- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #25.621
canım ben ocak anneleri grubundayım ama hepsi feyste takılıyor ve kimse yok topicte bomboş
feyse de giremiyorum işyerinden kimi aralık annelerine kaydı
ee benim de şubat'a daha yakındı buraya geldim
benim de iyi gidiyor ama bazen oynuyor bazen oynamıyor sinir oluyorum ve korkuyorum
normalmiş ama hergün oynasın istiyorum yani bana hissettirsin
yarın şeker yüklemem var bi de idrar tahlili vercem ayaklarım şişiyo diye
inşallah iyi çıkar sonuçlar
canım ben ocak anneleri grubundayım ama hepsi feyste takılıyor ve kimse yok topicte bomboş
feyse de giremiyorum işyerinden kimi aralık annelerine kaydı
ee benim de şubat'a daha yakındı buraya geldim
benim de iyi gidiyor ama bazen oynuyor bazen oynamıyor sinir oluyorum ve korkuyorum
normalmiş ama hergün oynasın istiyorum yani bana hissettirsin
yarın şeker yüklemem var bi de idrar tahlili vercem ayaklarım şişiyo diye
inşallah iyi çıkar sonuçlar
Ya bu face olayı beni gıcık ediyor :) Buranın da var grubu ama girmemle çıkmam bir oldu.Ben sevmiyorum ordan yazışmayı..Burası daha samimi geliyor.İyi yapmışsın gelmekle kuzum
İnşallah sonuçlaırn iyi çıkar, ben dün yaptırdım şeker yüklemesi.Ayakların şişiyorsa tuzlu yemeyi kesecekmişsin öyle duymuştum.
Oynama konusuna gelince; seninle aynı durumdayım, Genelde sabah yataktan kalkmadan yarım saat oyalanıyorum yatakta, o zaman rahat hissediyorum.
aramıza hoşgeldin
şeker yüklemesi için geç değil mi bizim şubatta doğurcak arkadaşlardan yaptıranlar var
aramıza hoşgeldin
şeker yüklemesi için geç değil mi bizim şubatta doğurcak arkadaşlardan yaptıranlar var
24 ve 28. haftalar arasında yapılıyor diye biliyorum ben :26:
ben görmedim bile feyste nasıl olduğunu olayın
senin sonuç nasıl çıktı 50lik mi yaptırdın
evet tuzlu yeme diyolar turşu baharatlı acı falan
benimki 2 gündür aşağı vuruyor hani çıkacağı yere tedirgin oldum iyice yarın olsa da gitsem dra
her an stres valla bitse de sağsalim
Evet 50lik yaptırdım 74 çıktı.Sınır 70-105miş.
Benimki de aşağıya vuruyor kasıklarıma, ayaklar orda ya :))
Stres yapmamaya çalış canım, zor ama ne kadar sakin hamilelik geçirirsen bebiş o kadar sakin oluyor.
HaYaTiM_
KENDİNE ÖYLE Bİ AVATAR FOTOSU SEÇMİŞSİN Kİ GÖZLERİMİ ALAMIYORUM İNAN.
yok kim ne derse desin bambaşka bi diyardan bu türkan sultan. hey maaşallah be.. bu arada hoşgeldin...
aa ne güzel sonuç benimki de inşallah böyle güzel çıkar
benimki kasıklara değil de tam çıkacağı yere zonk zonk zonkluyo özellikle akşamları
canım ilk bebeği kaybedince böyle psikopat oldum napimm
24 ve 28. haftalar arasında yapılıyor diye biliyorum ben :26:
Kadın taşşşş
HaYaTiM_
KENDİNE ÖYLE Bİ AVATAR FOTOSU SEÇMİŞSİN Kİ GÖZLERİMİ ALAMIYORUM İNAN.
yok kim ne derse desin bambaşka bi diyardan bu türkan sultan. hey maaşallah be.. bu arada hoşgeldin...
Kadın taşşşş
Darısı başına inşallah seninki de güzel çıkacak.
Haklısın kaybın varsa..Ama çok şükür bundan sonra risk çok çok çok küçük...Sırayla doğurcaz burda patır patır
Darısı başına inşallah seninki de güzel çıkacak.
Haklısın kaybın varsa..Ama çok şükür bundan sonra risk çok çok çok küçük...Sırayla doğurcaz burda patır patır
Kızlar bu şeker yüklemesi illki aç mı oluyor. Benim midem hala düzelmedi. Şekerli ile de aram yok bulantı ve ynma yapıyor. Aç karnına o kadar şekeri içer orada beklersem hemşirelerin haline vay. Yaptıranlar nasıl olduğunu ayrıntılı anlatabilir mi?
ohhhh ohhhh eylülde bitti
ekime de girdik ohhhh ohhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?