- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.641
Kızlar dün eşimle tartıştık ikinci defa tartakladı beni canım çok sıkkın
Günaydın kızlar kanamam biraz azaldı dün çok seviniyorum benim doktor yat falan demedi işe gidip geliyorum normal hayatıma devam ediyorum ama ilişki yasak
sevindim canım, çok şükür demekki herşey yolunda.
ayni sekilde bizde dalginlik hareketlerde yavaslama dengesizlik yuruyuslerde tesbit ettik sabah namazina kalktigi anda yere yigilmis özel bir dr. onu amaliyat etti öd diye goturmus kaynanmlar tumoru temizledi istanbulda özel bir hastanede 9 aylik bir tedaviye tabi tuttular tumor iyi temizlenmis fakat kotu huylu oldugu icin geri gelcek dmeis dr. kim bilir ne zamn demis bilemeyiz ama belirtiler bas gostermeye basldi gozlerinden baslarmis ve ole de oldu o kadar para döktükki hastaligina son 3 ayinda ilaclari odemedi sigorta amaliyatina bir suru para verdik bagkur ekmeklisi oldugu haldee ALh yardim etsin pahali bir hastalik paran yoksa oleceksin baska caresi yok ben bu hastalikta bunu gordum herseyini yitirebiliyorsun Allah sifa versin ins tum hastlaracanim ya kayinpederin kac ay cekti hastaligi
benim kayinpedrde vardi tumor kotu huylu eylulde gecen sene amaliyat oldu simdi kemoterapi goruyor
canım sen genelleme yapma, herkesin farklı olabiliyor türü. benim kayın pederimin aslında 99 yılında böbreğinde iltihap var diye ameliyat etmişler.
o zaman sanırım dr larında pek bilgili olmadığı bir dönemdi. pataloji vs gerek görmemişler. 2008 de hareketlerindeki yavaşlıktan, dalgınlığından birşeyler olduğunu düşünerek dr a gittik. meğer o böbreğindeki tümörmüş ve sonra beyine pıhtı atmış. direk beyinde başlayan bir kanser türü değilmiş.
Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun inşallah. ama bu hastalığı yaşayan herkese ve ailesine Alllah sabır versin. Yaşayan için ayrı zor, gözünün önünde öyle görmek ayrı zor.
benim sana tavsiyem, nerdesiniz bilmiyorum ve kayınpederin şu anda nasıl bilmiyorum ama istanbulda marmara üniv. nörolojik bilimler enstitüsü var,
Dr Türker Kılıç çok zor ulaşılıyor ama çok iyi bir dr. özel bir hastanede ilk etapta ordan ranedvu alıp, tüm tahlillerinizle gidin danışın derim.
Prof. Dr. Türker Kılıç | Academic Hospital netten dr u araştırabilirsin.
Allahım acil şifalar versin.
birde bir arkadaşımızın annesinde de beyin tümörü var, ıspartada biri var, bitkilerden hastanın raporlarına göre su karışımı yapıyor.
bir aydır kullanıyorlar, hstalıkta gerileme kaydettiler.
ayni sekilde bizde dalginlik hareketlerde yavaslama dengesizlik yuruyuslerde tesbit ettik sabah namazina kalktigi anda yere yigilmis özel bir dr. onu amaliyat etti öd diye goturmus kaynanmlar tumoru temizledi istanbulda özel bir hastanede 9 aylik bir tedaviye tabi tuttular tumor iyi temizlenmis fakat kotu huylu oldugu icin geri gelcek dmeis dr. kim bilir ne zamn demis bilemeyiz ama belirtiler bas gostermeye basldi gozlerinden baslarmis ve ole de oldu o kadar para döktükki hastaligina son 3 ayinda ilaclari odemedi sigorta amaliyatina bir suru para verdik bagkur ekmeklisi oldugu haldee ALh yardim etsin pahali bir hastalik paran yoksa oleceksin baska caresi yok ben bu hastalikta bunu gordum herseyini yitirebiliyorsun Allah sifa versin ins tum hastlara
aynen öyle canım. bizede doktor her iki babam için oluk oluk aksa paranız yine de yetmez demişti.
sgk lı oldukları için sıkıntı yaşamadık biz.
keşke iyi olabilselerdi de, herşeyimizi verseydik.
herşey Allahtan, bu hastalıkla mücadele eden insan şehit gibi olurmuş.
Bununda çaresi bulunacak ama az kaldı bence.
dün hastaneye gittim arkadaslar, bhcg degerım 3136 olmuş dun 5 hafta 1 gunluk hamıleydım.
sızce degerım nasıl doktor ıı dedı.ama ultrasonla suan bakmamıza gerek yok gorunmez dedı salı gunu cagardı tekrar önce gel yıne kan ver bhcg kac olmus ona bakalım dedı sonrada ultrasonla bakarız dedı.
degerım sızce nasıl cok merak edıyorum kızlar????
birde mide bulantım yok dedım bhcg 5000 ın uzerıne cıkınca baslar bulantılar dedi....
elevit vitamin,folıcasıtplus bırde coraspırın verdı.
arkadaşlar sizde de aşırı gögüsünüz acıyomu sütyeni çıkardığımda daha çok ağrıyo
şimdi geldik dr dan.kesenin etrafında kanama olmuş.bu kanama ile birlikte bebek düşebilirmiş.yatarak dinlen dedi.bilemiyorum artık hayırlısı...
cok tesekkurler azelya55 ve dygbal verdıgınız bılgıler ıcın benı rahatlattınız bende bebegımın bı kesesını kalp atısını bı duysam cok
heyecanlıyım tabıı hepımız oyleyız ınsallah Allah yardımcımız olur,sizlerı cok sevıyorum ıyı kı varsınız
cok tesekkurler azelya55 ve dygbal verdıgınız bılgıler ıcın benı rahatlattınız bende bebegımın bı kesesını kalp atısını bı duysam cok
heyecanlıyım tabıı hepımız oyleyız ınsallah Allah yardımcımız olur,sizlerı cok sevıyorum ıyı kı varsınız
Ben de ben de hepinizi çok seviyorum
İnşallah tatlım, sayılı gün zorda olsa geçiyor, ben de off nasıl geçicek 10 gün diyordum pazartesi pıt pıt duymaya gidicem inşallah az kaldı
ne demek canım. tabiki tecrübelerimizi paylaşacağız.
kan değerin gerçekten baya yüksek içini ferah tut.
dr ne zaman çağırdıysa o zaman git canım keseyi önceden görürsün,bebeğide inş.7 haftada görürsün. tabi karından bakılan ultrason için geçerli bu.
vajinalden daha erken görünürmüş ama her dr. gerek duymuyor, karından görüncek zamana bırakıyorlar. bencede bu daha iyi.
heyecanını çok iyi anlıyorum, bu heyecan bizlerde doğuma kadar geçmeyecek sanırım :))
bende sizleri çok seviyorum, hepiniz iyi ki varsınız.
cok az kalmıs cnm pazartesıye ınsallah guzel haberler duyacagız senden ınsallah hersey cok guzeldır cnm :13:
kan degerım yuksek demek cok sevındım cnm tesekkur ederım gercekten,ınsallah doğuma kadar hep bırlıkde burlarda oluruz saglıklı sekıldetekrar tebrıkler ıkız gebelık ıcın cnm
selamlar kızlar nasılsınız???ya bende idrar yolu enfeksiyonu varmışş dr.um antibiyotik başladı bebeğe bi zararı yok dedi ama ben çok korkuyorum yinede(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?