2012 Şubat Anneleri

Yengenin ayırdığı süper Aynı işlevi görür. Ne iyi yengen var :))
Chicco'nun salıncağı da güzel ama o ancak oturunca kullanılır herhalde.

öyledir yengesu. bi oda dolusu eşya ayırmış bana hatun. ankaraya gidince alacam bakalım.

Ayyyyyy yeminle kasıldım, düğüm düğüm oldu boğazım, ağladım ağlıcam Çok duygulandım, kim yazmışsa yüreğine sağlık ya, annemmm

aynen ağladım ağlayacam öffff...

gurban olunmaz mı kız annelere. yerim yerrr. bak özledim yavrumu yaaa... arıyım dur

Doğru mantıklı :)) Ben gülerken karnım çingene karnı gibi hoppidi hoppidi oynuyor, o zaman birşey olmuyor, azcık yatsam sağa birşey olmaz :))

Alemsin kız çingene karnı gibi benzetmeye bak senn..=)))

Bu arada dün bebişim için indirmiş olduğum hatimi bitirdim..

Sizlerde bişeler yapmak istiyordunuz bir ara ne oldu o iş kaldı mı öle?
Yoksa ben mi kaçırdım..

Doğru mantıklı :)) Ben gülerken karnım çingene karnı gibi hoppidi hoppidi oynuyor, o zaman birşey olmuyor, azcık yatsam sağa birşey olmaz :))

yarıldım be . ahahahhahaah kız sus az deli..

Sagol canım.
Evet, nıce anne kılıklı kadınlar cocuklarını soguk bır gecede terk edebılıyor.
Rabbım akıl versın oylelerıne.

aminnnn...

ene ne güzel... ben başlayacam hala. bebek doğacak nerdeyse be utan utan kocaman kadın oldun gökçe hanım... çok kızgınım kızlar şuan ekndime kendimi dövesim var.

Allah kabul etsin canım...O iş kaldı sanırım Gurbet öncülük edecekti, o da bırakınca kaldı diye biliyorum ben.

hoşgeldin canım
maaşallah bebişine

amin hiç birimizi ayırmasın inş.

çok iyi düşünmüşsün canım bence

bblau ben sırt üstü son zamanlar yatılmaz diye biliyorum
ben hep sırtüstü yatıyorum ama

herkeze günaydın aslında tünaydın dünden beri almış başını gitmiş sayfalar iyisiniz umarım sayın şubat anneleri bende bugun azelya gibi nedensiz bir duygusallık içindeyim hayırlısı diyelim

Bende canım saçın kesilmesi ile hurafalara inanmıyorum benim yaştan dolayıda beyazlar var 39 yaşındayım en büyük anne adayı benmiyim şimdi topikte:))
boyatacaktım araştırdım bazı kuaförler bitkisel boyayada uygun görmedi kına yakmakla iyi yapmışsın..

Bence iyi fikir canım...Eğer çocuklarıyla aynı okula giden çocuğu olan komşusu varsa 1-2 haftalığına yardım eder belki...
Kendi çocuğunu götürürken onları da götürüverir filan.
O arada sen de imalathaneye geçirirsin....

noluyo ya yazmayın böyle şeyler dağılırım ben...

Ayyyyyy yeminle kasıldım, düğüm düğüm oldu boğazım, ağladım ağlıcam Çok duygulandım, kim yazmışsa yüreğine sağlık ya, annemmm

Siz dağılınca ben okumadım.
Şu an hiç dağılasım yok.
Kaskoyu yenilememiz gerekiyomuş araba için, banka son gün haber vermiş çok sinirlendim+tutuştum

Bu arada Gökçenin yengesinden ben de istiyorum ya, nasıl yengeymiş o benim niye yok (((

kızlar ateş ölçer aldınız mı? alacaksanız hangisinden olacak? ben kararsız kaldım kulaktan ölçenmi yoksa alından ölçenmi daha sağlıklıdır?

