- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #27.281
bi de ben bılebılsem şu topiklerı ya. nerde o cicişler topişi?
ahuahuahaua tovbe tovbe. bu da ben gibi. tek korkum dana gibi olup eşimin beni boşaması :) dün dıyorum ki; onur tam 60 kilo oldum gobegıme bak fil gibiyim dıyorum bana dıyo ki, hamilesin ondan olabilir mi...
adam haklı beyler ne diyim.
Tünaydin güzel annelerrrrrrrrr
ben bebisimi görmeye gidiyorummm bugün ... dört boyutlu randevumuz var...
bebisimin organlarini incelicezzz :))
kizim gecen hafta gittigimizde ekrana saplatir gibi göbegime saplatmisti ... bakalim simdi napcak muzurr...
cok heyecanliyim..randevum 15.20 de(( vakit gecmiyorrrr ...
sağol canımm
oyyyy maşallah çok tatlı bu yaaa
azelya'ya da benziyo hakkaten hee sarışın olsa tam olcak
Aramıza hoşgeldinBende mide yanması oluyor sık sık...Hemen ayran içiyorum iyi geliyor, ya da soğuk süt..Bir dene bakalım belki seninde işine yarar.
bi ara ayrana taktım hergün içiyodum... sonra içmedim... sütle aram çok kötü bi ara peynir de yiyemedim kalsiyum alıyım diye sürekli ayran içince işte ... BU ARA SADECE BEYAZ PEYNİR FAVORİM... teşekkür ederim canım çok zorlanırsam denerim...
Bundan aldım ben, ilk kez gördüm işime yarar diye düşündüm..Kızlar görürseniz alın, herkes kucaklıcak bebeği, takarız :)
Eki Görüntüle 268686
Bu arada cicişler topiğine ekledim yeni cicişler..
Tünaydin güzel annelerrrrrrrrr
ben bebisimi görmeye gidiyorummm bugün ... dört boyutlu randevumuz var...
bebisimin organlarini incelicezzz :))
kizim gecen hafta gittigimizde ekrana saplatir gibi göbegime saplatmisti ... bakalim simdi napcak muzurr...
cok heyecanliyim..randevum 15.20 de(( vakit gecmiyorrrr ...
Boyarız saclarınısağol canımm
oyyyy maşallah çok tatlı bu yaaa
azelya'ya da benziyo hakkaten hee sarışın olsa tam olcak
ayyy bu benim avatarımdı bi ara. bu aynı benim kocam kız :))) abimin ruyasında gordugu bebekte aynı bundanmış :))) eheheheh.
heyyy maaşallahhh..
Ohhh ne iyi senin adam seni teselli ediyor, bizimkisi baldırlarımın futbolcu baldırı gibi olduğunu söylüyor
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/448005-2012-subat-meleklerinin-odalari-kiyafetleri.html"]http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/448005-2012-subat-meleklerinin-odalari-kiyafetleri.html[/URL]
Zuahahahaha koptum kızzz
Ohhh ne iyi senin adam seni teselli ediyor, bizimkisi baldırlarımın futbolcu baldırı gibi olduğunu söylüyor
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/448005-2012-subat-meleklerinin-odalari-kiyafetleri.html"]http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/448005-2012-subat-meleklerinin-odalari-kiyafetleri.html[/URL]
Zuahahahaha koptum kızzz
ilk link açılmadı da diğerı açıldı. çorap tutucuna bayıldım yaa. ahahahhaha. bu arada o kazak ve hırkalarda gozum kalmadı degıl hanı...
mide yanması yasamadıgımdan bilmiyorum cnmm.. ama araba ve korna sesi içinn rahat ol cünkü sadece ince sesleri duyuyorlarmıs. hatta bu dogduktan sonraki ilk 1 aydada böyle oluyormus.. o nedenle en cok annesinin sesini duyuyormuss.. hatta babalar kücük diyee daha tiz bi sesle konusurlarr yaa kısık kısıkk.. o da bilinc altı dogru bi hareketmişş .. bebegin ancak öyle duyuyormuss.. ne kadar kusursuzz bi yaratılıss dimi
Gecmis olsun... mide yanması icin doktorum bana Rennie surup verdi. Tabletide mevvcut.. sabah-oglen-aksam 1 kasık diyor ama ben aksamları özellikle yatmadan önce biraz iciyorum....
Bir arkadasımda; suyun icine elma sirkesi damlatıp icilmesini tavsiye etmisti, hamile iken ona iyi geliyormus...bilgin olsun... tabii ki sık sık ve az yemekde iyi olur derler...
Kazak hırkalar anneannesinin zevki, vallahi kadıncağıza anlata anlata çözdü istediklerimi, artık nerde adam hırkası var onları alıyor
zevklerimiz uyşuyor desene. ben de nerde bi adam şeyi var bayılıyorum ve alıyorum. tabii biraz or bulunuyor ama olsun.
annene selam :)
Hayırlı haberlerle gel inşallah, bugün baya kişinin randevusu var :))
Artık saçlarım kayferengi
Yav ne çok yazmışınız, ben kasko teklifi alıcam derken...
Nasıl okuyayım ben şimdi hepsini ama
Neyse bakalım uygun 1-2 fiyat buldum gibi, gitti anasını satayım paracıklar
Havaya vereceğime pereleri çocukcağızıma harcarım ben ama ya
Kızıma harcadığımdan hariç neye para harcasam boşuna gibi geliyo iyi mi
Sürekli ohooooo bu parayla kaç tane çıtçıtlı body alınırdı kafalarındayım eheheheh
aa değiştirdin mi? nasıl sarı mı , kahve mi?
günaydın kızlar
bişey sorcam
tam göbeğin alt kısmı ve malum bölgenin en tepe kısmı ağrıyan var mı
çok korkuyorum benim niye ağrıyor 3 gündür :26:
Aleyküm selam canımAynen, ama birkaç ayıcıklı şey aldım artık peleyken giydiririm didim
Yav ne çok yazmışınız, ben kasko teklifi alıcam derken...
Nasıl okuyayım ben şimdi hepsini ama
Neyse bakalım uygun 1-2 fiyat buldum gibi, gitti anasını satayım paracıklar
Havaya vereceğime pereleri çocukcağızıma harcarım ben ama ya
Kızıma harcadığımdan hariç neye para harcasam boşuna gibi geliyo iyi mi
Sürekli ohooooo bu parayla kaç tane çıtçıtlı body alınırdı kafalarındayım eheheheh
Çok seviyorum ama ben bu şarkıyı yaSizlere yazarken 5 oldu nerdeyse dinlediğim :))
ne kız o? ben goremedım.
bu arada sarı halını bılmıyorum, koyu saçlı halını de aa sarı başka bi alem yaa :))) bende çok özledim sarı saçı. off offf
ne kız o? ben goremedım.
bu arada sarı halını bılmıyorum, koyu saçlı halını de aa sarı başka bi alem yaa :))) bende çok özledim sarı saçı. off offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?