- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #25.561
Büyük geçmiş olsun bblau, Allah korumuş ikinizi de, izinli misin? Bugün çalışmayıp dinlenseydin keşke.
hiiiiiiiii kıyamam...hem de sana hiç kıyamam
çok geçmiş olsun hemşirem. hemen bi yabancı yedir. öfff içim sıkıldı bak şimdi.
olabilerr tabüküüü defne sultan begenirse nedenn olmasınntabi tatlım yaa benimm eski calıstıgım işyerinin civarında bir arap sülale vardı.. allah ımm o kadınların kızlarınn bebeklerinin güzelligini görmen lazım.. ama mesela bak lübnanlılar , suriyeliler, arabistanlılar,mısırlılar falan da öyle oluyo.. cok güzel insanlar.. hepsi kaslı gözlü yüz hatları cok belirgin. ben cok severim. bigün tv de biyer göstermişlerdi programda. kadınlar carsaflı jiplerle falan geliyolardı. restoran haremlik selamlık işte 5 kadın oturuyo gizli görüntü alıyolardıı.. allahımm o carsafın altınddan cıkan yüzlere inanamazsınn.. o saclar o gözler. bide bizim erkekler slav ırkını begenir sarısın diye heralde biz toplum olarak esmer oldugumuzdan. ama o tarafların güzelligi de baska sorsan ssudi arabistan derdimm ama orda araba kullanamıyolar orası degil. kuzey bilmem ne gibi bisi di yerin adı. :44::44:
Teşekkürler canım. İstersen seni eve bırakalım dediler ama ben geldim, pek bir şeyim yok gibi geldiydi o an.
Şimdi yavaştan ağrımaya başladı sağım solum.
Pazartesi izin alacağım o yüzden bugün de almayayım dedim..
Çok saol hemşire. Vallahi ben de korktum ilk etapta…Epey bi çakılı kaldık biz arabada kazadan sonra, inemedik elimiz ayağımız titredi.
Şoför arkadaş benden daha panik, yavrum daha da küçük zaten üniversiteyi yeni bitirmiş, yeni işe başlamış.
Beni sakinleştirmeye çalışıyo, çünkü büyük darbeyi benim taraftan aldık. Ama o benden de panik
Kendimi dinledim kalkmadan, göğsüm kemerden aldığım darbeyle inanılmaz acıyo, bi baktım karnım da acıyo!
O an panikledim işte, karnımdaki yanmayı hissedince. Yavrum yazık o da korkmuş sanırım, çıkan sesten filan irkildi herhalde ki, birkaç tekme attı, o beni rahatlattı o an, dedim çocuğum sağ hamdolsun.Demek annelik böyle bişeymiş...
Anlatırken bile boğazım düğümleniyo…Tekmesini duydum ama, yine de ben hamileyim, beni hastaneye götürün dedim.
Olay yerine gelenler beni hemen hastaneye götürdüler, acilde baktılar ama kadın doğumcu görsün dediler.
Biraz yatırdılar, sonra da muayene oldum işte. Hamdolsun verilmiş sadakamız varmış.
Çok saol hemşire. Vallahi ben de korktum ilk etapta…Epey bi çakılı kaldık biz arabada kazadan sonra, inemedik elimiz ayağımız titredi.
Şoför arkadaş benden daha panik, yavrum daha da küçük zaten üniversiteyi yeni bitirmiş, yeni işe başlamış.
Beni sakinleştirmeye çalışıyo, çünkü büyük darbeyi benim taraftan aldık. Ama o benden de panik
Kendimi dinledim kalkmadan, göğsüm kemerden aldığım darbeyle inanılmaz acıyo, bi baktım karnım da acıyo!
O an panikledim işte, karnımdaki yanmayı hissedince. Yavrum yazık o da korkmuş sanırım, çıkan sesten filan irkildi herhalde ki, birkaç tekme attı, o beni rahatlattı o an, dedim çocuğum sağ hamdolsun.Demek annelik böyle bişeymiş...
Anlatırken bile boğazım düğümleniyo…Tekmesini duydum ama, yine de ben hamileyim, beni hastaneye götürün dedim.
Olay yerine gelenler beni hemen hastaneye götürdüler, acilde baktılar ama kadın doğumcu görsün dediler.
Biraz yatırdılar, sonra da muayene oldum işte. Hamdolsun verilmiş sadakamız varmış.
gözlerim doldu bee... zaten ağlak oldum iyice. öfff. Allah'ıma bin şükür kimseye bişey olmamış ya gerisi önemli değil. o yavrunu da yerim ben. anne ben iyiyim dermiş gibi tekmelemeler falan. minnak prensesim benim.
