- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #27.121
günaydın kızlar.
günaydın barbicik nbr?
günaydın kızlar...bebelerim beslenme yapıyordu du bi bakayım bizim site açılır mı dedim....veeee açıldı....okulda çoğu siteye izin verilmiyor da:))
dün akşam 8'e kadar alışveriş yaptım.kendime pantolan bluz pijama bi sürü şey aldım.çokkkkk mutlu oldum......bu arada eşim aradı ne yapıyorsun diye alışveriş dedim.o öküz kocam gitmiş yerine bi melek gelmiş ''al al hayatım hiç sıkma canın ne istiyosa al 'diyo.hey allahım yaaaaaa
annene gideceğini biliyor ama
günaydın cnm hadi gözün aydın annene gitcek olmana çok sevindim selam söyle bizdende bu arada doktor içinde sigortan yoksa biraz rakam katlanabilir 200-250tl gibi ama inşallah annende torunun merak eder beraber görürsünüz
günaydın şekerim senden naber???
kız benden barbie olur mu hiç? benden olsa olsa lahana bebek olur :)))
günaydın yavru ceylan... ohhh iyi etmişin ahretlik. al kız al ne istiyorsan al. mutlu ol yeterki.
eşin de alemmiş)) napacağını şaşırdı adam...
günaydın şekerim senden naber???
kız benden barbie olur mu hiç? benden olsa olsa lahana bebek olur :)))
He evet anneme gidecegimi biliyor. Simdi hazırlanmaya gidiyorum ve aksam 6 da esim isten gelirken alıcak beni
a.slm canım soylerimHazırlanıyım da insallah annemi kandırır da girerim usg ye
günaydın cnm hadi gözün aydın annene gitcek olmana çok sevindim selam söyle bizdende bu arada doktor içinde sigortan yoksa biraz rakam katlanabilir 200-250tl gibi ama inşallah annende torunun merak eder beraber görürsünüz
günaydın tatlımm naber? Bu sabah tartılmışım kızlar tıpkı tahmin ettiğim gibi kg almışım heehe 73,5 dum en son şimdi 75 e yakınım ortalama 1,5 kg sevindimdemekki artık oğluşum hızlı büyüme devresine geçti
günaydın kızlar.
günaydın kızlar...bebelerim beslenme yapıyordu du bi bakayım bizim site açılır mı dedim....veeee açıldı....okulda çoğu siteye izin verilmiyor da:))
dün akşam 8'e kadar alışveriş yaptım.kendime pantolan bluz pijama bi sürü şey aldım.çokkkkk mutlu oldum......bu arada eşim aradı ne yapıyorsun diye alışveriş dedim.o öküz kocam gitmiş yerine bi melek gelmiş ''al al hayatım hiç sıkma canın ne istiyosa al 'diyo.hey allahım yaaaaaa
muhohooyttt nie olmasın kız kıvırcık saçlı barbi yok mu hiç su avatarını görünce aklıma hep barbie geliyo
sarışın bombam
Gunaydın canım
Benim 1 tane lahana bebegim vardı yesil saclı
Cok severdim onu kucukken ayagımda sallar, su icirirdim :90:
günaydın arkadaşlar...sabah sabah yazmak istedim hemen sizlere...bilin diye..dün 05.10.11 de saat 5 te aylık rutin kontrolüm vardı egepol dilek hanımda..gittim girişte kayıttaki kız randevumun dün oldğunu söyledi..her ayın 5 inde olması gereken randevum 4 üne yazılı görünüyor..çalışan biriyim üst üste izin alamam rica ediorum dedim dedim doktoru aradı hanımefendi çıkıcam demiş kız öyle sölüor..bnde gittim dr nin yanına rica ettim bana tripli bir şeklde yüzüme bakmadan hayır bakıcak olsam zaten sölerdm telefonda yukarıda anesteziye çıkıp müdahelede bulunmam gerek dedi..bnde tabi başhekimliğe çıkmak istedim..halkla ilişkiler danışmanını getirdiler hastaneyi karıştırdım iice..kadın baktı ben susmucam doktoru aradı demişki beklesin ozaman yarım saat sonra bakıcam..varmı böyle bir saçmalık yaa paranla rezil oluosun üstelik diğer özellere göre daha fazla ücret alıyorlar..ve ücretli muayneden sonra 10 günlük hakkımız var muayne içn..burda bakmıolar üstün körü cvp verip gönderio doktor..ayrıcada acil bi durum olsa doktora ulaşmak mümkün değil..zatn doğuma girme garantiside vermior...ama ben bu işin peşini bırakmam hastane sahiplerine kadar arıcam şikayet edicem...
ahahahahha özel bi de bunu yapan he mi? bence sen hastaneni de doktorunu da acil değiştir ve orayı da süründür. ne demekmiş o? o kadar para veriyorsun doğuma nasıl girmez?
sinirlenme bacısu sakin ol ama hakkını da ara bence. bu arada sana günaydınlar efemm...
günaydınn kızlarrr nasılsınız bugün?yelizcim doktora gidecekmişsin inşallah görürsün oğluşunu 3boyutta annen dayanamaz torununa
bu arada bugün nasıl işim var anlatamam yaa off offf yetiştiremezsem fene şeyler olur valla c.tesi günü memlekete gidecem gene p.teside yokum işte o sebepten haletmem gerekiyor
hehehe ne diyim tatlım haftalarımızda aynı gibi gibi çek git dinle kafanı senin kızlar yoruyo oldukça seni anladığım kadarıylaiyiyim canım senden naber
bugün çok bunaldım sanki tek başıma bir tatil yapasım var yaaa
bu arada kilolarımız kafa kafaya
günaydın canım
iyi yapmışsın canım
al kız erkek milletini düşünme
ayyy bu hamileliğimde herkese uyuz oluyorum ben yaaa
günaydınn kızlarrr nasılsınız bugün?yelizcim doktora gidecekmişsin inşallah görürsün oğluşunu 3boyutta annen dayanamaz torununa
bu arada bugün nasıl işim var anlatamam yaa off offf yetiştiremezsem fene şeyler olur valla c.tesi günü memlekete gidecem gene p.teside yokum işte o sebepten haletmem gerekiyor
hehehe ne diyim tatlım haftalarımızda aynı gibi gibi çek git dinle kafanı senin kızlar yoruyo oldukça seni anladığım kadarıyla
çok daraldım yaa hele bugün nefes alamıyorum sanki biri boğazıma yapışmış gibi
aslında yarın için izin alsam ne güzel olur ama müdürle izin konusunda karşı karşıya gelince de stres oluyorum
günaydın canım
kk ya girince işler biraz kalıyor ama
hehehe ne diyim tatlım haftalarımızda aynı gibi gibi çek git dinle kafanı senin kızlar yoruyo oldukça seni anladığım kadarıyla
aslında yarın için izin alsam ne güzel olur ama müdürle izin konusunda karşı karşıya gelince de stres oluyorum
kontrolüm var de bişi demez o zaman. alla alla hamilesin sen kullan azıcık bunu böyle durumlarda bacım yaa.
aynen öyle canım..tabikide arıcam hakkımı peşini bırakmam bu işin.ilk gittiiğim hastaneye devam edicem.arıkan şifa hastanesi..
valla hangi hastaneye gideceğini bilemem de bence değiştir evet. gerilmezsin boşuna hem :)
senin patronu sevdim en azından izin veriyo ben ben babamın yanında çalışıyorum babamken doktora bile bi ton lafla gidiyorum işler varmışta bilmemne sen daha yeni gitmedin mi diyo bana bırak ki kafa iznine çıkarcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?