2012 Şubat Anneleri

rabbimin en büyük mucizelerini yaşıyoruz.tşk cnm ...hepimizin evladını rabbim bağışlasın..

kocam gelmiş bu sefer vallaha çıkıyorumm yoksa adam ağaç olur ayyy olmasınnnnn.iyi akşamlar kızlar çook öptüm sizi

Kızlar aksam muhtesem yuzyıl varrrr

ben sattım muhteşem yüzyılı hafta sonu laptopu tv ye bağlıyoruz netten izliyoruz muhteşemi kocişle bu akşam alemin kralı var kuzey güney fena sardı bizi o daha çekici geliyoo ona bakıyoruz eşim kıvancı dövecek gibi bakıyo kıskanıyo adamı çok yakışıklı olduğu için karizma ve rolunu iyi yaptığı için ulen diyo benim karekteristik boşluğum vardı ahanda benim tahtıma kondu psiko diyo bende kıvança bakıyorum ki inşallah oğluşum aynınısın siyah saçlı esmer tenli maviş göslüsü olur İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHH......

çok saol
içim rahatladı inan :)

Hoşgeldin canım aramıza...
Öncelikle geçmiş deneyimler için büyük geçmiş olsun.
Sonra yeni bebeğin için rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin

tabi bu düşünceni sesli söyleyemiyosun dimi bende aynı esmer yeşil gözlü olur inş oğlum diyorum eşim esmer yeşil gözlü ona benzesin tabi ama kıvanç çok sarı ben sarı sevmem..sadece boylu poslu olsun isterim tabi..

Kızlar limangodan, Özgüvenli Çocuklar Yetiştirmenin 365 Yolu ve Akıllı Bebeklerin Oynadığı 365 Oyun 0-2 Yaş kitaplarını aldım.
Kargo çekim de vardı, uyguna geldi.
Bakmak isteyen varsa,bir göz atsın birkaç çeşit başka kitap da var.

estenye hoşgeldin aramıza iyiki geldin bende hala isme karar veremedim cnm bendensininş sağ sağlim bu sefer alırsın kucağına..allahım korusun hepimizi meleklerimizle inş..

bende sarı sevmem iğğğğ iğrenç ilk bebek erkekse genelde genleri anneden ağırlıklı alıyo özellikle göz rengini ben yeşil gözlüyüm ama illede mavi gös istiorum çünkü çok seviyorum boncuk boncuk hayali bile muhteşem kömür renki saç esmer ten masmavi gözzzzzzzzzz offff kaslı olur babası gibi boylu poslu olur ona eminim yürü be oğlum kim tutar seniii emre altuğ gibi koca dudaklar Ye bitir onuuu offfff doğsunlarda yarabbim sağ sağlim bi görelim şu çirkinleri

allahım hayale bakk ya inş gözleri eşime benzer ben kahve gözlüyüm ama eşimzaten uzun boylu inş boyda ona çeker ben 1 65 ortalarda sürünüyorum anacım...

allahım hayale bakk ya inş gözleri eşime benzer ben kahve gözlüyüm ama Eşimzaten uzun boylu inş boyda ona çeker ben 1 65 ortalarda sürünüyorum anacım...

hayali bilem güsel rabbim anayı babayı karıştır çorbamızı ver bize yarabbim Sağ sağlim alalım bebelerimizi kucağımıza benim tocam 1,86 ben 1,70 ama dayılarına çekerse korkunç uzun olur 1,98biri biri 1,92 oğlan dayıya kız halaya demişler yaaa

sende mankenliğe yada basketbola yazdırırsınn yeteneğide olursa...ayy o günleri görcezmi yaa o kadar uzun geliyoki zaman şu anda hiç gelmicek gibi.. inş canım ..hayırlı evladlarımız olsunda boy pos fasa fiso aslında ..aaahhhhh ahhhhh

DEDİĞİN ÇOK DOĞRU KUSUM BİZİM YAA BİZİM BEBEĞİMİZZZ ALLAHIMIN EMANETLERİ TEZ ZAMANDA KAVUŞALIM BEBEKLERİMİZE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…