2012 Şubat Anneleri

aç olmak zorunda tabii
şekerli limonlu su içiyorsun aradan yarım saat mi ne geçince kan alıyorlar
ama kusarsan tekrar tekrar o suyu içip bekleyeceksin

selam, ben 12 ci haftamda yaptirmistim her ihtimale karsi,ailemde seker var cunku...50 lik ve 100 luk yaptirdim. 50 likte 50 gr glikoz icirip 1 saat sonra olcuyorlar,benim cok yuksek cikmisti.1 hafta sonra 100 luk istedi doktor ,ondada 3 saat suruyor saat basi olcum yapiliyor ,hastanede bekliyorsun ayaga kalkmak yorulmak sekerin duzzeyini degistirebilir cunku.100luk te sinir degerlerine cok cok yakin cikti bende,buyuzden sekeri az tuketmem gerekiyormus,birde 24 haftadan sonra tekrarliyacaz umarim cikmaz yaaa,cok uzuluyorum yuksek cikiyor diye ama genetik iste napiyimm

Evet aç karnına olman lazım..
Aç gittim, 1 bardak şekerli suyu içtim, 1 saat sonra kana karıştı kan verdim..

Ouuuuuuu O üfleme sahnesi hiç silinmemiş hafızamdan nedense

inşallah canım o günlere bi yaklaşsak
gerçi şimdi yaklaşmak istiyoruz da
ozamanda korkular başlayacak
içimizde tutmak isteyeceğiz

Yusuf yusuf

aç olmak zorunda tabii
şekerli limonlu su içiyorsun aradan yarım saat mi ne geçince kan alıyorlar
ama kusarsan tekrar tekrar o suyu içip bekleyeceksin

Limon tadı gelmedi benim ağzıma..İçine koymadılar mı acepaa :44:

Kızlar bankaya gitmem lazım, öpüldünüz akşama dönerim, dolapta yemek var ısıt ye...

12 saatten fazla aç kalmamalıymışsın hatta bana 50'lik yükleme için 3 saatlik açlık bile yeterli demişlerdi. limonlu, şekerli suyu içtikten 1 saat sonra kan alıyorlar. kan alma süresinin arasında oturup dinlenmek gerekiyormuş, fazla hareket edip yorulmayacakmışsın. 1 saate kadar falan da sonucu alıyorsun.

Son düzenleme:
Çok hızlı geçiyor zaman bir anda Şubat olacak donarak doğuracağız diye korkuyorum..

yok kız şubat sonu doğuracağım kendi açımdan düşünüyorum topu topu 1 ay soğuk olcak patanite vs geçiştiririz ben çok da fazla kalın bişi almak istemiyorum çünkü giyemiycek yazık olcak kaban bile almıycam bebeğime seneye inşallah penye uzun kollu tulum alırım 5-10 tane zaten 3 ayı geçince yaz yayla gibi kısa kolları giydiririm cıbıl cıbıl ohhh

haha ne güzel güçlü kısss

yaaa kızlar benim çok samimi yakın bir arkadaşım var benden 7,5-8 hafta sonra hamile kaldı şimdi doktorlarımızda aynı olcak 11 haftada 2 hafta sonra 4 boyutluya gel die randevu vermiş kafam karıştı ne için olabilir cinsiyet tespiti için mi çağırdı ki acep???:44:

olabilir ama senin bebişin cinsiyeti erkek deilmiydi belki ayrıntılı usg dir:26:

1 ay 4 haftadan oluştuğunu düşünürsek
ben 4 -8-12 diye sayıyorum
17 haftalık hamile olduğuma göre 4,5 aylık hamileyim

hımmm 1 ayı 4 haftadan düşünelim

ki normali bu 4-8-12 ...

23 haftalık olduğuma göre

23/4=5.75

yani 6 ayıma çeyrek haftam kalmış. ehehehhee

ama 36. dan sonra 40ı tamamlamek için geri kalan 4 hafta biraz şaşırtıyor beni açıkcası.

anlamadım ki nasıl hesaplanıyor bu aylar.

36'da 9 ay bitiyor kalan 4 haftayı napıyoruz peki
ben de bi türlü çözemedim bu işi

ya zaten 38 haftada doğurmuş oluyon zaten
çok az insan 40 ı bekliyor
bilmem işte bende

hımmm 1 ayı 4 haftadan düşünelim

ki normali bu 4-8-12 ...

23 haftalık olduğuma göre

23/4=5.75

yani 6 ayıma çeyrek haftam kalmış. ehehehhee

evet mantıklı

ehhımm ehıımm seni hınzırr seniii kızz yokkk benim 5 tane ya görümcemm 5 ayda 1 bişi alsalar bile birbirlerine denk geliyolar cok alınıyomus gibi oluyo e bide kaynanam var.. kızıyoruz küsüyoruzz tav oluyoruzz ayrıı ama herkes birbirini kolluyo.. bide ben 22 yasına gircem. en kücük görümcem 36 yasında kaynanam 63 beni cocuk gibi görüyolar aralarında. esimle kavga ediyolar bişi oluyo ama aksam beni nasılsın diye arıyolar allah a sükür. simdi de ilk kez hala olcaklar degişik geliyo heralde. yasımın avantajı bu bende onlara yakın yasta olsam böyle olmazdık. benimm begendigim o koku bence cok seksi sekerli degil ama mesela graffiti cok sekerli she diye bi deodorant var ya pembe aynı o kadar sekerli. bu pudralı cicek kokuları diyolar ama cok keskinn cicek kokuları.. yayıldıkca güzellesiyo. ay ne bilm ben cok sevdigimden ötürü yere göge koyamıyorum bak bu parfüm

Ya birşey soracağım,bu 3 boyutlu vajınal usg dedıgın sey alttan mı bakılıyor?Ben nefret edıyorum alt muayeneden ıstemem o zaman ya

yok hayatımm onu zorunlu muayenelerde kullanıyolar. biz keseyide bebegide normal usg den göremedik yaklasık 3 ay. uterusumm geride. bebekk accık yukarı cıkana kadar ben o itici seye maruz kaldım

bi işe yaramıyo aslında komsumuz kullanıyodu.. ama dokunması cok güzel işte yumusacıkk

eferimmm cokk kaynatmayın kızlarr aksama okumamm zor olmasınn

olabilir ama senin bebişin cinsiyeti erkek deilmiydi belki ayrıntılı usg dir:26:

benimki erkek cnm benim ki belli de arkadaşımın ki belli değil ben 21 haftada 4 boyuluya giriyorum iç organ ve dış organlar normal mi die arkadaşımı niçin çağırmış olabilir 12 haftalık olcak muayeneye gittiğinde kafam ona karıştı canım

ama 36. dan sonra 40ı tamamlamek için geri kalan 4 hafta biraz şaşırtıyor beni açıkcası.

anlamadım ki nasıl hesaplanıyor bu aylar.

şimdi şöle olabilir mi

36 hafta = 9 ay

hamililek hesaplanması SAT başlangıcı olduğuna göre yaklaşık 2 hafta
38 hafta oldu
9 ay 10 gün dedikleri var ya
40-38=2 hafta (10 gün de bu 2 haftanın içinde sanırım) oldu mu acaba

Merhaba Kızlar;
2 gündür evdeyim biraz dinleniyorum. Benim alt kasık bölgemde ağrı oluyor, sizdede varmı?
Aslında kafama takmamaya çalışıyorum ama ciddiyse doktoramı gitsem diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…