- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #27.321
ben bulaşmıştım ama kurtardımşu an kopkoyu kahve
senin düğün resimlerinde şimdi okudum
nereden frikik vercekmişsin anlamadım nesi var gelinliğin?
Gözünaydın Yelizim...Benimkisi 2 hafta önce 550 gramdı..800 olmus mudur acaba seninkisi gibi? Maşallah topaç topaç bir bebek olmuş şimdiden
Yaaa bi umut var dimi bebeeam capon olabilir mi aplaBi ara kore filmlerine takmıştım da neyse geçti o takıntım..Dedemin dedesinin dedesi tarafından vardır belki tatarlık Amin canım, hepimizin mutluluğunu daim kılsın inşallah [/B]
Selam kızlar doktora gittik gordum oglumu kocaman olmus masallah hareket de ediyordu.
Ama resmini vermedi doktor. 3d 180 4d 200 tl dediler ben de normal usg ye girdim gordum yavrumu
Doktor haftasıyla uyumlu herseyi dedi. Kac gram dedim doktora 800 gr dediSizce cok degil mi mbu gram 24 haftalık bir bebege gore?
Saglıkocagından aradılar asımı da oldum. bir daha 1 ay sonra cagırdılar.
Sekeryuklemesi icin 10 gun sonra gel dedi doktor. Ama esim gittigimi bilmedigi icin telefon acıp ogrendim diyce
Selam kızlar doktora gittik gordum oglumu kocaman olmus masallah hareket de ediyordu.
Ama resmini vermedi doktor. 3d 180 4d 200 tl dediler ben de normal usg ye girdim gordum yavrumu
Doktor haftasıyla uyumlu herseyi dedi. Kac gram dedim doktora 800 gr dediSizce cok degil mi mbu gram 24 haftalık bir bebege gore?
Sekeryuklemesi icin 10 gun sonra gel dedi doktor. Ama esim gittigimi bilmedigi icin telefon acıp ogrendim diyce
var var çekik gözlü olabilüüüü. anlarım ben.
benim eşin gözleri de yumuk yumuk...
Ayy o konu yüzünden başıma neler geldi :)) Ancak yorum almasın diye kilitletebildim silmediler.
Hani bel kısmı transparan ya ordan vercekmişim
Bana dua yollayanlar oldu özelden kapan ben senin din kardeşinim Allah böyle kullarını yakar diye
ben dün kereviz salatası yaptım içine havuç da koydum
kereviz olduğunu anlamıyor denir ya yiyenler
ama kereviz kokusu geliyordu ben bi yerde yanlışlık yapmış olabilir miyim
Ayy o konu yüzünden başıma neler geldi :)) Ancak yorum almasın diye kilitletebildim silmediler.
Bana dua yollayanlar oldu özelden kapan ben senin din kardeşinim Allah böyle kullarını yakar diye
Afiyet olsun canım, senin her yemeğe inişinde ben daha bi acıkıyorumAcaba ne yiyor diye geçmiyor değil aklımdan...
sağol canımafiyet olsun... şifa olsun...
Ayy o zaman sizin de Han gibi bi çocunuz olabilirBana bi dangalak gözlerim yüzünden bi soru sormuştu ilkokulda "sen gülerken beni görebiliyor musun" diye Sende eşine sor bakim akşam
gerçekten migayet güzeldi bişeyi yoktu bencede gelinliğin.....onlar çok biliyo öyle..
insanların işi gücü yok da senin yanmanı mı düşünuyormuş? onlara neymiş? teee allam ya...
Gözünaydın Yelizim...Benimkisi 2 hafta önce 550 gramdı..800 olmus mudur acaba seninkisi gibi? Maşallah topaç topaç bir bebek olmuş şimdiden
Sağol canım hepimizinkini bozmasın inşallah
Ben de dün eşimi pazara yolladım. Karnıbahar, kereviz filan alsın diye :)))
Kereviz istediğimi duyunca şaşırdı adamcağız, çünkü eşimin karaciğerine iyi gelsin diye yaparım ama ben yemem, bir tencereyi kendi yer yazık :)))
Canımın çektiği şeylere inanamıyo :)))
Kereviz salatasına mayonez de ekleniyomuş sanırım ama hamile olduğumuz için bize yasak...
