2012 Şubat Anneleri

makat mı? ayy bblau beni güldürdün yaaa o neresi kız..ayy recep ivedik geldi aklıma..adama diyo ya makat yumato senin derdin ne gardaş....

Bi süre sonra çalışmada özleniyor canım.Ama bebişi bırakıp çalışmak zor gelecek orası kesin.Şimdi işe bizle geliyorlar süper, ama hasret kalıcaz onlara doğduktan sonra

ben çalışmicam canım inş çalışmak zorundada kalmam..beni annanne büyüttü bak şimdi annemle ayrı düştüm anlaşamadık hiçbir zaman..çünkü birbirimize zaman ayırmadık hiç..anlamadık dinlemedik..hep sorun hep kavga..ben bunu yaşamaktan çok korkuyorum inş kendim bakıcam..allahım nasib ederse..

doğumdan sonra hiç mi çalışmıcaksın
öyleyse ne güzel
en büyük hayalim

hey maşallah kuzu kuzu... ablanı tanıyorum ben. dizilerde oynayan bı kız var aynı o. ama bulamadım kim olduğunu pek ünlü değil. ama aynı yaaaa

Oyuncu aslında kız ama bebişi olunca bıraktı dermişim..

Valla bende bilemedim hangi oyuncuya benziyor ki

Limon_ik

Sağol kuzum tekrar paylaştığın için Tam erkek bebek nasıl da belli ya surat ifadesinden maşallah doğurasım geldi

Valla bende böle fotoğraflarına bakıp bakıp dalıyorum ciğerimin..
Bayrama gün sayıyorum..
Kendi mi bebişimle düşünüyorum bazende hayalperest bir insan olarak..

Amin canım saol Darısı bizlere..
Evet aslında annem il doğduğunda dedi kulaklarını aynı ablan kız olsaydı küpe iyi yakışırdı..
Burnuda ablama benziyormuş öle dediler dudaklarda sanki eniştem..
İkisindende almış yani..

Maşallah Allah analı babalı büyütsün
darısı başımızaaa

Amin canım

Ayy ne güzel sen büyüteceksin Bende çok isterdim çocuktan sonra çalışmamayı, ama doğumdan 4 ay sonra çalışmam lazım.

Bakkaldan 2 adet eti hoşbeş kaptım geldim bitirdim desem yeridir, hala paylaşmadı bblau

ayyyy bayılırım hoşbeşe. ay ben bi de çikolatalar pesküvitlerrrr aleminden negroya bayılırım. bi de eti browni intense... enemmmmmmmm gözüm döndü şu an.

ee hadi ama beklıyoz...

Nevale sizlere ömür yedim bitti gari

ahahahahh ee yani. bi oturuşta 3 simit yıyen hatuna 2 hoşbeş ne yapar be.

anam seninki en zoruymus güzelim...

buarada avatar sen misin? öyleysen cok küselmissin arkadasım

çok zordu çokkkk. neler çektim bi bilsen. bu arada he benim. gelinlikli halim. bi kilo makyajla ancak o kadar oldum.

ayyyy bayılırım hoşbeşe. ay ben bi de çikolatalar pesküvitlerrrr aleminden negroya bayılırım. bi de eti browni intense... enemmmmmmmm gözüm döndü şu an.

Abur cubur bakımından kendimi tatmin ettim, şimdi tuzlu birşey olsa yerdim ama :26: Eti browni şu an mide yakabilir, hoşbeş azcık yaktı benim mideyi

Ayy ne güzel sen büyüteceksin Bende çok isterdim çocuktan sonra çalışmamayı, ama doğumdan 4 ay sonra çalışmam lazım.

senin annen yanında zaten aynı evdesinde sabah bakar akşam zaten doya doya seversin canım..benim bakacak bi kayınvalidem var oda hem yaşlı hemde köyde..eşime diyorum bana bişey olursa doğumda köye gider annen baksın oğluma diyorum..sende yanlarında ol..diyorum kızıyo saçmalama diye...sen o bakımdan şanslısın..

Öncelikle yavruşum henüz portakalda vitamin dahi değilken beğenip kaydettiğim şeyleri gösterteyim size.
Bir takım bloglardan alıntılamıştım:

Ne biçim konuşuyorsun Allah korusun öyle şeyler getirme aklına..
Evet annem yanımda ama ilk adımını ilk kelimesini kaçırıcam belki Kendim büyütmek isterdim evde doya doya..

benim oğlan hep orda anacım ...ne yapar bilmem pıt pıtta pıt pıt...

Gecen okudum bır yerde, egzersız yapıyorlarmıs.
Kas gelısımı ıcın.
Esıme soyledım, hımm fıtness fılan yapıyordur kesın dıyor.

bende öyle ütücü varmış bir saati 10 lira onu çağırmayı düşünüyorum
aslında ütü yapan koca istiyorummmmm
bende doğum yaklaşınca temizlikçi tutçam
camlar perdeler hepsi temizlensin
Nerede o 10 TL ye utu yapan?
Valla yakınsa bana, bende yaptırayım.
Evet, yaptıralım temızlıgımızı kı bebıslerımız mıs gıbı evlerımıze gelsın.

Olsun kız konuşuruk geyik olur :)))
Ben de pastaneye yaptırmıcam oralarda pahalı oluyo, yapsam da kime dağıtırım onu da bilmiyorum ben de gurbetteyim ama olsun güzel konu konuşuruz :))))
Eh bızde hastanede dagıtırız
3-5 zıyaretcımız olur herhal.

Olmadı, bebegımızı dogurur yanımıza koyarız, kurabıye tabagını da onumuze.
Kendımız yerız.
Ama cok guzel suslemeler de var.
Bır ara baktım, aklım kaldı valla.

Ama boyum kısa Yani şu an etine dolgun görünüyorum

benimde kısaaaa

cnm bunlar şeker ve çikolata mı bana mı öyle geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…