- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #25.661
36'da 9 ay bitiyor kalan 4 haftayı napıyoruz peki
ben de bi türlü çözemedim bu işi
şimdi şöle olabilir mi
36 hafta = 9 ay
hamililek hesaplanması SAT başlangıcı olduğuna göre yaklaşık 2 hafta
38 hafta oldu
9 ay 10 gün dedikleri var ya
40-38=2 hafta (10 gün de bu 2 haftanın içinde sanırım) oldu mu acaba
Merhaba Kızlar;
2 gündür evdeyim biraz dinleniyorum. Benim alt kasık bölgemde ağrı oluyor, sizdede varmı?
Aslında kafama takmamaya çalışıyorum ama ciddiyse doktoramı gitsem diyorum...
layla1955 kullanıcısından alıntı
herkeze hayırlı cumalar ben doktora gidiyorum detaylı ultrasonumuz var bebeğimi görecegim inşallah sorunsuz döneriz evimize öpüyorum hepinizi byyyy
Geldi mi layla ,sonuçlar nasıl ultrasonda???Benim de 2 haftam war ,burdan her ultrasona gireni dinlemek güzel olacak..
şimdi şöle olabilir mi
36 hafta = 9 ay
38 hafta oldu
ben geldim arkadaşlar sonuçlarım iyi çok şükür bir erkegim daha olacak doktor evde 3 erkekle uğraşmak zor olacak dedi kibar yüzlü uzun bacaklı erkekim ama güzel resimler vermedi hoşlanmadı rahatsız edildiya:))eli hep yüzündeydi kuşumun 300 gr olmuş bacaklarımız vucuda göre uzun dedi doktor anne baba uzun bacaklı ondan sanırsam ilk oğlum babaya çok benziyor buda bana benzeyecekmiş22 şubat dogum tarihimiz
oda mantıklı hatta doğru yazdın canım ama bir ayrıntıyı unuttun onuda ben tamamlıyım
bir ayı 4 haftadan hesaplıyosak 7*4=28 yapar bir ay 30 yada 31 çekiyo 2gün fazla hesaplasak
9ay*2=18gün+4günde 31 çektiğinde ay 9 ayda 4 kere 31 çekse 22gün ordan
36 hafta+22gün=9ay+10günlük te üstüne koydunuz mu ortalama 40hafta +2günde fazla çıkıyo
oda mantıklı hatta doğru yazdın canım ama bir ayrıntıyı unuttun onuda ben tamamlıyım
bir ayı 4 haftadan hesaplıyosak 7*4=28 yapar bir ay 30 yada 31 çekiyo 2gün fazla hesaplasak
9ay*2=18gün+4günde 31 çektiğinde ay 9 ayda 4 kere 31 çekse 22gün ordan
36 hafta+22gün=9ay+10günlük te üstüne koydunuz mu ortalama 40hafta +2günde fazla çıkıyo
tebrik ederim canım..oğluşlarımız kolay doğar inş..
hazır sat hesaplamalarına geçmişken kızlar ben şimdi ne zaman rapor almalıyım doktordan izine çıkmak için..ben aralık diye hesap ettim ama 32 haftam ne zaman doluyo ?:44:son satım 11 mayıs benim doktora soramadım ..bilen varmı acep?
ben geldim arkadaşlar sonuçlarım iyi çok şükür bir erkegim daha olacak doktor evde 3 erkekle uğraşmak zor olacak dedi kibar yüzlü uzun bacaklı erkekim ama güzel resimler vermedi hoşlanmadı rahatsız edildiya:))eli hep yüzündeydi kuşumun 300 gr olmuş bacaklarımız vucuda göre uzun dedi doktor anne baba uzun bacaklı ondan sanırsam ilk oğlum babaya çok benziyor buda bana benzeyecekmiş22 şubat dogum tarihimiz
şimdi şöle olabilir mi
36 hafta = 9 ay
38 hafta oldu
Bu neyın hesabı ya!
ıktısat dersındeyız sandım.
Kızlar benım bogazım cok agrıyor.
Yutkunurken acıyor bogazım, bıraz da kulaklarım agrıyor.
Bademcıklerım sıstı galıba.
Ne ıcsem fayda saglar?
Pastil kullanamam dimi?
32
gözün aydın canım
taş ötesi. özellikle "sultan" ve "dönüş" filminde üzerine tanımam güzelliğinin. dikkat ettiysen yine aynı filmlerdeki yeteneğinin üst seviyelere çıkmasından bahsetmedim.
sultandaki sinemada film izlerlerken bulut aras'ın sultan'ın kulağına üflediği sahneye tek geçerim. 4 çocukla dul kalmış yılların bastırılmış duygularını ancak türkan sultan mimikleriyle böyle güzel anlatır.
keza dönüş filminde göründüğü her sahneye değinmek dahi istemiyorum.
bu arada favori filmimdir dönüş... teyyy teyyy.
ehhımm ehıımm seni hınzırr seniiikızz yokkk benim 5 tane ya görümcemm 5 ayda 1 bişi alsalar bile birbirlerine denk geliyolar cok alınıyomus gibi oluyo e bide kaynanam var.. kızıyoruz küsüyoruzz tav oluyoruzz ayrıı ama herkes birbirini kolluyo.. bide ben 22 yasına gircem. en kücük görümcem 36 yasında kaynanam 63 beni cocuk gibi görüyolar aralarında. esimle kavga ediyolar bişi oluyo ama aksam beni nasılsın diye arıyolar allah a sükür. simdi de ilk kez hala olcaklar degişik geliyo heralde. yasımın avantajı bu bende onlara yakın yasta olsam böyle olmazdık. benimm begendigim o koku bence cok seksi sekerli degil ama mesela graffiti cok sekerli she diye bi deodorant var ya pembe aynı o kadar sekerli. bu pudralı cicek kokuları diyolar ama cok keskinn cicek kokuları.. yayıldıkca güzellesiyo. ay ne bilm ben cok sevdigimden ötürü yere göge koyamıyorum bak bu parfüm
Eki Görüntüle 265980
teşekkür ederim oyelkencim darısı sana olsun inşallah yarın da senin kontrolün var degilmi?
teşekkür ederim efendim ama doğru hesabımız birebirbu da senin için
Bu neyın hesabı ya!
ıktısat dersındeyız sandım.
Kızlar benım bogazım cok agrıyor.
Yutkunurken acıyor bogazım, bıraz da kulaklarım agrıyor.
Bademcıklerım sıstı galıba.
Ne ıcsem fayda saglar?
Pastil kullanamam dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?