2012 Şubat Anneleri

cıks...o şeyden dolayı dedi.
ben senin rumuzu başlarda pikelopat sanıyodum.
bende ağır bi izlenim oluşturmuştu, aynı gökçenin kasapyelize duyduğu saygı gibi.
pikelopat, psikopat gibi :)
ondan dedi :))
ehehe amanin gülüm uzak dursun bizden öyle insanlar, ne saygı duycam psikopatlara direkt dalarım... (yok canım şaka, direkt kacarım ben hehe)

bak zaten degistirecektim rumuzu üsenip duruyordum, isabet oldu demen nereye mail atılıyor acaba? bulsam da mail atsam, degistirsem cok iyi olucak....

mide yanması yasamadıgımdan bilmiyorum cnmm.. ama araba ve korna sesi içinn rahat ol cünkü sadece ince sesleri duyuyorlarmıs. hatta bu dogduktan sonraki ilk 1 aydada böyle oluyormus.. o nedenle en cok annesinin sesini duyuyormuss.. hatta babalar kücük diyee daha tiz bi sesle konusurlarr yaa kısık kısıkk.. o da bilinc altı dogru bi hareketmişş .. bebegin ancak öyle duyuyormuss.. ne kadar kusursuzz bi yaratılıss dimi

Oyelkencıgım, sayıkladıysa esın mumkun degıl hatırlamaz.
Ben cok sayıklarım cunku, esım bazen sabahları anlatıyor, 'hadı ya!' fılan dıyorum.

alem adamlar ya benimkide zavallı yataktan düşecek deredeyse bana bişi olmasın diye yatağın kenarında uyuyo sessiz sessiz yanlız gecen gece epey sayıkladı benle konuşuyo rüyasında öldüm gülmekten[/QUOTE]

hayır hadi biz iki canlıyız hormonlar tavan yapıyor bür sürü bedensel değişiklik yaşıyoruzda onlara ne oluyor anlamadım hayatım valla deliriyorlarmı neeee

ne gibi şeyler sayıkladı ki sen telefonu açmıcaksın?
Bana paranoya gibi geldi canım ya, her insanın başına gelebilir rüyasında sayıklamak, kimbilir ne görüyordu, sorsan hatırlamaz eminim.

kararsız kaldım bende

allah yardımcısı olsun çok zor
ama çalışmasa hepsine kim bakacak ki

gelll senidee götürelim yanımızdaa kuzey oğlanla birbirlerini görürlerr

Ne güzell dimii..dua edin kızlarr bana bugün netleştirelim insallah..çikolata kürüne baslayayım mı erken daha dimii

dualarımız seninle canım

Çok üzüldüm, peki eşi onları terk etmeden önce nasıl idare ediyormuş işi ve çocukları onu anlamadım ama?

gelll senidee götürelim yanımızdaa kuzey oğlanla birbirlerini görürlerr

ne güzell dimii..dua edin kızlarr bana bugün netleştirelim insallah..çikolata kürüne baslayayım mı erken daha dimii

Benim daha 1 haftam var (
Çikolatayı doktora gitmeden yarım saat önce ye

Oyelkencıgım, sayıkladıysa esın mumkun degıl hatırlamaz.
Ben cok sayıklarım cunku, esım bazen sabahları anlatıyor, 'hadı ya!' fılan dıyorum.

sayıkladığı şeylere sinirlenmiştim bende sanki
ama hatırlamıyorum işte
bende dedim belki numara yaparsam anlatır birşeyler

Gecmis olsun... mide yanması icin doktorum bana Rennie surup verdi. Tabletide mevvcut.. sabah-oglen-aksam 1 kasık diyor ama ben aksamları özellikle yatmadan önce biraz iciyorum....

Bir arkadasımda; suyun icine elma sirkesi damlatıp icilmesini tavsiye etmisti, hamile iken ona iyi geliyormus...bilgin olsun... tabii ki sık sık ve az yemekde iyi olur derler...

eleferacım ya kadın belliki epey zor durumda iş yerinede her gün ne diycem dye çıkmak istiyodur aslında sonuçta
hizmetli yani sabahtan çocuklarını bırakıcak kadar izin versen bişi olur mu ki??? inşallah güsel bir çözüm bulursun
ah bu öküz herifler kadın çalışıyo eve para getiriyo bi çocuklarına babalık yapamamış yazıklar olsun çok üzüldüm kadının durumuna allah yardımcısı olsun:26:

YERİM Kİ :))) ben de duygulandım kız birden. manyaklaştık hepten zaar.

offf sen ne çektiğimi bir de bana sor,
nerde nasıl yanar bir de bana sor
milletin midesi mis mis dururken
benimki cayır cayır neden bir de bana sor...

olur öyle arada olur geçer o. ben bi ara oğluma ejder adını koyacaktım öyle bi yanma sen düşün. benim yanmalarım artık gece uykulardan uyandıran cinsten. ne babası kıllı ne de ben kime çekecek bu çocuk bilmem.

ya değiştirme. bence süper bi isim. pikepolat... kasap yeliz gibi. valla ciddiyim. bblua ile konuştuk dün bu konuyu hatta karizma isimler onlar.

sen en güzel ve en mantıklı yolu blurusun inşallah canım üzülme rabbim büyük inşallah güzel kapılar açsın fırsatlar çıkarsın karşına o güzel anneninde evlatlartına ekmek götürebilsin..senden de allah razı olsun canımmm

allah yardımcısı olsun çok zor
ama çalışmasa hepsine kim bakacak ki

dualarımız seninle canım

Onu dusunmedı demek o halde.
Ben soyleyınce 'bılmıyorum' dedı aglayarak.

