 15tlden başlıyor tüm eşyalar çok sevimli baya paralı gitmek lazım çok para gidiyor ama aradığın herşey bakım ürünlerine varana kadar mevcut..ben civil bebeye bakmadım netten kalitesini anlayamazsın ki birde çıtçıtlı badiler 2,5-3,5 tl alt katlarda ama...

doktorumuz hala kesin birşey demedi kıza benziyor demişti onun içinde fazla birşey almak istemiyorum cinsiyeti kesin değil ama oraya gidince duramayıp alırım kesin

öyle mi olur dersin bakarsın dünür geliriz size oğlumu beğenirsen

olabilerr tabüküüü defne sultan begenirse nedenn olmasınn tabi tatlım yaa benimm eski calıstıgım işyerinin civarında bir arap sülale vardı.. allah ımm o kadınların kızlarınn bebeklerinin güzelligini görmen lazım.. ama mesela bak lübnanlılar , suriyeliler, arabistanlılar,mısırlılar falan da öyle oluyo.. cok güzel insanlar.. hepsi kaslı gözlü yüz hatları cok belirgin. ben cok severim. bigün tv de biyer göstermişlerdi programda. kadınlar carsaflı jiplerle falan geliyolardı. restoran haremlik selamlık işte 5 kadın oturuyo gizli görüntü alıyolardıı.. allahımm o carsafın altınddan cıkan yüzlere inanamazsınn.. o saclar o gözler. bide bizim erkekler slav ırkını begenir sarısın diye heralde biz toplum olarak esmer oldugumuzdan. ama o tarafların güzelligi de baska sorsan ssudi arabistan derdimm ama orda araba kullanamıyolar orası degil. kuzey bilmem ne gibi bisi di yerin adı. :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…