- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #25.601
Cakmaları kendını bellı edıyor bence.
Mesela ben mıracleyı kullanırdım yaz kıyafetımde.
Bır dahakı sene aldıgımda hala aynı koku gelırdı burnuma.
Abartmıyotum, o kadar kalıcı bence.
Ama cakması feci birsey.
Onu da bır kere almıstım, daha dogrusu arkadasım getırmıstı.
Bu ne dedırtıyor ınsana.
Senın o bayıldıgın parfum ne tarz bırsey.
Ferah, sekerlı gıbı, seksı... Hangısı?
Ay seksı dedım de, esıme jean paul almıstım.
Valla bu kadar guzel koktugunu bılsem almazdım.
Ne zaman o parfumu kullansa, adamı yataga atasım gelıyor
Cok mu terbüyesüzüm ne!
Ya bu arada ecrın, sen ne ballısın oyle.
Cantalar, parfumler, ohhh ne ala.
Bızde burda ıkı mendıle tav olalım
izmir yakın ya biz bazen günü birliğine gidiyoruz uçakla düşün sende kızıma iyi bak annesi güsel ye iç sağlam olsun
bende seni öptüm hadi k.i.b byeee
gece yatakta sessizken hissetti eşim önce kalp atışlarını hissetti aaa burda dedi evet dedi sonra oğlum içerde dndü tahminimce bişi kaydı elimin altından diyo ya işte ben hep hissediyorum böyle sende 2-3 haftaya hissetcen diyorum annem anlatıyo bana hamile iken gece babamı uyutmuyormuşum 7 ayından sonra babamı tekmeliyormuşum kıskanclığım o zaman belliymiş yanaşma die sevgi bu tekmeliyo diyomuş sen nasıl uyuyosun
Amor amor fena degıl bence.valla hiç aklımda tutamıyorum sexy li bişiler vardı benim kullandığım o güsel kokuyo amor amor güsel
hımmmm bide ispanyadan getirtiyorum bi koku var müthiş agatha ruiz de la prada turuncu papatya şişede mükemmel ötesi bir kokusu vartende şöyle farklı algılanıyo her insanın vucut kokusu farklıdır yüz tipi gibi düşün aynı ve kokuda kişiden kişiye farklı bir kokuymul gibi algılattırıyo
kızlar bu arada dün ben alışwerişe çıktım.. satıcı bayan 2 ay önce doğum yapmıştı gerekli olan herşeyi söledi walla.. chicco nun bir biberonunu aldım step up 0 diee.hastane çok lazım oluoumuş ilk bunu al bence dedi..süt gelmesse mama felan werilmesi gereken durumda bu biberon çok işe yarıoumuş.. anne memesine benzio başı gaz yapmaması için hawaladırması war daha sonra süt gelirse bebek zorlanmıomuşş..anne memesi die kandırıomuşsun bebeğieşim dün baya inceledi böe şeylerle kızımı kandırcan mıı dioo inş gelirde sütüm gerek kalmazz
bak canişkom ben ancak görüntü ile kafamda kalıyor isim tutamam hiç aklımda ben bunları kullaıyorum değişimli olarak tarzım belli herifim beni tanr bu kokularla
Eki Görüntüle 265901
Eki Görüntüle 265900
Eki Görüntüle 265902
kızlar selam alan yok mu burada ve yardımcı olan :44:
kızlar selam alan yok mu burada ve yardımcı olan :44:
sanırım dediğin gibi tarz meselesi ama aklında olsun o turuncu şişede olan parfüm akıllara sakat deli bişi dediğin gibi bir tek fıs ile günlerce kokusu çıkmaz kıyafetten ve ben yolda yürürken billet kokunun nerden geldiğini anlamaya çalışırdıKızlar babasına duskun olur derler bırde
Adamcagız sen dogana kadar rahat yuzu gormemıs meger.
Bakalım bızım afacan ne yapacak.
Off gelmez sımdı 6 ekım.
Esım nıcedır gormuyor kızımızı bırde.
O nedenle daha da heyecanlıyım.
Kocaman olmustur sımdı.
Amor amor fena degıl bence.
Tarz meselesı bıraz da sanırım.
Hımm sanırım benım tenıme en uygun olanı rush.
Ne zaman kullansam adını soruyorlardı.
