2012 Şubat Anneleri

hımmm o saman gücenmek yok çünkü öncem ecrineee söz verdik onun kızını alacaz sanada yakışıklı olan istiyosan azelyamın tastikli onaylı çüküşlü oğlunu tavsiye edeyim pek yakışıklı bir oğlan[/QUOTE]

eehhh ne deyim artık sen bilirsin o vakitalmazsan alma kızımı ama sonra kapımda yatarsan ben vermem haaaaaayok valla ben kızıma birde damatmı isteyecem beni bulacak erkek analarııııııııı

kızlarr,güzel anneler hepinize iyi aksamlarr..yarın görüşmek üzeree allaha emanet olunn...

ben detaylı için kendi hastanem 250 tl dedi 95 tlye de buldum..şimdi ne alaka ki 180 tl olana gidyiroum buna daha önce çektiren oldu diye...
kısmet burayaymış hayırlı olsun sağlıklı olsunlarda ama yinede kime benzediğini merak etmiyor değilim:26:

canım benim senin kız evde kalmaz merak etme çok cilveli olcak bak görr:93:

Eyvah eyvah dıyorum o zaman.
Zaten adı Naz olanlar da bır Nazlı olma halı oluyor.
Bende ınadına Naz adını sevıyorum.
Bırde butun aıle alıstı, Elıf Naz ısmıne, degıstıremıyorum da
Eh artık nazlı ve cılvelı bır kızım olacak dımek.
Bende cocuklugumda cok guzelmısım ama.
Sımdı eser kalmadı.
Yıllar yıprattı bedenımı

Bende 175 TL ye yaptırcam.

Evet, bende cok merak edıyorum.
Bırde dogunca 'aaa tıpkı halası' derler dıye de cekınıyorum.
Hanı kız halaya benzer derler ya.

Su sevmedıgım 3 gorumceye benzemesın de, dıgerıne benzeyebılır.

Saglık basta gelıyor elbette ama bunlarda surecın eglencesı be yelızım.

eehhh ne deyim artık sen bilirsin o vakitalmazsan alma kızımı ama sonra kapımda yatarsan ben vermem haaaaaayok valla ben kızıma birde damatmı isteyecem beni bulacak erkek analarııııııııı[/QUOTE]

ama bebişim öyle deme senin kızın o saman yelize kertmiştiniz die biliyorum bende ecrini gözüme kestirttim yapayım yani azelyam kaçırmaz senin güselliği bu arada buranın en havalı annesi baksana şu kürtklere sexiliğe bide oğlunu düşün nasıl taklı olur

anam 2 dakka çıkyım dedim baya kaynatmışsınız bisde annemle poğaça yaptık ayıptır sölemesi annem giderken tartcam seni dioowalla 1 ay kalsam burda harbi şişerdim bende:89: bende çok kilo almadım ya 2,5 kilo aldım sadece ilk 3 ay 3 kilo wermiştim çıkarmaktan dengeledik yanii göbüşümde beyzbol topu gibi

kızlarr,güzel anneler hepinize iyi aksamlarr..yarın görüşmek üzeree allaha emanet olunn...

ıyı aksamlar bebem.
Daha once ıyı aksamlar dıyen arkadaslar, sızlere de ıyı aksamlar.
Yaslılık ıste, unutuverıyorum hemen okudugumu, sonra bırden hatırlıyorum...

Anaaam limonlu cif kokuyor ortalık.
Canım cektı, gidip yalayayım mı

aminn aminnn insallah canımm.bu arada sen ne güzelmişin öleee.seker kız candyyy :))

aminn canım sağlıklı olsunlarda tekk

Anaaaa Teşekkür ederim, sen kendine bak lokum türk lokumu

İyi akşamlar tatlım

eleferam bi dk sekerim.ben demiştim daha önce su bebemin cinsiyeti belli olsun kız isek kuzey benim damat olacaktı azelya hee dediydi ben bilmem valla..hele bi yarın olsun ondan sonra tekrar konusalım.

Kuzey oğlanın taliplere bak hele, birden kısmet yağdı :))))

saol tatlım cok sükürler olsun......

"Ne bilcen gelin pipili çıkcak"

ayy kız alemsin koptum burdaa

ayy agır apla derken kiloma mı sey ettiydin ehehee bende sen ve azelya kibin az kilo alanlardanımda..

cıks...o şeyden dolayı dedi.
ben senin rumuzu başlarda pikelopat sanıyodum.
bende ağır bi izlenim oluşturmuştu, aynı gökçenin kasapyelize duyduğu saygı gibi.
pikelopat, psikopat gibi :)
ondan dedi :))

Hım vıdeo mu!
Bblau duymasın
Bana da yarın verırler mı acep.

Duydum duydum, şişecek bi tarafım bu gidişle.
CD aşerdim iyi mi!

Merhaba eski dost Sıraya geç daha ben bulamadım

Nasıl bulamadın, bi propaganda yaptım kısmet yağdı be oğluşuna :)

Nasıl bulamadın, bi propaganda yaptım kısmet yağdı be oğluşuna :)

Benim oğlanı istiyormuş gibi yapsana kııı, ortalık kızışsın
:))) Bugün çok güldüm gerçekten Allahta hepinizi güldürsün, pozitif gebelik geçiriyom sayenizde, hadi öptüm tekrardan

hoşbuldummm canımmmm

aslı topiğin en küçük bebeyi benimkiydi şimdi seninki oldu
aramızda 1 hafta var

ya elefera aynı şeyden bende korkuyorum
ayyy aynı halası falan derler kesinnn

Kızlar bende çıkıyorum öptüm hepicinizi tek tek

iyi akşamlar azo

kokuda nerden geliyo diyorum hain bizsiz nasıl yersin o miss kokulu pohaçaları bende istiyorum

tamda sana fıstık gibin gelin bulmuştum azelyam nereye yahuuu aslıyrtun kızı varya hımmm senin tatikli onaylı erkeğine nede yakışır anacımm

dimi cnm ya bende sevmediğim insanları dile getirip sinirimi bozmak istemiyorum annesi babası dururken halası da kim oluyor yahu..inşşalah annesine babasına benzer yaa

hayılrısı olsun şekerim napalım...benimki oğlann bakalım kesin eşime benzicek gib hissediyorum ben

hoşçakal kusum iyi akşamlaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…