2012 Şubat Anneleri

Amın canım.

Benım bebegım de arada soldan ve ortadan vuruyor.
Belkıde ben yanılıyorum dıye ustune de dusmuyorum.
Cogunlukla ıse sagdan vurur.

Dun aksam esım elını karnıma koydu bekle bekleee...
Kucuk hanım kıpırdamadı.
Tam esım kalkıp, gıdıyor bır tekme atıyor.
Esım gelıyor 'hadı kızım, hadı babacıgım' dıyor, ıı ıııhhh yıne tık yok.
En sonunda gucendi, 'benımle konusmuyor musun sen, hep annene yapıyorsun sırınlıklerını' dedı kalktı gıttı

benim oğlumda sadece bendeyken oynuyo eşim elini koysun yok ses seda oda güceniyo valla az evvel 2 tane çikolata yedim oğlan biraz oynamaya başladı birazdan çoşar

anam herkesinki bi yerden vuruyo benimki sadece bazen batar gibi oluyo sanırım kemiği geliyo kasıklarıma soluma..daha vurma falan anladığım yok..sanırım benim oğlum uslu olcak inşş uslu olur..hep imrenmişimdir kanepeye koyunca kendi kendine duran bebeklere...ama belki daha ben anlayamıyorum..

Cok alakasız olacak ama Burbury weekend ın kokusunu nasıl buluyorsunuz kızlar?
Ben 'eh ıste' dıyorum.

Favorım daha cok lancome mıracle ve guccu rush aslında.

Hı?
Ne dıyorsunuz?

bizimki ilk defa bugün oldu. basasagı dururken kasık agrısına alıstım ama bu degişik oldu neyse suan oynamıyorr rahatımmm

kızlarr bebeiklerinizee müzigii gece dinletmeyecekmişsinizz.. gece gündüz ayrımı içinmişş. bende gece 11 den sonra yatakodasına geciyorum sessizce pc de oyalanıyorumm kitap okuyorumm.. bakalım kaan kocatepenin dedigi dogru cıkıcak mı

herkeze hayırlı cumalar ben doktora gidiyorum detaylı ultrasonumuz var bebeğimi görecegim inşallah sorunsuz döneriz evimize öpüyorum hepinizi byyyy:92::92::92::92:

benim oğlumda sadece bendeyken oynuyo eşim elini koysun yok ses seda oda güceniyo valla az evvel 2 tane çikolata yedim oğlan biraz oynamaya başladı birazdan çoşar

eşlerimiz çocuk gibi valla.. benimkine diyorum iki tane çocuğum var benim ben yandım diye..kızlar babalarda ikinci plana atılma korkusu olurmuş çocukla beraber belki ondan öyle davranıyor olabilirler... gerçi benim eşimde yok henüz bu stres ama

Ben 'eh ıste' dıyorum.

Hı?
Ne dıyorsunuz?

şöle ki koklayınca güsel ama parfüm kişiden kişiye kullanımda değişir kokusu yani esmer tende başka buğday tende başka kokar sendeki kokusuna bakmak lazım
ben parfüm markaları ve isimlerini hiç aklımda tutamam tester kullanırım tenimdeki kokusuna bakarım ben genelde meyvemsi böle tofita gibi kokulara bayılırım hafiften çiçek kokusuda olcak süperrr

masallaahhhhh benimm minikk kızımaa uzun bi koca lazımdı zatenn.. aldık gitti seninn oglanı görüsürüzz cnm insallahh.. zordurr ayrı olmak allah tan ucakla asagı yukarı bi saat heralde. neyse cıkayım ben artıkınn.. cok işimm varr coookkkkk.. bebeügünee iyi bakk cnmm nede olsa emanett bizim damat o artık

öptümm kızlarrr sizidee aksamm görüsürüzzzz

Güzelim senin oğluşun daha küçük. İnan benimki de 2 gündür kuvvetlendi. Bir bakıyorsun gıdıklanmalar, pat diye vurmalar oluyor. O yüzden merak etme. Hem benim doktorum son randevuda 10 dakika sırf bu konuda tembihledi.
24-25. haftaya kadar az oynadı çok oynadı başkasınınki hareket ediyor diye kafanıza takmayın dedi. Bu haftalar hem kuvvetsiz hem de dengesiz oluyorlarmış.

Bu gucenmelerı de guzel be leaderım.
Bebegını hıssetmek ıstıyor dusunsene.
Ben tesellı verıyorum benımkıne.
'En fazla 4 hafta sonra duyarsın' dıye.

Dur, aksam bende tatlı yıyeyım de kucuk hanım azıcık kıprassın.
Belkı babası hısseder.

evet canım bende öyle duydum yok zaten kafaya takmıyorum ben.... o bi başlasın tekmeyede annesi kurban olsun ona...