Kıyamam tekme atmış sanki seni rahatlatmak istercesineGözlerim doldu, ben gideyim mutfağımı temizleyeyim ağlamıcam
cnm ben görerek yerinde alma taraftarıyım o kadar bol çeşit var ki tavşanlı ayılı kadife tulumlara bayıldım ki sorma... kadife tulumlar 15tlden başlıyor tüm eşyalar çok sevimli baya paralı gitmek lazım çok para gidiyor ama aradığın herşey bakım ürünlerine varana kadar mevcut..ben civil bebeye bakmadım netten kalitesini anlayamazsın ki birde çıtçıtlı badiler 2,5-3,5 tl alt katlarda ama...
yani güselim fabrikalarımız sağlam yapcek bişi yok güsel olur heralde çocuklarımızda defne&eymen yakıştıda kız isimleri senin kızında esmer güseli olur mu anam o günler hele bi gelsin yiyem onların bacakları totolarını çok taklı olcaklar rabbim bizlere bağışlasın evlatlarımızı arablar güsel işin enterasan tarafı benim sülalenin bir tarafı kara bir tarafı sapsarısanırım benim oğlan melez olcak
Ağlamayalım ağlamayalım… Hamdolsun bir şey olmadan atlattık, yavrum yazık kaza belayla biraz erken tanıştı o oldu
En azından bir doktora daha gitmiş oldum, 1 ay olmuştu görmediğim minnoşu :)
Kız olduğunu da onayladık bşr başka doktor tarafından da…Herşeyin bi hayırlı tarafı var işte.
Günaydın arkadaşlar...Herkese hayırlı cumalar.
Geçmişi hiç okuyamadım.Hastaneden geliyorum.Sabah epey büyük bir trafik kazası geçirdik.
Görünen bir yaram olmamasına rağmen hamile olduğum için hastaneye götürdüler, müşahade altına aldılar.
Kadın doğumcu bebeğime baktı.Hamdolsun bebeğime birşey olmamış,O'nu bana bağışlayan Rabbime hamdolsun...
Kız bebeğim olduğunu onayladı bu doktor da. Plasentası da yukarıya çıkmış...Önceden plasenta previaydım çünkü.
Şu an her tarafım ağrıyor.Sanırım dizimi bir yere çarpmışım ve belimi...
Başım müthiş ağrıyor...
İçinde bulunduğumuz aracın yürürü kalmadı, çekiciyle kaldırdılar.
Verilmiş sadakamız varmış.
Hamilelerin kemer takmaması gerekiyormuş ama benim kemerim olmasaydı,kafa göz dağılmıştı sanırım...
ya kızlar bişi sölücemm.. dünden berii bebegin hareketlerini asagıdan hissediyodum.. dr yan demişti ama suan kesin düz yatıyoo. resmenn kasıgıma vuruyo cocuk .. o kadar asagıya dogru ki. umaım bu sekil degişir kısa zamanda cünkü hiç keyifli degil
Çokta sert davranma bebeğim..
Artık iş işten geçti..
Şimdi ye bak artık..
Onu razı etmek senin mahirliğine kaldı bak..
Göster kendini ve razı et
Borçlar ne zaman bitecek hala yazmadın?
Canım gecelikle ilgili soruna cevap verdim...
Umarım görmüşsündür.
tatlım bari bebek için bekleseydin. esin mi istedi bebegi?? kac aylık evlisin tam bilmiyorum da.. cocugu eger esin istediyse evi bahane edip yapmsan acık kapı olurdu dicemm ama bi sürü borca girmiiş zaten cıkamazdınız. en fazla madem aynı evde yasıcaksınız sende calısırdınn (böylelikle kayınvalideni ve kayınpederini sürekli görmezdinn, hatta aksam evde yemek falan hazır olurdu cok güzel olurdu) borcu bitirirr sonra eve cıkardınızz. bebegi de rahat rahatt yaprdın.. otobüslerin biri de senin üstüne olurduo zaman esin sana böyle davranamazdı da. kafan rahat olurdu. aklına öyle baska kadın falan getirme gerginsiniz zaten. bide cok merak ediyorum hayatımm ne kadar 2 otobüsün toplam borcu.. ?? ne zaman biticek yani aylık ödemeler
cnm benim çok geçmiş olsun allahım korusun kazalardan belalardann,çok üzüldümmGünaydın arkadaşlar...Herkese hayırlı cumalar.
