2012 Şubat Anneleri

bak canişkom ben ancak görüntü ile kafamda kalıyor isim tutamam hiç aklımda ben bunları kullaıyorum değişimli olarak tarzım belli herifim beni tanr bu kokularla

Kızlar babasına duskun olur derler bırde
Adamcagız sen dogana kadar rahat yuzu gormemıs meger.
Bakalım bızım afacan ne yapacak.
Off gelmez sımdı 6 ekım.
Esım nıcedır gormuyor kızımızı bırde.
O nedenle daha da heyecanlıyım.
Kocaman olmustur sımdı.

Amor amor fena degıl bence.
Tarz meselesı bıraz da sanırım.

Hımm sanırım benım tenıme en uygun olanı rush.
Ne zaman kullansam adını soruyorlardı.
Guya bır degısıklık yapayım demıstım.

kızlar bu arada dün ben alışwerişe çıktım.. satıcı bayan 2 ay önce doğum yapmıştı gerekli olan herşeyi söledi walla.. chicco nun bir biberonunu aldım step up 0 diee.hastane çok lazım oluoumuş ilk bunu al bence dedi..süt gelmesse mama felan werilmesi gereken durumda bu biberon çok işe yarıoumuş.. anne memesine benzio başı gaz yapmaması için hawaladırması war daha sonra süt gelirse bebek zorlanmıomuşş..anne memesi die kandırıomuşsun bebeğieşim dün baya inceledi böe şeylerle kızımı kandırcan mıı diooinş gelirde sütüm gerek kalmazz

ahanda bu

Sadece amor amor u bır sure kullandım.
Sonra cok hosuma gıtmedı.
Dıgerlerını ılk kez gordum.

Ya markafonı de su an rush ve burbury var, alayım dıyorum da.
Hangısı olsa?
Bırde bazı urunlerı ındırımde gıbı gosterıyorlar ama aslında ındırımlı degıl.
Ben baska sıtelerde arıyorum aynı urunu, bakıyorum ya aynı fıyat.
Yada daha asagı.
Moralım bozuluyor o zaman.

sanırım dediğin gibi tarz meselesi ama aklında olsun o turuncu şişede olan parfüm akıllara sakat deli bişi dediğin gibi bir tek fıs ile günlerce kokusu çıkmaz kıyafetten ve ben yolda yürürken billet kokunun nerden geldiğini anlamaya çalışırdı

canım chicconun o enne memesine benziyon biberonu bizzat inceledim yanlız nuby yapmış bitane onun kadar güsel olamaz bayıldım anne gögsü gibi esniyor ucu bide süper bişi alacaksanız chiccodan çok daha kullanışlı olduğunu duydum bilginize ve havayı ayrı yerde topluyo bebeğe gaz yapmıyor

Küçük görümcem yeni doğum yaptı. Onun da bebiş çok obur doymuyormuş. Sütten kesilmesin diye önce anne sütü, cırlarsa da:84: medela calma biberon ile mama veriyorlarmış. araştırdım. Biberon bebebek iyice çekmeden süt alamıyormuş tıpkı annedeki gibi. Doktor tavsiye etmiş onlara da . Hangisini seçeceğiz ki şimdi.

Medela Calma Biberon GittiGidiyor.com'da #38966109

herkeze hayırlı cumalar ben doktora gidiyorum detaylı ultrasonumuz var bebeğimi görecegim inşallah sorunsuz döneriz evimize öpüyorum hepinizi byyyy:92::92::92::92:

Hayırlı haberlerle gel inşallah canım.

Hoşgeldin canımmmm, inşallah hep burada kalırsın Beni de biliyorsun ben 30 Ocakta doğurcam, ama 1 şubat yazdırdım :)) SAT 25 Nİsan

Sağol bebişim ama ben çakmacıyım

aman kız seyrederse seyretsin boşver bebişim takma kafana

ayy misafir gelmicek olsa bende giderdimm benim içinde gez cnmm

hiç bir şey yoktu indirimde

ayyy canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış
bir tane minoset iç

hadi inşallah görümcen gelir de siz çıkarsınız evden

kızlar eminönü havuzluhan ve kürkçü han a giden varmı? nasıl biryer gittiğimize değer mi?

ben gittim havuzlu hana

Cok alakasız olacak ama Burbury weekend ın kokusunu nasıl buluyorsunuz kızlar?
Ben 'eh ıste' dıyorum.

Favorım daha cok lancome mıracle ve guccu rush aslında.

Hı?
Ne dıyorsunuz?

angel ı çok beğeniyordum yeni aldım hiç beğenmedim
bulgari nin mor kutulusu şu anki favorim
lady mıllon var ama o biraz daha ağır

herkeze hayırlı cumalar ben doktora gidiyorum detaylı ultrasonumuz var bebeğimi görecegim inşallah sorunsuz döneriz evimize öpüyorum hepinizi byyyy:92::92::92::92:

hadi canım hayırlı haberlerle geş

hemen inceleyelim bizde

Ya birşey soracağım,bu 3 boyutlu vajınal usg dedıgın sey alttan mı bakılıyor?Ben nefret edıyorum alt muayeneden ıstemem o zaman ya

a.s hoşgeldin cnmm topiğimizee

hoşbulduk teşekkür ederim

Hosgeldın.
Arkadasların belkı bır ıkı gun gec dollenme olmustur.
Hem o tarıhte kesın dogum yapacaksın dıye bırsey yok kı.
Hepsı bırer ıhtımal.

hoşbulduk, teşekkür ederim cevabın için

Allah bebeğini sana bağışlamış,çok geçmiş olsun.Kemer takman iyi olmuş,ben de hep takarım korkuyorum çünki böyle şeylerden .Doktor başka bişey dedi mi,şimdi nasılsın?

ay tanıdık bi isimmm naber nasıl gidiyor hamilelik canım

benim geçmişi okumam lazım bi ara herkesi tanımak için

Heheheh Ben de bi ara Ocak annelerine takılayım dedim arada, ama bi baktım herkes kaynaşmış, cesaret edemedim Hem buranın tadını almıştım bi kere :))
Sende hemen alışırsın çok iyi, çok yardımsever arkadaşlarımız var.
Benim hamilelik iyi gidiyor çok şükür canım, bi aksilik yok sadece bebiş ters şu an, ama dönermiş..
Senin nasıl gidiyor?

canım ben ocak anneleri grubundayım ama hepsi feyste takılıyor ve kimse yok topicte bomboş
feyse de giremiyorum işyerinden kimi aralık annelerine kaydı
ee benim de şubat'a daha yakındı buraya geldim
benim de iyi gidiyor ama bazen oynuyor bazen oynamıyor sinir oluyorum ve korkuyorum
normalmiş ama hergün oynasın istiyorum yani bana hissettirsin
yarın şeker yüklemem var bi de idrar tahlili vercem ayaklarım şişiyo diye
inşallah iyi çıkar sonuçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…