2012 Şubat Anneleri

Kuku mu
Bazen bende orada hıssedıyorum, dıyorum 'kızım dusecen sımdı, cık cabık yukarı'

Azelyacım senin için uğraştım ve olduu=))

İşte ablam eniştem ve yiğencummmmm...

Genleşiyor burda da ciğer parem..

Alıntıda ki linkler görünmüyor ama her ihtimale karşı silerseniz sevinirim kuzucuklar.

Son düzenleme:

yapma kız halı yıkamasıyla allah korusun

Limon_ik

Sağol kuzum tekrar paylaştığın için Tam erkek bebek nasıl da belli ya surat ifadesinden maşallah doğurasım geldi

ay çok tatlı bebek yaaa maaşalahhhh..ben çıkaramadım sanki ikisinede benziyo ama dayısına daha çok benziyodu sanki daha çok değişir bebek yaa... nazar değmesin inş..ablanda çok hanım birine benziyo.. allah bağışlasın ...

Olsun kız konuşuruk geyik olur :)))
Ben de pastaneye yaptırmıcam oralarda pahalı oluyo, yapsam da kime dağıtırım onu da bilmiyorum ben de gurbetteyim ama olsun güzel konu konuşuruz :))))

wuuuuuu Hemen yanıma yicek bişiler alayım, muhabbet koyulaşacak Sonra pc başından kalkamam aç kalırım mazallah

Aman kuşum nevaleyi topladıysan oturumu açıcam, sonra aç kaldım deme :))))

Bu seker, kurabıyelerı nerede dagıtacaksınız?
Mevlut mu yapacaksınız?

Benım burada kımsem yok, Mevlute cok heves edıyorum ama kıme dınletecegım kı

Benim de kimsem yok, nerde dağıtacağımı da bilmiyorum ama çok eğlenceli bi konu, konuşalım kız :)

benim oğlan hep orda anacım ...ne yapar bilmem pıt pıtta pıt pıt...

Bebeğin makat gelişi olabilir tatlım. Benimki öyleydi hep dediğin yerdeydi tekmeler, sonra dönünce tekmeler yukarıya çıktı.

artık çalışmaktan ve insanlarla uğraşmaktan o kadar sıkıldım ki bir an önce evimde olup bebeğime bakmak için can atıyorum ama o zamanda çalışmayı özlermiyim acaba..? sizi özleyeceğim merak edeceğim kesinde...bıktım artık işten yaaa..evimle ilgilenmek istiyorum ..

Bi süre sonra çalışmada özleniyor canım.Ama bebişi bırakıp çalışmak zor gelecek orası kesin.Şimdi işe bizle geliyorlar süper, ama hasret kalıcaz onlara doğduktan sonra

anam seninki en zoruymus güzelim...

buarada avatar sen misin? öyleysen cok küselmissin arkadasım

Tatlım??? hayırdır? ne kazası? :26::26: ben hic duymadım... cok gecmis olsun yani... ne zaman oldu ki?? :26::26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…