2012 Şubat Anneleri

Kızlar dün eşimle tartıştık ikinci defa tartakladı beni canım çok sıkkın

canım bırak hamileliği, normalde de böyle birşey yapması çok uç birşey.
aranızda ne geçti neden böyle oldu bilmiyorum ama bu tarz hareketlerin ilişkinize zarar verdiğini söyle, can taşıyorsun sen.
Allah korusun, başına üzüntüden bir hal gelse senden çok o üzülecek. Daha öncede varmıydı bu tarz davranışları?
neyin hırsını alıyor ki bu şekilde?
en güzel şey konuşmak, inatlaşmamak.
Allah size bir can emanet etmiş, tadını çıkarın bunun, en güzel günleriniz.
İnsanlar arıyorda bulamıyor. konuş, anlat canım.
çok tepem atar böyle şeylere çok...

Günaydın kızlar kanamam biraz azaldı dün çok seviniyorum benim doktor yat falan demedi işe gidip geliyorum normal hayatıma devam ediyorum ama ilişki yasak

dün hastaneye gittim arkadaslar, bhcg degerım 3136 olmuş dun 5 hafta 1 gunluk hamıleydım.
sızce degerım nasıl doktor ıı dedı.ama ultrasonla suan bakmamıza gerek yok gorunmez dedı salı gunu cagardı tekrar önce gel yıne kan ver bhcg kac olmus ona bakalım dedı sonrada ultrasonla bakarız dedı.
degerım sızce nasıl cok merak edıyorum kızlar????
birde mide bulantım yok dedım bhcg 5000 ın uzerıne cıkınca baslar bulantılar dedi....
elevit vitamin,folıcasıtplus bırde coraspırın verdı.

hayırlısı olsun canım. 5. haftada sadece keseyi görebiliyoruz. bizdede öyle olmuştu. 15 gün sonra çağırdı dr. ozaman gördük bebişleri.
kan değerimi de sadece hamilemiyim die öğrenmek için yaptırmıştık, bir daha dr hiç istemedi.
ama şu gerçek ki, ikiz olmasına rağmen şimdilik benimde aman aman mide sıkıntım yok. aç kalırsam başlıyor,
sadece mideyi boş bırakmamak gerekiyor arkadaşlar. azıcık acıktığınızı hissettiğinizde hemen bişeyler yiyin.
bastırıyor.

arkadaşlar sizde de aşırı gögüsünüz acıyomu sütyeni çıkardığımda daha çok ağrıyo

Hemde nasıl, akşam eve gittiğimde çıkartırken çok ağrıyorlar

şimdi geldik dr dan.kesenin etrafında kanama olmuş.bu kanama ile birlikte bebek düşebilirmiş.yatarak dinlen dedi.bilemiyorum artık hayırlısı...

Geçmiş olsun, kendine dikkat et.

Son düzenleme:
cok tesekkurler azelya55 ve dygbal verdıgınız bılgıler ıcın benı rahatlattınız bende bebegımın bı kesesını kalp atısını bı duysam cok
heyecanlıyım tabıı hepımız oyleyız ınsallah Allah yardımcımız olur,sizlerı cok sevıyorum ıyı kı varsınız

ne demek canım. tabiki tecrübelerimizi paylaşacağız.
kan değerin gerçekten baya yüksek içini ferah tut.
dr ne zaman çağırdıysa o zaman git canım keseyi önceden görürsün,bebeğide inş.7 haftada görürsün. tabi karından bakılan ultrason için geçerli bu.
vajinalden daha erken görünürmüş ama her dr. gerek duymuyor, karından görüncek zamana bırakıyorlar. bencede bu daha iyi.
heyecanını çok iyi anlıyorum, bu heyecan bizlerde doğuma kadar geçmeyecek sanırım :))

bende sizleri çok seviyorum, hepiniz iyi ki varsınız.

Ben de ben de hepinizi çok seviyorum
İnşallah tatlım, sayılı gün zorda olsa geçiyor, ben de off nasıl geçicek 10 gün diyordum pazartesi pıt pıt duymaya gidicem inşallah az kaldı

Ben de ben de hepinizi çok seviyorum
İnşallah tatlım, sayılı gün zorda olsa geçiyor, ben de off nasıl geçicek 10 gün diyordum pazartesi pıt pıt duymaya gidicem inşallah az kaldı

cok az kalmıs cnm pazartesıye ınsallah guzel haberler duyacagız senden ınsallah hersey cok guzeldır cnm :13:

kan degerım yuksek demek cok sevındım cnm tesekkur ederım gercekten,ınsallah doğuma kadar hep bırlıkde burlarda oluruz saglıklı sekıldetekrar tebrıkler ıkız gebelık ıcın cnm

Son düzenleme:

çok teşekkürler canım. Allah kucağımıza almayı da nasip etsin.
azelya55 cim seninde bişeycik kalmamış p.tesiye hadi gözün aydın :))

selamlar kızlar nasılsınız???ya bende idrar yolu enfeksiyonu varmışş dr.um antibiyotik başladı bebeğe bi zararı yok dedi ama ben çok korkuyorum yinede(

selamlar kızlar nasılsınız???ya bende idrar yolu enfeksiyonu varmışş dr.um antibiyotik başladı bebeğe bi zararı yok dedi ama ben çok korkuyorum yinede(

Öncelikle geçmiş olsun.Ben de kabızlık sorunu yaşıyorum ara ara bu yüzden doktorum bitkisel bir ilaç vermişti, bazen arada yine içiyorum.Ama seninki antibiyotikmiş hiç bilmiyorum zararı var mıdır, ama olsaydı doktor vermezdi sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…