- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #27.301
ben yemeğe iniyorum
Lülüferin e bebeğim eee eee şarkısıYoutubeda açtım dinliyorum, enerji veriyor sanki
ben yemeğe iniyorum
a aaaaaa bu ara ben de lülüferin yeniden sev şarkısına takmış haldeyim...
hadi beni yine sev... beni deli deli sev
beni yine yine, yeni yeni, yine yeni yeniden sev...
Anaaaa unutmuşum ben o şarkıyı, kaç zamandır dinlememişimdir, iyi hatırlattın az dinliyimde neşeleneyim
ben de sırf neşelenmek için dinliyorum. sözleri acıklı ama melodisi harıka. ritmik. enemmmm 90 lı yılları özluyorum ben yaaaaaaaaa...
yaşlandık ahretlik.
Aynen valla, kendime bile almak istemiyorum, hep ona almak istiyorum.
Evet hamile kalmadan önce kahverengiye boyamıştım, şimdi boya yüzü görmediğimden hala öyle :)) Bi doğurayım yeniden sararıcam :))
günaydınn..aynı ağrı bende de war bıçak batıo sankii.dün gece hiç uyuyamadım yine kasıklarım ağrıdı çook..acaba burda da bi doktora gitsemmi die düşünüoum ama öle diyince hemen vajinal muayene yapmak istiolar ben çok korkuoum bişey olur bebeğime die vajinal muayenede...kendi doktorumdan başkasına da güvenemioumm offf:26:arada pıtpıtlarını duyuyorum kuzumun acaba iiyi mi içerde..sanki 5 yıldır tuvaletimi yapmamış gibi gergin bi kasık ağrısı..annem diyor rahmin genişliyorr diee ama ben tatmin olamıoum yaa...hep tedirginimm nolcak böle bilmiyorummmm:18:
Çok seviyorum ama ben bu şarkıyı yaSizlere yazarken 5 oldu nerdeyse dinlediğim :))
ne kız o? ben goremedım.
bu arada sarı halını bılmıyorum, koyu saçlı halını de aa sarı başka bi alem yaa :))) bende çok özledim sarı saçı. off offf
azelya düğün resimlerinde var sarı hali de ben kahve halini görmedim
ÇOK iyi geldi vallaha, bi 5 kerede bunu dinlerim şimdi :))
Bende özlüyorum ya, hani 90larda çocuk olmak diye bir yazı varya onu okur okur içlenirim :))
nasıl derken sarı mı iyi kahve mi iyi anlamında yanii
azelya düğün resimlerinde var sarı hali de ben kahve halini görmedim
Basım cok agrıyoooo ):
Mınosette yok yanımda, zaten evde var da noluyo kı.
Korkumdan ıcemıyorum.
Ya Azelyam cıcılerıne bıttım bu arada.
Ne cok alıyorsun he.
Bızım kızın daha bır cıft ayakkabısı bılem yok.
Anannesı de cınsıyet kesınlessın dıye beklıyor.
Ama gıtmıs ıkı tane don almıs.
Telefonda bıle onları soylerken cocuksulastı kadın.
:)) ahh ahh çocukluğumuz. ne güzeldi be o yıllar.
ya ben nıye senin düğün fotolarını falan goremıyorum. sorunlarım mı var benim?
Geçmiş olsun canım, teşekkür ederizCinsiyeti bugün net kesinleşir artık 3 koldan başlarsınız almaya :))
Heaaa Sarı iyi sarıZaten sarıya bir bulaştın mı bir daha kurtulamıyorsun :)
Dur yardım edem
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/318566-azelya55-d252287252n-resimlerim-42.html
Heaaa Sarı iyi sarıZaten sarıya bir bulaştın mı bir daha kurtulamıyorsun :)
Geçmiş olsun canım, teşekkür ederizCinsiyeti bugün net kesinleşir artık 3 koldan başlarsınız almaya :))
Dur yardım edem
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/318566-azelya55-d252287252n-resimlerim-42.html
Selam kızlar doktora gittik gordum oglumu kocaman olmus masallah hareket de ediyordu.
Ama resmini vermedi doktor. 3d 180 4d 200 tl dediler ben de normal usg ye girdim gordum yavrumu
Doktor haftasıyla uyumlu herseyi dedi. Kac gram dedim doktora 800 gr dediSizce cok degil mi mbu gram 24 haftalık bir bebege gore?
Saglıkocagından aradılar asımı da oldum. bir daha 1 ay sonra cagırdılar.
Sekeryuklemesi icin 10 gun sonra gel dedi doktor. Ama esim gittigimi bilmedigi icin telefon acıp ogrendim diyce
Selam kızlar doktora gittik gordum oglumu kocaman olmus masallah hareket de ediyordu.
Ama resmini vermedi doktor. 3d 180 4d 200 tl dediler ben de normal usg ye girdim gordum yavrumu
Doktor haftasıyla uyumlu herseyi dedi. Kac gram dedim doktora 800 gr dediSizce cok degil mi mbu gram 24 haftalık bir bebege gore?
Saglıkocagından aradılar asımı da oldum. bir daha 1 ay sonra cagırdılar.
Sekeryuklemesi icin 10 gun sonra gel dedi doktor. Ama esim gittigimi bilmedigi icin telefon acıp ogrendim diyce
ay bu kız japonnnn... ehehehehhe tatar mısın kız sen? dıyorum bu japon aşkı nerden dıye :))) Allah mutluluğunuzu daim kılsın bebişim.... güzel bi çift güzel bi çocukla tamamlanacak he.
maaşallah...
Dur yardım edem
ben dün kereviz salatası yaptım içine havuç da koydum
kereviz olduğunu anlamıyor denir ya yiyenler
ama kereviz kokusu geliyordu ben bi yerde yanlışlık yapmış olabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?