Guya bır degısıklık yapayım demıstım.
kızlar bu arada dün ben alışwerişe çıktım.. satıcı bayan 2 ay önce doğum yapmıştı gerekli olan herşeyi söledi walla.. chicco nun bir biberonunu aldım step up 0 diee.hastane çok lazım oluoumuş ilk bunu al bence dedi..süt gelmesse mama felan werilmesi gereken durumda bu biberon çok işe yarıoumuş.. anne memesine benzio başı gaz yapmaması için hawaladırması war daha sonra süt gelirse bebek zorlanmıomuşş..anne memesi die kandırıomuşsun bebeğieşim dün baya inceledi böe şeylerle kızımı kandırcan mıı dioo inş gelirde sütüm gerek kalmazz
bblaucugum çok geçmiş olsun Allahım seni ve bebegini korumuş daha beterlerinden korusun bunada şükür diyelim yanlış anlamadıysam iş yerindemisin eve gitmedinmi ? eğer mümkünse birine sadaka ver ben öyle yaparım içim çok rahatlar
Canım, bugun yenı gırdım sıteye.
Gırer gırmez, alıntılanmıs mesajını gordum.
Neler oldu oyle?
Cok gecmıs olsun canım.
Rabbıme sukur hepınız ıyısınız.
Iste mısın sımdı, nasıl oldu kaza?
Yada dur, sen sabahtan berı bunaldın belkıde.
Ben gecmısı okurum.
Tekrar cok gecmıs olsun.
Rabbım bır daha yasatmasın.
cnm benim çok geçmiş olsun allahım korusun kazalardan belalardann,çok üzüldümm
azelyam ve demetmania bebişleriniz çok tatlı maşallahh.Allah kucağınıza sağ salim almanızı nasip etsin inş..
saol cnm benimm..Allah hepimizin bebeklerini korusun,sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin:71:
ay evet samsunda da yağmur war bugün.oh sonunda işkenceci sıcaklardan kurtuldukk...kış gellsinnnnnnnn
bu arada bütün kızlar ve bebekleri hepinize hayırlı cumalarr
Üff kızlar buraya girmeyeli herkes ne kadar bunalmış sıkılmış. Bblau çok geçmiş olsun kaza sonrası yazını okurken kendime hakim olamadım. Kalfam görmeden gizlice gözlerimi silmeye çalışıyorum. İmkanın varsa ufak bir kan akıt ya da sadaka ver. Allah korumuş yavrunla seni.
Yavrularımız işallah güneş gibi doğar sıkıntılarımızın ortasına.
Bu arada benim oğlanda yer değiştirdi galiba. Baş aşağıdaydı son kontrolde.Vajina ve kasık ağrılarım vardı 1-2 gündür korktum. Vurmalarının yeride değişti. Nasıl beceriyorsa hem sağdan hem soldan hem ortdan vuruyor.
En çok göbeğin ortasında anneciğiyle konuşurken vuruyor babanın sesini duyunca duruyor, babası dışlanmış hissediyor adamcağız. Oğlanı da kıskanmaya başladı galiba. Diğer bebişini unuttun ihmal ediyorun diyor boynunu bükerekten.
Canlar çok saolun.Allah korudu.
Eleferacım,sabah iş arkadaşım beni aldı şirket aracıyla.
Sonra başka bir arkadaşı almaya gidiyorduk, kör bir noktadan bir araç çıktı.Epey hızlıydı.
Biz de maalesef aynı şekilde hızlıydık. Fren yapmaya yada aman demeye kalmadan diğer araca iki sağ kapısını ortasından vurduk.
Karşı araç sürüklenerek kaldırıma doğru fırladı, biz de olduğumuz yerde kaldık.
Bizim araç çok ciddi hasar aldı, belki de pert oldu.Beni hastaneye götürdüler,aracı çekici çekti...
Ben işe geldim,şirketten gelip bizi aldılar.
Arkadaşlar selam herkese, birşey sorcaktım
bblau Istanbul 31 ilk bebek Kız 23.nisan 01 subat Belli değil Belli değil
busraaa05 23 ilk bebek Erkek 23.nisan 01 subat
benim de SAT 23 Nisan ama beklenen dtarihi 28 Ocak kafam karıştı nasıl oluyor :44:
aranıza katılabilirim Ocak anneleri sanırım terkedildiburada daha çok paylaşım var galiba
Selam canım, hoş geldin allah tamamına erdirsin
Evet benim SAT'ım 23 nisan ama geç döllenme benim, doğumum Şubat içi muhtemelen.Başı gibi.
