- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #27.261
hadi gözünaydın
Öyle bir sordun ki korktumEvet yiyorum, pc başında çerez gibi gidiyor :78:
günaydın tatlumm.randevumuz 15.30 dacoookk heyecanlıyım sabahtan beri mutfakta yemek yapıyorum ne alakaysa oturamıyorum da yerimde ama erken cıkıcam sanırım anacığıma uğrayayımda bi sakinleşeyim benm afacan kızsa azelyayanın kuzey oğlana göz koyduydum ben önceden anası gibide cekik olursaaa bayılırım valla.sanada diğer büyük cadıyı versem.senin oğlanda pek yakısıklı bilemedim ki napsam
sennn aynanın karsısına geccc yada al eline aynayıı sana benzeyenn olsun çekik gözlerrrr olurmu kuzumm
günaydın arkadaşlar..nasılsınız?
ben yine iki gündür giiremedim.dün ayrıntılı usg ye girdim.
çok şükür herşeyi olması gerektiği gibi,organları,beyni,kalbi vs..iyi çıktı.
yalnız bi böbreğinde sol mu sağ mı emin değilim bebeğimin çıkış kanalında genişleme varmış biraz.genelde bu haftalarda erkek bebeklerde olur ,sonradan düzelir dedi.
ama ben iikna olmadım.başka bi yerde daha ayrıntılıya girmek istiyorum.(
haftalarım geçmeden gitip baktırmak istiyorum.
eve geldim akşam bütün gece onu araştırdım.başka belirtiler daha varsa down sendromu olma olasdılığı yazıyordu,böyle böbrek sorunlarında!iyice panik oldum.
sizler hiç böyle bişey duydununzmu?
kızlarr bebeğim çok tatlıydı!babasına benziyor dedi doktorum:))
babası ağac dalına nazar boncuğu assın dedi doktorum!(yani pipisine):))
doktorumuzda dün bi espiriliydi,bi espiriliydi:))normalde pek konuşmaz ,dün ne olduysa!boyuna espri yapıp güldü,bizide güldürdü!:))
bebeğim ağzını açıp kapatıyor,bişeyler yapıyordu!:))
eşimde 4 köşe oldu dojtor eşine benziyor deyince.))
renkli değildi ama bu girdiğimiz,remkliyi bi sonrakinde hastanede cd veririm dedi!
1 ay sonra gelin bi sonraki için dedi!
şeker yüklemeside yaparız dedi.
bayramdan hemen önce giderim,bayramdan sonraya kalmak istemiyorum!'
sizce bu böbrek konusunda doktorumu dinleyiymmi,yoksa emin olmak iiçin başka bi doktora daha gideyimmi?
siz olsanız neyapardınız???
kızlar bi şey daha!benim çizelgemin düzeltilmesi gerekiyo,benimki geç döllenmeydi ,doktor sat ı 1 hafta ileri almıştı,şimdi kendi normal satımla ıyıumlu olmuş,dedi.yani çizelgenin 1 hafta ileri slınması gerekiyor!
ayşebahar yapmıştı ama az önce şöyle bi sayfalara bakarken farkettim,ne olmuş bilmiyorum,bi sorunlar olmuş galiba!ayşebahar kapsam dışı görünüyordu!
ben nasıl düzeltebilirim?
benim doktorum tetenoz aşısı için sen bilirsin dedi!zorunlu tutmadı,kafam karıştı!ayın 17 sindede sağlık ocağından gün vermişlerdi!büyük ihtimalle yaptırmayı düşünüyorum!yinede karar veremiyorum!
ayy bişey daha dün akşam muhteşem yüzyılda son sahne çok kötüydü!bebek ağlamadıya doğunca!nasıl öyle poposuna vuruyordu ebe!içim okadar kötü olduki!ağladım valla!balamadım1çok etkilendim ben!ayy o bebek gerçekmiydi acaba yaa!inşallah değildir!(poposuna çok vurdular o bakımdan diyorum! (
Heheheh, bi ihtimal capon olabülürrr dimeeAma ben pek heveslenmiyim gelip erkek dersin ikinci kez aynı acıyı kaldıramayız oğlumlan
Günaydın canım, bence doktoruna güven ve dinle, şimdi başka yere gittiğinde doktor daha kötü birşey söylerse bu kez kime güveneceğini şaşırırsın...Anne karnında bebekte birçok olumsuzluk görülebiliyor ama doğana kadar çoğu geçiyor..Belki de o yüzden 9 ay karnımızda kalıyorlar tüm olumsuzlukların giderilmesi için.
