2012 Şubat Anneleri

36'da 9 ay bitiyor kalan 4 haftayı napıyoruz peki
ben de bi türlü çözemedim bu işi

daha ne olsun süper oldu

hazır sat hesaplamalarına geçmişken kızlar ben şimdi ne zaman rapor almalıyım doktordan izine çıkmak için..ben aralık diye hesap ettim ama 32 haftam ne zaman doluyo ?:44:son satım 11 mayıs benim doktora soramadım ..bilen varmı acep?​

ben geldim arkadaşlar sonuçlarım iyi çok şükür bir erkegim daha olacak doktor evde 3 erkekle uğraşmak zor olacak dedi kibar yüzlü uzun bacaklı erkekim ama güzel resimler vermedi hoşlanmadı rahatsız edildiya:))eli hep yüzündeydi kuşumun 300 gr olmuş bacaklarımız vucuda göre uzun dedi doktor anne baba uzun bacaklı ondan sanırsam ilk oğlum babaya çok benziyor buda bana benzeyecekmiş 22 şubat dogum tarihimiz

oda mantıklı hatta doğru yazdın canım ama bir ayrıntıyı unuttun onuda ben tamamlıyım
bir ayı 4 haftadan hesaplıyosak 7*4=28 yapar bir ay 30 yada 31 çekiyo 2gün fazla hesaplasak
9ay*2=18gün+4günde 31 çektiğinde ay 9 ayda 4 kere 31 çekse 22gün ordan

36 hafta+22gün=9ay+10günlük te üstüne koydunuz mu ortalama 40hafta +2günde fazla çıkıyo

tebrik ederim canım..oğluşlarımız kolay doğar inş..

bu da senin için

Bu neyın hesabı ya!
ıktısat dersındeyız sandım.

Kızlar benım bogazım cok agrıyor.
Yutkunurken acıyor bogazım, bıraz da kulaklarım agrıyor.
Bademcıklerım sıstı galıba.
Ne ıcsem fayda saglar?
Pastil kullanamam dimi?

32 haftada rapor alıyorsun ama eğer istersen 5 hafta daha çalışabiliyorsun
ne zamana denk geldiğini hesaplayamayız herhalde

gözün aydın canım

yeahhhh evet tam da öyle. birincilik telini sen kazandın... alkışşşşşş yıldızlı beş pekiyi aferim... imza.

kılıfına uydurmaya çalışıyoruz
geçmiş olsun canım sıcak şeyler iç
dikkat et grip olma salgın var yine

Kızzzzz hemşire al bi ortak özellik daha, sultanseverlik

O zaman daha da sanslısın.
Eltın var mı?
Olacak mı?
Ayyy bende ne meraklıyım yalnız

Parfumun sısesı guzelmıs
Ben kokusunu bılmedıklerımı, sısesıne gore degerlendırıyorum da

Gozun aydın canım.
Rabbım hayırlı etsın ınsallah.

oyelken niye hesaplanmıyo yaa :44: yok anam almim ben dinlenmek istiyorum ...sonra doğururum işte falan ..tam yılbaşına denk geliyo sanki ama doktoruma sorayım o zaman ben..

bu da senin için
teşekkür ederim efendim ama doğru hesabımız birebir

muhohohotyyy ders iktisat hocalarınız hayatim ve leader hoşgeldiniz bu hamilelikte ay hesabı tatlım
boğazına en iyi gelebilcek şey pastil felan değil hikaye ya süt ısıt sıcağa yakın içine bir yemek kaşığı bal kat iç eğer sıcak süt hoşuna gitmiyosada ıhlamur yap yine bardağın boyutuna göre şeker yerine bal koy ohhh mis boğazlarında bişicik kalmasss

Oyelken, bennebileyim;
Teşekkürler kızlar, şimdi iyiyim.
Kazadan hemen sonra muayene oldum, hamdolsun sorun çıkmadı.
Doktorumu da aradım, şehir dışındaymış, ama bebek suda darbelerden öyle kolayına etkilenmez dedi.
Ağrım kanamam da olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…