2012 Şubat Anneleri

Büyük geçmiş olsun bblau, Allah korumuş ikinizi de, izinli misin? Bugün çalışmayıp dinlenseydin keşke.

Teşekkürler canım. İstersen seni eve bırakalım dediler ama ben geldim, pek bir şeyim yok gibi geldiydi o an.
Şimdi yavaştan ağrımaya başladı sağım solum.
Pazartesi izin alacağım o yüzden bugün de almayayım dedim..

hiiiiiiiii kıyamam... hem de sana hiç kıyamam

çok geçmiş olsun hemşirem. hemen bi yabancı yedir. öfff içim sıkıldı bak şimdi.

Çok saol hemşire. Vallahi ben de korktum ilk etapta…Epey bi çakılı kaldık biz arabada kazadan sonra, inemedik elimiz ayağımız titredi.
Şoför arkadaş benden daha panik, yavrum daha da küçük zaten üniversiteyi yeni bitirmiş, yeni işe başlamış.
Beni sakinleştirmeye çalışıyo, çünkü büyük darbeyi benim taraftan aldık. Ama o benden de panik
Kendimi dinledim kalkmadan, göğsüm kemerden aldığım darbeyle inanılmaz acıyo, bi baktım karnım da acıyo!
O an panikledim işte, karnımdaki yanmayı hissedince. Yavrum yazık o da korkmuş sanırım, çıkan sesten filan irkildi herhalde ki, birkaç tekme attı, o beni rahatlattı o an, dedim çocuğum sağ hamdolsun. Demek annelik böyle bişeymiş...
Anlatırken bile boğazım düğümleniyo…Tekmesini duydum ama, yine de ben hamileyim, beni hastaneye götürün dedim.
Olay yerine gelenler beni hemen hastaneye götürdüler, acilde baktılar ama kadın doğumcu görsün dediler.
Biraz yatırdılar, sonra da muayene oldum işte. Hamdolsun verilmiş sadakamız varmış.

ya kızlar bişi sölücemm.. dünden berii bebegin hareketlerini asagıdan hissediyodum.. dr yan demişti ama suan kesin düz yatıyoo. resmenn kasıgıma vuruyo cocuk .. o kadar asagıya dogru ki. umaım bu sekil degişir kısa zamanda cünkü hiç keyifli degil

yani güselim fabrikalarımız sağlam yapcek bişi yok güsel olur heralde çocuklarımızda defne&eymen yakıştıda kız isimleri senin kızında esmer güseli olur mu anam o günler hele bi gelsin yiyem onların bacakları totolarını çok taklı olcaklar rabbim bizlere bağışlasın evlatlarımızı arablar güsel işin enterasan tarafı benim sülalenin bir tarafı kara bir tarafı sapsarı sanırım benim oğlan melez olcak

Kıyamam tekme atmış sanki seni rahatlatmak istercesine Gözlerim doldu, ben gideyim mutfağımı temizleyeyim ağlamıcam

gözlerim doldu bee... zaten ağlak oldum iyice. öfff. Allah'ıma bin şükür kimseye bişey olmamış ya gerisi önemli değil. o yavrunu da yerim ben. anne ben iyiyim dermiş gibi tekmelemeler falan. minnak prensesim benim.

Kıyamam tekme atmış sanki seni rahatlatmak istercesine Gözlerim doldu, ben gideyim mutfağımı temizleyeyim ağlamıcam

Ağlamayalım ağlamayalım… Hamdolsun bir şey olmadan atlattık, yavrum yazık kaza belayla biraz erken tanıştı o oldu
En azından bir doktora daha gitmiş oldum, 1 ay olmuştu görmediğim minnoşu :)
Kız olduğunu da onayladık bşr başka doktor tarafından da…Herşeyin bi hayırlı tarafı var işte.

gitmek iyi olur ama bakalım çokta uzak bana

kızlar 9 aydır kullandığım ofis sandalyem kırıldı.. bir oturdum çaaatttt gitti.. sanırım daha fazla dayanamadı bana ve oğluma..sandalyesiz kaldım

bizde de tipsiz kadın yok allah a sükür rabbim saglıklısını versin önce aklı fikri yerinde olsun tabi de mantıken evett esmer güzeli olması lazım. cünkü annem iri gözleri kıvrık upuzun kirpikleri ve belirgin yüz hatları olan bi kadın.. ananem benim gibi düz kirpikli ama aynı yüz hatlarına sahip. bende onların minyon haliyim e görümcemlerin de masallahı var.. bzim kız da güzel olmalı mantıken emmee herkesin cirkin taraflarını toplarsa einstein ın örnegindeki gibi orasını bilemem sende esmer beyaz tenlisin demi öle hatırlıyorum

o kuş neden uçtu, o neden böyle dedi, niye o gitti vb. vs. gibi komik ve doğal şeylere sürekli ağladığım için bu biraz fazla geldi. olağan değil ya daha bi etkilendim... hele bebek olunca işin içinde ı ıhh hemşire muslukların contası yalama oluyor tutmuyor benim.

neyse her işte bi hayır vardır diyelim, bugün şükür namazı kılalım bol bol dua edelim.

konuyu kapatalım...

bblaucugum çok geçmiş olsun Allahım seni ve bebegini korumuş daha beterlerinden korusun bunada şükür diyelim yanlış anlamadıysam iş yerindemisin eve gitmedinmi ? eğer mümkünse birine sadaka ver ben öyle yaparım içim çok rahatlar

Canım, bugun yenı gırdım sıteye.
Gırer gırmez, alıntılanmıs mesajını gordum.
Neler oldu oyle?
Cok gecmıs olsun canım.
Rabbıme sukur hepınız ıyısınız.
Iste mısın sımdı, nasıl oldu kaza?

