2012 Şubat Anneleri

Kızlar oglum bugun karnımın icinde dondu sanırım resmen gordum karnımın hareketinden..

Bu haftalardan sonra artık donebiliyorlar mı iceride? 23 haftalıgız gorumcem artık donemez iceride diyor ama :44: O da cok biliyor ya herseyi size sorayım dedim bir de.

niye dönmesin canım.. gebelik org dan bak canım 23 cü haftada yaşayacağın gelişmelere...görümcen çok biliyo ....​

Merhaba kızlar; bende katıldım aranıza 21+3 günlük hamileyim. bir oğlum daha olacak ismine hala karar veremedik. ilkinin ismini ben koymuştum (Barış) şimdi eşime bıraktım :) desem de inanmayın o olmaz bu olmaz deyip duruyorum. Bu cumartesi ayrıntılı ultrasona giricem inşallah Radistanbul diye bir görüntüleme merkezinde.

kıslar herkes hemen hemen bebişine ism bulmuş çok güzeller bende sezin düşünüyorum kısıma nasıl sizce ????
güzel bir isim ben beğendim

hayırlı olsun canımm...hoşgeldinn

he anladım cnm ben tamamen kilitleniyo anladım
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah

Allah nazarlardan saklasın

he anladım cnm ben tamamen kilitleniyo anladım
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah

Allah nazarlardan saklasın

merhaba hoşgeldin,okurken kendi bilgilerimi okuyor gibi oldum:=) benim de 2.oğlum ve 21+3 üm.isme karar veremedik,birinciyi ben koymuştum(egemen)
2.yi sözde eşime,özde kendime bıraktım:)

Gunaydın hanımlar

Gece 12 de yattım 4 de uyandım hala ayaktayım. Sabahın kör saatinde utumu yaptım :90:

Birazdan da yemegimi yapıcam, cunku bugun anneme gidicemmmm

Oglum dun gece hic uyutmadı beni. Babası elini koydugu zaman karnıma duran cocuk hic oralı bile olmadı valla habire vurup durdu. Esim de baya hisseetti artık oglumuzu

Sabah 4 de oglum da benimle uyandı hala da icerde debelenip duruyor

Bugun annemle doktora gidicem. Eger fazla pahalı degilse 3 boyutlu baktırıcam ogluma. Herkesde goruyorum cok istiyorum ben de
Ama sigortam olmadıgı icin cok pahalı gelicek kesin.. Ama annemi insallah kafaya alırım da baktırırım

Rahat uyu steve jobs.. Umarım pek çok cocuk senin gibi dahi olur cocuklarımızın göremeyeceği süper yetenek artık yok çok uzgunumm

günaydın cnm hadi gözün aydın annene gitcek olmana çok sevindim selam söyle bizdende bu arada doktor içinde sigortan yoksa biraz rakam katlanabilir 200-250tl gibi ama inşallah annende torunun merak eder beraber görürsünüz
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
dünyam annene gidicek olmana çok sevindim canım

günaydın tatlımm naber? Bu sabah tartılmışım kızlar tıpkı tahmin ettiğim gibi kg almışım heehe 73,5 dum en son şimdi 75 e yakınım ortalama 1,5 kg sevindim demekki artık oğluşum hızlı büyüme devresine geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…