- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #27.181
ehehecıks...o şeyden dolayı dedi.
ben senin rumuzu başlarda pikelopat sanıyodum.
bende ağır bi izlenim oluşturmuştu, aynı gökçenin kasapyelize duyduğu saygı gibi.
pikelopat, psikopat gibi :)
ondan dedi :))
bana cevab yazan arkadaşlara ( yazmayanlarada ) teşekkür ederim...
bende bi soruyla başlıyım o zaman bütün gece midem yandı benim.. uykumdan uyandırdı ( aslında iyi oldu bi uyandım ki uykum çok ağırdır kolay kolay uyanmam kocam yok yanımda bilmiyorum ama sanırım bişeyler karıştırdı gece ) uyuyamadım sonra gün içindede oluyo ama bu gece ki çok fenaydı... benim gibi midesi yanan varmı yada iyi gelecek bişey biliyomusunuz.... geçenlerde meyve suyu içtim ama kayısı sanki iyi gelmişti bana yine deniycem
bu arada 22 haftalık olucak kuzum yarın inşallah.... rabbim sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin.... sabah işe gelirken minibüste araba sesleri korna sesleri kuzum korktu galiba oynamaya başladı.... bende onu teselli ettim korkma annem dedim ben yanındayım... artık yüksek sesleri duyabiliyolar diya biliyorum...
çalışan bir anne adayı olarak işe dönüyorum ama aklım sizde... kendinize iyi bakın
ne gibi şeyler sayıkladı ki sen telefonu açmıcaksın?
Bana paranoya gibi geldi canım ya, her insanın başına gelebilir rüyasında sayıklamak, kimbilir ne görüyordu, sorsan hatırlamaz eminim.
[ı]kızlar moralım cok bozuldu.
Aglamamak ıcın kendımı zor tuttum.
Sabah bızım hızmetlı geldı, bayan, 2 cocugu var, ılk ogretımde.
ısı bırakmak ıstedıgını, zorlandıgını soyledı.
Bende sure ıstedım, yerıne bırını bulana dek, dedım.
Ozel meselesı varmıs, ustelemedım.
Sonra bır arkadas geldı, kadını aglarken gormus, sormus, zorla soyletmıs.
Kocası terk etmıs onları
Cocuklarım evde perısan oluyor dıye aglıyormus meger.
Cagırdım yanıma, ısten ayrılmasını ıstemedıgımı soyledım, cocuklarını okula goturup-getırmek ıcın ayrılmak ıstemıs.
Cozum bulmaya calısıcam, sen bugun eve gıt, cocuklarınla ılgılen dedım.
Ama gorsenız kadın nasıl agladı, nasıl dua ettı.
Kocası calısmıyormus meger, calıstıgını da aılesıne verıyormus.
Goruyorsunuz ya, hep erkeklerın aılesı yuzunden bozuluyor evlılıkler.
Rabbım yardımcısı olur ınsallah, dua edın bana bende guzel bır cozum bulayım kadın ıcın.
Cıkmasın ısten kı, cocuklarına ekmek goturebılsın.[/ı]
gelll senidee götürelim yanımızdaa kuzey oğlanla birbirlerini görürlerr
Ne güzell dimii..dua edin kızlarr bana bugün netleştirelim insallah..çikolata kürüne baslayayım mı erken daha dimii
Kızlar moralım cok bozuldu.
Bende sure ıstedım, yerıne bırınu bulana dek, dedım.
Kocası terk etmıs onları
Cagırdım yanıma, ısten ayrılmasını ıstemedıgımı soyledım, cocuklarını okula goturup-getırmek ıcın ayrılmak ıstemıs.
Rabbım yardımcısı olur, dua edın bana bende guzel bır cozum bulayım kadın ıcın.
Cıkmasın ısten kı, cocuklarına ekmek goturebılsın.
gelll senidee götürelim yanımızdaa kuzey oğlanla birbirlerini görürlerr
ne güzell dimii..dua edin kızlarr bana bugün netleştirelim insallah..çikolata kürüne baslayayım mı erken daha dimii
Oyelkencıgım, sayıkladıysa esın mumkun degıl hatırlamaz.
Ben cok sayıklarım cunku, esım bazen sabahları anlatıyor, 'hadı ya!' fılan dıyorum.
bende bi soruyla başlıyım o zaman bütün gece midem yandı benim.. uykumdan uyandırdı ( aslında iyi oldu bi uyandım ki uykum çok ağırdır kolay kolay uyanmam kocam yok yanımda bilmiyorum ama sanırım bişeyler karıştırdı gece ) uyuyamadım sonra gün içindede oluyo ama bu gece ki çok fenaydı... benim gibi midesi yanan varmı yada iyi gelecek bişey biliyomusunuz.... geçenlerde meyve suyu içtim ama kayısı sanki iyi gelmişti bana yine deniycem
bu arada 22 haftalık olucak kuzum yarın inşallah.... rabbim sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin.... sabah işe gelirken minibüste araba sesleri korna sesleri kuzum korktu galiba oynamaya başladı.... bende onu teselli ettim korkma annem dedim ben yanındayım... artık yüksek sesleri duyabiliyolar diya biliyorum...
çalışan bir anne adayı olarak işe dönüyorum ama aklım sizde... kendinize iyi bakın
Kocası terk etmıs onları
Rabbım yardımcısı olur ınsallah, dua edın bana bende guzel bır cozum bulayım kadın ıcın.
Günaydın kızlar, çok suratsızım bugün...Gece uykumu hiç alamadım..Nedense tedirgin yattım gün içinde bebeğim az oynamıştı...
