2012 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar, çok suratsızım bugün...Gece uykumu hiç alamadım..Nedense tedirgin yattım gün içinde bebeğim az oynamıştı...
Gece durmadan uyandım karnıma koydum elimi, bekledim vursun diye hep Öfleyip pöfleyip bi sola yatıyorum, bi düz yatıyorum..Bebeğim sağımda durduğundan sağa da yatamıyorum ezilcek diye...Uzun lafın kısası gözlerim uykusuzluktan şiş, gecenin hediyesi bir sivilcem var..Ama Allah'a şükürler olsun sabah kahvaltıdan sonra hissettim pamığımı...Onunla tek bedende iki kalp olmaya çok alıştım ben, onun verdiği uykusuzluk bile beni asabi yapmıyor Duygusalmıyım ne bu sabah...

inanmıyorum yaaa

anammm dikkat et sen kocana

Kızlar selam umarım sağlıgınız ve bebişleriniz iyidir
saçını kestiren boyayan varmı aranızad benim bembeyaz hala boyamadım araştırdım yan etkisi var dediler bitkisel boyada olsa..

boyaya belli bir aydan sonra izin veriyor bazı doktorlar

doğru söylüyorsun aslında

günaydın kızlar

bişey sorcam

tam göbeğin alt kısmı ve malum bölgenin en tepe kısmı ağrıyan var mı
çok korkuyorum benim niye ağrıyor 3 gündür :26:

günaydın kızlar

bişey sorcam

tam göbeğin alt kısmı ve malum bölgenin en tepe kısmı ağrıyan var mı
çok korkuyorum benim niye ağrıyor 3 gündür :26:

Göbeğimin alt kısmı ara ara ağrıyor ama en tepe kısmı hiç ağrımadı..Acaba baskı mı uyguluyor bebiş oralarına?

günaydın kızlarrrr,,cok heyecanlıyım ben bugun öğleden sonra randevumuz var detaylı olanından.ilk defa 4 boyutluya giricez hemde cok merak ediyorum.bakalım benim bebiş düzgün pozlar vercekmi:44:

bana cevab yazan arkadaşlara ( yazmayanlarada ) teşekkür ederim...

bende bi soruyla başlıyım o zaman bütün gece midem yandı benim.. uykumdan uyandırdı ( aslında iyi oldu bi uyandım ki uykum çok ağırdır kolay kolay uyanmam kocam yok yanımda bilmiyorum ama sanırım bişeyler karıştırdı gece ) uyuyamadım sonra gün içindede oluyo ama bu gece ki çok fenaydı... benim gibi midesi yanan varmı yada iyi gelecek bişey biliyomusunuz.... geçenlerde meyve suyu içtim ama kayısı sanki iyi gelmişti bana yine deniycem

bu arada 22 haftalık olucak kuzum yarın inşallah.... rabbim sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin.... sabah işe gelirken minibüste araba sesleri korna sesleri kuzum korktu galiba oynamaya başladı.... bende onu teselli ettim korkma annem dedim ben yanındayım... artık yüksek sesleri duyabiliyolar diya biliyorum...

çalışan bir anne adayı olarak işe dönüyorum ama aklım sizde... kendinize iyi bakın

Günaydın arkadaslar, ...
Ne güzel haftasonu yaklasıyor

günaydın yaklaşsın yaa bençok sıkıldım

günaydın kızlarrrr,,cok heyecanlıyım ben bugun öğleden sonra randevumuz var detaylı olanından.ilk defa 4 boyutluya giricez hemde cok merak ediyorum.bakalım benim bebiş düzgün pozlar vercekmi:44:

günaydınnnn ohh ne güzel canım

Göbeğimin alt kısmı ara ara ağrıyor ama en tepe kısmı hiç ağrımadı..Acaba baskı mı uyguluyor bebiş oralarına?

bilmiyorum ki ya
sanki dünden beri az mı hissediyorum hissetmiyomuyum bilmiyorum
yine paniklerdeyim dünden beri
böyle olunca karnım yanıyo sanki üff geçsin şu vakit bi an evvel doğursak sağsalim hepimiz
bu kadar mı zormuş ya anne olmak

kızlar size bir şey soracağım yaa elefera rüya dan bahsedince aklıma geldi
gece sanki eşim rüyasında bir şeyler sayıkladı bunu da hayal mayal hatırlıyorum
ama ne sayıkladığını ne konuştuğu hiç aklımda kalmamış
sizce kendisi beni arayınca numara mı yapsam yada telini açmasam mı
bakalım bişi diyecek mi
yoksa ben çok paranoya mı oldum

geçmiş olsun, mide yanması için gaviscon şurup vermişti dr, tadı kötü ama iyi geliyor.

Aramıza hoşgeldin Bende mide yanması oluyor sık sık...Hemen ayran içiyorum iyi geliyor, ya da soğuk süt..Bir dene bakalım belki seninde işine yarar.

Ben de dün çok tedirgindim vallahi kolay değil...

günayydın kızlaarrrr

panadolcumm ilk 3 aydan sonra boyamanın sakıncası yok. bitkisel boyayabilirsin.. ama perma ve röfle gibi işlemler katiyyen yasakk

ben de çok az hissediyorum, ve hissettiğim zamanlarda çok güçsüz geliyor... 18-19 haftalarda kıpır kıpır olanları okuyunca da daha çok telaş oluyorum

yaaa taklım sper bir heyacan olsa gerek bende istiyorum tez zamanda görmeyi ama bir türlü geçmedi günler bizimlede paylaş bebeişini gelince oldu mu? şimdiden gözün aydın demek istiyorum

Ne gibi şeyler sayıkladı ki sen telefonu açmıcaksın?
Bana paranoya gibi geldi canım ya, her insanın başına gelebilir rüyasında sayıklamak, kimbilir ne görüyordu, sorsan hatırlamaz eminim.

Kızlar moralım cok bozuldu.

Aglamamak ıcın kendımı zor tuttum.
Sabah bızım hızmetlı geldı, bayan, 2 cocugu var, ılk ogretımde.
ısı bırakmak ıstedıgını, zorlandıgını soyledı.
Bende sure ıstedım, yerıne bırını bulana dek, dedım.
Ozel meselesı varmıs, ustelemedım.
Sonra bır arkadas geldı, kadını aglarken gormus, sormus, zorla soyletmıs.
Kocası terk etmıs onları
Cocuklarım evde perısan oluyor dıye aglıyormus meger.
Cagırdım yanıma, ısten ayrılmasını ıstemedıgımı soyledım, cocuklarını okula goturup-getırmek ıcın ayrılmak ıstemıs.
Cozum bulmaya calısıcam, sen bugun eve gıt, cocuklarınla ılgılen dedım.
Ama gorsenız kadın nasıl agladı, nasıl dua ettı.
Kocası calısmıyormus meger, calıstıgını da aılesıne verıyormus.
Goruyorsunuz ya, hep erkeklerın aılesı yuzunden bozuluyor evlılıkler.
Rabbım yardımcısı olur ınsallah, dua edın bana bende guzel bır cozum bulayım kadın ıcın.
Cıkmasın ısten kı, cocuklarına ekmek goturebılsın.

Son düzenleme:
Günaydınnn

Yaaaa bende istiyorummm
gelll senidee götürelim yanımızdaa kuzey oğlanla birbirlerini görürlerr

günaydın yaklaşsın yaa bençok sıkıldım

günaydınnnn ohh ne güzel canım

ne güzell dimii..dua edin kızlarr bana bugün netleştirelim insallah..çikolata kürüne baslayayım mı erken daha dimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…