- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.681
kesnlikle hissedilmiyor canım.hatta göğüslerim daha nekadar büyüyecek acaba diye düşünüyodum 1 haftadır.çok sancıyordu çünkü.yılmadım zaten ilk fırsatta tekrar denemelere başlıcaz ve inşallah busefer sağlıklı bi hamilelil geçiririm.buarada 2. kötü haber kimden geldi ben geçmişi okuyamadımda
Yok tatlım ikinci kötü haber benim halamın oğlundan geldi, hastaneye yatırmışlar ur varmış beyninde
Yılmamana çok sevindim, Allah hayırlısını nasip etsin.
geçmiş olsun canım Allah dermansız dert vermesin.en azından sağlıklı olduğumuzu ve istediğimizde bebek sahibi olabildiğimizi gördük
Çok sağol canım, haklısın hamile kalmak bile o kadar zorlaştı ki artık, kalabilmek büyük şans.
kesnlikle hissedilmiyor canım.hatta göğüslerim daha nekadar büyüyecek acaba diye düşünüyodum 1 haftadır.çok sancıyordu çünkü.yılmadım zaten ilk fırsatta tekrar denemelere başlıcaz ve inşallah busefer sağlıklı bi hamilelil geçiririm.buarada 2. kötü haber kimden geldi ben geçmişi okuyamadımda
İşte geldim burdayım
Canım çok acayip şiddetli bir şekilde pizza çekiyor :26:
hoşgeldiinn....
ayyy canım benm aynı yerde olsak ben sana pişirirdim buzlukda vardı..
bu arada esra erol bayağı kilo aldı dal gibiydi biz nasıl olcaz?kimbilir?
kızlar merhaba.ben iyi haberlerle gelemedim maalesef bebeğimin kalbi 1 hafta önce durmuş.salı günü kürtaj olucam.size hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum
Ahhh kızlar ah,sıkıntılarım yüzünden giremiyorum fazla,çok halsizim,midem çok kötü,bazen çok acıkıyorum ama yediğim hiç bir şeyi lezzetiyle yiyemiyorum şu son 4-5 gündür,sanki midemi üşütmüşüm gibi,ya gerçekten üşüttüm yada hamilelikten,mesela yağlı şeyleri yemek istemiyorum.Kabızlık biraz azaldı ama mide ağrım son sürat devam ediyor,doktor şurup verdi ama içmeyede korkuyorum sadece 1 kere içtim.
Psikolojikte iyi değilim,çok sıkılıyorum,acaba ne zaman geçecek bu günler?Hamilelik çok da zevkli değilmiş yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?