- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #27.221
Yengenin ayırdığı süperAynı işlevi görür. Ne iyi yengen var :))
Chicco'nun salıncağı da güzel ama o ancak oturunca kullanılır herhalde.
Ayyyyyy yeminle kasıldım, düğüm düğüm oldu boğazım, ağladım ağlıcamÇok duygulandım, kim yazmışsa yüreğine sağlık ya, annemmm
Evet eskiye nazaran erkekler daha ilgili..
Ben babamla eşimi kıyaslıyorum mesela çok fark var =)
Ama anneler kadar çocuklarını düşünende yok bence buda bir gerçek..
Hatırlıyorumda küçüklüğümü annem cidden yemez yedirirdi gurban olduğum..
Doğru mantıklı :)) Ben gülerken karnım çingene karnı gibi hoppidi hoppidi oynuyor, o zaman birşey olmuyor, azcık yatsam sağa birşey olmaz :))
Doğru mantıklı :)) Ben gülerken karnım çingene karnı gibi hoppidi hoppidi oynuyor, o zaman birşey olmuyor, azcık yatsam sağa birşey olmaz :))
Sagol canım.
Evet, nıce anne kılıklı kadınlar cocuklarını soguk bır gecede terk edebılıyor.
Rabbım akıl versın oylelerıne.
Alemsin kız çingene karnı gibi benzetmeye bak senn..=)))
Bu arada dün bebişim için indirmiş olduğum hatimi bitirdim..
Sizlerde bişeler yapmak istiyordunuz bir ara ne oldu o iş kaldı mı öle?
Yoksa ben mi kaçırdım..
Alemsin kız çingene karnı gibi benzetmeye bak senn..=)))
Bu arada dün bebişim için indirmiş olduğum hatimi bitirdim..
Sizlerde bişeler yapmak istiyordunuz bir ara ne oldu o iş kaldı mı öle?
Yoksa ben mi kaçırdım..
günaydın :) ilk defa sabah giriyorum, bugün okulum yok sizlerle konuşayım dedim. Hiç sohbetlere dahil olamıyorum akşamları girdigim için. Benim eşimde geceleri hiç yaklaşmıyodu bana bebege bişey olacak diye korkuyordu.
Geçen gece ben sarıldım arkasından eşimin poposuna bebegimiz tekme attı, ilk defa hissetti eşim çok heyecanlandı, artık her sabah kızıyla konuşuyor eli karnımdan gitmiyo:)bugün sabah yine çok hareketliydi kızım
kızlar ilk evlendiğimizde kocamla sık kavga ediyorduk ama çok şükür bebek oldu olalı çok iyiyiz onunla herşeyi paylaşıyorum ve inanmayacaksınız belki ama dahada alttan almayı öğrendim böyle çok mutluyz. Eğer eşiniz çok inat degilse sizde böyle yapın çok mutlu olursunuz, bu bebegede yansıyo eşim yanımda olunca daha çok hareket ediyor, bu tekmeler anne olacağımı daha çok hissettiriyor bana allah kimseyi ayırmasın yavrusundan
[ı]kayınvalıdesı fılan hayatta bakmazmıs.
Kendı aılesı de cook uzakta.
Baskada kımsesı yok, evlenınce gelmıs buraya zaten.
ıste gec gelmesı mesele.
O saatlerde yogun calıstıgı ıcın.
Bende soyle dusundum, gelıp ısını halletsın, sonra gıtsın cocuklarını okula gondersın.
Aksam cıkısında yıne gıder, cocuklarını okuldan alır.
Ofıste ıken bıraz yorucu olur onun ıcın ama, buraya bırını alırım, onu da ımalathaneye gonderırım.
Oradan okul ve ev daha yakınmıs.
Surecı boyle tamamlarız?
Nasıl?[/ı]
Oyun halısından cok, bu ev tıpı ana kucakları daha mantıklı sanırım :26:
Sac kestırmekte her hangı bır sakınca oldugunu dusunmuyorum.
Omru kısalır sozlerı, hurafe bana gore.
Ama sacın boyanması farklı.
Ben gebelıgımın ılk haftalarında kına yaptım.
Herhalde bır sorun olmamıstır, kına olunca.
