2012 Şubat Anneleri

Ohhh ne iyi senin adam seni teselli ediyor, bizimkisi baldırlarımın futbolcu baldırı gibi olduğunu söylüyor

http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/448005-2012-subat-meleklerinin-odalari-kiyafetleri.html"]http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/448005-2012-subat-meleklerinin-odalari-kiyafetleri.html[/URL]

Ama buda olabülüüü...

3 simiti belkıde Kuzey yıyodur.

Eki Görüntüle 268696

Zuahahahaha koptum kızzz

Son düzenleme:

Hayırlı haberlerle gel inşallah, bugün baya kişinin randevusu var :))
sağol canımm

oyyyy maşallah çok tatlı bu yaaa
azelya'ya da benziyo hakkaten hee sarışın olsa tam olcak

Artık saçlarım kayferengi

4 boyutlu noluyo ya?
Allah tan 9 ayda bıtecek bu surec.
Bır ıkı yıl surse 10.. 15..20 boyutlu fılan dıye de olurdu sanırsam.
Bızımde bugun ayrıntılımız var, yoksa o mu?
Kac tane adı var bu meretın acep?
ınsallah guzel haberlerle donersın canım.
Bende cok heyecanlıyım, hem sonucu merak edıyorum, hem cınsıyetınden emın olmak ıstıyorum, hemde fıstıgımı ozledım.

sağol canımm

oyyyy maşallah çok tatlı bu yaaa
azelya'ya da benziyo hakkaten hee sarışın olsa tam olcak
Boyarız saclarını

ayyy bu benim avatarımdı bi ara. bu aynı benim kocam kız :))) abimin ruyasında gordugu bebekte aynı bundanmış :))) eheheheh.

heyyy maaşallahhh..

Kacarın yok o zaman senın bu bebeden.
Verecez bunun gıbı bır bebe daha kucagına, muradımıza erecez.

Ama bu da sırın tizesi
Sadece biraz topluca

ilk link açılmadı da diğerı açıldı. çorap tutucuna bayıldım yaa. ahahahhaha. bu arada o kazak ve hırkalarda gozum kalmadı degıl hanı...

ilk link açılmadı da diğerı açıldı. çorap tutucuna bayıldım yaa. ahahahhaha. bu arada o kazak ve hırkalarda gozum kalmadı degıl hanı...

Kazak hırkalar anneannesinin zevki, vallahi kadıncağıza anlata anlata çözdü istediklerimi, artık nerde adam hırkası var onları alıyor

kesinlikle ..... ben endişelendiğimden yazmadım hoşuma gidiyor onunla konuşmak... bide her sabah olunca oraya yordum bende....

ben şurup içme özürlüyüm... ilaçsız geçirmeye çalışıcam mam bakalım olmassa mecbur alırım... her hamile bir olmuyo ki suyla elma sirkesini de deneriz... kendine iyi bak

Kazak hırkalar anneannesinin zevki, vallahi kadıncağıza anlata anlata çözdü istediklerimi, artık nerde adam hırkası var onları alıyor

zevklerimiz uyşuyor desene. ben de nerde bi adam şeyi var bayılıyorum ve alıyorum. tabii biraz or bulunuyor ama olsun.

annene selam :)

Yav ne çok yazmışınız, ben kasko teklifi alıcam derken...
Nasıl okuyayım ben şimdi hepsini ama
Neyse bakalım uygun 1-2 fiyat buldum gibi, gitti anasını satayım paracıklar
Havaya vereceğime pereleri çocukcağızıma harcarım ben ama ya
Kızıma harcadığımdan hariç neye para harcasam boşuna gibi geliyo iyi mi
Sürekli ohooooo bu parayla kaç tane çıtçıtlı body alınırdı kafalarındayım eheheheh

Aynen valla, kendime bile almak istemiyorum, hep ona almak istiyorum.
aa değiştirdin mi? nasıl sarı mı , kahve mi?

Evet hamile kalmadan önce kahverengiye boyamıştım, şimdi boya yüzü görmediğimden hala öyle :)) Bi doğurayım yeniden sararıcam :))

Çok seviyorum ama ben bu şarkıyı ya Sizlere yazarken 5 oldu nerdeyse dinlediğim :))
[video=youtube;8yjWvqWSwcs]http://www.youtube.com/watch?v=8yjWvqWSwcs[/video]

günaydın kızlar

bişey sorcam

tam göbeğin alt kısmı ve malum bölgenin en tepe kısmı ağrıyan var mı
çok korkuyorum benim niye ağrıyor 3 gündür :26:

günaydınn..aynı ağrı bende de war bıçak batıo sankii.dün gece hiç uyuyamadım yine kasıklarım ağrıdı çook..acaba burda da bi doktora gitsemmi die düşünüoum ama öle diyince hemen vajinal muayene yapmak istiolar ben çok korkuoum bişey olur bebeğime die vajinal muayenede...kendi doktorumdan başkasına da güvenemioumm offf:26:arada pıtpıtlarını duyuyorum kuzumun acaba iiyi mi içerde..sanki 5 yıldır tuvaletimi yapmamış gibi gergin bi kasık ağrısı..annem diyor rahmin genişliyorr diee ama ben tatmin olamıoum yaa... hep tedirginimm nolcak böle bilmiyorummmm:18:

Aleyküm selam canım Aynen, ama birkaç ayıcıklı şey aldım artık peleyken giydiririm didim

mecbur bizim de var ayıcıklı şeylerımız nabalımmm:)))

aynen aynen. ehehheheh. "ya onur buna bu kadar para mı verilir? ben o parayla uşağıma neler alırdım yaaaaa.."""

(aldığı şey de havalar soğuk diye ufo)

ne kız o? ben goremedım.

bu arada sarı halını bılmıyorum, koyu saçlı halını de aa sarı başka bi alem yaa :))) bende çok özledim sarı saçı. off offf

Lülüferin e bebeğim eee eee şarkısı Youtubeda açtım dinliyorum, enerji veriyor sanki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…