2012 Şubat Anneleri

Ya bu face olayı beni gıcık ediyor :) Buranın da var grubu ama girmemle çıkmam bir oldu.Ben sevmiyorum ordan yazışmayı..Burası daha samimi geliyor.İyi yapmışsın gelmekle kuzum
İnşallah sonuçlaırn iyi çıkar, ben dün yaptırdım şeker yüklemesi.Ayakların şişiyorsa tuzlu yemeyi kesecekmişsin öyle duymuştum.
Oynama konusuna gelince; seninle aynı durumdayım, Genelde sabah yataktan kalkmadan yarım saat oyalanıyorum yatakta, o zaman rahat hissediyorum.

aramıza hoşgeldin
şeker yüklemesi için geç değil mi bizim şubatta doğurcak arkadaşlardan yaptıranlar var

ben görmedim bile feyste nasıl olduğunu olayın
senin sonuç nasıl çıktı 50lik mi yaptırdın
evet tuzlu yeme diyolar turşu baharatlı acı falan
benimki 2 gündür aşağı vuruyor hani çıkacağı yere tedirgin oldum iyice yarın olsa da gitsem dra
her an stres valla bitse de sağsalim

Evet 50lik yaptırdım 74 çıktı.Sınır 70-105miş.
Benimki de aşağıya vuruyor kasıklarıma, ayaklar orda ya :))
Stres yapmamaya çalış canım, zor ama ne kadar sakin hamilelik geçirirsen bebiş o kadar sakin oluyor.

HaYaTiM_

KENDİNE ÖYLE Bİ AVATAR FOTOSU SEÇMİŞSİN Kİ GÖZLERİMİ ALAMIYORUM İNAN.

yok kim ne derse desin bambaşka bi diyardan bu türkan sultan. hey maaşallah be.. bu arada hoşgeldin...

aa ne güzel sonuç benimki de inşallah böyle güzel çıkar
benimki kasıklara değil de tam çıkacağı yere zonk zonk zonkluyo özellikle akşamları
canım ilk bebeği kaybedince böyle psikopat oldum napimm

Son düzenleme:

Darısı başına inşallah seninki de güzel çıkacak.
Haklısın kaybın varsa..Ama çok şükür bundan sonra risk çok çok çok küçük...Sırayla doğurcaz burda patır patır

Kızlar bu şeker yüklemesi illki aç mı oluyor. Benim midem hala düzelmedi. Şekerli ile de aram yok bulantı ve ynma yapıyor. Aç karnına o kadar şekeri içer orada beklersem hemşirelerin haline vay. Yaptıranlar nasıl olduğunu ayrıntılı anlatabilir mi?

Kadın taşşşş

taş ötesi. özellikle "sultan" ve "dönüş" filminde üzerine tanımam güzelliğinin. dikkat ettiysen yine aynı filmlerdeki yeteneğinin üst seviyelere çıkmasından bahsetmedim.

sultandaki sinemada film izlerlerken bulut aras'ın sultan'ın kulağına üflediği sahneye tek geçerim. 4 çocukla dul kalmış yılların bastırılmış duygularını ancak türkan sultan mimikleriyle böyle güzel anlatır.

keza dönüş filminde göründüğü her sahneye değinmek dahi istemiyorum.

bu arada favori filmimdir dönüş... teyyy teyyy.

HaYaTiM_

KENDİNE ÖYLE Bİ AVATAR FOTOSU SEÇMİŞSİN Kİ GÖZLERİMİ ALAMIYORUM İNAN.

yok kim ne derse desin bambaşka bi diyardan bu türkan sultan. hey maaşallah be.. bu arada hoşgeldin...

ben zaten bigün bu fotoya baka baka aşık olcam ondan korkuyorum
hoşbulduk

Kadın taşşşş

taş mı kaya mı mübarek maşallah

Haklısın kaybın varsa..Ama çok şükür bundan sonra risk çok çok çok küçük...Sırayla doğurcaz burda patır patır

inşallah canım

inşallah canım o günlere bi yaklaşsak
gerçi şimdi yaklaşmak istiyoruz da
ozamanda korkular başlayacak
içimizde tutmak isteyeceğiz

aç olmak zorunda tabii
şekerli limonlu su içiyorsun aradan yarım saat mi ne geçince kan alıyorlar
ama kusarsan tekrar tekrar o suyu içip bekleyeceksin

layla1955 kullanıcısından alıntı
herkeze hayırlı cumalar ben doktora gidiyorum detaylı ultrasonumuz var bebeğimi görecegim inşallah sorunsuz döneriz evimize öpüyorum hepinizi byyyy

Geldi mi layla ,sonuçlar nasıl ultrasonda???Benim de 2 haftam war ,burdan her ultrasona gireni dinlemek güzel olacak..

Merhaba kızlar. Sizlere bir sorum olucak. Malum şubat ayında Allah izin verirse doğum yapıcaz kışın ortası. Ben bebeğime ve kendime kadife polar böyle sıcacık tutacak şeyler almak istiyorum...
Nerden bulurum fikri olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…