Onu eklesek kokmaz belki...
ama gerçekten benim kardeşimde japon gibi gülerken yumuk yumuk oluyo gözleri senindemiöyle çok sevimli duruyo ama yaa
Ben de dün eşimi pazara yolladım. Karnıbahar, kereviz filan alsın diye :)))
Kereviz istediğimi duyunca şaşırdı adamcağız, çünkü eşimin karaciğerine iyi gelsin diye yaparım ama ben yemem, bir tencereyi kendi yer yazık :)))
Canımın çektiği şeylere inanamıyo :)))
Kereviz salatasına mayonez de ekleniyomuş sanırım ama hamile olduğumuz için bize yasak...
Onu eklesek kokmaz belki...
Ayy o zaman sizin de Han gibi bi çocunuz olabilirBana bi dangalak gözlerim yüzünden bi soru sormuştu ilkokulda "sen gülerken beni görebiliyor musun" diye Sende eşine sor bakim akşam
canım dünyam 23+0 sen 23+3sün aradaki fark nasıl oluyo
ohaaaa gerçek miii
ay burda kimlerin olduğu belli değil
hele bi konu var kedi fobim var diye
kedilerden korktuğumu dolayısıyla sevmediğimi söyledim
ne gaddarlığım kaldı ne insan sevmemezliğim
kimsenin kimsenin fikrine saygısı yok yaaaa
yıllar evvel lisede okurken
etekler dizüstü kısa tabii hepimizin
nişantaşı'nda okuyorum
öğlen yemeğinde de harbiye'deki parka gidip kızlarla oturuyoruz
okuldan parka doğru yürürken adamın biri bi üstümüze atladı
hepiniz yanacaksınızzzzzzzzzzzzzzzzz
şok olmuştuk
Heeeİtiraf ediyorum evet gülerken pek seçemiom etrafı Herşey bulanıklaşıyor [/QUOTE
hatta benim kardeşimi gören japon turistler onuda japon sanmışlardı..çok gülmüştüm oda hoşlanmıyo böyle dememizden ama ortada sonuçta..değişik duruyo ama...yakışıyo..allah vermiş bize ne hacet..bakalım bizim oğluşlar kime benzicek öyle merak ediyorum ki oğlumu...
Kızım cok fena tepiniyooooo...
Ya kızlar salakca bır soru olacak belkı ama dun gece aklıma takıldı.
Hanı sımdı bız yan yatmak zorundayız ya, o zaman bebeklerımız yana dogru mu kayıyor acaba?
Afallıyorlar mıdır?
Bırde ben sagıma yatmadan uyuyamıyorum ama kızım hep orada, hıssedıyorum, oradan tepık yıyorum cunku.
Acaba zarar verıyor muyum Elıf'ıme?
Ay anam bu delecek gobusugumu bugun
hatta benim kardeşimi gören japon turistler onuda japon sanmışlardı..çok gülmüştüm oda hoşlanmıyo böyle dememizden ama ortada sonuçta..değişik duruyo ama...yakışıyo..allah vermiş bize ne hacet..bakalım bizim oğluşlar kime benzicek öyle merak ediyorum ki oğlumu...
Kızım cok fena tepiniyooooo...
Ya kızlar salakca bır soru olacak belkı ama dun gece aklıma takıldı.
Hanı sımdı bız yan yatmak zorundayız ya, o zaman bebeklerımız yana dogru mu kayıyor acaba?
Afallıyorlar mıdır?
Bırde ben sagıma yatmadan uyuyamıyorum ama kızım hep orada, hıssedıyorum, oradan tepık yıyorum cunku.
Acaba zarar verıyor muyum Elıf'ıme?
Ay anam bu delecek gobusugumu bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?