Gece durmadan uyandım karnıma koydum elimi, bekledim vursun diye hepÖfleyip pöfleyip bi sola yatıyorum, bi düz yatıyorum..Bebeğim sağımda durduğundan sağa da yatamıyorum ezilcek diye...Uzun lafın kısası gözlerim uykusuzluktan şiş, gecenin hediyesi bir sivilcem var..Ama Allah'a şükürler olsun sabah kahvaltıdan sonra hissettim pamığımı...Onunla tek bedende iki kalp olmaya çok alıştım ben, onun verdiği uykusuzluk bile beni asabi yapmıyor Duygusalmıyım ne bu sabah...
eheheamanin gülüm uzak dursun bizden öyle insanlar, ne saygı duycam psikopatlara direkt dalarım... (yok canım şaka, direkt kacarım ben hehe)
bak zaten degistirecektim rumuzu üsenip duruyordum, isabet oldu demen nereye mail atılıyor acaba? bulsam da mail atsam, degistirsem cok iyi olucak....
Kocası terk etmıs onları
allah yardımcısı olsun çok zor
ama çalışmasa hepsine kim bakacak ki
dualarımız seninle canım
Çok üzüldüm, peki eşi onları terk etmeden önce nasıl idare ediyormuş işi ve çocukları onu anlamadım ama?
Cıks, oyle bırsey olmaz.sayıkladığı şeylere sinirlenmiştim bende sanki
ama hatırlamıyorum işte
bende dedim belki numara yaparsam anlatır birşeyler
eleferacım ya kadın belliki epey zor durumda iş yerinede her gün ne diycem dye çıkmak istiyodur aslında sonuçta
hizmetli yani sabahtan çocuklarını bırakıcak kadar izin versen bişi olur mu ki??? inşallah güsel bir çözüm bulursun
ah bu öküz herifler kadın çalışıyo eve para getiriyo bi çocuklarına babalık yapamamış yazıklar olsun çok üzüldüm kadının durumuna allah yardımcısı olsun:26:
sen en güzel ve en mantıklı yolu blurusun inşallah canım üzülme rabbim büyük inşallah güzel kapılar açsın fırsatlar çıkarsın karşına o güzel anneninde evlatlartına ekmek götürebilsin..senden de allah razı olsun canımmm
kraft bouncer ana kuca siyah bouncer ana kucağı siyah
bu nasıl bişi? ne ki bu ya? bunun daha ufağını biliyorum da bu biraz fantastik gibi geldi bana. nasıl alayım mı bundan. ucuz da meret. gerekli midir bu?
Günaydın kızlar, çok suratsızım bugün...Gece uykumu hiç alamadım..Nedense tedirgin yattım gün içinde bebeğim az oynamıştı...
Gece durmadan uyandım karnıma koydum elimi, bekledim vursun diye hepÖfleyip pöfleyip bi sola yatıyorum, bi düz yatıyorum..Bebeğim sağımda durduğundan sağa da yatamıyorum ezilcek diye...Uzun lafın kısası gözlerim uykusuzluktan şiş, gecenin hediyesi bir sivilcem var..Ama Allah'a şükürler olsun sabah kahvaltıdan sonra hissettim pamığımı...Onunla tek bedende iki kalp olmaya çok alıştım ben, onun verdiği uykusuzluk bile beni asabi yapmıyor Duygusalmıyım ne bu sabah...
Merhaba kızlar; bende katıldım aranıza 21+3 günlük hamileyim. bir oğlum daha olacak ismine hala karar veremedik. ilkinin ismini ben koymuştum (Barış) şimdi eşime bıraktım :) desem de inanmayın o olmaz bu olmaz deyip duruyorum. Bu cumartesi ayrıntılı ultrasona giricem inşallah Radistanbul diye bir görüntüleme merkezinde.
günaydın kızlar.
Günaydın arkadaslar,...
Ne güzel haftasonu yaklasıyor
Kocası terk etmıs onları
kraft bouncer ana kuca siyah bouncer ana kucağı siyah
bu nasıl bişi? ne ki bu ya? bunun daha ufağını biliyorum da bu biraz fantastik gibi geldi bana. nasıl alayım mı bundan. ucuz da meret. gerekli midir bu?
günaydın :) ilk defa sabah giriyorum, bugün okulum yok sizlerle konuşayım dedim. hiç sohbetlere dahil olamıyorum akşamları girdigim için. benim eşimde geceleri hiç yaklaşmıyodu bana bebege bişey olacak diye korkuyordu.
geçen gece ben sarıldım arkasından eşimin poposuna bebegimiz tekme attı, ilk defa hissetti eşim çok heyecanlandı, artık her sabah kızıyla konuşuyor eli karnımdan gitmiyo:)bugün sabah yine çok hareketliydi kızım
Ana kucağı gerekli Gökçem, ama bunların bide tepesinden ayucuk sallananları var onlar daha ideal..Oyalıyor bebeği, bir yandan sallanıyor bir yandan oyuncaklara dalıyor gözü sende o ara işlerini hallediveriyon :))
Buna yatır mama yedir güzel alacam ev tipi ana kucağı ben.
günaydın kızlar
bişey sorcam
tam göbeğin alt kısmı ve malum bölgenin en tepe kısmı ağrıyan var mı
çok korkuyorum benim niye ağrıyor 3 gündür :26:
Günaydın şekerim…Ben de bu gece kendimi sırtüstü yatarken yakaladım, kızgınım kendime…
Yalnız sağa yatınca beben ezilmez. Kazadan sonra gittiğim doktor bana bebeğin sağına yaslanmış senin,üstelik de makat gelişi duruyo şu anda, sağına yat ki detaylıya girene kadar dönsün demişti…
Ben de sağa yattım, dönmüş evlat.
Ezilmemiş de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?