- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.661
Cok guzeller canım ama cok erken davranmıssın bunları almak icin. En azından cinsiyetinin belli olmasına kadar bekleseydin biraz daha buyuseydi bebisin karnın falan cıkmaya baslasaydı
Tatlım arkadaşın dün morali çok bozuktu, kafasını ancak o şekilde dağıtabileceğini düşündü ve aldı, ben de bu gidişle pıtpıtı duyduktan sonra almaya başlıcam, zor tutuyorum kendimi
selamlar kızlar nasılsınız???ya bende idrar yolu enfeksiyonu varmışş dr.um antibiyotik başladı bebeğe bi zararı yok dedi ama ben çok korkuyorum yinede(
Ben de zor tutuyorum kendimi valla. Ama 2 ay daha en azından sabredicem en azından cinsiyetini ogreneyim melegimin.
Zaten dısarıda baktııgımda bebek seylerine babamız da kızıyo daha erken soyle bi 5 aylık falan olsun da diyo
Bu arada canım p.tesi mi gidiyosun sen doktora? Bana doktor 15 gun sonra gel demisti ben 13 gun sonra dayanamadım gittim valla ama gordum bebisimi de Allah'ın izniyle.
Kalp atısı ruyalarıma giriyor. Dun de bir video izledim 9 haftalık ( 8+0 8+6) bebegin anne karnında hareket ettigini gosteren cok tuhaf oldum.
Benim melegim de iceride hareket ediyor mudur acaba diyeBen 1 ay nasıl bekliycem onu gormek icin bilmiyorum valla..
ya kızlar süt üçemiyorum yoğurt ve yumurta yiyemiyorum.muz ve tavuk görmek istemiyorum.bunları yemem lazım ne yapmalıyım:26::26::26::26::26:
ya kızlar süt üçemiyorum yoğurt ve yumurta yiyemiyorum.muz ve tavuk görmek istemiyorum.bunları yemem lazım ne yapmalıyım:26::26::26::26::26:
hediye gibi gelmisler hosgelmislerİnsan kendizi zor tutuyor ki öyle güzel şeyler var ki. bide bizim herşeyden iki dene olcak :) çok çalışmak lazım çok :)
babamız tekstille uğraaşıyor aslında ikizi öğrendiği gibi diyorki bursada bir düğün salonu var, meşhur.
gideyimde oraya dedi, hayırdır dedm
akşamları düğünde adam lazımsa pasta dağıtayım :)))))) iki bebek gelio hanım iki bebek dioo
Yeterki iyi olsunlar, Allah rızıklarını verir.
Öyle zor günler atlattım ki sağlıkla alakalı, bu bebişler benim hediyem oldu, doğum günümde hamile olduğumu öğrendim.
Allahımıza şükürler olsun arkadaşlar. Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım, herşeyleri olur.
nevanin anlami ne cok tatli isimlercanim ya kayinpederin kac ay cekti hastaligi
benim kayinpedrde vardi tumor kotu huylu eylulde gecen sene amaliyat oldu simdi kemoterapi goruyor
kizlar bursanin neresi izine gelince bulusalimmmmiiii
ayy yavrum balan kurban olsun sana biraz izin alsan nasil olur canim ya dinlenmeden gecmiyor heeee
merak etme daha bebeisin kucuk canim 7. haftada net gorursun herseyi
eklenti ekle var diger secenekler diye asagiya dogru cevap yazdigimiz yerde orada bilgisayardan resimleri ekleyebulursunuz
cok cok gecmis olsun canim benim zor oluyor tabi cocuklu olup hamile olmak esim diyor oburlerinde cekmedin hic bole nasil is bu diyor yas ilerledi kalabalik aile surekli hizmet etcen isimiz zor tabi ALlah kolaylik versin
kizlarrr
isim buldum ben simdiden
kizim olursa Hafzanur Neva
oglum olursa Muhammed Fatih
henuz birsey almadim 4 aylik olsun bebem alacam insAllahhh
ayy canim benim allah yardimcin olsun esin yardim eder insallahkızlar nasılsınız ben evimdeym ama ne yiyorum ne içiyorum boğazım yanıyor öğürmekten faranjit olmuşum öksürüyorum cok kötüyüm arın kayınpederm geliyor yurt dışından sabay 7 de kalkıcam ve kahvaltı hazırlıcam bi hafta kalacak akşamlarıda mecburen yemek yapmam gerekecek işe gidiyorum zaten off off nasıl olacak merak ediyorumanlayacagınız hiçiyi değilim...
deli gibi agriyo hemde ben sutyeni cok cikarmamaya calisiyorum sarkmasin diye ama her turlu agriyo biri deyse sicriyorum resmen yerimden:78::78:arkadaşlar sizde de aşırı gögüsünüz acıyomu sütyeni çıkardığımda daha çok ağrıyo
şimdi geldik dr dan.kesenin etrafında kanama olmuş.bu kanama ile birlikte bebek düşebilirmiş.yatarak dinlen dedi.bilemiyorum artık hayırlısı...
benim bugün hiç halim yok kızlar..çorba içicem şimdi o da zorla..işe zor geldim offffffffffffff
şimdi geldik dr dan.kesenin etrafında kanama olmuş.bu kanama ile birlikte bebek düşebilirmiş.yatarak dinlen dedi.bilemiyorum artık hayırlısı...
kızlar fotoların üstüne tıklarsanız daha net görürsünüz
tartakladı derken canım umarım laflarıyla diyosundur inşallah...
bugünlerde tartışmak değil seni el üstünde taşıması gerek neden seni üzüyokii
Günaydın kızlar kanamam biraz azaldı dün çok seviniyorum benim doktor yat falan demedi işe gidip geliyorum normal hayatıma devam ediyorum ama ilişki yasak
kızlar ben hepinizi öpüyorum çıkıyorum..
pazartesi daha güzel haberlerle görüşmek üzere...
kendinize çok iyi bakın bakalımmmm..
Ankarada oturan var mı içinizde? hangi doktora gidiyorsunuz?
kızlar merhaba.ben iyi haberlerle gelemedim maalesef bebeğimin kalbi 1 hafta önce durmuş.salı günü kürtaj olucam.size hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum
Deme ya, çok üzüldüm bugün aldığım 2. kötü haberHiç hissedilmiyor değil mi kalp durması, anca gidince öğreniyorsun (( İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?