2012 Şubat Anneleri

Heheheh, bi ihtimal capon olabülürrr dimee Ama ben pek heveslenmiyim gelip erkek dersin ikinci kez aynı acıyı kaldıramayız oğlumlan

Günaydın canım, bence doktoruna güven ve dinle, şimdi başka yere gittiğinde doktor daha kötü birşey söylerse bu kez kime güveneceğini şaşırırsın...Anne karnında bebekte birçok olumsuzluk görülebiliyor ama doğana kadar çoğu geçiyor..Belki de o yüzden 9 ay karnımızda kalıyorlar tüm olumsuzlukların giderilmesi için.
Down sendromu gibi kötü şeyleri aklına getirme onlar zaten 2li testte ortaya çıkıyor hemen hemen. İnternette araştırdığında felaket üstüne felaket yorumlar okuyabilirsin, onun için çok araştırma yapma, doktorunu dinle, bir sonraki kontrole belki düzelmiş olacak?
Bende izledim mutteşem sülümanı...O bebek et bebekti, varya hani oyuncakçılarda...Kadın davul çalar gibi şaplattı vallahi
Benimde içim gitti sahnede, hiç biz hamileleri düşünmemişler çekerken

hııı..tamam canım..eşimde öyle diyo senin dediğin gibi..doktorumuza güzen diyor yani!öyle yaparım herhalde..inşallah düzelir(

Gökçe resmini çok beğendim

arada güzel çıkıyor öyle ivittttt...

ahahahahha bu kız beni öldürecek yaa.

Öyle bir sordun ki korktum Evet yiyorum, pc başında çerez gibi gidiyor :78:

puahuauahauhauah 3 simit kızım bu. hemen şu köşeye geç ve kendinden utan azo. hemen dedim. ve derhalll odana çıkıyorsun küçük hanım. jack'le görüşmeni de yasaklıyorum. haftalığını da kestim bilesin.

Bundan aldım ben, ilk kez gördüm işime yarar diye düşündüm..Kızlar görürseniz alın, herkes kucaklıcak bebeği, takarız :)

Bu arada cicişler topiğine ekledim yeni cicişler..

:78: Ama yediğimi çok göstermiyorum, valla kız
Ama bi anda şişicem ben balon gibi onunda farkındayım, kocam boşarsa teselli edersiniz artık

ay oynuyo oynuyo oynuyoooooooo

gözün aydın_hayatım_

dün akşam yaşama yolculuk adlı dvd yi izledik eşimle, annenin yediklerine, kasılmalarına bebeğin tepkileri de vardı, çok güzeldi. yalnız kadın bir doğum yaptı hiç bağırmadan, acı çekmeden çok şaşırdım. epidural yapmışlardı ağrıyı azaltsın diye, ama resmen gülerek doğurdu.

bi de ben bılebılsem şu topiklerı ya. nerde o cicişler topişi?

:78: Ama yediğimi çok göstermiyorum, valla kız
Ama bi anda şişicem ben balon gibi onunda farkındayım, kocam boşarsa teselli edersiniz artık

ahuahuahaua tovbe tovbe. bu da ben gibi. tek korkum dana gibi olup eşimin beni boşaması :) dün dıyorum ki; onur tam 60 kilo oldum gobegıme bak fil gibiyim dıyorum bana dıyo ki, hamilesin ondan olabilir mi...

adam haklı beyler ne diyim.

bende kilomun nedenini anladım MUZ
hergün yerim bende 8 kilo aldım ama çok seviyorum ben bırakmamda

Tünaydin güzel annelerrrrrrrrr

ben bebisimi görmeye gidiyorummm bugün ... dört boyutlu randevumuz var...

bebisimin organlarini incelicezzz :))

kizim gecen hafta gittigimizde ekrana saplatir gibi göbegime saplatmisti ... bakalim simdi napcak muzurr...

cok heyecanliyim..randevum 15.20 de (( vakit gecmiyorrrr ...

sağol canımm

Kızlar acıklıyorum, asagıda gorulen bebek Azelya nın Kuzey'ıdır.

Eki Görüntüle 268695

oyyyy maşallah çok tatlı bu yaaa
azelya'ya da benziyo hakkaten hee sarışın olsa tam olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…