Geçmişi hiç okuyamadım.Hastaneden geliyorum.Sabah epey büyük bir trafik kazası geçirdik.
Görünen bir yaram olmamasına rağmen hamile olduğum için hastaneye götürdüler, müşahade altına aldılar.
Kadın doğumcu bebeğime baktı.Hamdolsun bebeğime birşey olmamış,O'nu bana bağışlayan Rabbime hamdolsun...
Kız bebeğim olduğunu onayladı bu doktor da. Plasentası da yukarıya çıkmış...Önceden plasenta previaydım çünkü.
Şu an her tarafım ağrıyor.Sanırım dizimi bir yere çarpmışım ve belimi...
Başım müthiş ağrıyor...
İçinde bulunduğumuz aracın yürürü kalmadı, çekiciyle kaldırdılar.
Verilmiş sadakamız varmış.
Hamilelerin kemer takmaması gerekiyormuş ama benim kemerim olmasaydı,kafa göz dağılmıştı sanırım...
azelyam ve demetmania bebişleriniz çok tatlı maşallahh.Allah kucağınıza sağ salim almanızı nasip etsin inş..
saol cnm benimm..Allah hepimizin bebeklerini korusun,sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin:71:
kızlar ne güzel yağmur var burda anadolu yakasında.... çok seviyorum yağmuru..kış geldi sanırım...
ay evet samsunda da yağmur war bugün.oh sonunda işkenceci sıcaklardan kurtuldukk...kış gellsinnnnnnnn
bu arada bütün kızlar ve bebekleri hepinize hayırlı cumalarr
kızlar eminönü havuzluhan ve kürkçü han a giden varmı? nasıl biryer gittiğimize değer mi?
Allah gönlüne göre versin canım, inşallah tez zamanda gönlüne göre bir bakıcı bulusun canım.
Sağol canım, bende araştırdım dönermiş, rahatladım
Sağol aysebaharım
Bu arada sezeryanda gecelikle rahat edemedim demişsin, birşey sorucam ben bu konuda sana.Şimdi sezeryanda dikiş oluyor ya göbekte, pijamanın lastiği felan kayarsa yukarı doğru can yakmaz mı?
Allahım.[/B]
Otobuslerin biri 4 sene birisi 5 sene odenecek..
4 sene olan 1.5oo tl aylık
5 sene olan 3.5oo tl aylık borcu. Ekstradan masrafları da var tabi.. Kazasıydı bakımıydı yagıydı falan.. Calıstıgı paralar oraya gidiyor.
Bebegi ben istedim kendim icin. Calısıyordum ben zaten cok sıkılmıstım calıstıgım yerdeki insanlardan isten ayrıldım evime yakın yerde is bakındık biraz ama acıkcası canım istemedi calısmayı. Biz 6 aylık evliyiz daha yeniyiz yani. 10 ay da nisanlı kaldık.
ecrincim benim bebekte kasıkta göbekle sol kasık arasında hatta geçen akşam dalga geçtim haa gayret azdaha aşağıya inersen çıkacan diye endişelenme sonra yukarıya çıkıyor eşimde bu neden bu kadar aşağıda diyor pirpirikli korktu :18::18::18:
Otobuslerin biri 4 sene birisi 5 sene odenecek..
4 sene olan 1.5oo tl aylık
5 sene olan 3.5oo tl aylık borcu. Ekstradan masrafları da var tabi.. Kazasıydı bakımıydı yagıydı falan.. Calıstıgı paralar oraya gidiyor.
Bebegi ben istedim kendim icin. Calısıyordum ben zaten cok sıkılmıstım calıstıgım yerdeki insanlardan isten ayrıldım evime yakın yerde is bakındık biraz ama acıkcası canım istemedi calısmayı. Biz 6 aylık evliyiz daha yeniyiz yani. 10 ay da nisanlı kaldık.
bizde de tipsiz kadın yok allah a sükürrabbim saglıklısını versin önce aklı fikri yerinde olsun tabi de mantıken evett esmer güzeli olması lazım. cünkü annem iri gözleri kıvrık upuzun kirpikleri ve belirgin yüz hatları olan bi kadın.. ananem benim gibi düz kirpikli ama aynı yüz hatlarına sahip. bende onların minyon haliyim e görümcemlerin de masallahı var.. bzim kız da güzel olmalı mantıken emmee herkesin cirkin taraflarını toplarsa einstein ın örnegindeki gibi orasını bilemem sende esmer beyaz tenlisin demi öle hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?