Arkadaşlar selam herkese, birşey sorcaktım

bblau Istanbul 31 ilk bebek Kız 23.nisan 01 subat Belli değil Belli değil
busraaa05 23 ilk bebek Erkek 23.nisan 01 subat

benim de SAT 23 Nisan ama beklenen dtarihi 28 Ocak kafam karıştı nasıl oluyor :44:

aranıza katılabilirim Ocak anneleri sanırım terkedildi burada daha çok paylaşım var galiba

Ben 'eh ıste' dıyorum.

Hı?
Ne dıyorsunuz?

benn gag diyorum cnmm.. bi ara cakmaları o kadar coktu kiii ay heryerde aynı kokuyu duyuyoduk hatta biz nisan alısverişi yaparkenn kız bana burberry cıkarmıstıı öyle bi bakmısım kii bi anda yok etti parfümü.. dkny kullanıyodum ben be delicious ını.. ama dün görümcemm bayıldıgım bi kokuyu almıs free shop tann.. insallah bende de onun kadar güzel kokarr.. chloe allah ımm dedim kii valla bugün bi canta hediye tti diger görümcem, kayınvalidem bebek arabamızı aldı amaa bu parfüm kadarr mutlu olmadım desem yalan degil. yaa kimsede duymuyorum bu kokuyu ve her girdigimizz yerde hanımefendi parfümünüz ne sorusuu beni cok kıskandırıyodu sagolsunn oda almıs. o almasa ben alamazdım ayıp olur diye rush da cokgüzel bi koku bu arada

herkeze hayırlı cumalar ben doktora gidiyorum detaylı ultrasonumuz var bebeğimi görecegim inşallah sorunsuz döneriz evimize öpüyorum hepinizi byyyy:92::92::92::92:

Hayırlı haberlerle gelırsın ınsallah.
Sende opuldun canım.

Bende ferah kokuları severım.
mıracle mesela, vazgecılmezımdır bu konuda.

Rush da agır gelıyor bana, ama onu da sevıyorum.

Ama ben ten rengıne gore koku ayrımı yapamıyorum.
Bu ısın mantıgı nedır?

Seker gıbı parfum... Candy
Ev arkadasım kullanırdı.
Bende heves edıp almıstım, ama kullanamadım pek.
Sımdılerde hosuma gıdıyor ama.

izmir yakın ya biz bazen günü birliğine gidiyoruz uçakla düşün sende kızıma iyi bak annesi güsel ye iç sağlam olsun
bende seni öptüm hadi k.i.b byeee

gece yatakta sessizken hissetti eşim önce kalp atışlarını hissetti aaa burda dedi evet dedi sonra oğlum içerde dndü tahminimce bişi kaydı elimin altından diyo ya işte ben hep hissediyorum böyle sende 2-3 haftaya hissetcen diyorum annem anlatıyo bana hamile iken gece babamı uyutmuyormuşum 7 ayından sonra babamı tekmeliyormuşum kıskanclığım o zaman belliymiş yanaşma die sevgi bu tekmeliyo diyomuş sen nasıl uyuyosun

parfüm diyince azelya buralardamı... çünkü çarşı mağazasında maalesef samsunda kızlar tüm ithal parfümlerde % 50 indirim wardı guess in parfümünü 50 liraya kapattım walla kaçırmasın dicektim bak dün söyleyecektim unuttumm..bugün son günnn

valla hiç aklımda tutamıyorum sexy li bişiler vardı benim kullandığım o güsel kokuyo amor amor güsel
hımmmm bide ispanyadan getirtiyorum bi koku var müthiş agatha ruiz de la prada turuncu papatya şişede mükemmel ötesi bir kokusu var tende şöyle farklı algılanıyo her insanın vucut kokusu farklıdır yüz tipi gibi düşün aynı ve kokuda kişiden kişiye farklı bir kokuymul gibi algılattırıyo

Cakmaları kendını bellı edıyor bence.
Mesela ben mıracleyı kullanırdım yaz kıyafetımde.
Bır dahakı sene aldıgımda hala aynı koku gelırdı burnuma.
Abartmıyotum, o kadar kalıcı bence.

Ama cakması feci birsey.
Onu da bır kere almıstım, daha dogrusu arkadasım getırmıstı.
Bu ne dedırtıyor ınsana.

Senın o bayıldıgın parfum ne tarz bırsey.

Ferah, sekerlı gıbı, seksı... Hangısı?
Ay seksı dedım de, esıme jean paul almıstım.
Valla bu kadar guzel koktugunu bılsem almazdım.
Ne zaman o parfumu kullansa, adamı yataga atasım gelıyor
Cok mu terbüyesüzüm ne!

Ya bu arada ecrın, sen ne ballısın oyle.
Cantalar, parfumler, ohhh ne ala.
Bızde burda ıkı mendıle tav olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…