Yada dur, sen sabahtan berı bunaldın belkıde.
Ben gecmısı okurum.

Tekrar cok gecmıs olsun.
Rabbım bır daha yasatmasın.

ecrincim benim bebekte kasıkta göbekle sol kasık arasında hatta geçen akşam dalga geçtim haa gayret azdaha aşağıya inersen çıkacan diye endişelenme sonra yukarıya çıkıyor eşimde bu neden bu kadar aşağıda diyor pirpirikli korktu :18::18::18:

Otobuslerin biri 4 sene birisi 5 sene odenecek..

4 sene olan 1.5oo tl aylık
5 sene olan 3.5oo tl aylık borcu. Ekstradan masrafları da var tabi.. Kazasıydı bakımıydı yagıydı falan.. Calıstıgı paralar oraya gidiyor.

Bebegi ben istedim kendim icin. Calısıyordum ben zaten cok sıkılmıstım calıstıgım yerdeki insanlardan isten ayrıldım evime yakın yerde is bakındık biraz ama acıkcası canım istemedi calısmayı. Biz 6 aylık evliyiz daha yeniyiz yani. 10 ay da nisanlı kaldık.

cnm benim çok geçmiş olsun allahım korusun kazalardan belalardann,çok üzüldümm

kızlar eminönü havuzluhan ve kürkçü han a giden varmı? nasıl biryer gittiğimize değer mi?

Ben gıtmedım.
Ust komsum yenı dogum yaptı, o gıttı.
Cok guzel esyalar almıstı bebegıne.
Fıyatlarının da uygun oldugunu soyledı.

Bızde esımle gıdecegız.
Fırsat bulursak.
Cunku pazar gunlerı kapalı.
Aksam ısten cıkıp, gıtmek de zor gıbı gorunuyor.

Bu arada bebgıme mama setı almıstım, markafonıden, onlar geldı.
Battanıyesı fılan da gelsın, aldıklarımın hepsının fotosunu cekecegım.

He bırde dun Cevahır de bır ıkı bebe magazasına gırdım.
ınanılmaz guzel tulumlar var, erkeklerın gıysılerıne bıle bayıldım.

Benım 11 Ekım dekı randevum ıptal oldu.
O gun toplantımız var dıye gıdemeyecektım.
6 Ekım e aldım, hem ayrıntılı usg de yaptıracagım.
O zaman da cınsıyetıne kız derse bebegımın, solugu dogru Cevahır de alacagım kızlar.

Son düzenleme:
Üff kızlar buraya girmeyeli herkes ne kadar bunalmış sıkılmış. Bblau çok geçmiş olsun kaza sonrası yazını okurken kendime hakim olamadım. Kalfam görmeden gizlice gözlerimi silmeye çalışıyorum. İmkanın varsa ufak bir kan akıt ya da sadaka ver. Allah korumuş yavrunla seni.
Yavrularımız işallah güneş gibi doğar sıkıntılarımızın ortasına.
Bu arada benim oğlanda yer değiştirdi galiba. Baş aşağıdaydı son kontrolde.Vajina ve kasık ağrılarım vardı 1-2 gündür korktum. Vurmalarının yeride değişti. Nasıl beceriyorsa hem sağdan hem soldan hem ortdan vuruyor.

En çok göbeğin ortasında anneciğiyle konuşurken vuruyor babanın sesini duyunca duruyor, babası dışlanmış hissediyor adamcağız. Oğlanı da kıskanmaya başladı galiba. Diğer bebişini unuttun ihmal ediyorun diyor boynunu bükerekten.

Allah gönlüne göre versin canım, inşallah tez zamanda gönlüne göre bir bakıcı bulusun canım.

Amin canımmmm

Canım sezeryan yerin bu tüyler başlıyor ya
Ordan kesiyorlar
Yani o kadar indirmiyorsun lastiği
Pijama falanda o koca göbeğin henüz hala şiş olduğundan
İNEMİYORRRRRR

Eşin 5000 kazanmalı en az...
6000 aylık kazancınız mı var?
Şaşkınım

yavrucumm galiba 270 000 falan borc.. e borc olmasa esinin eline 5000 tl den fazla geciyor o zaman.. cok iyi bi para bu ama o otobüsle kazanıyorr parayı tabi dimi:97: 5 sene cok uzun amaa geri dönüsü güzel olcak en azından.. artık uzun bi süre calısamazsın zaten.. sen bol bol dua et işiniz yolunda gitsinn.. esinde bu borcunnda stresi vardır tatlım. o yüzden accık alttan alabilirsinn.kolay degil bi cırpda o kadar yükün altın girmekk.. ama borc bitince cok rahatlıcaksınızz .. bu sartlar altında cocuk 5 yası orda bulcak tabe:44::44::44:

valla öyle sizemiz çiçek bahçesi gibi rabbim sağlıklısını zekisini ve kıpırdağını versin bize.senin kız biblo olcak al koy bir köşeye seyret ben koyu kumral saçlı,yeşil gözlü,koyu esmer tenli,kıvrık kirpikli bir hatunum enine boyuna maşallah 73,5kg 1,70 boy görümcelerim biri esmer güseli biride sarışın güseli kaynım yakışıklı adam kocamın kısa versiyonu kardeşlerim desen boylu poslu 2 metre boy 100 kglar anam sarışın yeşil gözlü babam tam bir arap esmer ten kara kaş ela göz kayınvalidem keza öyle kayınpedirm dediğim gibi çok şükür bize bakan döner bi daha bakardı sülale iyidir rabbim hayırlısını versin kızına talibim canım adıda güsel kendi gibi tamam bacım doğumdan sonra görüşürüz izmirin güsel semtinde biizm sülale orda biz ist.da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…