2012 Şubat Anneleri

iyi akşamlar kızlar benim mesaim bitmesine az bişey kaldı işlerimi biraz toparlayım iyi çene çaldım sizinle valla sonra yarın sıkıntı yaşarım:))çok öptüm sizi

Yaklaşık 4 aydır sizleri takip ediyorum... Misafir olarak... Aslında kayıtlıyım ama yazmayı hiç düşünmüyordum... Ama o kadar sıcak ve samimisiniz ki dayanamadım... Eğer aranıza alırsanız bende sizinle sevincimi, üzüntümü ,entişelerimi paylaşmak isterim... Size kısaca kendimi anlatarak başlayayım .....

30 yaşındayım... 27 yaşında evlendim biraz geç evlendiğim için hemen anne olmak istedim... Ama 3 yıl olmadı hem benim hem eşimin sorunları vardı... Sonra süpriz yaptı ilk bebeğim...2011 ekim annesi olacaktım 7 haftalıkken kalbi durdu meleğimin ve kürtaj... Hiç korunmadım sonra korktum yine olmaz diye ama yüce rabbim nasip etti 2 ay sonra yine hamile olduğumu öğrendim... Rabbim nasip ederse 2012 şubat annesi olacağım... Hepinizi tanıyor gibiyim aslında ta başından beri takip ediyodum.. Neden bilmem yazmak istedim...

Sat 2 mayıs bebeğim erkek
hala isim bulamadım , karar veremedim
kendinize ve bebeklerinize iyi bakın.... Bu da nerden çıktı demesseniz bende katılırım sohbetlerinize....

Selam kızlarrrrr

Anam benim dünürüm gelmis aramıza aslıcım naber tatlım hosgeldin aramıza. Gelinim nasıl bakiimmm

anammmmm yelizim de gelmişşş...canımmm naptın???az daha dursam bişey olmaz sanırım

Selam kızlarrrrr

Anam benim dünürüm gelmis aramıza aslıcım naber tatlım hosgeldin aramıza. Gelinim nasıl bakiimmm

az önce senden konuştuk valla babası razı değil kızımı veremem hemen dedi napsakki canımda razı etsekki kayınpederi...kendi alırken iyiydi valla gördün demi bacım

anammmmm yelizim de gelmişşş...canımmm naptın???az daha dursam bişey olmaz sanırım

az önce senden konuştuk valla babası razı değil kızımı veremem hemen dedi napsakki canımda razı etsekki kayınpederi...kendi alırken iyiydi valla gördün demi bacım

Evet ben geldim canım accık daha dur bisey olmaz nolucak sanki biraz da benle kaynatın

Napalım biz de bekleriz oglumla bu zamanda kız bulmak zor, bulduk mu da kacırmayız valla

eee sizler içinde bir sıkıntı teşkil etmiyorsak kızımla ben aranızda 2 kişilik daha yer varsa ben burdayımm kuşummmmmmmm

Gel canım aramıza nolucak sanki

Her gelen hayran kalıyor bize zaten aile gibi olduk burda. Uzuntumuzu sıkıntımızı nesemizi herseyimizi paylasıyoruz birbirimizle burda

Gel canım aramıza nolucak sanki

Her gelen hayran kalıyor bize zaten aile gibi olduk burda. Uzuntumuzu sıkıntımızı nesemizi herseyimizi paylasıyoruz birbirimizle burda

evet gerçekten çok samimi buldum geçmişide şöyle bir okudumda hayatım.inşallah bundan sonra burdan devam ederim..

Evet ben geldim canım accık daha dur bisey olmaz nolucak sanki biraz da benle kaynatın

Napalım biz de bekleriz oglumla bu zamanda kız bulmak zor, bulduk mu da kacırmayız valla

evet valla kız nüfusunda azalma olduğundan kızlar altın değerinde valla altınla yarışıyor vee ağırlığınca altın istiyoruz bilemeyecem artıkkkkkk

Bak o benim de kabusum :))))

aynen yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…