2012 Şubat Anneleri

günaydın bebitommm oyy işin çok heee benim evde dandini bugün öğlen yemeğe kaçtığımda bir süpürge açayım bari ne kadar kalcan memlekette[/QUOTE]

yorma kendini yaaa boşver akşam toplarsın kocanladün benimkide diyor iyice azıttınmı naptın yavvv bensiz çorap bile katlamaz oldun diyor ohh olsun dedim iyi yapıyorum müstehak sana(içimden tabi):))))canım c.tesi yola çıkıcaz işte kayseriden p.teside ordan dönüş bacımla annemide alıcam göndermeyecem uzunnnnnncaaaa bi süre

Dun anıden cıkınca yanıt yazamadım sızlere ):
Ama bugun telafı edicigim.

aslı topiğin en küçük bebeyi benimkiydi şimdi seninki oldu
aramızda 1 hafta var

ya elefera aynı şeyden bende korkuyorum
ayyy aynı halası falan derler kesinnn

iyi akşamlar azo

Benımkıler benı sınır etmek ıcın der mı der!
Keske deselerde bende sunu dıyebılsem 'aman huyu benzemesın de'

bblaum, nıcın sana cd vermedıler hala?
ısteseydın bebem, belkı verırler.
Bakalım, bızım bugun 2. duzey usg mız var, ısteyecem bakalım verecekler mı?
Ay bu arada feci derecede heyecanlıyım.

Oyle ama ılla sınır edecekler ya.
Ben kendım benzetsem ve dıllendırsem mesele degıl.
ınsallah benım kızım da babasına ve bana benzer.
Dudaklar ve goz yapısı benden olsun.
Dısler ve boyunun uzunlugu babasından olsun
Ortaya fıstık gıbı bır hatun cıksın

Heheeee kk. yı engellemek akıllarına gelmemıs demek.

Ohh ıyı yapmıssın, ıyı gunlerde kullanmayı nasıp etsın Rabbım.

Esın ınsallah hep boyle devam eder canım.
Ama bırak bıraz daha surtsun burnu.

bir taraftan çiziyorum diğer yandan gözüm kk da elim işte gözüm oynaşta olunca işte yarım yamalak bişeyler yapıyorum napimm..burayıda sevdim bırakamıyom

aynen bende öyleyim

günaydın bebitommm oyy işin çok heee benim evde dandini bugün öğlen yemeğe kaçtığımda bir süpürge açayım bari ne kadar kalcan memlekette

yorma kendini yaaa boşver akşam toplarsın kocanladün benimkide diyor iyice azıttınmı naptın yavvv bensiz çorap bile katlamaz oldun diyor ohh olsun dedim iyi yapıyorum müstehak sana(içimden tabi):))))canım c.tesi yola çıkıcaz işte kayseriden p.teside ordan dönüş bacımla annemide alıcam göndermeyecem uzunnnnnncaaaa bi süre[/QUOTE]

ahh herifimin pestili geliyo eve kıyamıyorum ki canım yaaa hımm iyi bakalım git sizinkileride al gel benim anamda gelemedi bi türlü dün telde kızdım oğlunu bırakta gel koca kazık oldu dedim üni okuyor tek başına arkadaş bakıyolar yanına daha biraz tanısın arkadaş ortamını öle gelcem diyo ama ben çok yoyuluyom annem gelse hiç değilse bii yemeciğimi yapsa bişicik istemem kokusunu ösledim 4 aydır görmüyorum

aynen öyle canım..tabikide arıcam hakkımı peşini bırakmam bu işin.ilk gittiiğim hastaneye devam edicem.arıkan şifa hastanesi..

arıkan şifa da çok kalabalık olmuyor mu? ben isim değişikliğinden önce gitmiştim bir kaç kere ama ışık hanım çok kalabalıktı, koşturup duruyordu. bence randevunu yanlış yazanları ve dilek hanımı şikayet et, ilgilenmezlerse hastaneni, ilgilenirlerse sadece doktorunu değiştir.

ışık hanım benim görümcemin doktoru anlata anlata bitiremiyo yok şölede bölede diye merak ediyorum çok ilgiliymiş ve doğumda çok rahatlatıyomuş insanı 2 çocucuğunuda o kadaında doğurdu kızlar bence ışık derim

Size bısey anlatıcam
Gece mısıl mısıl uyuyorum, bırden sacımın cekılmesı ıle ırkıldım.
'Na'pıyosun sen ya!' dıye bagırdım esıme, atmıs elını kafama, saclarımı cekıyor
Hıc bırsey demeden, gerı dondu, baktım pis pis guluyor.
'Uykun da mı guluyorsun sen ya' dedım, ses yok, hala guluyor...
Ama normalde uykusunda gulmez yanı.
Neyse dayanamadı, dondu bana 'sey ben ruzgarda yuruyordum, semsıye de ucuyordu, onun ıpını cekıyordum, meger senın saclarınmıs' dedı.
Ayy sabahın 04:30'u nasıl gulmeye basladı, ardından ben de tabıı.
Yetmedı, kızım uyandı, oda tepık attı
Cok komıktı kızlar ya.
Ayyy neyse fecı sıkıstım, acıl kacmam lazım.