Guzel bıseye benzıyor.
Kaca aldın canım?
Adını ne dıyecegız almak ıstedıgımızde?
walla 35 lira bayıldım ama napıyım pahalı birasda chicconun step up 1 biberonu cnm
]
sanırım dediğin gibi tarz meselesi ama aklında olsun o turuncu şişede olan parfüm akıllara sakat deli bişi dediğin gibi bir tek fıs ile günlerce kokusu çıkmaz kıyafetten ve ben yolda yürürken billet kokunun nerden geldiğini anlamaya çalışırdı
canım chicconun o enne memesine benziyon biberonu bizzat inceledim yanlız nuby yapmış bitane onun kadar güsel olamaz bayıldım anne gögsü gibi esniyor ucu bide süper bişi alacaksanız chiccodan çok daha kullanışlı olduğunu duydum bilginize ve havayı ayrı yerde topluyo bebeğe gaz yapmıyor
chicconun da aynı cnm oda gaz toplayıcı yeri war bu da esnio dünden beri mıncıklıoummm
canım chicconun o enne memesine benziyon biberonu bizzat inceledim yanlız nuby yapmış bitane onun kadar güsel olamaz bayıldım anne gögsü gibi esniyor ucu bide süper bişi alacaksanız chiccodan çok daha kullanışlı olduğunu duydum bilginize ve havayı ayrı yerde topluyo bebeğe gaz yapmıyor
herkeze hayırlı cumalar ben doktora gidiyorum detaylı ultrasonumuz var bebeğimi görecegim inşallah sorunsuz döneriz evimize öpüyorum hepinizi byyyy:92::92::92::92:
Arkadaşlar selam herkese, birşey sorcaktım
bblau Istanbul 31 ilk bebek Kız 23.nisan 01 subat Belli değil Belli değil
busraaa05 23 ilk bebek Erkek 23.nisan 01 subat
benim de SAT 23 Nisan ama beklenen dtarihi 28 Ocak kafam karıştı nasıl oluyor :44:
aranıza katılabilirim Ocak anneleri sanırım terkedildiburada daha çok paylaşım var galiba
parfüm diyince azelya buralardamı... çünkü çarşı mağazasında maalesef samsunda kızlar tüm ithal parfümlerde % 50 indirim wardı guess in parfümünü 50 liraya kapattım wallakaçırmasın dicektim bak dün söyleyecektim unuttumm..bugün son günnn
Guzel bıseye benzıyor.
Kaca aldın canım?
Adını ne dıyecegız almak ıstedıgımızde?
walla 35 lira bayıldım ama napıyım pahalı birasda chicconun step up 1 biberonu cnm
]
chicconun da aynı cnm oda gaz toplayıcı yeri war bu da esnio dünden beri mıncıklıoummm
hımmm iyi o zaman güselmiş nubyde ayrı bişi daha okudum şişesi sıkılıyor ne işe yarıyo tam anlamayamadım ama 22tl fiyatı 150ml 26tl 250ml fiyatı
Esim 2-3 gundur soguk duruyordu benden..
Dun gece de saat 1-2 civarı hala film izliyordu tv de sabah 6 da ise gidiceksin kalk yatalım diyorum yok oturuyo.
Neyse ben de koltuga uzandım yattım. Gozlerimi bir actım ki adamla kadın cırılcıplak sevisiyorlar!
Sinirlendim, sen bunları izlemek icin mi oturuyorsun falan diye bagırdım cagırdım yastıkla yuzune vurdum tv yi kapadım kalk yatıyoruz falan dedim!
Beni hic takmadı. Git yat sen ben burda yatıcam dediYanıma gelmedi yatmaya. Neymis efendim ben hareketlerimi tartamıyormusum.
Ona nasıl vururmusum, dovucek gibi nasıl ustune yururmusum vs. vs.. Zaten icimde 2-3 gundur baska kadın suphesi var nerden geldi bilmiyorum ama seytan habire durtukluyor beni. Benden uzak duruyor diye icime bu suphe dustu iste.. Ustune bir de oyle film izledigini gorunce cıldırdım!
