- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #27.081
iyi akşamlar kızlar kaçıyorum en acilinden
maşallah 41 kere tütütütü yavrum benim nede güsel haftaya bugünde benim 4 boyutlum var yuppi az kaldı
hımmm o saman gücenmek yok çünkü öncem ecrineee söz verdik onun kızını alacazsanada yakışıklı olan istiyosan azelyamın tastikli onaylı çüküşlü oğlunu tavsiye edeyim pek yakışıklı bir oğlan
hoşgeldin canımm
kaynatın bakem yetişemiyorum size kızlar yoğun bura bu saatte
amannnn çok üsüldüm kız şimdi keşke demeseydimmdoğmaz doğmaz pipisini sevsinler onun yapar yawrumm...aman gurbete gelin gitmek zor haa canım anam nasıl da besliyor benii..özlüoum walla
şişmese bari akşam yaparım napayım fena koktu harbi kız offf terayağlı nede güsel olurdu:93:
Kızlar aksam muhtesem yuzyıl varrrr
kocam gelmiş bu sefer vallaha çıkıyorumm yoksa adam ağaç olurayyy olmasınnnnn.iyi akşamlar kızlar çook öptüm sizi
bende gebelikten önce anksiyite tedavisi için antidepresan kullanıoudumm ama bırakmıştım gebe olmadan öncee o kabuslar hamileliğimin ilk 3 ayında geri döndüü.ama başlamadım ilaca topladım kendimi allahtan hergün ağlıoudum çok kötüydüü.sen ferah tut içini başka şeylerle ilgilenmeye çalışş oyala kendini geçio inan bana..öle kötü şeylerde aklına getirmeee.topikğimiz çok güsell.herkes çok cana yakın burda vakit geçerebilirsin..ben ewdeyim çalışmıoum hamilelik dolayısıyla tüm günümü burda geçirioum nerdeyse çok ta ii geliyor gerçektenn:16:
Yaklaşık 4 aydır sizleri takip ediyorum... Misafir olarak... Aslında kayıtlıyım ama yazmayı hiç düşünmüyordum... Ama o kadar sıcak ve samimisiniz ki dayanamadım... Eğer aranıza alırsanız bende sizinle sevincimi, üzüntümü ,entişelerimi paylaşmak isterim... Size kısaca kendimi anlatarak başlayayım .....
30 yaşındayım... 27 yaşında evlendim biraz geç evlendiğim için hemen anne olmak istedim... Ama 3 yıl olmadı hem benim hem eşimin sorunları vardı... Sonra süpriz yaptı ilk bebeğim...2011 ekim annesi olacaktım 7 haftalıkken kalbi durdu meleğimin ve kürtaj... Hiç korunmadım sonra korktum yine olmaz diye ama yüce rabbim nasip etti 2 ay sonra yine hamile olduğumu öğrendim... Rabbim nasip ederse 2012 şubat annesi olacağım... Hepinizi tanıyor gibiyim aslında ta başından beri takip ediyodum.. Neden bilmem yazmak istedim...
Sat 2 mayıs bebeğim erkek
hala isim bulamadım , karar veremedim
kendinize ve bebeklerinize iyi bakın.... Bu da nerden çıktı demesseniz bende katılırım sohbetlerinize....
ben sattım muhteşem yüzyılı hafta sonu laptopu tv ye bağlıyoruz netten izliyoruz muhteşemi kocişle bu akşam alemin kralı var kuzey güney fena sardı bizi o daha çekici geliyoo ona bakıyoruz eşim kıvancı dövecek gibi bakıyo kıskanıyo adamı çok yakışıklı olduğu için karizma ve rolunu iyi yaptığı için ulen diyo benim karekteristik boşluğum vardı ahanda benim tahtıma kondu psiko diyo bende kıvança bakıyorum ki inşallah oğluşum aynınısın siyah saçlı esmer tenli maviş göslüsü olur İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHH......
Tabi bu düşünceni sesli söyleyemiyosun dimi bende aynı esmer yeşil gözlü olur inş oğlum diyorum eşim esmer yeşil gözlü ona benzesin tabi ama kıvanç çok sarı ben sarı sevmem.. sadece boylu poslu olsun isterim tabi..
bende sarı sevmem iğğğğ iğrenç ilk bebek erkekse genelde genleri anneden ağırlıklı alıyo özellikle göz rengini ben yeşil gözlüyüm ama illede mavi gös istiorum çünkü çok seviyorum boncuk boncuk hayali bile muhteşem kömür renki saç esmer ten masmavi gözzzzzzzzzz offff kaslı olur babası gibi boylu poslu olur ona eminim yürü be oğlum kim tutar seniii emre altuğ gibi koca dudaklarYe bitir onuuu offfff doğsunlarda yarabbim sağ sağlim bi görelim şu çirkinleri
allahım hayale bakkya inş gözleri eşime benzer ben kahve gözlüyüm ama Eşimzaten uzun boylu inş boyda ona çeker ben 1 65 ortalarda sürünüyorum anacım...
hayali bilem güsel rabbim anayı babayı karıştır çorbamızı ver bize yarabbimSağ sağlim alalım bebelerimizi kucağımıza benim tocam 1,86 ben 1,70 ama dayılarına çekerse korkunç uzun olur 1,98biri biri 1,92 oğlan dayıya kız halaya demişler yaaa
sende mankenliğe yada basketbola yazdırırsınn yeteneğide olursa...ayy o günleri görcezmi yaa o kadar uzun geliyoki zaman şu anda hiç gelmicek gibi..inş canım ..hayırlı evladlarımız olsunda boy pos fasa fiso aslında ..aaahhhhh ahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?