- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #25.581
Üff kızlar buraya girmeyeli herkes ne kadar bunalmış sıkılmış. Bblau çok geçmiş olsun kaza sonrası yazını okurken kendime hakim olamadım. Kalfam görmeden gizlice gözlerimi silmeye çalışıyorum. İmkanın varsa ufak bir kan akıt ya da sadaka ver. Allah korumuş yavrunla seni.
Yavrularımız işallah güneş gibi doğar sıkıntılarımızın ortasına.
Bu arada benim oğlanda yer değiştirdi galiba. Baş aşağıdaydı son kontrolde.Vajina ve kasık ağrılarım vardı 1-2 gündür korktum. Vurmalarının yeride değişti. Nasıl beceriyorsa hem sağdan hem soldan hem ortdan vuruyor.
En çok göbeğin ortasında anneciğiyle konuşurken vuruyor babanın sesini duyunca duruyor, babası dışlanmış hissediyor adamcağız. Oğlanı da kıskanmaya başladı galiba. Diğer bebişini unuttun ihmal ediyorun diyor boynunu bükerekten.
Amın canım.
Benım bebegım de arada soldan ve ortadan vuruyor.
Belkıde ben yanılıyorum dıye ustune de dusmuyorum.
Cogunlukla ıse sagdan vurur.
Dun aksam esım elını karnıma koydu bekle bekleee...
Kucuk hanım kıpırdamadı.
Tam esım kalkıp, gıdıyor bır tekme atıyor.
Esım gelıyor 'hadı kızım, hadı babacıgım' dıyor, ıı ıııhhh yıne tık yok.
En sonunda gucendi, 'benımle konusmuyor musun sen, hep annene yapıyorsun sırınlıklerını' dedı kalktı gıttı
Üff kızlar buraya girmeyeli herkes ne kadar bunalmış sıkılmış. Bblau çok geçmiş olsun kaza sonrası yazını okurken kendime hakim olamadım. Kalfam görmeden gizlice gözlerimi silmeye çalışıyorum. İmkanın varsa ufak bir kan akıt ya da sadaka ver. Allah korumuş yavrunla seni.
Yavrularımız işallah güneş gibi doğar sıkıntılarımızın ortasına.
Bu arada benim oğlanda yer değiştirdi galiba. Baş aşağıdaydı son kontrolde.Vajina ve kasık ağrılarım vardı 1-2 gündür korktum. Vurmalarının yeride değişti. Nasıl beceriyorsa hem sağdan hem soldan hem ortdan vuruyor.
En çok göbeğin ortasında anneciğiyle konuşurken vuruyor babanın sesini duyunca duruyor, babası dışlanmış hissediyor adamcağız. Oğlanı da kıskanmaya başladı galiba. Diğer bebişini unuttun ihmal ediyorun diyor boynunu bükerekten.
ecrincim benim bebekte kasıkta göbekle sol kasık arasında hatta geçen akşam dalga geçtim haa gayret azdaha aşağıya inersen çıkacan diye endişelenme sonra yukarıya çıkıyor eşimde bu neden bu kadar aşağıda diyor pirpirikli korktu :18::18::18:
benim oğlumda sadece bendeyken oynuyo eşim elini koysun yok ses seda oda güceniyo valla az evvel 2 tane çikolata yedim oğlan biraz oynamaya başladı birazdan çoşar
Cok alakasız olacak ama Burbury weekend ın kokusunu nasıl buluyorsunuz kızlar?
Ben 'eh ıste' dıyorum.
Favorım daha cok lancome mıracle ve guccu rush aslında.
Hı?
Ne dıyorsunuz?
herkeze hayırlı cumalar ben doktora gidiyorum detaylı ultrasonumuz var bebeğimi görecegim inşallah sorunsuz döneriz evimize öpüyorum hepinizi byyyy:92::92::92::92:
valla öyle sizemiz çiçek bahçesi gibi rabbim sağlıklısını zekisini ve kıpırdağını versin bize.senin kız biblo olcak al koy bir köşeye seyretben koyu kumral saçlı,yeşil gözlü,koyu esmer tenli,kıvrık kirpikli bir hatunum enine boyuna maşallah 73,5kg 1,70 boy görümcelerim biri esmer güseli biride sarışın güseli kaynım yakışıklı adam kocamın kısa versiyonu kardeşlerim desen boylu poslu 2 metre boy 100 kglar anam sarışın yeşil gözlü babam tam bir arap esmer ten kara kaş ela göz kayınvalidem keza öyle kayınpedirm dediğim gibi çok şükür bize bakan döner bi daha bakardı sülale iyidir rabbim hayırlısını versin kızına talibim canım adıda güsel kendi gibi tamam bacım doğumdan sonra görüşürüz izmirin güsel semtinde biizm sülale orda biz ist.da
Güzelim senin oğluşun daha küçük. İnan benimki de 2 gündür kuvvetlendi. Bir bakıyorsun gıdıklanmalar, pat diye vurmalar oluyor. O yüzden merak etme. Hem benim doktorum son randevuda 10 dakika sırf bu konuda tembihledi.anam herkesinki bi yerden vuruyo benimki sadece bazen batar gibi oluyo sanırım kemiği geliyo kasıklarıma soluma..daha vurma falan anladığım yok..sanırım benim oğlum uslu olcak inşş uslu olur..hep imrenmişimdir kanepeye koyunca kendi kendine duran bebeklere...ama belki daha ben anlayamıyorum..
