- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #27.161
Size bısey anlatıcam
Gece mısıl mısıl uyuyorum, bırden sacımın cekılmesı ıle ırkıldım.
'Na'pıyosun sen ya!' dıye bagırdım esıme, atmıs elını kafama, saclarımı cekıyor
Hıc bırsey demeden, gerı dondu, baktım pis pis guluyor.
'Uykun da mı guluyorsun sen ya' dedım, ses yok, hala guluyor...
Ama normalde uykusunda gulmez yanı.
Neyse dayanamadı, dondu bana 'sey ben ruzgarda yuruyordum, semsıye de ucuyordu, onun ıpını cekıyordum, meger senın saclarınmıs' dedı.
Ayy sabahın 04:30'u nasıl gulmeye basladı, ardından ben de tabıı.
Yetmedı, kızım uyandı, oda tepık attı
Cok komıktı kızlar ya.
Ayyy neyse fecı sıkıstım, acıl kacmam lazım.
seninki gene sadece saçını çekmiş canım yaa bundan bir kaç hafta evvel üstümde bir ağırlıkla uyandım adam boylu boyuna uzanmış üstüme sanki şezlongta güneşleniyor bir rahat bir rahat uyuyor :90:dedim bir yerlerine vurdu uzun zamandır bir icraat olmayınca.neyse attım tepemden bir daha yapamadı.3-4 gün öncede bel boşluğuma tekme yedim gece eşim antrenör güya sporcularına taktik veriyormuş iyiki karnım ona doğru dönük değildi valla allah korudu bizi:90:
Kızlar selam umarım sağlıgınız ve bebişleriniz iyidir
saçını kestiren boyayan varmı aranızad benim bembeyaz hala boyamadım araştırdım yan etkisi var dediler bitkisel boyada olsa..
Sac kestırmekte her hangı bır sakınca oldugunu dusunmuyorum.
Omru kısalır sozlerı, hurafe bana gore.
Ama sacın boyanması farklı.
Ben gebelıgımın ılk haftalarında kına yaptım.
Herhalde bır sorun olmamıstır, kına olunca.
Bırde doguma gırerken yapacagım.
Cunku bızım aılede ırsıdır, saclara erkenden ak duser.
Kucagımda bebegım varken, saclarımın ak pak olmasını ıstemıyorum.
günaydın kızlar
bişey sorcam
tam göbeğin alt kısmı ve malum bölgenin en tepe kısmı ağrıyan var mı
çok korkuyorum benim niye ağrıyor 3 gündür :26:
Günaydın arkadaslar,...
Ne güzel haftasonu yaklasıyor
günaydın kızlarrrr,,cok heyecanlıyım ben bugunöğleden sonra randevumuz var detaylı olanından.ilk defa 4 boyutluya giricez hemde cok merak ediyorum.bakalım benim bebiş düzgün pozlar vercekmi:44:
Günaydın arkadaslar,...
Ne güzel haftasonu yaklasıyor
günaydın kızlarrrr,,cok heyecanlıyım ben bugunöğleden sonra randevumuz var detaylı olanından.ilk defa 4 boyutluya giricez hemde cok merak ediyorum.bakalım benim bebiş düzgün pozlar vercekmi:44:
Göbeğimin alt kısmı ara ara ağrıyor ama en tepe kısmı hiç ağrımadı..Acaba baskı mı uyguluyor bebiş oralarına?
bana cevab yazan arkadaşlara ( yazmayanlarada ) teşekkür ederim...
bende bi soruyla başlıyım o zaman bütün gece midem yandı benim.. uykumdan uyandırdı ( aslında iyi oldu bi uyandım ki uykum çok ağırdır kolay kolay uyanmam kocam yok yanımda bilmiyorum ama sanırım bişeyler karıştırdı gece ) uyuyamadım sonra gün içindede oluyo ama bu gece ki çok fenaydı... benim gibi midesi yanan varmı yada iyi gelecek bişey biliyomusunuz.... geçenlerde meyve suyu içtim ama kayısı sanki iyi gelmişti bana yine deniycem
bu arada 22 haftalık olucak kuzum yarın inşallah.... rabbim sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin.... sabah işe gelirken minibüste araba sesleri korna sesleri kuzum korktu galiba oynamaya başladı.... bende onu teselli ettim korkma annem dedim ben yanındayım... artık yüksek sesleri duyabiliyolar diya biliyorum...
çalışan bir anne adayı olarak işe dönüyorum ama aklım sizde... kendinize iyi bakın
bana cevab yazan arkadaşlara ( yazmayanlarada ) teşekkür ederim...
bende bi soruyla başlıyım o zaman bütün gece midem yandı benim.. uykumdan uyandırdı ( aslında iyi oldu bi uyandım ki uykum çok ağırdır kolay kolay uyanmam kocam yok yanımda bilmiyorum ama sanırım bişeyler karıştırdı gece ) uyuyamadım sonra gün içindede oluyo ama bu gece ki çok fenaydı... benim gibi midesi yanan varmı yada iyi gelecek bişey biliyomusunuz.... geçenlerde meyve suyu içtim ama kayısı sanki iyi gelmişti bana yine deniycem
bu arada 22 haftalık olucak kuzum yarın inşallah.... rabbim sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin.... sabah işe gelirken minibüste araba sesleri korna sesleri kuzum korktu galiba oynamaya başladı.... bende onu teselli ettim korkma annem dedim ben yanındayım... artık yüksek sesleri duyabiliyolar diya biliyorum...
çalışan bir anne adayı olarak işe dönüyorum ama aklım sizde... kendinize iyi bakın
bilmiyorum ki ya
sanki dünden beri az mı hissediyorum hissetmiyomuyum bilmiyorum
yine paniklerdeyim dünden beri
böyle olunca karnım yanıyo sanki üff geçsin şu vakit bi an evvel doğursak sağsalim hepimiz
bu kadar mı zormuş ya anne olmak
bilmiyorum ki ya
sanki dünden beri az mı hissediyorum hissetmiyomuyum bilmiyorum
yine paniklerdeyim dünden beri
böyle olunca karnım yanıyo sanki üff geçsin şu vakit bi an evvel doğursak sağsalim hepimiz
bu kadar mı zormuş ya anne olmak
günayydın kızlaarrrr
panadolcumm ilk 3 aydan sonra boyamanın sakıncası yok. bitkisel boyayabilirsin.. ama perma ve röfle gibi işlemler katiyyen yasakk
kızlar size bir şey soracağım yaa elefera rüya dan bahsedince aklıma geldi
gece sanki eşim rüyasında bir şeyler sayıkladı bunu da hayal mayal hatırlıyorum
ama ne sayıkladığını ne konuştuğu hiç aklımda kalmamış
sizce kendisi beni arayınca numara mı yapsam yada telini açmasam mı
bakalım bişi diyecek mi
yoksa ben çok paranoya mı oldum
gelll senidee götürelim yanımızdaa kuzey oğlanla birbirlerini görürlerrGünaydınnn
Yaaaa bende istiyorummm
günaydın yaklaşsın yaa bençok sıkıldım
günaydınnnn ohh ne güzel canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?