Yok neymis korku filmiymis o da hic oyle sahneler gormemis miyim ben tv de. Gecenin 2 sinde izleyecegin korku filmi nasıl olur ki? P.rno gibi filmler cıkıyor D-smartta 12 den sonra.
ayy misafir gelmicek olsa bende giderdimmbenim içinde gez cnmm
Günaydın arkadaşlar...Herkese hayırlı cumalar.
Geçmişi hiç okuyamadım.Hastaneden geliyorum.Sabah epey büyük bir trafik kazası geçirdik.
Görünen bir yaram olmamasına rağmen hamile olduğum için hastaneye götürdüler, müşahade altına aldılar.
Kadın doğumcu bebeğime baktı.Hamdolsun bebeğime birşey olmamış,O'nu bana bağışlayan Rabbime hamdolsun...
Kız bebeğim olduğunu onayladı bu doktor da. Plasentası da yukarıya çıkmış...Önceden plasenta previaydım çünkü.
Şu an her tarafım ağrıyor.Sanırım dizimi bir yere çarpmışım ve belimi...
Başım müthiş ağrıyor...
İçinde bulunduğumuz aracın yürürü kalmadı, çekiciyle kaldırdılar.
Verilmiş sadakamız varmış.
Hamilelerin kemer takmaması gerekiyormuş ama benim kemerim olmasaydı,kafa göz dağılmıştı sanırım...
Sagol canım iyi dileklerin icin..
KEsinlikle karısıcaklar cocugu buyutmeme eminim buna zaten.. Hele kayınpederim!
Gorumcemin ogluna eline ne gecse yediriyor, Kola iciriyor, dondurma veriyor!
Esim de bizimki dogdugunda babasına bisey demiycekmisim oyle diyor. KArısmıycakmısım ne yedirirse. Oldu dedim. Gorumcemi ogluna verirken valla kızıyorum kayınpederime hayır verme icirme yapma falan diye. Hic de umrumda degil valla. Sonucta benim cocugum bu istedigim gibi ben yetistiririm bunu.
Evet cocuk olduktan sonra belki bir ihtimalle ikna ederim ama gene ikna olmaz eminim.
Dun gece gorumcemi konusuyorduk. Belki biliyosundur gorumcem kocasından dayak yemisti bize gelmisti 10 gundur bizde kalıyordu vs. 1 degil 2 degil yedigi dayaklar. Kaynanamlar da nisanlıyken nisanı attırmamıs laf soz olur diye, simdi bosamayı dusunuyorlar! Esim dedi ki gorumcemi yanımıza alıcakmısız bosanırsa bizimle yasıycakmıs! 3 aile bir evde! Kaynanam da ilk defa akıllıca bir laf etti. Yarın sizin cocugunuz da olucak alt alta ust uste kavga ederler bir evin icinde dedi.
Esim de o zaman ben cıkarım ayrı eve dedi. Bir sevindim ki, anlatamam. Herhalde biz anca boyle bir durumda ayrı eve cıkabiliriz
kızlar eminönü havuzluhan ve kürkçü han a giden varmı? nasıl biryer gittiğimize değer mi?
Cok alakasız olacak ama Burbury weekend ın kokusunu nasıl buluyorsunuz kızlar?
Ben 'eh ıste' dıyorum.
Favorım daha cok lancome mıracle ve guccu rush aslında.
Hı?
Ne dıyorsunuz?
herkeze hayırlı cumalar ben doktora gidiyorum detaylı ultrasonumuz var bebeğimi görecegim inşallah sorunsuz döneriz evimize öpüyorum hepinizi byyyy:92::92::92::92:
Küçük görümcem yeni doğum yaptı. Onun da bebiş çok obur doymuyormuş. Sütten kesilmesin diye önce anne sütü, cırlarsa da:84: medela calma biberon ile mama veriyorlarmış. araştırdım. Biberon bebebek iyice çekmeden süt alamıyormuş tıpkı annedeki gibi. Doktor tavsiye etmiş onlara da . Hangisini seçeceğiz ki şimdi.
