- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #27.341
Maşallahhhh
Az önce bblau bana demişti, ona da doktoru demiş...Onunda bebeği sağdaymış sağına yatmasına rağmen birşey olmamış..Ben yatıcam artık sağıma sol omzum iptal artık..
Erkek dayıya diyorlar kız bu gidişle japon patlaması olacak topicteHepinizinki capona benzermiş benimki benzemezmiş, kıskanırım ama sölim
Erkeklerde daha güzel duruyor çekik göz
kızlar ben geldim öğlen yemeğine çıktım evime süpürge tuttum bide evime ohh miss kocacıkta süpriz yaptı mama yimeğe geldi :93:çok mutlu oldum
dünyam80yelizim maşallah tosunuma demekki kg bir bebek olacak 4-4,5 olabilir yanı doktor yanılmadıysa maşallah erkekime benim teyzesinin yumağı
azelya55cnm minik japoncukta karnında öylemi ne kadar tatlı olur onun yumuk gösleri
Oh afiyet olsun, hoşgeldin canım :79:
İnşallah japondur kız vallahi hevese geldim bakHaftaya renkliye giricem acaba yüzüne zoom yaptırtsam göz yapısını görebilir miyim
mayonez yemıyor muymuşuz biz. eheheheh kim dedi o 'nu? ben yıyorum. rus salatası yapıp yapıp hemı de....
valla benim oğlum kim benzerse benzesin de halama benzemesin.
yok o öyle olmuyordu di mi? ahahahahhaha.
canım be içie turpta koyuyorum eşim agzına sürmezdi fark etmeden yedi sonrada her hafta istedi bide böyle dene istesen,ben kereviz kokusunu sevdiğim için anlayamıyorum sizi:))
mayonez yemıyor muymuşuz biz. eheheheh kim dedi o 'nu? ben yıyorum. rus salatası yapıp yapıp hemı de....
ahahahahah nerden bakarsan bak tam gerzekmiş o da :))) mavi gözlülerin dünyayı mavi gördüğü sanmak gibi bişi olmuş o....
du kız soracam valla. oda muhtemelen hamileliğine veriyorum gökçe dıyecek kesin :)))
Dünyamın bebiş toplu sanırım, 2 hafta önce benimkisi 22 haftalıktı 550 gr.dı
Şimdi diyorum 800 olmuş mudur 24.haftamdayım ama olmamıştır gibi geliyor.
Bu arada senin o lisede yaşadığını tvde bi farklı boyutunu göstermişlerdi, bacağına kezzap dökmüşlerdi kızların etek giyiyor diye, Allah korusun böyle olaylardan, herkesin inancı kendine aslında başkasının inancını sorgulamaktan başka ne günah olabilir ki?
Bu arada kedi sevmek zorunda değilsin, benim köpeğim var sevmeyen akrabalarımda var ama eve geldiklerinde onlara saygımdan kapatırım odaya..
Kızım cok fena tepiniyooooo...
Ya kızlar salakca bır soru olacak belkı ama dun gece aklıma takıldı.
Hanı sımdı bız yan yatmak zorundayız ya, o zaman bebeklerımız yana dogru mu kayıyor acaba?
Afallıyorlar mıdır?
Bırde ben sagıma yatmadan uyuyamıyorum ama kızım hep orada, hıssedıyorum, oradan tepık yıyorum cunku.
Acaba zarar verıyor muyum Elıf'ıme?
Ay anam bu delecek gobusugumu bugun
Sol tarafıma yattıgım zaman zor uykuya dalıyorum Azelyam.
Saga yatınca hopp gıdıyorum.
Ama dun tam oyle yatmıstım, kızım hareketlendı.
Sıkıstı mı acaba dıye korktum.
Bende bugun doktoruma sorayım barı.
Oda he derse, yatarım gonul rahatlıgı ıle.
Gercı bı doktorun dedıgı, dıgerını tutmuyor ya.
Bu arada fotografların cok guzel.
Sen ayrı guzel.
Gelınlıgın ayrı.
Esınle de cok yakısmıssınız.
Rabbım bozmasın.
bizimki düşük bir ihtimal canım bi kızkardeşim çekik ... dayısına benzerse uslu olur ama azcıkta sarı olur..ayy inş yeşil gözlü olur eşim gibi..en çok istediğim ama ilk çocuk anneye benzer. dedi geçen birisi burda....yaaa
taklım ben dedim onu sana kız çocuk olursa ilk bebek babaya erkek olursa genelde anneye benziyo genleri neden bilemiyorum ama %70 ihtimal bu böyle nadir durumlarda var tabi inşallah babasına benzer ne diyim cnm üzmek için sölemedim senibizimki düşük bir ihtimal canım bi kızkardeşim çekik ... dayısına benzerse uslu olur ama azcıkta sarı olur..ayy inş yeşil gözlü olur eşim gibi..en çok istediğim ama ilk çocuk anneye benzer. dedi geçen birisi burda....yaaa
Oh afiyet olsun, hoşgeldin canım :79:
İnşallah japondur kız vallahi hevese geldim bakHaftaya renkliye giricem acaba yüzüne zoom yaptırtsam göz yapısını görebilir miyim
Sor bakalım canım ne diyecek..
Teşekkür ederim, amin hepimizinkini
Öylemiymiş? Ben annemin ilk çocuğu değilim benden önce düşükleri var 4.yüm ben ama annemin kopyasıyım
Yemiyomuşuz içinde çiğ yumurta var diyerekten.
Benim toxoplasma bağışıklığım çıkmadı da.
Bana da topikde demişlerdi hatunlar...Ondan önce ben de yiyodumdu.
senin halana benzemez kız merak etme ya kardeşlerine benzer ya eşine eşinin tarafına.. ama kimseyi kınamasakın..aynısı olur..
Bak bılmıyordum bunu, tesekkur ederım bılgılendırdıgın ıcın.sola yatınca daha rahat ve iyi besleniyomuş ya
hem de oksijen bakımından
Ama benım ablam babama benzıyor, ılk cocuk bi'de.Sor bakalım canım ne diyecek..
Teşekkür ederim, amin hepimizinkini
Öylemiymiş? Ben annemin ilk çocuğu değilim benden önce düşükleri var 4.yüm ben ama annemin kopyasıyım
taklım ben dedim onu sana kız çocuk olursa ilk bebek babaya erkek olursa genelde anneye benziyo genleri neden bilemiyorum ama %70 ihtimal bu böyle nadir durumlarda var tabi inşallah babasına benzer ne diyim cnm üzmek için sölemedim seni
minik japon minik japon çükünü yiyim ben onunhehehe zoomlatmana gerek yok ki zaten o kadar net belli oluyo ki eli yüzüne denk gelmesse falan anlarsın göz yapısını filan benimde haftaya ayy artık çarşamba gelsin lütfen bebeğimi ösledim ve kime benzio çok merak ediyorummm :97:
taklım ben dedim onu sana kız çocuk olursa ilk bebek babaya erkek olursa genelde anneye benziyo genleri neden bilemiyorum ama %70 ihtimal bu böyle nadir durumlarda var tabi inşallah babasına benzer ne diyim cnm üzmek için sölemedim seni
minik japon minik japon çükünü yiyim ben onunhehehe zoomlatmana gerek yok ki zaten o kadar net belli oluyo ki eli yüzüne denk gelmesse falan anlarsın göz yapısını filan benimde haftaya ayy artık çarşamba gelsin lütfen bebeğimi ösledim ve kime benzio çok merak ediyorummm :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?