Çok üzüldüm, peki eşi onları terk etmeden önce nasıl idare ediyormuş işi ve çocukları onu anlamadım ama?

Kocası calısmadıgı ıcın o bırakıyordu cocukları okula.
Zatne okullarda yenı acıldı ya.
Onun oncesınde cocuklar gun boyu evde yalnız kalıyordu.

sayıkladığı şeylere sinirlenmiştim bende sanki
ama hatırlamıyorum işte
bende dedim belki numara yaparsam anlatır birşeyler
Cıks, oyle bırsey olmaz.
Bak ılk evlendıgımız aylarda ben esımın bır sevgılısının adını ogrendım.
Ertesı gun 'sen aysen dıye sayıladın' dıye trıp attım, yok aslında oyle bırsey.
Adam sasırsı, afalladı 'ben sayıklamam, bılmıyorum, nasıl olur' fılan dedı.
Ama baskada bırsey demedı.

Sabah kahvaltı hazırlaması gerektıgı ıcın erken gelıyor, buna bır cozum bulmam lazım.
Soyle dıyorum, daha erken gelse, kahvaltıyı hazırlasa ve okul vaktı gıtse.
Aksam cıkıslarında da yıne bır saat kadar ızın verırım.

Buraya bır baska hızmetlı alırım sonra, onu da ımalathaneye gonderırım.
Orası evıne cok yakınmıs, cok yorulmaz hem.
Ama ıste bır ıkı hafta boyle gun ıcınde okula gıdıp gelecek.
Cok mu yorulur?
Amın, ınsallah mevlam yardım eder.

Bır yol buldum ama, ne kadar dogru bılmıyorum.
Bıraz daha dusuneyım.
Gec gelse dıyecegım, bu kez yonetımden soz ısıtırım belkı.
Cunku onun en yogun oldugu saatler 07:30 / 09:00 arası.
Amın, keske bırsey yapabılsem
Insan anne olunca (olmadık daha ama) daha hassas dusunuyormus.

kraft bouncer ana kuca siyah bouncer ana kucağı siyah

bu nasıl bişi? ne ki bu ya? bunun daha ufağını biliyorum da bu biraz fantastik gibi geldi bana. nasıl alayım mı bundan. ucuz da meret. gerekli midir bu?

Ana kucağı gerekli Gökçem, ama bunların bide tepesinden ayucuk sallananları var onlar daha ideal..Oyalıyor bebeği, bir yandan sallanıyor bir yandan oyuncaklara dalıyor gözü sende o ara işlerini hallediveriyon :))
Buna yatır mama yedir güzel alacam ev tipi ana kucağı ben.

günaydın :) ilk defa sabah giriyorum, bugün okulum yok sizlerle konuşayım dedim. hiç sohbetlere dahil olamıyorum akşamları girdigim için. benim eşimde geceleri hiç yaklaşmıyodu bana bebege bişey olacak diye korkuyordu.
geçen gece ben sarıldım arkasından eşimin poposuna bebegimiz tekme attı, ilk defa hissetti eşim çok heyecanlandı, artık her sabah kızıyla konuşuyor eli karnımdan gitmiyo:)bugün sabah yine çok hareketliydi kızım

Günaydın şekerim…Ben de bu gece kendimi sırtüstü yatarken yakaladım, kızgınım kendime…
Yalnız sağa yatınca beben ezilmez. Kazadan sonra gittiğim doktor bana bebeğin sağına yaslanmış senin,üstelik de makat gelişi duruyo şu anda, sağına yat ki detaylıya girene kadar dönsün demişti…
Ben de sağa yattım, dönmüş evlat.
Ezilmemiş de :)

Hoş geldin canım,Allah tamamına erdirsin
Detaylıdan iyi haberlerle gel inşallah…

günaydın kızlar.

Günaydın dünüş….

Günaydın arkadaslar, ...
Ne güzel haftasonu yaklasıyor

Günaydın, Evet :) Çabuk geçti sanki bu hafta :)

Canım, belki çocuklarını okula bırakıp alması için biraz geç gelip erken çıkmasına müsaade edersin yada bir akrabası filan yokmu acaba yardımcı olacak?

kraft bouncer ana kuca siyah bouncer ana kucağı siyah

bu nasıl bişi? ne ki bu ya? bunun daha ufağını biliyorum da bu biraz fantastik gibi geldi bana. nasıl alayım mı bundan. ucuz da meret. gerekli midir bu?

Ev tipi ana kucağı bu…
Birkaç kullanan memnun olduğunu söylemişti bana, ben almadım ama…

Maşallah ne güzel :)) Benim eşimde kulağını dayadığında yiyor tekmeyi "ne var kime baktın" der gibi dürtüyor babayı

kraft maxi salncak pembe maxi salıncak pembe

bak bu her neyse yengem bana bundan ayırmış. aynı işlevı mı goruyor mu bunlar?

http://www.simgebebe.com/index.php?sayfa=detay&act=view&code=368&catname=chicco polly salıncak up sea dreams

aha bak bundan bundan buldum...

Son düzenleme:
günaydın kızlar

bişey sorcam

tam göbeğin alt kısmı ve malum bölgenin en tepe kısmı ağrıyan var mı
çok korkuyorum benim niye ağrıyor 3 gündür :26:

canım kendini sıkıntıya sokma 3-4 gün önce bu şikayetlerin aynısı bendede vardı geçti çok şükür galiba rahim büyüyor onda kaynaklıdır diye düşünüyorm

Ay Allah razı olsun yaaa Şimdi daha rahat yatıcam sağıma, çünkü benim bebişte ters, dönmesi lazım, o zaman ben onu az rahatsız edeyim de dönsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…