Son düzenleme:
ahh herifimin pestili geliyo eve kıyamıyorum ki canım yaaa hımm iyi bakalım git sizinkileride al gel benim anamda gelemedi bi türlü dün telde kızdım oğlunu bırakta gel koca kazık oldu dedim üni okuyor tek başına arkadaş bakıyolar yanına daha biraz tanısın arkadaş ortamını öle gelcem diyo ama ben çok yoyuluyom annem gelse hiç değilse bii yemeciğimi yapsa bişicik istemem kokusunu ösledim 4 aydır görmüyorum[/QUOTE]

acımak yoook onlara ne acıyacan boşver valla yardım edecekler tabi..yaa özlem çok berbat bişey gerçektende ben evleneli 3 yıl olacak hala alışamadım utanmasam annemle yatacam okadar yani...kıyamam sana yaa sende kavuşursun anacağına inşallah bacım en kısa zamanda gelsin oda artık kızının ona ihtiyacı varrrrr

iyiliğine bir şey diyemem, ilgilidir muhakkak ki çok kalabalıktı benim gittiğim dönemlerde, bir başka doktor daha vardı ama ona giden yoktu, bomboştu o. sadece yoğun olmasından dolayı tercih etmedim ben, hoş şimdiki doktorum da yoğunmuş ama değiştirmem artık.

böyle yazını görünce rahatladım..bnde ona gittim bir sefer.bikaç kişiden daha duydum böyle.haftaya randevu aldım..umarım ii geçer.

acımak yoook onlara ne acıyacan boşver valla yardım edecekler tabi..yaa özlem çok berbat bişey gerçektende ben evleneli 3 yıl olacak hala alışamadım utanmasam annemle yatacam okadar yani...kıyamam sana yaa sende kavuşursun anacağına inşallah bacım en kısa zamanda gelsin oda artık kızının ona ihtiyacı varrrrr[/QUOTE]

yok kız öyle deme adam bu aralar bunalımda uyumuyoda gece doğru dürüst bende aynen iş yerinde canı sıkkın yeni bir iş bakıyo bakalım inşallah kavga çıkmadan adam gibi bir iş bulurda öyle çıkar...

anneme gelince bu ay sonu birr cööööööööö deyip yine oğlunun yanına gitcek anca bi daha doğuma gelir temelli kalcak yanımda inşallah tabi bu sene kadın karman çorman birimiz istanbul birimiz ankara birimiz izmir dağıldık nereye gitceğini şaşırdı kadın:44:

seninki gene sadece saçını çekmiş canım yaa bundan bir kaç hafta evvel üstümde bir ağırlıkla uyandım adam boylu boyuna uzanmış üstüme sanki şezlongta güneşleniyor bir rahat bir rahat uyuyor :90:dedim bir yerlerine vurdu uzun zamandır bir icraat olmayınca.neyse attım tepemden bir daha yapamadı.3-4 gün öncede bel boşluğuma tekme yedim gece eşim antrenör güya sporcularına taktik veriyormuş iyiki karnım ona doğru dönük değildi valla allah korudu bizi:90:

Kızlar selam umarım sağlıgınız ve bebişleriniz iyidir
saçını kestiren boyayan varmı aranızad benim bembeyaz hala boyamadım araştırdım yan etkisi var dediler bitkisel boyada olsa..

Buldu pambık gıbı gobusu, uzandı demek esın
Ama tekme fecı olmus, sen esının elını kolunu bagla ıyısı mı
Aslında bebıslerımız oldukca guvendeler ama ıste ınsan tedırgın oluyor.

saçını kestiren boyayan varmı aranızad benim bembeyaz hala boyamadım araştırdım yan etkisi var dediler bitkisel boyada olsa..

benim öğrenciler de okul açıldığından beri saçımı boyatmadığım için hamile olduğumu anlamışlar, beyazları çıkmış ama boyatmamış demek hamile diye dedikodumu yapmışlar. nelere dikkat ediyorlar, çok şaşırmıştım.

Sac kestırmekte her hangı bır sakınca oldugunu dusunmuyorum.
Omru kısalır sozlerı, hurafe bana gore.

Ama sacın boyanması farklı.
Ben gebelıgımın ılk haftalarında kına yaptım.
Herhalde bır sorun olmamıstır, kına olunca.

Bırde doguma gırerken yapacagım.
Cunku bızım aılede ırsıdır, saclara erkenden ak duser.

Kucagımda bebegım varken, saclarımın ak pak olmasını ıstemıyorum.

Buldu pambık gıbı gobusu, uzandı demek esın
Ama tekme fecı olmus, sen esının elını kolunu bagla ıyısı mı
Aslında bebıslerımız oldukca guvendeler ama ıste ınsan tedırgın oluyor.

evet valla çok fenaydı dikkat etmek lazım iyice..son kontrolde doktora ayy onu orda daracık görünce ben daralıyorum dedimde güldü bana doktorum olurmu öyle şey onun dünyası seninkinden daha geniş bence kendine acı dedi gerçektende öyle daha güvende ve rahatlar aslında ama annelik bizimkisi:))

hımmm ben söyliyimde ışığı duydum ama kadın doğumda çokta fazla doktor yok sanırım ben orda yaşasaydım ya tepeciğe giderdim izmirde yada bir tek öze hastane süper oda çok tuzlu çiğili kent hastanesi ama dört dörtlük ilgileniyolar adamla A'dan Z'ye
böyle yazını görünce rahatladım..bnde ona gittim bir sefer.bikaç kişiden daha duydum böyle.haftaya randevu aldım..umarım ii geçer.
bence git memnun kalıcaksın bak gör hatta arkadaşım var de görümcesi burda doğum yapmış geçenlerde huriye hanım de bak hatırlıycak 10 senedir doktoru çok içli dışlılar belki dahada ilgilenir hem cep nosunu felanda veriyo hastalarına

alem adamlar ya benimkide zavallı yataktan düşecek deredeyse bana bişi olmasın diye yatağın kenarında uyuyo sessiz sessiz yanlız gecen gece epey sayıkladı benle konuşuyo rüyasında öldüm gülmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…