- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #27.061
ayyy enn minik miniminicik benim kızımmı olduuu şimdiii yaaaa kurban olurum ona ben:)))))aranızda büyüyecez inşallah teyzesi
anammmmm yelizim de gelmişşş...canımmm naptın???az daha dursam bişey olmaz sanırım
Selam kızlarrrrr
Anam benim dünürüm gelmis aramıza aslıcım naber tatlım hosgeldin aramıza. Gelinim nasıl bakiimmm
anammmmm yelizim de gelmişşş...canımmm naptın???az daha dursam bişey olmaz sanırım
zuzu yuppibundan sonra burdamıısn?
benden başka yeliz varmı aramızda üzerime alınsam mı diye düşünüyroum arada dayok dimi
az önce senden konuştuk valla babası razı değil kızımı veremem hemen dedi napsakki canımda razı etsekki kayınpederi...kendi alırken iyiydi valla gördün demi bacım
benden başka yeliz varmı aramızda üzerime alınsam mı diye düşünüyroum arada dayok dimi
eee sizler içinde bir sıkıntı teşkil etmiyorsak kızımla ben aranızda 2 kişilik daha yer varsa ben burdayımm kuşummmmmmmm
Gel canım aramıza nolucak sanki
Her gelen hayran kalıyor bize zaten aile gibi olduk burda. Uzuntumuzu sıkıntımızı nesemizi herseyimizi paylasıyoruz birbirimizle burda
Evet ben geldim canım accık daha dur bisey olmaz nolucak sanki biraz da benle kaynatın
Napalım biz de bekleriz oglumla bu zamanda kız bulmak zor, bulduk mu da kacırmayız valla
evet valla kız nüfusunda azalma olduğundan kızlar altın değerinde valla altınla yarışıyor vee ağırlığınca altın istiyoruz bilemeyecem artıkkkkkk
Bak o benim de kabusum :))))
aslı topiğin en küçük bebeyi benimkiydi şimdi seninki oldu
aramızda 1 hafta var
ayyy enn minik miniminicik benim kızımmı olduuu şimdiii yaaaa kurban olurum ona ben:)))))aranızda büyüyecez inşallah teyzesi
kafa kafaya sayılırız
iyi akşamlar kızlar benim mesaim bitmesine az bişey kaldı işlerimi biraz toparlayım iyi çene çaldım sizinle valla sonra yarın sıkıntı yaşarım:))çok öptüm sizi
iyi akşamlar
Yaklaşık 4 aydır sizleri takip ediyorum... Misafir olarak... Aslında kayıtlıyım ama yazmayı hiç düşünmüyordum... Ama o kadar sıcak ve samimisiniz ki dayanamadım... Eğer aranıza alırsanız bende sizinle sevincimi, üzüntümü ,entişelerimi paylaşmak isterim... Size kısaca kendimi anlatarak başlayayım .....
30 yaşındayım... 27 yaşında evlendim biraz geç evlendiğim için hemen anne olmak istedim... Ama 3 yıl olmadı hem benim hem eşimin sorunları vardı... Sonra süpriz yaptı ilk bebeğim...2011 ekim annesi olacaktım 7 haftalıkken kalbi durdu meleğimin ve kürtaj... Hiç korunmadım sonra korktum yine olmaz diye ama yüce rabbim nasip etti 2 ay sonra yine hamile olduğumu öğrendim... Rabbim nasip ederse 2012 şubat annesi olacağım... Hepinizi tanıyor gibiyim aslında ta başından beri takip ediyodum.. Neden bilmem yazmak istedim...
Sat 2 mayıs bebeğim erkek
hala isim bulamadım , karar veremedim
kendinize ve bebeklerinize iyi bakın.... Bu da nerden çıktı demesseniz bende katılırım sohbetlerinize....
hoşgeldin canım aramıza
aslı topiğin en küçük bebeyi benimkiydi şimdi seninki oldu
aramızda 1 hafta var
hoşgeldin canımm
ben kendimide geçtim ama oğlumun pipisi şişik doğarsa sana sorarımtaklım anacığım gelsede banada yapsa
amannnn çok üsüldüm kız şimdi keşke demeseydimmdoğmaz doğmaz pipisini sevsinler onun yapar yawrumm...aman gurbete gelin gitmek zor haa canım anam nasıl da besliyor benii..özlüoum walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?