- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #27.101
Kızlar oglum bugun karnımın icinde dondu sanırım resmen gordum karnımın hareketinden..
Bu haftalardan sonra artık donebiliyorlar mı iceride? 23 haftalıgız gorumcem artık donemez iceride diyor ama :44: O da cok biliyor ya herseyi size sorayım dedim bir de.
güzel bir isim ben beğendimkıslar herkes hemen hemen bebişine ism bulmuş çok güzeller bende sezin düşünüyorum kısıma nasıl sizce ????
Merhaba kızlar; bende katıldım aranıza 21+3 günlük hamileyim. bir oğlum daha olacak ismine hala karar veremedik. ilkinin ismini ben koymuştum (Barış) şimdi eşime bıraktım :) desem de inanmayın o olmaz bu olmaz deyip duruyorum. Bu cumartesi ayrıntılı ultrasona giricem inşallah Radistanbul diye bir görüntüleme merkezinde.
Amin inşallah canım..
Yok kitleme dediğim fren gibi değil, sağa sola dönmesini engelliyor arka tekerin sadece önler dönüyor..Arkadaki düz gidiyor.
Ben de kış gerek yok dedim, sonra gezmeye giderken hep kucağımda mı taşıcam dedim, anakucağımı alsam dedim, yok port bebe mi alsam dedim, çıkamadım işin içinden.Dünde aklımda yoktu aslında, ama 10 taksiti şeyedince dayanamadım
Amin inşallah canım..
Yok kitleme dediğim fren gibi değil, sağa sola dönmesini engelliyor arka tekerin sadece önler dönüyor..Arkadaki düz gidiyor.
Ben de kış gerek yok dedim, sonra gezmeye giderken hep kucağımda mı taşıcam dedim, anakucağımı alsam dedim, yok port bebe mi alsam dedim, çıkamadım işin içinden.Dünde aklımda yoktu aslında, ama 10 taksiti şeyedince dayanamadım
kızlar benim bi sorunum var
bilemiyorum benim gibi misiniz ama
ilk bebeğimin kalbi atmadığı için aldırmak zorunda kalmıştım belkide ondandır
şuan 21 haftalık hamileyim
ama bugüne gelene kadar deliler gibi testleri nası çıkcak diye kafayı yedim
testleri geçtik sürekli bi hareket ediyomu takıntısı
hadi onuda geçiyorum gebelik zehirlenmesi olursam noolcak
sürekli tansiyonumu ölçüyorum
özellikle gecelerim çok zor geçiyor
yatağa girer girmez uykunun yerini çarpıntı alıyor
hergün her saat doğumu düşünüyorum
kafayı yiycem
arkadaşlarım bildiğim kadarıyla benim gibi panik değillerdi
merhaba , gebelik öncesi benimde kaygı bozukluğum vardı ve ilaçları kestim '' iyi hissetmek '' isimli bi kitap okuyorum kitap bitmedi ama öğrendiğim ve işe yarayan bişeyi paylaşmak istedim.Aklına kötü düşünceler geldiğinde bi sayfayı yukarıdan aşağı 2 ye ayır bir tarafına neler düşündüğünü diğer tarafada mantıklı yanıtı yaz ve bunu tekrarladıkça kötü düşünceden kurtulmayı öğreniyorsun beyin kötü düşünceyi unuturmuş biz bu şekilde tekrarladıkça malesef olayı hastalık boyutuna taşıyoruz, mesela senin yazdıklarından nasıl yapman gerektiğine dair örnek vereyim
olumsuz düşünce --- mantıklı yanıt:
bebeğim hareket etmiyor kalbimi durduki --- ne saçma her hareket etmeyen bebeğin kalbi durmuyor.
gebelik zehirlenmesi olursa bebeğimi kaybederim --- bu durum bütün hamile olanlar için geçerli,şuan zehirlenmeye ait hiç bir belirtim yok.bunu düşünmemede gerek yok
tarzında,hoşuna giderse dene bence daha sonraları düşüncelerini kağıda yazmadan akıldan mantıklı cevaplarını verip rahatlıyorsun..
Merhaba kızlar; bende katıldım aranıza 21+3 günlük hamileyim. bir oğlum daha olacak ismine hala karar veremedik. ilkinin ismini ben koymuştum (Barış) şimdi eşime bıraktım :) desem de inanmayın o olmaz bu olmaz deyip duruyorum. Bu cumartesi ayrıntılı ultrasona giricem inşallah Radistanbul diye bir görüntüleme merkezinde.
merhaba hoşgeldin,okurken kendi bilgilerimi okuyor gibi oldum:=) benim de 2.oğlum ve 21+3 üm.isme karar veremedik,birinciyi ben koymuştum(egemen)
2.yi sözde eşime,özde kendime bıraktım:)
güzel bir isim ben beğendim
hayırlı olsun canımm...hoşgeldinn
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
dünyam annene gidicek olmana çok sevindim canım
Gunaydın canım
Ben de cok mutluyum, yemek pisse de cıksam diye sabırsızlıkla bekliyorum
dünyam kız kocan da gelişmeler var
inş.doktorada gidersin
Kocamda gelisme yok aynı odun kocam
Haberi yok onun doktora gidecegimden
günaydın cnm hadi gözün aydın annene gitcek olmana çok sevindim selam söyle bizdende bu arada doktor içinde sigortan yoksa biraz rakam katlanabilir 200-250tl gibi ama inşallah annende torunun merak eder beraber görürsünüzGunaydın hanımlar
Gece 12 de yattım 4 de uyandım hala ayaktayım. Sabahın kör saatinde utumu yaptım :90:
Birazdan da yemegimi yapıcam, cunku bugun anneme gidicemmmm
Oglum dun gece hic uyutmadı beni. Babası elini koydugu zaman karnıma duran cocuk hic oralı bile olmadı valla habire vurup durdu. Esim de baya hisseetti artık oglumuzu
Sabah 4 de oglum da benimle uyandı hala da icerde debelenip duruyor
Bugun annemle doktora gidicem. Eger fazla pahalı degilse 3 boyutlu baktırıcam ogluma. Herkesde goruyorum cok istiyorum ben de
Ama sigortam olmadıgı icin cok pahalı gelicek kesin.. Ama annemi insallah kafaya alırım da baktırırım
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
dünyam annene gidicek olmana çok sevindim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?