2012 Şubat Anneleri

Ayy ne güzel sen büyüteceksin Bende çok isterdim çocuktan sonra çalışmamayı, ama doğumdan 4 ay sonra çalışmam lazım.

doğumdan ne kadar önce ayrılmayı düşünüyosun canım
ben de hiç çalışmak istemiyorum ama mecburum
kredi ödüyoruz
acaba işyerine mi getirsem hergün benimle olsa

Ne tatlı bunlar.
Off ıcımde nasıl da yapma arzusu uyandı.
Ama sıkılırım ben hemen.

Ayyy kurt gıbı acıktım, yemege gıdeyım, gelınce devam ederız.

ene kız ben onları bebek kıyafeti sandımdıydıııı...

diyorum ene el kadar pramatüre bebek için bunlar. meğersem şekermiş ya onlar. eheheh saflığım üzerimde ya...

ayyyy bayılırım hoşbeşe. ay ben bi de çikolatalar pesküvitlerrrr aleminden negroya bayılırım. bi de eti browni intense... enemmmmmmmm gözüm döndü şu an.

eti hoşbeş (çilenkli),eti kaymaklım frambuazlı,rulo kat,halley,lays yoğurtu kekikli,baharatlı çubuk kraker bayılırım uff ne saymışım beee bir yığın olsa hepsini bitirirdim

cnm bunlar şeker ve çikolata mı bana mı öyle geliyor

Valla sanırım içlerinde çikolata var canım…
Yani ben bunun yazı kısmını da okumuştum, resimleri de kaydetmişim ama, okuduğumdan bişey kalmamış aklımda.
Nerden baksan 1 yıl önce filan kaydetmişimdir…

Anaammm çok değişiklerrr, hatta evde oturuyor olsam, azcık örgüden çaksam ben kendim bile yapardım bunlardan Çok şık kız için olanlar.

Ben de anneme ördürürüm diye kaydetmiştim…
Ama şimdi ilk gördüğüm anki kadar hoşuam gitmedi…

Ne tatlı bunlar.
Off ıcımde nasıl da yapma arzusu uyandı.
Ama sıkılırım ben hemen.

Ayyy kurt gıbı acıktım, yemege gıdeyım, gelınce devam ederız.

Afiyet olsun. Ben de sıkılırım 
Zaten de yapamam o da ayrı ehehehhe

ene kız ben onları bebek kıyafeti sandımdıydıııı...

diyorum ene el kadar pramatüre bebek için bunlar. meğersem şekermiş ya onlar. eheheh saflığım üzerimde ya...

Ehehehehe…Şeker şeker, millet üşenmemiş oturup uğraşmış, sonra da çekmiş bloguna komuş :)

Aynını düşünmüştüm ben de, hastanede gelene verip kalanını da kendim yerim diye

Ben Aralık 23te ayrılcam canım sen?

Bu arada bu bebek şekeri de benden;

Eki Görüntüle 268784

ay onlar neeee??? çok süper. maviş olanından nerden bulabiliriz hacım.

eti hoşbeş (çilenkli),eti kaymaklım frambuazlı,rulo kat,halley,lays yoğurtu kekikli,baharatlı çubuk kraker bayılırım uff ne saymışım beee bir yığın olsa hepsini bitirirdim

eahhhhh :))) içlerinden halleyi ve rulo katı ayırıyor diğer gerisini elimin tersyle itiyorum şuan. tarzım değil diğerleri.

damak çikolata, bitter çikolata....

durumum iyi olursa son ana kadar istiyorum ama tarih düşünmedim hiç canım
yani doğumdan 10 gün önce ayrılsam iyi olur
ama tabii normal olursa ne zaman doğul yapcağında belli olmuyo

Canım eğer ssk'lı çalışıyorsan 10 gün kalana kadar çalışamazsın.
En fazla 3 hafta kalana kadar çalışabilirsin. O da 32. haftadan sonra çalışabilir raporu alırsan.

Ben Aralık 23te ayrılcam canım sen?

Bu arada bu bebek şekeri de benden;

Eki Görüntüle 268784

Ayyyyyy bunlar çok tatlıymışlar he :) minnoş minnoş :)

durumum iyi olursa son ana kadar istiyorum ama tarih düşünmedim hiç canım
yani doğumdan 10 gün önce ayrılsam iyi olur
ama tabii normal olursa ne zaman doğul yapcağında belli olmuyo

tatlışlar biz kafamıza göre son ana kadar çalışalım diyemiyoruz malesef yük kaldırılcak vucuden yoğum işlerde son 2 ay kala stantart masa başı işlerde ise devlet en son doğuma 3 hafta kala izin veriyo (devlet statüsünü söylüyorum bir muasebeci olaraktan kızlar) ama şu var toplamla ücretsiz izin olarak 16 hafta iznimiz var istersen baştan kullan çık istersen sonradan ama 3.hafta kala doktor rapar vermek zorunda ve bunu alan hiçbir işyeride sorumluluk alıp işçiyi çalıştırmıyo bilginize çünkü allah korusun erken doğum vs gibi bişeyde o tazminatı ödemeyi gözü yemiyceğinden son 3 hafta kala hepimizi postalıycaklar :97:

Aynı yere mi devam edeceksin ayrıldıktan sonra?

aaa :26: bilmiyodum yaa
yani en fazla 35+5 mi çalışma olayımız

kaçıncı hafta da ayrılmış olacaksın canım

Doğum 30 Ocak diyorlar, doğumdan 1 ay 1 hafta önce ayrılmış olucam ama haftamı hesaplayamadım

Bebek Şekeri, Bebek Şekeri Modelleri

Al şikerimmm

evet canım
sen farklı mı

Evet farklı bi yer bakıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…