2012 Şubat Anneleri

amin canım bakalım. inşallah bi başlasam...

bu arada ben hiç muz yemedim yiyemedim. ne muz ne tarçın...

Bende muzu çok seviyor ve tüketiyorum, yanlış hatırlamıyorsam bol magnezyum varmış (bblau yanlışsam düzelt )

Tamam o zaman işte fazla kilo almanın nedenlerinden biride muz o zaman..=))
Doktor bana magnezyum için soda iç dedi dedim sade içemiyom dedi meyvelisinide içebilirsin dün akşam aldım eve giderken sölemesi ayıptır narlısını ve uludağınkini aldım güya ama içerken sanki çürük nar konusu aldımm ..

Ohooo canım muza gelene kadar, 3 simit yiyorum sabah kahvaltısından sonra bu saatlerde, ekmeği kesemedim, hamurişi yerim acımam, çikolata yerim.Yani anlıcağın kilo almak için bol bol sebebim var
Meyveli sodayı çok severim ben..Özellikle çilekli içiyorum hep.

herkeze günaydın aslında tünaydın dünden beri almış başını gitmiş sayfalar iyisiniz umarım sayın şubat anneleri bende bugun azelya gibi nedensiz bir duygusallık içindeyim hayırlısı diyelim

günaydın canım

ay oynuyo oynuyo oynuyoooooooo

hadi gözünaydın

Kayınvalidem emzikli almış, emziği tıkıyon ağzına ölçüyormuş üstünde de yazıyor, bende kendimce uzun çubuklardan almıştım.

canım ama bebek emzik emmeyebilir de
koltukaltından ölçerler çok zor çocuk tutmuyor
en güzeli kulaktan ölçer

gerçekten 3 simit yiyebiliyormusun

günaydın canım

hadi gözünaydın

canım ama bebek emzik emmeyebilir de
koltukaltından ölçerler çok zor çocuk tutmuyor
en güzeli kulaktan ölçer

Ayy deme, oda mı var? Birtane daha alıcam yani mecbur? Neyse emziği emmezse alırım bende artık, boşyere şimdiden almayayım.

merhabalar,

okuduğum kadarıyla herkes iyi bebeklerimizde iyi . Hep okuyorum okuyorum dedim ara sıra yazayım da kızlar bana kısmasınlar :)).

ben geçen gün şeker yüklemesi yaptırdım henüz sonuçları almadım, haftaya dr kontrolümüz var, genel olarak bir rahatsızlığım yok çok şükür. Göbek deliğim ağrıyor o kadar. Burada aldıklaırnızı paylaşıyorsunuz, ben sadece küvet aldım :)) başka hiçbişi almadım henüz.

herkese iyi günler, sevgiler.

Olmaz kızsa bana sözü var, yeni doğacak prenses bizim

Gökçe resmini çok beğendim

nazom çıkmış yaaa biz dün güzel vakit geçirdik nazomla azelya tanıştık kaynaştık tatlılarımızı yedik sizlerden bahsettik hoş bir arkadaşım daha oldu keşke sizinlede tanışabilseydik göbüşlerimizi tokuşturduk :)) taman ya ne kızıyonki sana söz verdiyse bizde başka kızlara bakarız sanki topikte kız yok

nazommm günaydın balım bugün büyük gün kaçta randevun bakalım kızmı erkekmi acep baak kızsa 2 oğlumada alırım seninin prensesleri ona göre komşuluk öldümü yavvv
günaydın tatlumm.randevumuz 15.30 da coookk heyecanlıyım sabahtan beri mutfakta yemek yapıyorum ne alakaysa oturamıyorum da yerimde ama erken cıkıcam sanırım anacığıma uğrayayımda bi sakinleşeyim benm afacan kızsa azelyayanın kuzey oğlana göz koyduydum ben önceden anası gibide cekik olursaaa bayılırım valla.sanada diğer büyük cadıyı versem.senin oğlanda pek yakısıklı bilemedim ki napsam
Olmaz kızsa bana sözü var, yeni doğacak prenses bizim
sennn aynanın karsısına geccc yada al eline aynayıı sana benzeyenn olsun çekik gözlerrrr olurmu kuzumm