Medela Calma Biberon GittiGidiyor.com'da #38966109
tatlımm bebegin hortlakk, sevimli ve insan gibi göründügü ultrasonn cesitleri onlarr.. ben 4 boyutluyu 3 boyutlu sanıyomusum dr um beni bu zaten 3 boyutlu diyerekk yerin dibine soktuyduu2 boyutlu da artık aglayan makinelerr oluyo. bakk simdii örneklerle anlatayımmm:
Eki Görüntüle 265797
bakk bu ultrason 2 boyutlu. o kadar kötü kii 20 haftada cektigimizz resimde cocuk anlasılmıyo resmen. bu da vajinal usg ile cekildigi için daha net
Eki Görüntüle 265798
işte bu 3 boyutluymus.. bebek belli ama daha cok kemiklerr görünüyooiskelett ben nerdeyse cocugunn böyle olduguna inanmıstım bi ara
Eki Görüntüle 265799
bak buda 4 boyutlu.. üstteki resimle bi gün var arasıı.. ne kadar farketti dimii insan gibiydii burda kızım baya kanlı canlıbuna bakarken dr sana kan akısını mavi ve kırmızı tonlarda dolasımını gösteriyo, organlarını inceletiyo. arada da ekranı renklendiriyoo hani turuncu gibi olan renkli usg görüntüleri var ya ona ceviriyo, istersen cd falan veriyo
a.s hoşgeldin cnmm topiğimizee
Hosgeldın.
Arkadasların belkı bır ıkı gun gec dollenme olmustur.
Hem o tarıhte kesın dogum yapacaksın dıye bırsey yok kı.
Hepsı bırer ıhtımal.
cnm benim çok geçmiş olsun allahım korusun kazalardan belalardann,çok üzüldümm
Canlar çok saolun.Allah korudu.
Eleferacım,sabah iş arkadaşım beni aldı şirket aracıyla.
Sonra başka bir arkadaşı almaya gidiyorduk, kör bir noktadan bir araç çıktı.Epey hızlıydı.
Biz de maalesef aynı şekilde hızlıydık. Fren yapmaya yada aman demeye kalmadan diğer araca iki sağ kapısını ortasından vurduk.
Karşı araç sürüklenerek kaldırıma doğru fırladı, biz de olduğumuz yerde kaldık.
Bizim araç çok ciddi hasar aldı, belki de pert oldu.Beni hastaneye götürdüler,aracı çekici çekti...
Ben işe geldim,şirketten gelip bizi aldılar.
Selam canım, hoş geldin allah tamamına erdirsin
Evet benim SAT'ım 23 nisan ama geç döllenme benim, doğumum Şubat içi muhtemelen.Başı gibi.
selam hoşbulduk
geçmiş olsun bu arada kaza olmuş sanırım
Amin canım cümlemizinkini Allah tamamına erdirsin
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım.
Hoşgeldin canımmmm, inşallah hep burada kalırsınBeni de biliyorsun ben 30 Ocakta doğurcam, ama 1 şubat yazdırdım :)) SAT 25 Nİsan
Sağol bebişim ama ben çakmacıyım
ay tanıdık bi isimmmnaber nasıl gidiyor hamilelik canım
benim geçmişi okumam lazım bi ara herkesi tanımak için
Günaydın arkadaşlar...Herkese hayırlı cumalar.
Geçmişi hiç okuyamadım.Hastaneden geliyorum.Sabah epey büyük bir trafik kazası geçirdik.
Görünen bir yaram olmamasına rağmen hamile olduğum için hastaneye götürdüler, müşahade altına aldılar.
Kadın doğumcu bebeğime baktı.Hamdolsun bebeğime birşey olmamış,O'nu bana bağışlayan Rabbime hamdolsun...
Kız bebeğim olduğunu onayladı bu doktor da. Plasentası da yukarıya çıkmış...Önceden plasenta previaydım çünkü.
Şu an her tarafım ağrıyor.Sanırım dizimi bir yere çarpmışım ve belimi...
Başım müthiş ağrıyor...
İçinde bulunduğumuz aracın yürürü kalmadı, çekiciyle kaldırdılar.
Verilmiş sadakamız varmış.
Hamilelerin kemer takmaması gerekiyormuş ama benim kemerim olmasaydı,kafa göz dağılmıştı sanırım...
ay tanıdık bi isimmmnaber nasıl gidiyor hamilelik canım
benim geçmişi okumam lazım bi ara herkesi tanımak için
HehehehBen de bi ara Ocak annelerine takılayım dedim arada, ama bi baktım herkes kaynaşmış, cesaret edemedim Hem buranın tadını almıştım bi kere :))
Sende hemen alışırsın çok iyi, çok yardımsever arkadaşlarımız var.
Benim hamilelik iyi gidiyor çok şükür canım, bi aksilik yok sadece bebiş ters şu an, ama dönermiş..
Senin nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?