- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #27.421
Bakkaldan 2 adet eti hoşbeş kaptım geldim bitirdim desem yeridir, hala paylaşmadı bblau
Olsun kız konuşuruk geyik olur :)))
Ben de pastaneye yaptırmıcam oralarda pahalı oluyo, yapsam da kime dağıtırım onu da bilmiyorum ben de gurbetteyim ama olsun güzel konu konuşuruz :))))
Aman kuşum nevaleyi topladıysan oturumu açıcam, sonra aç kaldım deme :))))
Benim de kimsem yok, nerde dağıtacağımı da bilmiyorum ama çok eğlenceli bi konu, konuşalım kız :)
Bebeğin makat gelişi olabilir tatlım. Benimki öyleydi hep dediğin yerdeydi tekmeler, sonra dönünce tekmeler yukarıya çıktı.
azoş kaç kg dun sen kızzz
kız 2 hoşbeş senin dişinin kavuğuna yetmez
Bi süre sonra çalışmada özleniyor canım.Ama bebişi bırakıp çalışmak zor gelecek orası kesin.Şimdi işe bizle geliyorlar süper, ama hasret kalıcaz onlara doğduktan sonra
artık çalışmaktan ve insanlarla uğraşmaktan o kadar sıkıldım ki bir an önce evimde olup bebeğime bakmak için can atıyorum ama o zamanda çalışmayı özlermiyim acaba..? sizi özleyeceğim merak edeceğim kesinde...bıktım artık işten yaaa..evimle ilgilenmek istiyorum ..
HahahaKız eti hoşbeş ama 1tlya satılan double paketi, içinde 15 20 tane var bir tanesinin
Ben şu an eğer değişmediyse ki sanmıyorum :)) Yani kısaca en son 1.5 hafta önce 59 kiloydum
hey maşallah kuzu kuzu...ablanı tanıyorum ben. dizilerde oynayan bı kız var aynı o. ama bulamadım kim olduğunu pek ünlü değil. ama aynı yaaaa
Limon_ik
Sağol kuzum tekrar paylaştığın içinTam erkek bebek nasıl da belli ya surat ifadesinden maşallah doğurasım geldi
ay çok tatlı bebek yaaa maaşalahhhh..ben çıkaramadım sanki ikisinede benziyo ama dayısına daha çok benziyodu sanki daha çok değişir bebek yaa... nazar değmesin inş..ablanda çok hanım birine benziyo.. allah bağışlasın ...
Maşallah Allah analı babalı büyütsün
darısı başımızaaa
Bakkaldan 2 adet eti hoşbeş kaptım geldim bitirdim desem yeridir, hala paylaşmadı bblau
ben çalışmicam canım inş çalışmak zorundada kalmam..beni annanne büyüttü bak şimdi annemle ayrı düştüm anlaşamadık hiçbir zaman..çünkü birbirimize zaman ayırmadık hiç..anlamadık dinlemedik..hep sorun hep kavga..ben bunu yaşamaktan çok korkuyorum inş kendim bakıcam..allahım nasib ederse..
Olsun kız konuşuruk geyik olur :)))
Ben de pastaneye yaptırmıcam oralarda pahalı oluyo, yapsam da kime dağıtırım onu da bilmiyorum ben de gurbetteyim ama olsun güzel konu konuşuruz :))))
Aman kuşum nevaleyi topladıysan oturumu açıcam, sonra aç kaldım deme :))))
Benim de kimsem yok, nerde dağıtacağımı da bilmiyorum ama çok eğlenceli bi konu, konuşalım kız :)
Bebeğin makat gelişi olabilir tatlım. Benimki öyleydi hep dediğin yerdeydi tekmeler, sonra dönünce tekmeler yukarıya çıktı.
Nevale sizlere ömür yedim bitti gari
anam seninki en zoruymus güzelim...
buarada avatar sen misin? öyleysen cok küselmissin arkadasım
HahahaKız eti hoşbeş ama 1tlya satılan double paketi, içinde 15 20 tane var bir tanesinin
Ben şu an eğer değişmediyse ki sanmıyorum :)) Yani kısaca en son 1.5 hafta önce 59 kiloydum
ayyyy bayılırım hoşbeşe. ay ben bi de çikolatalar pesküvitlerrrr aleminden negroya bayılırım. bi de eti browni intense... enemmmmmmmmgözüm döndü şu an.
Ayy ne güzel sen büyüteceksinBende çok isterdim çocuktan sonra çalışmamayı, ama doğumdan 4 ay sonra çalışmam lazım.
bende 59 kg olsam yerdim senin gibi
senin annen yanında zaten aynı evdesinde sabah bakar akşam zaten doya doya seversin canım..benim bakacak bi kayınvalidem var oda hem yaşlı hemde köyde..eşime diyorum bana bişey olursa doğumda köye gider annen baksın oğluma diyorum..sende yanlarında ol..diyorum kızıyo saçmalama diye...sen o bakımdan şanslısın..
benim oğlan hep orda anacım ...ne yapar bilmem pıt pıtta pıt pıt...
Nerede o 10 TL ye utu yapan?bende öyle ütücü varmış bir saati 10 lira onu çağırmayı düşünüyorum
aslında ütü yapan koca istiyorummmmm
bende doğum yaklaşınca temizlikçi tutçam
camlar perdeler hepsi temizlensin
Eh bızde hastanede dagıtırızOlsun kız konuşuruk geyik olur :)))
Ama boyum kısaYani şu an etine dolgun görünüyorum
Öncelikle yavruşum henüz portakalda vitamin dahi değilken beğenip kaydettiğim şeyleri gösterteyim size.
Bir takım bloglardan alıntılamıştım:
Eki Görüntüle 268767 Eki Görüntüle 268766 Eki Görüntüle 268765 Eki Görüntüle 268768 Eki Görüntüle 268769 Eki Görüntüle 268770
Öncelikle yavruşum henüz portakalda vitamin dahi değilken beğenip kaydettiğim şeyleri gösterteyim size.
Bir takım bloglardan alıntılamıştım:
Eki Görüntüle 268767 Eki Görüntüle 268766 Eki Görüntüle 268765 Eki Görüntüle 268768 Eki Görüntüle 268769 Eki Görüntüle 268770
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?