Bırde doguma gırerken yapacagım.
Cunku bızım aılede ırsıdır, saclara erkenden ak duser.
Kucagımda bebegım varken, saclarımın ak pak olmasını ıstemıyorum.
Kayınvalıdesı fılan hayatta bakmazmıs.
Kendı aılesı de cook uzakta.
Baskada kımsesı yok, evlenınce gelmıs buraya zaten.
ıste gec gelmesı mesele.
O saatlerde yogun calıstıgı ıcın.
Bende soyle dusundum, gelıp ısını halletsın, sonra gıtsın cocuklarını okula gondersın.
Aksam cıkısında yıne gıder, cocuklarını okuldan alır.
Ofıste ıken bıraz yorucu olur onun ıcın ama, buraya bırını alırım, onu da ımalathaneye gonderırım.
Oradan okul ve ev daha yakınmıs.
Surecı boyle tamamlarız?
Nasıl?
noluyo yayazmayın böyle şeyler dağılırım ben...
Ayyyyyy yeminle kasıldım, düğüm düğüm oldu boğazım, ağladım ağlıcamÇok duygulandım, kim yazmışsa yüreğine sağlık ya, annemmm
herkeze günaydın aslında tünaydın dünden beri almış başını gitmiş sayfalar iyisiniz umarım sayın şubat anneleri bende bugun azelya gibi nedensiz bir duygusallık içindeyim hayırlısı diyelim
ay oynuyo oynuyo oynuyoooooooo
ene ne güzel... ben başlayacam hala. bebek doğacak nerdeyse be utan utan kocaman kadın oldun gökçe hanım... çok kızgınım kızlar şuan ekndime kendimi dövesim var.
Allah kabul etsin canım...O iş kaldı sanırım Gurbet öncülük edecekti, o da bırakınca kaldı diye biliyorum ben.
kızlar ateş ölçer aldınız mı? alacaksanız hangisinden olacak? ben kararsız kaldım kulaktan ölçenmi yoksa alından ölçenmi daha sağlıklıdır?
Bende canım saçın kesilmesi ile hurafalara inanmıyorum benim yaştan dolayıda beyazlar var 39 yaşındayım en büyük anne adayı benmiyim şimdi topikte:))
boyatacaktım araştırdım bazı kuaförler bitkisel boyayada uygun görmedi kına yakmakla iyi yapmışsın..
Hayırlısı ile sende okursun cnm..
Benim bu ilk eşimde azmime şaşırdı..=)
Ya akşamları izleyecek dizim olmayınca ( İki dizi izliyorum sadece =) o nedenle ) eşim yabancı kavgalı film açıyor bende sıkılıyorum alıyorum elime Kuran ı Kerimi öle öle akşamları okuya okuya bitti çok şükür..
Bundan sonra bol bol Yusuf süresini okucam..
Amin cnm cümlemizinkini..
Hımmm anladım Ocak anneleriydi sanırım geçen görmüştüm cüz cüz paylaşmışlardı..
Yapmak isteyen olursa katılabilirim ama işten çıkıp memlekete gittikten sonra internete giremeyebilirim..
Annemlerde internet yok kardeşim sınava hazırlanıyor diye bağlatmayızda..
Bu arada kızlar bende epey kilo aldım ve kilomun nedenini muza bağlıyorum..
Eşim pazara gittiğinde muhakkak alıyor .. dün pazar vardı gitmiş almış gene akşam dedim neden aldın çok kilo aldırıyor muz diyor olsun ye faydalı..
ee muzda çabuk bozulduğu için günde iki tane yediğimde oluyor..=))
Bu muza bağlamam benim kuruntum mu yoksa..
Sizlerde tüketiyormusunuz ki fazla fazla..??
Siz dağılınca ben okumadım.
Şu an hiç dağılasım yok.
Kaskoyu yenilememiz gerekiyomuş araba için, banka son gün haber vermiş çok sinirlendim+tutuştum
Bu arada Gökçenin yengesinden ben de istiyorum ya, nasıl yengeymiş o benim niye yok(((
kızlar ateş ölçer aldınız mı? alacaksanız hangisinden olacak? ben kararsız kaldım kulaktan ölçenmi yoksa alından ölçenmi daha sağlıklıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?