benim oğlumda sadece bendeyken oynuyo eşim elini koysun yok ses seda oda güceniyo valla az evvel 2 tane çikolata yedim oğlan biraz oynamaya başladı birazdan çoşar
Güzelim senin oğluşun daha küçük. İnan benimki de 2 gündür kuvvetlendi. Bir bakıyorsun gıdıklanmalar, pat diye vurmalar oluyor. O yüzden merak etme. Hem benim doktorum son randevuda 10 dakika sırf bu konuda tembihledi.
24-25. haftaya kadar az oynadı çok oynadı başkasınınki hareket ediyor diye kafanıza takmayın dedi. Bu haftalar hem kuvvetsiz hem de dengesiz oluyorlarmış.
Cok alakasız olacak ama Burbury weekend ın kokusunu nasıl buluyorsunuz kızlar?
Ben 'eh ıste' dıyorum.
Favorım daha cok lancome mıracle ve guccu rush aslında.
Hı?
Ne dıyorsunuz?
herkeze hayırlı cumalar ben doktora gidiyorum detaylı ultrasonumuz var bebeğimi görecegim inşallah sorunsuz döneriz evimize öpüyorum hepinizi byyyy:92::92::92::92:
şöle ki koklayınca güsel ama parfüm kişiden kişiye kullanımda değişir kokusu yani esmer tende başka buğday tende başka kokar sendeki kokusuna bakmak lazım
ben parfüm markaları ve isimlerini hiç aklımda tutamam tester kullanırım tenimdeki kokusuna bakarım ben genelde meyvemsi böle tofita gibi kokulara bayılırım hafiften çiçek kokusuda olcak süperrr
izmir yakın ya biz bazen günü birliğine gidiyoruz uçakla düşün sende kızıma iyi bak annesi güsel ye iç sağlam olsunmasallaahhhhhbenimm minikk kızımaa uzun bi koca lazımdı zatenn.. aldık gitti seninn oglanı görüsürüzz cnm insallahh.. zordurr ayrı olmak allah tan ucakla asagı yukarı bi saat heralde. neyse cıkayım ben artıkınn.. cok işimm varr coookkkkk.. bebeügünee iyi bakk cnmm nede olsa emanett bizim damat o artık
öptümm kızlarrr sizidee aksamm görüsürüzzzz
Bu gucenmelerı de guzel be leaderım.
Bebegını hıssetmek ıstıyor dusunsene.
Ben tesellı verıyorum benımkıne.
'En fazla 4 hafta sonra duyarsın' dıye.
Dur, aksam bende tatlı yıyeyım de kucuk hanım azıcık kıprassın.
Belkı babası hısseder.
Hayırlı haberlerle gelırsın ınsallah.
Sende opuldun canım.
Bende ferah kokuları severım.
mıracle mesela, vazgecılmezımdır bu konuda.
Rush da agır gelıyor bana, ama onu da sevıyorum.
Ama ben ten rengıne gore koku ayrımı yapamıyorum.
Bu ısın mantıgı nedır?
Seker gıbı parfum... Candy
Ev arkadasım kullanırdı.
Bende heves edıp almıstım, ama kullanamadım pek.
Sımdılerde hosuma gıdıyor ama.
benn gag diyorum cnmm.. bi ara cakmaları o kadar coktu kiii ay heryerde aynı kokuyu duyuyodukhatta biz nisan alısverişi yaparkenn kız bana burberry cıkarmıstıı öyle bi bakmısım kii bi anda yok etti parfümü.. dkny kullanıyodum ben be delicious ını.. ama dün görümcemm bayıldıgım bi kokuyu almıs free shop tann.. insallah bende de onun kadar güzel kokarr.. chloe allah ımm dedim kii valla bugün bi canta hediye tti diger görümcem, kayınvalidem bebek arabamızı aldı amaa bu parfüm kadarr mutlu olmadım desem yalan degil. yaa kimsede duymuyorum bu kokuyu ve her girdigimizz yerde hanımefendi parfümünüz ne sorusuu beni cok kıskandırıyodu sagolsunn oda almıs. o almasa ben alamazdım ayıp olur diye rush da cokgüzel bi koku bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?