günaydın arkadaşlar..nasılsınız?
ben yine iki gündür giiremedim.dün ayrıntılı usg ye girdim.
çok şükür herşeyi olması gerektiği gibi,organları,beyni,kalbi vs..iyi çıktı.
yalnız bi böbreğinde sol mu sağ mı emin değilim bebeğimin çıkış kanalında genişleme varmış biraz.genelde bu haftalarda erkek bebeklerde olur ,sonradan düzelir dedi.
ama ben iikna olmadım.başka bi yerde daha ayrıntılıya girmek istiyorum.(
haftalarım geçmeden gitip baktırmak istiyorum.
eve geldim akşam bütün gece onu araştırdım.başka belirtiler daha varsa down sendromu olma olasdılığı yazıyordu,böyle böbrek sorunlarında!iyice panik oldum.
sizler hiç böyle bişey duydununzmu?
kızlarr bebeğim çok tatlıydı!babasına benziyor dedi doktorum:))
babası ağac dalına nazar boncuğu assın dedi doktorum!(yani pipisine):))
doktorumuzda dün bi espiriliydi,bi espiriliydi:))normalde pek konuşmaz ,dün ne olduysa!boyuna espri yapıp güldü,bizide güldürdü!:))
bebeğim ağzını açıp kapatıyor,bişeyler yapıyordu!:))
eşimde 4 köşe oldu dojtor eşine benziyor deyince.))
renkli değildi ama bu girdiğimiz,remkliyi bi sonrakinde hastanede cd veririm dedi!
1 ay sonra gelin bi sonraki için dedi!
şeker yüklemeside yaparız dedi.
bayramdan hemen önce giderim,bayramdan sonraya kalmak istemiyorum!'
sizce bu böbrek konusunda doktorumu dinleyiymmi,yoksa emin olmak iiçin başka bi doktora daha gideyimmi?
siz olsanız neyapardınız???
kızlar bi şey daha!benim çizelgemin düzeltilmesi gerekiyo,benimki geç döllenmeydi ,doktor sat ı 1 hafta ileri almıştı,şimdi kendi normal satımla ıyıumlu olmuş,dedi.yani çizelgenin 1 hafta ileri slınması gerekiyor!
ayşebahar yapmıştı ama az önce şöyle bi sayfalara bakarken farkettim,ne olmuş bilmiyorum,bi sorunlar olmuş galiba!ayşebahar kapsam dışı görünüyordu!
ben nasıl düzeltebilirim?

benim doktorum tetenoz aşısı için sen bilirsin dedi!zorunlu tutmadı,kafam karıştı!ayın 17 sindede sağlık ocağından gün vermişlerdi!büyük ihtimalle yaptırmayı düşünüyorum!yinede karar veremiyorum!

ayy bişey daha dün akşam muhteşem yüzyılda son sahne çok kötüydü!bebek ağlamadıya doğunca!nasıl öyle poposuna vuruyordu ebe!içim okadar kötü olduki!ağladım valla!balamadım1çok etkilendim ben!ayy o bebek gerçekmiydi acaba yaa!inşallah değildir!(poposuna çok vurdular o bakımdan diyorum!(

Merhaba canım, inşallah güzel sonuçlar alırsın
Yok tabi bitti kızlar :)))) Birinin işi bozulsada kapsak diye bakıyoz

Son düzenleme:

çok güzelmiş

İvit katılıyorum

Evım cok buyuk de degıl, alsam mı bılemedım.

ılk bebegın mı pekı?
Sıyah kına yaptım, goruntu olarak boyadan da farkı yok.
Hem daha ucuz
Evet, bıtkısel dahı olsa boyaya pek oyan verılmıyor.

Ne guzel fıkır.
Soyleyeyım bı' kendısıne.
Tesekkur ederım canım.

eve ne zaman gelirsin beni ararmısın çıkınca sonucu merak ettim neyse önce büyük oluşuma kız bulmak lazımdı olur tabi senin kızda pek güzel ben bir taşla iki kuş vuruyum demiştim olmadı

Anaaa... Cahıllıge bakın!
Bugun ıstanbul'un kurtulus yıl donumuymus meger.
Bende dıyorum okullar nıcın tatıl oldu.

[

Bu arada kızlar bende epey kilo aldım ve kilomun nedenini muza bağlıyorum..
Eşim pazara gittiğinde muhakkak alıyor .. dün pazar vardı gitmiş almış gene akşam dedim neden aldın çok kilo aldırıyor muz diyor olsun ye faydalı..
ee muzda çabuk bozulduğu için günde iki tane yediğimde oluyor..=))
Bu muza bağlamam benim kuruntum mu yoksa..
Sizlerde tüketiyormusunuz ki fazla fazla..??[/QUOTE]

bende muzu çok tüketiiyorum galiba!dediğin gibi bebinimde eşim işten her geldiğinde markete uğrayıp alıyo!ve çasbuk bozulduğu için bende 2 tane yiyorum mecburen!kilo aldırdığını bilmiyorum ama kabızlık yapar diye biliyorum,o yüzden belki kiloda yapıyor olabilir.
artık alma diyorum!olsun ye,faydalı diyor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…