2012 Şubat Anneleri

kızlar ben geldim öğlen yemeğine çıktım evime süpürge tuttum bide evime ohh miss kocacıkta süpriz yaptı mama yimeğe geldi :93:çok mutlu oldum

dünyam80yelizim maşallah tosunuma demekki kg bir bebek olacak 4-4,5 olabilir yanı doktor yanılmadıysa maşallah erkekime benim teyzesinin yumağı

azelya55cnm minik japoncukta karnında öylemi ne kadar tatlı olur onun yumuk gösleri

Maşallahhhh
Az önce bblau bana demişti, ona da doktoru demiş...Onunda bebeği sağdaymış sağına yatmasına rağmen birşey olmamış..Ben yatıcam artık sağıma sol omzum iptal artık..

Sol tarafıma yattıgım zaman zor uykuya dalıyorum Azelyam.
Saga yatınca hopp gıdıyorum.
Ama dun tam oyle yatmıstım, kızım hareketlendı.
Sıkıstı mı acaba dıye korktum.
Bende bugun doktoruma sorayım barı.
Oda he derse, yatarım gonul rahatlıgı ıle.
Gercı bı doktorun dedıgı, dıgerını tutmuyor ya.

Bu arada fotografların cok guzel.
Sen ayrı guzel.
Gelınlıgın ayrı.
Esınle de cok yakısmıssınız.
Rabbım bozmasın.

valla benim oğlum kim benzerse benzesin de halama benzemesin.

yok o öyle olmuyordu di mi? ahahahahhaha.

Erkek dayıya diyorlar kız bu gidişle japon patlaması olacak topicte Hepinizinki capona benzermiş benimki benzemezmiş, kıskanırım ama sölim
Erkeklerde daha güzel duruyor çekik göz

bizimki düşük bir ihtimal canım bi kızkardeşim çekik ... dayısına benzerse uslu olur ama azcıkta sarı olur..ayy inş yeşil gözlü olur eşim gibi..en çok istediğim ama ilk çocuk anneye benzer. dedi geçen birisi burda....yaaa

Oh afiyet olsun, hoşgeldin canım :79:
İnşallah japondur kız vallahi hevese geldim bak Haftaya renkliye giricem acaba yüzüne zoom yaptırtsam göz yapısını görebilir miyim

canım be içie turpta koyuyorum eşim agzına sürmezdi fark etmeden yedi sonrada her hafta istedi bide böyle dene istesen,ben kereviz kokusunu sevdiğim için anlayamıyorum sizi:))

turp bayılırım ama feci gaz yapar yaa ölürüz sonra sancıdan ama az miktarda denicem sağolll

çiğ yumurta var diye yemiyoruz sanırım ama ben 40 yılda bi burger'e falan gitmişsem yiyorum

hee anladım canım olmuştur inşallah

ayy Allah korusun kezzap mı
evet ya zorundaymışım gibi yorumlar geldi sinir ettiler
hayvan sevmiyorum demiyorum ki kedi sevmiyorum

sola yatınca daha rahat ve iyi besleniyomuş ya
hem de oksijen bakımından

Son düzenleme:

Sor bakalım canım ne diyecek..
Teşekkür ederim, amin hepimizinkini

Öylemiymiş? Ben annemin ilk çocuğu değilim benden önce düşükleri var 4.yüm ben ama annemin kopyasıyım

leader canım bi benim evide süpürü verseydin yaa ..akşam ağladım sinirimden eskisi gibi temizlik yapamıyorum hemen yoruluyorum diye..eşimde bana gülüyo deli etti beni..napim yaa kendimi işe yaramaz hissediyorum öyle olunca..

taklım ben dedim onu sana kız çocuk olursa ilk bebek babaya erkek olursa genelde anneye benziyo genleri neden bilemiyorum ama %70 ihtimal bu böyle nadir durumlarda var tabi inşallah babasına benzer ne diyim cnm üzmek için sölemedim seni
Oh afiyet olsun, hoşgeldin canım :79:
İnşallah japondur kız vallahi hevese geldim bak Haftaya renkliye giricem acaba yüzüne zoom yaptırtsam göz yapısını görebilir miyim

minik japon minik japon çükünü yiyim ben onun hehehe zoomlatmana gerek yok ki zaten o kadar net belli oluyo ki eli yüzüne denk gelmesse falan anlarsın göz yapısını filan benimde haftaya ayy artık çarşamba gelsin lütfen bebeğimi ösledim ve kime benzio çok merak ediyorummm :97:

Öylemiymiş? Ben annemin ilk çocuğu değilim benden önce düşükleri var 4.yüm ben ama annemin kopyasıyım

bende ilkim ama babama çok benziyorum ben annem yeşil gözlü ona benzememişim hiç..allahta benzetmesin aman allahım çekilmez biri olurdum sanırım..

Yemiyomuşuz içinde çiğ yumurta var diyerekten.
Benim toxoplasma bağışıklığım çıkmadı da.
Bana da topikde demişlerdi hatunlar...Ondan önce ben de yiyodumdu.

HADİ ORDAN YAAA. ( ben severim zararlı şeyleri ama çokk rus salatasına da bayılırım. hamişim ben canım çekiyor belkisi.

senin halana benzemez kız merak etme ya kardeşlerine benzer ya eşine eşinin tarafına.. ama kimseyi kınama sakın..aynısı olur..​

:))) o değil de ben de hala olacam teyze olmıcam hiç ama benim kız yeğenim olursa bana çeksin kız daha ne isterim. ehehehhee

sola yatınca daha rahat ve iyi besleniyomuş ya
hem de oksijen bakımından
Bak bılmıyordum bunu, tesekkur ederım bılgılendırdıgın ıcın.
Gece donuyorum ama.
Sadece uykuya dalarken, saga yatmak ıstıyorum.

Ama benım ablam babama benzıyor, ılk cocuk bi'de.
Ama tıpkı babam, dil yapısı bile

Ben de annemin ilk çocuğuyum düşüğü filan yok ama babamın kopyasıyım. Diş, burun, saç...Tıpkısının aynısı :)))
Kardeşim de 2. arada başka yok, o da annemin kopyası :)
Ama genelde ilk çocuk babaya benzer derler...Öyle duydum ben.

Aman kızlar şuna benzemesin buna benzesin diye çok söylenmeyin bence =)

Ablam enişteme sinirlendiğinde bir kaç defa inşallah oğlum ona benzemez diyordu çocuğu gören aynı babası diyor=)

Geçende arkadaşın biri ilk çocuklar genelde babaya benziyor dedi ama ne kadar doğru bilemem..

Geçenlerde yiğenimin fotolarını eklemek istemiştim ama dosya boyutu nedediyle sanırım eklenmemmişti..
Telden çekilmiş olanı eklendi..
Kardeşim ve yiğenim..
............

Son düzenleme:

Senin şafak 6 benim 7

yok üzülmüyorum canım ama şimdi eşim ve annesi yeşil gözlü ben kahve kardeşlerim kahve inş eşime benzer yaa.. yeşil olsun gözleri..evet erkek genelde anneye benziyo bende çok şahit oldum erkek kardeşimde anneme benziyo sarı sarı bizimle alakası yok o nedenle..hayırlısı sağlıklı doğsunda artık napalım.. allah veriyo yaradıyo yapacak bişey yok...hayırlısı inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…