herkeze günaydın aslında tünaydın dünden beri almış başını gitmiş sayfalar iyisiniz umarım sayın şubat anneleri bende bugun azelya gibi nedensiz bir duygusallık içindeyim hayırlısı diyelim

Günaydın canım, katıl muhabbete geçiyor gidiyor duygusallık kızlar sağolsun ::)
ay oynuyo oynuyo oynuyoooooooo

Maşallah Bu saate kadar uyunur mu oğlum korkuttun anneni

ene ne güzel... ben başlayacam hala. bebek doğacak nerdeyse be utan utan kocaman kadın oldun gökçe hanım... çok kızgınım kızlar şuan ekndime kendimi dövesim var.

Hayırlısı ile sende okursun cnm..
Benim bu ilk eşimde azmime şaşırdı..=)
Ya akşamları izleyecek dizim olmayınca ( İki dizi izliyorum sadece =) o nedenle ) eşim yabancı kavgalı film açıyor bende sıkılıyorum alıyorum elime Kuran ı Kerimi öle öle akşamları okuya okuya bitti çok şükür..
Bundan sonra bol bol Yusuf süresini okucam..

Allah kabul etsin canım...O iş kaldı sanırım Gurbet öncülük edecekti, o da bırakınca kaldı diye biliyorum ben.

Amin cnm cümlemizinkini..

Hımmm anladım Ocak anneleriydi sanırım geçen görmüştüm cüz cüz paylaşmışlardı..
Yapmak isteyen olursa katılabilirim ama işten çıkıp memlekete gittikten sonra internete giremeyebilirim..
Annemlerde internet yok kardeşim sınava hazırlanıyor diye bağlatmayızda..

Bu arada kızlar bende epey kilo aldım ve kilomun nedenini muza bağlıyorum..
Eşim pazara gittiğinde muhakkak alıyor .. dün pazar vardı gitmiş almış gene akşam dedim neden aldın çok kilo aldırıyor muz diyor olsun ye faydalı..
ee muzda çabuk bozulduğu için günde iki tane yediğimde oluyor..=))
Bu muza bağlamam benim kuruntum mu yoksa..
Sizlerde tüketiyormusunuz ki fazla fazla..??

kızlar ateş ölçer aldınız mı? alacaksanız hangisinden olacak? ben kararsız kaldım kulaktan ölçenmi yoksa alından ölçenmi daha sağlıklıdır?

Kayınvalidem emzikli almış, emziği tıkıyon ağzına ölçüyormuş üstünde de yazıyor, bende kendimce uzun çubuklardan almıştım.

wlla hurafe diyorum bende ama gel gör ki saçlarımı kestirirsem sorun olacakmış düşüncesiyle kestiremiyrum normalde saçlarım uzun kısa aralıklarla uçlarını mutlaka aldırırıım ama kuaföre gidemiyorum baya inanmışım bu hurafe düşünceye

saçımda hiç boya yok zaten kestirme konusundada tutucu davranıyorum işte

Bende muzu çok seviyor ve tüketiyorum, yanlış hatırlamıyorsam bol magnezyum varmış (bblau yanlışsam düzelt )

iyidir valla. bi kızı 8 yaşında bi kızı da 16 aylık. ama huylu zilli huylu. öyle binemz falan sallananan kucaklara, arabalaraa bişiylere. illa yurucek kendisi. kadın o kadar para vermiş (dayımın eşi olur ve kendileri bildiğin zengin ayol) özenmiş almış bizim kız huylu olunca kullanamadan kaldırmış. bakalım bu ara arıcam "yıngeee nı verıyon bana o na gore vermedıklerını alacam dıcem" böyle de sulu bi hukukumuz var kendisiyle ))

ben ateş ölçer değil de ateş eder alacam. hani şu tabanca gibi oluroee ya ondan. adını ben koydum onun. ateş eder ateş ölçer cihazları...

nazommm günaydın balım bugün büyük gün kaçta randevun bakalım kızmı erkekmi acep baak kızsa 2 oğlumada alırım seninin prensesleri ona göre komşuluk öldümü yavvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…