Down sendromu gibi kötü şeyleri aklına getirme onlar zaten 2li testte ortaya çıkıyor hemen hemen. İnternette araştırdığında felaket üstüne felaket yorumlar okuyabilirsin, onun için çok araştırma yapma, doktorunu dinle, bir sonraki kontrole belki düzelmiş olacak?
Bende izledim mutteşem sülümanı...O bebek et bebekti, varya hani oyuncakçılarda...Kadın davul çalar gibi şaplattı vallahi
Benimde içim gitti sahnede, hiç biz hamileleri düşünmemişler çekerken
Gökçe resmini çok beğendim
Ohooo canım muza gelene kadar, 3 simit yiyorum sabah kahvaltısından sonra bu saatlerde, ekmeği kesemedim, hamurişi yerim acımam, çikolata yerim.Yani anlıcağın kilo almak için bol bol sebebim var
Meyveli sodayı çok severim ben..Özellikle çilekli içiyorum hep.
Öyle bir sordun ki korktumEvet yiyorum, pc başında çerez gibi gidiyor :78:
arada güzel çıkıyor öyle ivittttt...
ahahahahha bu kız beni öldürecek yaa.
puahuauahauhauah 3 simit kızım bu. hemen şu köşeye geç ve kendinden utan azo. hemen dedim. ve derhalll odana çıkıyorsun küçük hanım. jack'le görüşmeni de yasaklıyorum. haftalığını da kestim bilesin.
Bundan aldım ben, ilk kez gördüm işime yarar diye düşündüm..Kızlar görürseniz alın, herkes kucaklıcak bebeği, takarız :)
Eki Görüntüle 268686
Bu arada cicişler topiğine ekledim yeni cicişler..
ay oynuyo oynuyo oynuyoooooooo
Heheheh, bi ihtimal capon olabülürrr dimeeAma ben pek heveslenmiyim gelip erkek dersin ikinci kez aynı acıyı kaldıramayız oğlumlan
bizdede benim taraf genelde japon gözlüdür,üst göz kapağı görünmez,dolgundur.kısık göz,benimde öyle gibi,eşiminde tam tersi iri,göz kapakları iyice görünür.bende küçük çocuklarda o dediğiniz japon göze bayılıyorum!inşallah bizim tarafa benzer gözleri!.))ama sanırsam eşime benziyecek!gözler iri iri,yuvarlak!!!!!:))))))))))
Bundan aldım ben, ilk kez gördüm işime yarar diye düşündüm..Kızlar görürseniz alın, herkes kucaklıcak bebeği, takarız :)
Eki Görüntüle 268686
Eki Görüntüle 268686
:78: Ama yediğimi çok göstermiyorum, valla kız
Ama bi anda şişicem ben balon gibi onunda farkındayım, kocam boşarsa teselli edersiniz artık
gözün aydın_hayatım_
dün akşam yaşama yolculuk adlı dvd yi izledik eşimle, annenin yediklerine, kasılmalarına bebeğin tepkileri de vardı, çok güzeldi. yalnız kadın bir doğum yaptı hiç bağırmadan, acı çekmeden çok şaşırdım. epidural yapmışlardı ağrıyı azaltsın diye, ama resmen gülerek doğurdu.
Bel koruyucuymuş kızlar..
Tatlıymış yirim onuuuuuAma benim bebeğim bu azcık topaç anası gibi
Eki Görüntüle 268697
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?