2012 Şubat Anneleri

ben bulaşmıştım ama kurtardım şu an kopkoyu kahve

senin düğün resimlerinde şimdi okudum
nereden frikik vercekmişsin anlamadım nesi var gelinliğin?

Ayy o konu yüzünden başıma neler geldi :)) Ancak yorum almasın diye kilitletebildim silmediler.
Hani bel kısmı transparan ya ordan vercekmişim
Bana dua yollayanlar oldu özelden kapan ben senin din kardeşinim Allah böyle kullarını yakar diye

var var çekik gözlü olabilüüüü. anlarım ben.

benim eşin gözleri de yumuk yumuk...

Gozun aydın canım.
Senın oglan tonton olacak galıba annesı.
Ortalama 540 gr. oluyormus cunku.
Senı afacan senıııı...
Yıne kacamak yaptın demek

dünyam maaşallah oğluşuna iyi bakımışın..4 kilo doğar seninki kesin demekki bebeğe yarıyo herşey sen fazla kilo almadın o zaman genelde bebek tombulsa anne fazla kilo almaz derler bilmiyorum ne derece doğru....çok sevindim inş benimkide tontiştir..

gerçekten mi gayet güzeldi bişeyi yoktu bencede gelinliğin.....onlar çok biliyo öyle..

ben dün kereviz salatası yaptım içine havuç da koydum

kereviz olduğunu anlamıyor denir ya yiyenler

ama kereviz kokusu geliyordu ben bi yerde yanlışlık yapmış olabilir miyim

canım be içie turpta koyuyorum eşim agzına sürmezdi fark etmeden yedi sonrada her hafta istedi bide böyle dene istesen,ben kereviz kokusunu sevdiğim için anlayamıyorum sizi:))

insanların işi gücü yok da senin yanmanı mı düşünuyormuş? onlara neymiş? teee allam ya...

Afiyet olsun canım, senin her yemeğe inişinde ben daha bi acıkıyorum Acaba ne yiyor diye geçmiyor değil aklımdan...

hadi yaa ama ben haber veriyim diye diyorum

afiyet olsun... şifa olsun...
sağol canım

ohhh maaşallah topaca

ohaaa diyorum

Ayy o zaman sizin de Han gibi bi çocunuz olabilir Bana bi dangalak gözlerim yüzünden bi soru sormuştu ilkokulda "sen gülerken beni görebiliyor musun" diye Sende eşine sor bakim akşam

ama gerçekten benim kardeşimde japon gibi gülerken yumuk yumuk oluyo gözleri senindemiöyle çok sevimli duruyo ama yaa

gerçekten mi gayet güzeldi bişeyi yoktu bencede gelinliğin.....onlar çok biliyo öyle..

Vallaha :)) Kocam gibi sahiplendi kk kadınları beni saolsunlar

insanların işi gücü yok da senin yanmanı mı düşünuyormuş? onlara neymiş? teee allam ya...

Hacı hoca çok burda Bi ara çok olurdu konu açılırdı bi tane "nişanlımla ilişkiye girdim, şu şu belirtim var hamile olabilir miyim" diye, anammm soruya cevap yok ama akıl veren çok olurdu, sonra banlanan banlanana

hay maşallahhhhhhhhhhh doğru mu acaba normalde yarısı kadar falan olması lazım

Gözünaydın Yelizim...Benimkisi 2 hafta önce 550 gramdı..800 olmus mudur acaba seninkisi gibi? Maşallah topaç topaç bir bebek olmuş şimdiden

Sağol canım hepimizinkini bozmasın inşallah

canım dünyam 23+0 sen 23+3sün aradaki fark nasıl oluyo

benim canım ilk kez bişey istedi ama bulamıyom
konserve ananas yemek yemek hem suyunu içmek

hee mayonezzzzzz tabii yaaa

ohaaaa gerçek miii
ay burda kimlerin olduğu belli değil
hele bi konu var kedi fobim var diye
kedilerden korktuğumu dolayısıyla sevmediğimi söyledim
ne gaddarlığım kaldı ne insan sevmemezliğim
kimsenin kimsenin fikrine saygısı yok yaaaa

yıllar evvel lisede okurken
etekler dizüstü kısa tabii hepimizin
nişantaşı'nda okuyorum
öğlen yemeğinde de harbiye'deki parka gidip kızlarla oturuyoruz
okuldan parka doğru yürürken adamın biri bi üstümüze atladı
hepiniz yanacaksınızzzzzzzzzzzzzzzzz
şok olmuştuk

mayonez yemıyor muymuşuz biz. eheheheh kim dedi o 'nu? ben yıyorum. rus salatası yapıp yapıp hemı de....

Ayy o zaman sizin de Han gibi bi çocunuz olabilir Bana bi dangalak gözlerim yüzünden bi soru sormuştu ilkokulda "sen gülerken beni görebiliyor musun" diye Sende eşine sor bakim akşam

ahahahahah nerden bakarsan bak tam gerzekmiş o da :))) mavi gözlülerin dünyayı mavi gördüğü sanmak gibi bişi olmuş o....

du kız soracam valla. oda muhtemelen hamileliğine veriyorum gökçe dıyecek kesin :)))

Dünyamın bebiş toplu sanırım, 2 hafta önce benimkisi 22 haftalıktı 550 gr.dı
Şimdi diyorum 800 olmuş mudur 24.haftamdayım ama olmamıştır gibi geliyor.

Bu arada senin o lisede yaşadığını tvde bi farklı boyutunu göstermişlerdi, bacağına kezzap dökmüşlerdi kızların etek giyiyor diye, Allah korusun böyle olaylardan, herkesin inancı kendine aslında başkasının inancını sorgulamaktan başka ne günah olabilir ki?
Bu arada kedi sevmek zorunda değilsin, benim köpeğim var sevmeyen akrabalarımda var ama eve geldiklerinde onlara saygımdan kapatırım odaya..

Kızım cok fena tepiniyooooo...

Ya kızlar salakca bır soru olacak belkı ama dun gece aklıma takıldı.
Hanı sımdı bız yan yatmak zorundayız ya, o zaman bebeklerımız yana dogru mu kayıyor acaba?
Afallıyorlar mıdır?
Bırde ben sagıma yatmadan uyuyamıyorum ama kızım hep orada, hıssedıyorum, oradan tepık yıyorum cunku.
Acaba zarar verıyor muyum Elıf'ıme?

Ay anam bu delecek gobusugumu bugun

Maşallahhhh
Az önce bblau bana demişti, ona da doktoru demiş...Onunda bebeği sağdaymış sağına yatmasına rağmen birşey olmamış..Ben yatıcam artık sağıma sol omzum iptal artık..

Erkek dayıya diyorlar kız bu gidişle japon patlaması olacak topicte Hepinizinki capona benzermiş benimki benzemezmiş, kıskanırım ama sölim
Erkeklerde daha güzel duruyor çekik göz

sanmıyorum canım ama sola yatmamız lazımmış sola yatınca bebeğe kan gidermiş..sanmıyorum kaydığını benimde aklıma takılan ne biliyomusun? gece benim karnım çok açılıyo ve üşüyorum acaba oğluma o soğuk yansırmı yada doğum açısından bi zorluk yaşarmıyım kendimi üşütmemin..._?? bilmiyorum .. karnım buz gibi oluyo bazen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…